Mancsa, jaj ,a tesódat nagyon sajnálom, ezt csak most olvastam..egyébként vissza lehet ám csinálni a szabit, visszavonják a bérből, de visszakaphatja.
Any, áá, anyósod egy idiot..de igazán az a gond, emrt mindenkinek szíve joga hülyének lenni ,h romboljaa férjeddel a kapcsolatodat..mert ha a férjed nem lát "tiszta" szemmel, akkor ezzel nagy feszültséget idéz közétek..sajnálom.
sokszor hálát adok az égnek ,h férjem helyén kezeli az anyját.Ha azt mondom ,h az elmúlt 9 évben mind a fia, mind felém a mostani volt az első szeretetmegnyílvánulása, h írt egy levelet amiben gratulált BÁtorhoz...na, nem eljött, hanem írt levelet...
Voltunk védőben.Mucikám nyílván le akarja nyűgözni a dokit, mert:
Bementünk, rámosolygött, majd azt monda:őőőááá.
Aztán nem volt hajlandó sírni, hiába vetkőztettük, mértük..4560-59 centi) és azután sem ,pedig a dokinéni széjjel dögönyözte a vizsgálatokkal.
Aztán megkaptuk, a nagyon szépen fejlődő, gyönyörűen táplált baba címet.
elhagyta a moro-reflexet,én észre se vettem ,mikor.Remegés alig kiváltható, hiába pöckölgették.)) (hurrá-hurrá)
Kutacs rendben, reflexek rendben.És a fő attrakció:hasonfekve se ordított, hanem szépen kinyomta, megtartotta magát, majd kuszott kicsit, aztán lazán átfordult egy nagy hőőőőő kíséretében.
(egyébként azt mondták ,h napi 15* pár perc hasonfektetés(nem altatás) kell.) én meg mondtam ,h jó ,h van internet különben nem tudtam volna, h erőltetni kel la hasonfekvést!!
Szóval fel se írta már a gyógyszereket a remegésre, a bukásra se, azt mondta, h kérdezzek rá telefonon, de ha már annyira rendeződött ,h az orrán nem jön, akkor ne gyógyszereljük, ha nem muszáj.
Szerinte minden rendben vele, ne aggódjak, szépen figyelget,meg minden.És ma(eddig-kopp-kopp-kopp) alig sírt.
-ezt még reggel jegyzeteltem és azóta is alig sírt-kopp-kopp-kopp,férjemmel volt itthon, tünci falatka, azt mondja a férjem ,h Ő megint majdnem elsírta magát, mert olyan édesen néz, miközben eszik:)
Voltam tescoban ,tök jó ruha akciók vannak, vettem 5 bodyt 1400-ért és 3 rugit 1500-ért.