Új privát üzeneted érkezett!

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... ws_id=5569

Lányok én nem ijesztgetni akarok ezzel, de Ti tudtátok, hogy lehet ilyen? Mert, a fiúk szűkületéről mindenhol szó van, Matyinak is van de ez nekem nagyon új volt...

KépKép
winchi

Sziasztok, de jó, hogy ennyien írtatok!

Üdv mindenkinek!

Tünci: boldog névnapot! Levinél mindig hamarabb váltottunk nagyobb pelusra, még az alsó határ előtt, mert a derekára volt kicsi mindig. Éppen beérte a tépőzár. Dorcsinál sokáig elég a rendes méret, neki nincs olyan pocija, mint Levinek volt. Mindig azt néztem, hogy a tépőzár jó legyen, meg, hogy ne legyen rövid a derekánál a pelus, a popsija fölé érjen.
Szívből kívánom, hogy elmúljanak a sírós napjaitok!

Egész nap nem volt netünk, se tévénk, se telefonunk, holnap, meg holnapután nem lesz áram csak este.
Most még úgy van, hogy mi is megyünk az almára, remélem összejön.

Most sajna nincs több időm, gyerekeim nehezen bírják ezt a szar időt, folyton összekapnak valamin.

Betegeknek gyógypuszi, ház-lakás vásárlásokhoz meg megy a drukk Laráéknak és Szöszéknek.
Vendég

Lara: akkorát nőtt Hannus, csak lesek, kész nagylány már.

Winch: igen én hallottam róla, nemrégen olvastam csak, előtte én sem tudtam, hogy ilyen is van.
Vendég

Én úgy nézem h az a bajom most a 2-essel ,h amikor feladom rá ,akkor oké, de amikor leveszem(és ugye fiúknál az eleje telik meg ), akkor nem ér fel a köldökéig a pelus, inkább azalatt egy ujjnyival.és kifolyik a pisi.

Húú,winchi, hát már sokmindent hallottam ,na de ilyet! :shock:

Mancsa,áramszünet, de utálom.a megszokás.rittig akkor akarok mosni, vagy mikrót használni..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bejelentkezem. Mi éppen nyaralunk.... Azt hiszem nem a legjobb időpontot választottuk! :shock: De azért jól érezzük magunkat, szerencsére a szálloda tök szupi!

Gyorsan átfutottam miket írtok:

Tünci: Örülök, hogy előkerültél, már hiányoltalak én is! Boldog Névnapot!

Lara: Hannus gyönyörű! Hány centi, hány kiló most?

Winchi: Sajnos nincs mit eladni, mi most csak veszünk.

Betti is rég volt már, remélem jól vannak.

Szösz

KépKép
szosz

tünci!
a 3as liberot volt vagy 7-8 hónapos, mire abbahagytuk. bár akkor már csak éjszaka liberoztunk. elég sokáig jó volt, mert Zsófi sem az evést, sem az ivást nem vitte túlzásba, így a termék sem volt valami sok. a 4es pelus meg eleinte nagy is volt.

winchi!
én már hallottam róla. a játszótérről az egyik kislánynak ilyen volt. először megpróbálják széthúzni, ha nem megy, akkor sebészet, nőgyógyászat.
ezért nem szabad túl sok hámosító krémet használni ott, meg figyelni kell, hogy látszik e a nyílás.
Vendég

Zsófit nem tudtam lefárasztani, pedig csak 4ig aludt.
egyfolytában könyveztünk, meg játszottunk, de kevés volt.
jó lenne már kimenni. de így... én is csak a kisboltig mentem amikor nem esett az eső.

szerencsére bírjuk, bár ma már odáig haladtam, hogy amikor Zsófi dühös és csapkod (apja lánya), mondtam, hogy szaladjon ki a konyhába és vissza, aztán megint. de ez is kevés volt hogy elfáradjon.

egyelőre az a baj, hogy alig eszik. vacsorázni is úgy volt hajlandó, hogy előtte jól összevesztünk, mert dobálta a kaját. aztán odabújt az ölembe és nyitotta a száját, hogy pakoljam a katonákat.
a két joghurt egész nap, amit evett nem valami laktató. meg a fél túrórudi sem. :(
Vendég

Tünci, mi is mindig az alsó határnál váltottunk, és nem volt gond soha. Védőnőd, szomszédod micsoda b.kó!!!!! :evil:

Lara, örülök, hogy sikerült házat venni. 8) Köszi, ma jól vagyok, végre nem fáj a hasam, csak az epém. :? De az ugye a szokásos...

any, Lexi alapvetően jó evő, de ma igazából csak vacsoránál pakolt be, reggeli, ebéd alma és körte volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jól vagyunk mi is, inkább olvasok, voltunk Szerbiában is, két éjjelt mamánál aludtunk, meg sem kottyant neki az idegen hely, holnap anyuhoz megyek, autózunk, mozgalmasak a napok.
Csak az idő javulna már kicsit!

Any, hogy vagytok? Hugodék?

Betti
Kép
betti0412

betti!
sokkal jobban vagyunk már.
a hugomék is jól vannak, bár már nekik is elegük van az esőből.
egy parasztházat újítottak fel, abban laknak. azok meg földszintesek és fél, hogy bemegy a víz.

de hoztam Martinról képeket! ha majd hazamegyünk, megharapdálom :)
ZSófinak sohasem volt ilyen pofija :)Kép Kép
Vendég

any, nagyon édes! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsi:Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk neked :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Sziasztok!

ancsi:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Ancsi: boldog névnapot!!!

Elmaradt az áramszünet nálunk! Dorcsika megbűvölte a gépet, olyan picik a betűk most, hogy alig bírok visszaolvasni, pedig nincs bajom a szememmel.
Kérdéseim vannak az alma koncerttel kapcsolatban, hol van a főtér? Uram elvileg Fehérvárra járt suliba, de nem tudja hol van. Jegyeket ott kell venni a helyszínen?

Betti, örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoztál nekem is. Ne tűnj el.

Tünci én is ilyenkor váltottam Levinél pelust, mikor "rövid" lett neki.

Beze: ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, de neked szűrtek CMV-t mostanában? Sógornőmet riogatják ilyen hülye vírus tesztekkel a terhessége alatt, folyton pozitívat mutat neki, rohangál a László kórházba, ott meg nem mutatja ki semmi, már 2x járt így, most 22 hetes asszem és ez miatt végig aggódja az egész terhességét.
Nekem még nem szűrtek ilyet, csak a toxoplazmát, azért kérdezem, hogy most ez is rutinszűrés vajon?

Any: gyönyörű ez a kölyök!

Sajnos tesóm most kórházban van, műtéti befejezésen. 12 hetes lenne, tegnap elkezdett vérezni, bement uh-ra és sajnos nem él a baba. Úgy sajnálom, nagyon nagyon szorítottam neki, hogy sikerüljön. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ancsi BOLDOG NÉVNAPOT!

Szösz péntekre hazaértek? Jöttök almára?

Any nagyon helyes kis kölyök Martin igazi kisfiús :lol: Ma hogy vagytok?

Itt már kicsit süt a nap el sem hiszem, délután remélem kitart és ki tudunk menni.

http://old.utcakereso.hu/map3/index.php ... m=&numfix=

Mancsa itt a Fő tér illetve Városház tér az Országalmánál.
Szerintem ez ingyenes koncert lesz sehol nem találtam jegyvételi lehetőséget a neten. Mivel jöttök?

Tesódnak nagy ölelés, nagyon sajnálom :(

KépKép
winchi

Sziasztok!

Ancsi, boldog névnapot!!!!!

Alma koncertre szerintem sem kell jegy, én sem láttam sehol, hogy erre utaltak volna. Viszont a mai meg a holnapi programok a Szent István Műv. házban lesznek a rossz idő miatt, így gondolom a Szalóki Ági is. Winchi, Mancsa, Apukák is jönnek?

Mancsa, jaj, de sajnálom tesódat. :cry: Sajnos tudom milyen, én 11 hetesen éltem át... :(

Any, édes nagyon az unokatesó! :D

Betti, jó, hogy jöttél, próbálj meg gyakrabban írni, kíváncsiak vagyunk. :wink:

Beze: ez az epe probléma amúgy is van Nálad, vagy csak a pocakosság miatt van most?

Pelus: mi ugye pamperst használunk, abból a 4-es 7-18 kg-ig van. Lili 2 éves kora után lett szobatiszta, neki nem is kellett 4-esnél nagyobb (most van olyan 18 kg körül 5 évesen). Nati azért nem olyan kis nádszál, kíváncsi vagyok, vele hogyan lesz majd.
Tünci, szerintem esetleg próbáljatok ki más fajta pelust is, lehet, hogy valamelyik jobban bejönne Bátornak.

Winchi: huh, ez a cikk :shock:

Tünci, sajnálom a sírós napokat, kívánom, hogy minél hamarabb véget érjenek. Kontrollra mikor mentek a bukás miatt?

Nem is írtam, hogy pár napja Nati nagyon beindult beszéd-ügyileg. Most már csomószor ismétel utánunk szavakat, aztán másnaptól meg használja is őket. Legújabbak: gomb (gom), póni (poji), autó, popó, alma (ama). Lassan szóhoz sem jutunk Apával a két cserfes csajszink mellett. :lol:

Olyan hülye fejfájás van ma rajtam, most mintha múlóban lenne. Semmi kedvem semmihez, szerintem vasalok és közben Feleségeket nézek dvd-n.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Csajszik!

Először is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok, jólesett! :)

tünci: neked is nagyon sok boldogságot, ha még így utólag is.

Próbálok majd visszaolvasni, ha lesz időm, most csak gyors helyzetjelentés.

Alakulunk a felújítással, már megvan a konyhabútor, de a gépeknek csak fele. Festés kész a konyhában, nagyszobában, + még hajópadlót lakkoztunk. Szupi a bútor, nagyon tetszik, bár vannak még hiányosságok, meg egy-két dolgot elcsesztek, de majd alakulgat. Még jópár "apróságot" kell vennünk, vagyis le akarunk cserélni pár dolgot. Függönykarnis, szőnyeg, ilyesmik. Hát nem lesz mindenre elég a pénzünk, az tuti.
Majd dobok fel képeket is, csak lemerült a fényképező, majd igyekszem feltölteni. :)

Remélem mindenki jól van. Dorka már szerencsére igen, kibújt a foga, azóta eszik, mint a gép. :) És már olyan ügyes, szól, ha bekakilt, vagy úgy érzi nagyon teli a pelus. Persze bilibe nem pisil. A múltkor mikor volt az a nagyon jó idő akkor bugyiban volt dél körül 1-2 órát. Persze nem pisilt a bilibe, sem a wc-be, de nagyon élvezte, hogy nincs peluskája. Mondogatta is mindenkinek, szomszédnéninek, mamának, hogy nincen pejus :)

katinka: Dorka is már nagyon nagy dumás, én sem igazán jutok szóhoz, pedig tudok ám beszélni én is. :) Jó koncertezést nektek!

any: nagyon szép kisfiú Martin baba. Meg lehetne harapdálni. Zsófi jól van már? Foga miatt nem eszik, vagy még beteg?
Köztetek rendeződtek a dolgok a pároddal?

szosz: nektek jó kikapcsolódást. Még ha rossz is az idő, ha nem esik kiránduljatok, nézelődjetek!

mancsa: nagyon-nagyon sajnálom a tesódat és a picit is. :cry:

winchi: én már hallottam erről, amit a laptetőre linkeltél, de nem is tudom elképzelni, hogy ez hogy nőhet össze. Egy ismerősöméknél is volt a kislánynak... Nem értem....

betti: akkor mozgalmas az élet Kisatival. :) Jó, hogy jól viseli az utazást. :) Jó, hogy már tudsz vele menni mindenfelé.

KépKép
ancsi_pancsi

Kép

Csajok mit szóltok ehez, jó lett? Új szerelem a gravírozás ez apumnak készült. Majd még lesz sötét háttere meg képkeretbe lesz téve.

KépKép
winchi

Winchi, szerintem szenzációsan néz ki! 8) Tök ügyi vagy!

Kép
Kép
katinka31

winchi: ügyes vagy nagyon! Gratula! :)

KépKép
ancsi_pancsi

katinka: mikor lesz a koncert? Szombaton elvileg megyünk Fehérvárra ha akkor lenne....

KépKép
ancsi_pancsi

Jah, most néztem, pénteken lesz....na, ezt megint lekéssük..

KépKép
ancsi_pancsi

Winchi: Én már hallottam az összenövésről. :) Állítólag nem is ritka, és mint a cikkben is írják, könnyen orvosolható. :)
Nagyon tetszik a gravírozott méhészbácsi. :) :)

Any: Martin tényleg nagyon édespofa! :)

Mancsa: Nekem szűrtek CMV-t még Petinél, ahogy rózsahimlőt is. Ha nem csinálták volna, akkor kérem. :) Szerencsére kiderült, hogy mindkettőn átestem már régebben, így a továbbiakban nem kellett vele foglalkozni. Bárányhimlőt is érdemes nézetni. Én csak azért nem kértem, mert szegény férjem nem sokkal előtte kapta el, nekem meg kutya bajom sem lett, úgyhogy tudtam, hogy az ellen védett vagyok. A toxoplazma viszont - lett, így azt múltkor is, és most is ellenőrzik időközönként.
Meg a hepatitiszt és a vérbajt is ellenőrzik minden terhesség elején.

Betti: Örülök, hogy Ati ilyen jól viseli az utazást. Bár nekem az a tapasztalatom, hogy fél éves kor után kezd ez nehézkessé válni, szóval használjátok ki a hátralevő időt. :D Addig mi is csavaroghattunk ezerrel, végigaludta az utat, a plázázást (a legnagyobb zajban is), utána is csak nézelődött, most meg unja a kocsikázást, nyitogatja az ajtót menet közben, futkározik mindenhol... :lol:

Kép

Kép
nikuc

Mancsa, nyugodtan megkérdezhetsz bármit, de sajnos nem emlékszem. Majd előveszem a kiskönyvet és megnézem. :oops:
Tesódat nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Katinka, én alapból epés vagyok, de azért nem ennyire, a várandósság 2-3 lapáttal is rátesz sajnos. :?
Ügyes Nati nagyon! :D Nálunk még csak babanyelv van.

Winchi, ez nagyon szép, fantasztikusan ügyes vagy! :D

ancsi, kitartást, biztosan nagyon szépek lesztek! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsi, de kár, akkor megint nem tudunk találkozni... :(

Beze, sajnálom ezt az epés dolgot... :?
Viszont ha jól tudom, Lexi két nyelven tanul beszélni, ők később szólalnak meg.

Lányok, mi az a CMV? :oops: Én nem emlékszem, hogy szűrték volna valaha.

Végre estére elállt az eső, olyan furi volt, nem kellett villanyfénynél fürdeni, sőt, még esti mesénél sem kellett felkapcsolnom. :)

Kép
Kép
katinka31

Mancsa: Bocsánat, írni akartam még, hogy nagyon sajnálom a testvéredet. :(:( Nagyon rossz lehet Neki! :(

Katinka: http://vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen11-3.htm Itt, az oldal vége felé van szó a cmv-ről. Elég veszélyes, ha pont kismamaként kapod el, ezért szokták szűrni. Legalábbis Battán szűrték az első vérvétel alkalmával. (10 hetesen kb.)

Kép

Kép
nikuc

Hoztam pár képet:

Kép Lili akár egy órán át tologatja Natit a játékbabakocsiban, itt még a wc-re is vitte magával :lol:

Kép Nati művésznő

Kép Ovis évzáró

Kép
Kép
katinka31

Nikuc, köszi. :)

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Jóidőt akarok de most azonnal! Még mindig be van borulva, hitetlenkedve hallgatom, hogy a hétvégén jobb idő lesz. Hiszem ha érzem :twisted:

Köszi lányok aranyosak vagytok, akkor jó lett a művem :wink: Csináltam mást is meg még egy csomó tervem van.

Katinka ezek a csajok annyira szépek! Nagyon jó képek, Nati művésznőn jót mosolyogtam tényleg olyan főleg, hogy fordítva van rajta a napszemüveg :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Köszönöm lányok az együttérzést tesómmal!!!
Képzeljétek az összes idei szabiját ki is vetették vele, merthogy úgysem mehet dolgozni a kórházba terhesen. Most meg szívhat. Még táppénzen lesz egy darabig, aztán megy vissza...

Winchi: köszi a térképet, így már tudjuk hova kell menni.
Mi apával megyünk, mert béna sofőr vagyok, nem merek ilyen messzire vezetni. :oops: :oops: :oops:
A vonatozást tartogatom egy játszóterezésre.

Nikuc, Beze köszi, hogy utánanéztek a CMV-nek.
Szegény sógornőmet riogatják, a 10 héten szűrték neki is először, akkor pozitív lett, de friss aktív vírust mutatott neki, azt tanácsolták menjen abortuszra, de előbb nézze meg egy genetikus. A genetikus elküldte őket a László kórházba, ott egy virológus tenyésztett neki, az egy régi cmv- fertőzést mutatott, semmi gond, ez így a legjobb stb, stb. A genetikus akkor azt mondta a 20 hétig dönthetnek, hogy megtartják-e a babát. Most újra szűrték, megint pozitívat mutat, megint friss fertőzést, megint elment a Lászlóba ott megint megnyugtatták, hogy nincs semmi baj. Szegény alig várja, hogy szeptember legyen, lehet, hogy császározni fogják emiatt, de neki már mindegy csak ne legyen semmi baj!
Ráadásul cukros is lett, a terheléses cukorja 8,1 és most nagyon szigorú méregetős diétát kell tartania.
Nekem ilyen cukros vizet sem kellett még innom, zsemle-tej után nézték a cukromat Dorcsinál, Levinél egyáltalán nem is nézték.

Katinka: de szépek a lányok! A művésznős kép a csúcs. És Nati 1 órán keresztül ottmarad Lilinek a babakocsiban???
Nálunk is megvolt tegnap az évzáró ééééééés Levi kiment a többiekhez szerepelni (verse nem volt, de kiállt a többiekkel, körjáték volt, meg éneklés) igaz megzsaroltam :oops: , azt ígértem neki, hogy jövő héten elmegyünk a tropicáriumba, ha kimegy a többiekkel és nem kuksol az ölemben. Gondoltam ha nem érzi jól magát majd odahívom magamhoz, akkor nem hagytam volna ott, de élvezte és olyan büszke most magára. Az eddigi műsorokon mindig az ölembe ült és még a fülemet is befogta, hogy ne halljam a többiek milyen ügyesen mondják a verset. Folyton durcizott most meg vigyorogva integetett meg puszit dobott.

Winchi: ez a méhész bácsi szuper megmutizod a többit is?
Vendég

Sziasztok!

Anitáknak Boldog névnapot utólag!!!

Mancs,nekem szűrtek, cmv-t, negatív volt és úgy emlékeztem, úgyanúgy kell foglalkozni vele,mint a toxoval.Utána is néztem és tényleg így van.Ha már régi a fertőzés, akkor elvileg semmi baj se lehet, kivéve ,ha éppen az elmúlt 8 hétben fellángolt a betegség, friss pozitivítást mutatva.ilyenkor a fertőzött nöknél 15-20 % fertőzi meg a babát és ezek közül a babák közül 20-30% lesz beteg.és tényleg úgy olvastam ,h a 20 hétig szokták javasolni a megszakítást..de basszus ki csinálná meg egy ESETLEGES betegség miatt, nem?:(
Sok orvos tartja ,h egy igazán jó ultrahang vizsgálat százszor többet ér, mnit a vérvizsgálatok.Ha ott rendben minden ,akkor rendben.

Winchi, ájulat, h ilyen kreatív vagy!!!!! :D

KépKépKép
tünci28

Hát ez az Tünci, mi is utánaolvastunk ennek az egésznek. Most ott tartunk, hogy uh alapján minden tökéletes, vagyis valószínű, hogy nem ment át a lepényen ez a buzi vírus, ha van egyáltalán, mert ugye a Lászlós doki szerint most nem aktív. (úgy legyen!) Ezért kell a császár, hogy ha nem fertőződött meg a lepényen keresztül, akkor ne fertőződjön meg a nyálkahártyáról sem születés közben, mert még az is durva dolgokat csinálhat. Ha ott van. DE MIÉRT NEM TUDJÁK EZT KIMUTATNI RENDESEN?
Vendég

Amúgy én is bízok a virológus dokiban, mert ő is azt mondta, hogy a vérvételből számítógéppel csinálják a tesztet, nem tenyésztenek rendesen.
Na de 2x is ugyanazt mutatta a számítógép is. Remélem nem lesz baj!!!
Vendég

ne haragudjatok, nem tudok rendesen reagálni. reszketek az idegtől olyan mérges vagyok.
anyós megint csinálja a fesztivált. 2 napja nem elérhető, már mindenki aggódott, hogy meghalt, mert minden létező rokonával összeveszett. a féjrem nagymamájával meg már kb 2 éve nem beszél, miközben ott laknak egymás mellett. :? :shock:

erre a férjem meg a bátyja lementek hozzá Sándorfalvára. és kiderült hogy semmi baja, csak besértődött. és azon sértődött be, hogy nem hívja fel senki. miközben hetente legalább kétszer hívja a férjem, néha Zsófival. meg hívja a sógornőm is, meg a sógorom is.

és pont itt volt a családgondozó is, anmikor telefonálgattam, hívtam a kórházat meg a rendőrséget is. meg a mentőket. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

most felviszik pestre, de hát szegény sógornőm is biztos tud majd vele jópofozni.
Vendég

Hát Any én jól fenékbe is billenteném, nem azért, de legalább kifizette a leutazás költségét?
Tisztára mint egy óvodás komolyan, mit gondol nincs jobb dolgotok ennél? Basszus, komolyan. Azt legalább megkérdezte, meggyógyult-e az unokája, vagy hogy van?

Betti
Kép
betti0412

Any sajnálom! Nyugi!

Az ilyen nőket ki kéne lőni a Holdra idegelje az E.T.-ket :twisted:
Bele sem gondol, hogy az egész családot tönkre teszi a hü.e heppjeivel, adóságával...

Mancsa jófejek, hogy így paráztatják a kismamákat, és simán rábeszélnék egy abortuszra amikor csak találgatások vannak? :evil:

KépKép
winchi

Mancsa, jaj ,a tesódat nagyon sajnálom, ezt csak most olvastam..egyébként vissza lehet ám csinálni a szabit, visszavonják a bérből, de visszakaphatja.

Any, áá, anyósod egy idiot..de igazán az a gond, emrt mindenkinek szíve joga hülyének lenni ,h romboljaa férjeddel a kapcsolatodat..mert ha a férjed nem lát "tiszta" szemmel, akkor ezzel nagy feszültséget idéz közétek..sajnálom.

sokszor hálát adok az égnek ,h férjem helyén kezeli az anyját.Ha azt mondom ,h az elmúlt 9 évben mind a fia, mind felém a mostani volt az első szeretetmegnyílvánulása, h írt egy levelet amiben gratulált BÁtorhoz...na, nem eljött, hanem írt levelet... :?

Voltunk védőben.Mucikám nyílván le akarja nyűgözni a dokit, mert:

Bementünk, rámosolygött, majd azt monda:őőőááá.
Aztán nem volt hajlandó sírni, hiába vetkőztettük, mértük..4560-59 centi) és azután sem ,pedig a dokinéni széjjel dögönyözte a vizsgálatokkal.
Aztán megkaptuk, a nagyon szépen fejlődő, gyönyörűen táplált baba címet.
elhagyta a moro-reflexet,én észre se vettem ,mikor.Remegés alig kiváltható, hiába pöckölgették.)) (hurrá-hurrá)
Kutacs rendben, reflexek rendben.És a fő attrakció:hasonfekve se ordított, hanem szépen kinyomta, megtartotta magát, majd kuszott kicsit, aztán lazán átfordult egy nagy hőőőőő kíséretében.

(egyébként azt mondták ,h napi 15* pár perc hasonfektetés(nem altatás) kell.) én meg mondtam ,h jó ,h van internet különben nem tudtam volna, h erőltetni kel la hasonfekvést!!

Szóval fel se írta már a gyógyszereket a remegésre, a bukásra se, azt mondta, h kérdezzek rá telefonon, de ha már annyira rendeződött ,h az orrán nem jön, akkor ne gyógyszereljük, ha nem muszáj.

Szerinte minden rendben vele, ne aggódjak, szépen figyelget,meg minden.És ma(eddig-kopp-kopp-kopp) alig sírt. :)

-ezt még reggel jegyzeteltem és azóta is alig sírt-kopp-kopp-kopp,férjemmel volt itthon, tünci falatka, azt mondja a férjem ,h Ő megint majdnem elsírta magát, mert olyan édesen néz, miközben eszik:)

Voltam tescoban ,tök jó ruha akciók vannak, vettem 5 bodyt 1400-ért és 3 rugit 1500-ért.

KépKépKép
tünci28

Katinka, nagyon büszkék lehettek a lányokra, gyönyörűek!Kislány koromban mindig ilyen hajról álmodtam!:)

Any, Martinak is édes.Őneki már kihullot a babahaja??Csajok az mindenképpen kihullik egy időre??Úúúgy sajnálnám a Muci haját!!! :(

KépKépKép
tünci28

Tünci de jó, hogy ilyen jó eredményeitek vannak :lol: Bátor pedig jófej kölyök, profin bemutatkozott :lol:

Matyinak fokozatosan változott a haja nem hirtelen hagyta el, egyedül hátul volt neki egy ki kopifoltja de hamar benőtte a haja.

KépKép
winchi

a LÉNYEG: Holnap találkozunk valahol és valamikor konkrétan??? :wink:

KépKép
winchi

tényleg mikor lesz az alma-koncert?
mi is szeretnénk kimenni!

anyósnak semmi baja. csak jól besértődött. és ő úgy gondolta, hogy megteheti, hogy nem veszi fel a telefont. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: s@ggfej...
mondtam sógornőmnek, hogy a sarokba kellene állítani, mert kb azon a színvonalon vislekedik.
én ideges voltam, és Zsófi nem evett. olyankor méginkább nem eszik. pedig tegnap már olyan ügyes volt...

költségek: a férjem csak pestig ment, a bátyja autójával mentek. anyós ha már ott voltak, adott egy csomó kaját. mondjuk az éppen nem jött rosszul. meg a férjem benzinköltségét kifizette pestig.

mancsa!
sajnálom a tesódat. de kitartás! pár hónap és újból biztosan ott lesz a picurka.

régen nem voltak ezek a nyavalyák? ez a cmv-sem?
manapság minden ártalmas, minden fejlődési rendellenességeket okoz, ja, meg rákot is.
:? :? :? :? :?

tünci!
Zsófinak csak a tarkóján volt icipici babahaja. a hosszú volt. a többi meg rövid. nem mindenkinek hullik ki.
Martinnak nem is volt, azt mondanám, ha volt, az is világosszőke. mostmár elég sok haja van, azt mondta a hugom- a képeken nem látszik, mert az is szőke.

nekem anno anyu mondta, hogy tegyem hasra minden nap egy kicsit. aztán Zsófi úgy gondolta, hogy úgy aludni is jobb. :)
és örülök, hogy minden rendben van!
de ezt mondtuk is neked! ügyesek vagytok!
Vendég

Any: sajnálom, hogy anyósod ilyen hülye, nem veszi fel a telefont direkt??? Nem normális.

Tünci: Hát ez nem igaz, Kismucid tényleg áldott jó gyerek, mikor dokinál vagytok. Így aztán nehéz bizonygatni, hogy milyen sokat sír nem? Viccet félretéve nagyon örülök, hogy javul már a remegés, meg a bukás is.
Babahaj nálunk olyan szépen lassan hullott ki, mindig volt 1-2 szál a kiságyban. Dorcsinak volt Matyi-féle kopasz folt a fején hátul, ahol kidörzsölte, Levinek nem volt olyan, ő eleinte csak hason volt el.

Nem tudom hol találkozzunk, valami javaslat? Amit meg is találok! Azt sem tudom mikor érünk oda, jóval előbb indulunk, mert apa méhészboltba akar előbb menni. Ti mivel mentek és kb mikor értek oda? Megpróbálom apát úgy időzíteni, hogy előbb odaérjünk. Jaj, de izgulok!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Alma koncert: 6-kor lesz a Főtéren, hogy pontosan hol, azt nem tudom. Általában a Lovasszobor vonalában szokták a színpadot felállítani, ha van vmi rendezvény. Ha így van, akkor az Országalmánál találkozhatnánk, mondjuk 3/4 6 körül. (Ha nem esik, ma délelőtt sétálunk a barátnőmékkel a Belvárosban, akkor felmérem a terepet :wink: ) Ki jön még?

Mancsa, édesek a gyerekek, ahogy együtt játszanak. :D Ma akkor remélem, személyesen is megismerkedünk Veletek.
Igen, Nati tényleg képes egy órán át ülni a babakocsiban, mi is csak lesünk ilyenkor. :lol: Ja, még akartam írni, hogy az első ovis ünnepségen Lili is kb. az ötödik perctől az ölemben ült, persze mi meg mentünk felszerelkezve, kamera, fényképező. :P De tavaly már nem volt ilyen, mondjuk akkor már egy kisgyerek sem csinálta, míg előző évben még többen bújtak a szülőkhöz.

Tünci, de jó hírek, nagyon örülök Nektek! 8) Bátorka nagyon ügyes. :D

Any, basszus, anyós nem semmi! :evil: Remélem, most már nyugis napjaitok jönnek, rátok férne.

Lilinek van egy hangot adó plüss lova, Nati ma végre megtalálta azt a pontot, ahol meg kell nyomni, most öt perce folyamatosan vágtázást és nyerítést hallagatok. :lol:

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok, na ide értem végre.
Oli oviban. Lotti meg papázik, hogy ki tudjak takarintani végre. De helyette it ülök :)

Mancsa: sajnálom a tesódat!
De jó ez a fotó! Szépek vagytok

Anyany: anyós :twisted:

Tünci: örülök, hogy minden rendben van Bátorral!

Katinka: csajok csodaszépek!

Mi megkaptuk a 18 hós oltást, meg a 6 évesset. Lotti alig sírt, de Olivér eladta a rendelőt. 10, 11 kg és 78 centi.Oli meg 22 kiló és 120 centi. És megjártuk az itteni ortopédiát. Hát már nem tudom mit gondoljak erről az orvosról. Kérdeztem, hogy kell e folytatni a gyógytornát. Azt mondta, h felesleges. Nem kell masszirozni, meg midenféle tornagyakorlatokat csinálni.m Egyedül az achillest kell nyújtani. Menni meg majd fog egyszer. És még megkérdeztem, h az éjjszakai sint meddig kell használni azt mondta rá, " nem tudom milyen az a sin én nem láttam" nem akartam mondani, hogy használható, nem egy ilyen sz@r amit ő irt fel, hogy kb 5 perc alatt kihúzta a lábát.
:? Mindegy már csak decermberbe kell vissza menni.

Almára lehet, hogy mi is megyünk. Könnyen felismerhető leszek. Ott lesz velem egy szófogadtalan ugra bugra gyerek :D

Kép
Kép
rhkrisztina

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
rhkrisztina

Katinka: oké, ott találkozunk! Winchi, Any nektek is jó?
Levi már nagyon várja, hogy Lilivel találkozzon, azt mondta a pizsis képre, hogy csodás haja van. :wink:
Winchi, Any ti mikor értek oda kb?

Nekünk ma csúszik a napi rutin. 3/4 9-kor keltek a gyerekeim. Dorcsi 6 körül szokott kelni és 10 után megy aludni. Most reggeliztek, de már kész az ebéd is. Mondjuk csak chilis babot csináltam. Viszont nálunk reggel óta esik! Mi lesz így a koncerttel? Remélem ott nem esik. Már alig várom, hogy találkozzunk.

Néztétek mi volt éjjel Edelényben? Úgy sajnálom őket. :(
Anyóséknál is megint jön a víz. Múltkor csak a veteményese úszott el, remélem most sem megy beljebb a víz.
Vendég

Kriszta: de jó, gyertek ti is! Milyen sínt kaptatok? A munkahelyemen tépőzárasat használtunk, jó szorozra kellett húzni, az achillesnél meg egy csavarral lehetett állítani, hogy mennyire feszítse a lábfejet vissza. Mi ebben járattuk a gyerekeket, csak 3 számmal nagyobb cipő ment rá.
Nappalra nem is kell ráadnod?
Szépek a gyerkőcök. Lotti a csomagtartóban. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Matyi korán kelt hisztizett, leraktam, hogy aludjon most naná, hogy nem alszik csak visong meg szórakozik a kiságyban.

Mi is olyan fél 6 után ott leszünk a környéken még nem döntöttem, hogy babakocsival vagy hátigyerekkel.

Kriszta szépek a gyerekek, jegyzem az arcukat, hogy megtaláljalak titeket is
:lol:

KépKép
winchi

Mancsa ez is hasonló, de nincs csavar a sarkán. ez fix. Nappal nem kell rá. csak szandi. Azzal meg hogy jártunk. tegnap hivtak a salustól, hogy vissza dobta a tb. nem fizeti ki nekik. mert hogy elöbbi a dátum a recerpten, mint hogy a közgyógy igazolvány érvényes. de tök rendesek voltak mert nem kell kifizetnünk a 12 000 ft-ot. Mikor felirták a szandit ugye még nem volt meg az igazolvány, de azt mondták, hogy ha meg lesz telefonon diktáljam be. És most kellene még egy szandi bentre. Néztem készet, de ami jó a jobb lábára az nagyon nagy a balra. Igazából az a lényeg, hogy a bokáját tartsa. Nagyon erős sarok kell.

Kép
Kép
rhkrisztina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?