Új privát üzeneted érkezett!

Bekri sajnálom a családi gondokat ha jobb írd ki magadból és ha mással nem jó szóval tudunk segíteni :roll:

Claire:gyomor probléma fent áll olyan két hete körül addig nem volt semmi baj mikor babuci először fejjel lefelé feküdt azóta sajnos ez van össze nyomta az epémet,de nem tudják eldönteni van kő vagy nincs,egyik lát másik nem,jah de megnyugtatott a doki most müteni nem fogják csak ha életveszélybe kerül valamelyikőnk vagy én vagy Lili,és hát ha a kő elzár oda bent valamit akkor pár nap és bele is lehet halni,ezért megyek mindenképpen és csináltatok még egy hasi uh tudjam van-e akkor kő vagy nincs.Evés próbálok enni baba miatt,ő neki legyen tápanyag és szedem az elevitet meg a mange b6 kapjon vitamint a drágám.

Kép
bévi

Na sziasztok!

Ezentúl jobban cenzúrásom a kezem, ígérem ha nem szóljatok rám, harag nélkül, de én is mint Clárika kimondom amire gondolok és előbb jár a szám, mint az eszem :oops: Évinek igaza van ne arról szóljon a topik, hogy vitázzunk magyarázkodjunk azt lehet a való világban is. Továbblépek, ok?

Vanilla gratulálok a "fogyáshoz", bár mondjuk nekem semmi extra mellett is sikerül +/- 2 kg körül forogni majdnem, hogy csinálom nem tudom, gondolom néha bezabálok aztán meg ismét kevesebbet eszem, na de ha a baba kezd nőni azt már nem tudjuk letagadni :lol:
Párod, hogy van? Nálatok nincs azért olyan, hogy a párod jövedelmének max 30%-át vehetik le? Málnalevél teáról én is sokat hallottam régen, hogy nagyon jó.

Brikancs most tuti nem lesz gond a babával! Ezt ismételem és ismételd te is gyakran, tudod csak pozitívan! Van még sok vizsgád?

Tina luxus-albérlet :lol: :lol: azt hamar ki lehet adni csak ne kérj sokat érte :lol: 8) Az ikrekbe meg ne éld bele magad, mi is megtettük anno és kicsit nehéz volt beletörődni, hogy csak egy baba van, még ha maga volt a csoda is :oops:
Fizetnivaló én is netten intézem, még ha le is vesz érte a bank, nem kell addig mennem és nem állok sehol sort, nagyon kényelmes. De pl öcsém utálta a számláján tartani a pénzt, mert levesz a bank belőle, mindenki más. Nem tudtam neki megmagyarázni mennyivel kényelmesebb, azt mondta ami a kezében van az az övé és kész!

Claire kislányod szája, hogy van? Muris lehet nálad mikor beindul egyszerre mindkét babó, nekem néha még egy is sok. Szoktam kérni néha kicsit hadjon pihenni, de már nem hallgat rám már kis vitamin bomba :lol:

Bévi én is a pocakom alatt tartom a laptopot otthon ha írok, ezért is jövök már este kevesebbet, mert fárasztó, nincs asztal csak másik szobába oda meg lusta vagyok egyedül átmenni, meg kell szóljon a tv is, még ha nem is nézem :lol:
Ügyelet itt még rosszabbak, ne már ők adjanak vissza pénzt, azt lesheted...ronda egy világ
Diéta, hát csirke húst ehetsz grillezve, vagy inkább főzve, meg sovány disznó húst, halat. Felvágottnak nekem a családi orvosom csirkesonkát ajánlott (olyan se íze se bűze volt annak amit vettem). Zöldséget párolva, nyersen fogyaszthatsz. (Én is kaptam diétás papírt, amit a dermatológus mindenkinek a kezébe nyom ezeket onnan szedem), hetente ehetek 2-3 főtt tojást keményen/higyan. Turóból csak friss tehéntúrót, semmi sajt. Káposztasaláta és cékla. Na most pontosan nem tudom mindet fejből de ezek rajta vannak. Nekem az allergiám, májam miatt adta ezt a papírt.

Maccs a hangodra én is kiváncsi lennék, szerintem sokáig hallgatnám mert amiket írsz is szívesen olvasom. A te albérleted, hogy áll kész lesz luxus kivitelben az is??? Lakással, hogy álltok van még rajta tennivaló? Majd kérek képeket :oops:

Évi a vízre csak kíváncsiságból kérdeztem, mert mondtam anyának, hogy valaki napi 5 L vizet iszik és erre ő csak annyit mondott az lehet sok. Informálódom :lol: Nem leszel dehidratált tuti, nekem mindig falra mászott a bőrgyógyász ha mentem hozzá, annyira száraz volt a bőröm, mert persze nem ittam vizet. Aztán jött az ígéret, hogy lesz víz ivás 2-3 nap után el is felejtettem végleg :cry: :oops:
Csuklás köszi, akkor lehet 1x éreztem volt vagy 6-7 ütemes mozgás, gyanítottam, hogy csuklás.
Méhösszehúzódás, ez nekem akkor nem az, csak feszít a pici, vagy lehet éppen az óránkénti szokásos méhösszehúzódás. Köszi az infót :wink: Jó tudni néha mit kell érezni, mire mondjuk, hogy ez vagy az.
Sajnálom, hogy megáztál itt csak délelőtt eset de még ki tudja mi lesz estig. Penész :evil: :evil: :evil:
Eper, nyam-nyam, imádom de az idén nem eszem, nehogy kijöjjön rajtam, majd jövőre. kerülőm is a paicot messziről, ne is lássam. Majd eszek cseresznyét!

Csillag köhögés múlik? Remélem holnapig kutya bajod lesz!

Badzsulka veled kicsit bajban voltam, nem voltam benne biztos, hogy te vagy az Ilus :oops: :oops: most, 2 ablak van nyitva igy látom, hogy neked akartam írni már amióta jöttél, hogy még a férjemnek is mutattam a bloggod a lakásberendezéssel kapcsolatban. Én is így papírra terveztem a konyhabútort x változatban és vittem az asztaloshoz, bababútokat dettó csak annyi, hogy én csak 2 síkban rajzoltam nem lett olyan profi mint a tiéd. A babasarkotok, meg nagyon tetszik. Hol lehet ilyen szép fejvédőt venni, mint a tiéd a Micimackós? Annyira gyönyörű imádom Micimackót :oops:
Remélem anyukáddal sikerrel jársz és túlteszi magát ezen a nehéz időszakon!

Szilvás nekünk kutya kint van de ott is tud rontani, 2 nagy gödröt ásott és mellé most tegnapelőtt nekikezdet a lóca szélét lefaragni :x :x férjem meg nem ér rá kerítést csinálni. Addig meg megeszi az egészségem Maya annyira haragszom már rá, de hiába összeszidóm, mert bemegy a házába gyorsan de amint nem nézek oda kioson és ront tovább.

Bekri nem jutottam oda, hogy neked írjak de látom csoda történt és sikerült eladnotok a lakást, de jó, ne búsulj majd kialakul. Remélem a pénzből futja majd másikra, esetleg mentek albérletbe, bár nehéz lesz miután az embernek megvolt a sajátja és persze volt ígérve fedél a fejetek fölé. Kitartás sajnos mást nem tudok mondani, nem ismerem a körülményeket mit is léphetnétek.
Kristóf kezdi vajon a hisztit? Remélem nem! Mert akkor nehéz lesz neked ő kérni fogja a figyelmedet, a kicsi úgyszintén te meg nem szakadhatsz kétfelé :cry: de gondolom az anyai ösztön majdcsak megsúgja mi a helyes és Kristóf is megérti, hogy ugyanúgy szereted, mint eddig is.

Clárika végre akkor kiderül nálatok is a baba neme már alig várom, olyan kiváncsi vagyok remélem nem maradtam le és már tudod, én meg nem emlékszem rá

Mares akkor most szent a béke bátyáddal? De jó legalább ismét beszéltek és számíthatsz rá, szerintem most csak ez a fontos és nem az, hogy a probléma nem oldódott meg nem is azt akartad, hogy a jövendőbelijével kibékülj hanem vele. Ha meg valamit akarsz tőle hívd fel, ne hadj üzenetet, nehogy nem jusson el hozzá. Remélem boldog lesz és ti nem vesztek többet össze!

Dia ennyire sok volt a munkád ma, hogy nem értél erre? :lol: Főnököd :lol: :lol: Bencének meg jobbulást, remélem nem valami vírus, már vártam, hogy mit mond a doki, írtad, hogy vinni akarjátok.

Ircsi jobbulást neked ez nagyon rosszat jelent?????? De tudod jó kezekben vagy és nem lesz semmi gond!

Én most megyek haza, onnan jelentkezem ismét. Ma is egyedül leszek. Férjem tegnap elment, mert ma úgy volt érkezik valami áru, erre ma 5-jor mikor beszélek vele mondja tiszta ideg, mert az árút még fel sem pakolták és csak ígérték, hogy reggel ott lesz. Mondtam, ha nem küldik én csapom ki a hisztit nekik, mert direkt azért ment a férjem, hogy ott legyen mikor megérkezik és itt hagy engem terhesen egyedül ők meg nem törődnek velünk. De ha bajuk volt a férjemnek egyszer szóltak ő 2x ugrott. Ott is az egyik srácnak terhes a felesége, tudhatná mennyire nehezen hagyott egyedül a férjem pár napra. Na mindegy nem panaszkodom, nem visz el a mumus, bajom sem lesz és kész! Múltok mikor el volt menve akkor esett le a vérnyomásom, este megmondtam neki, hogy nem voltam jó és később mondta sógornőm, hogy bizony könnyes szemmel mondta neki, hogy én most otthon vagyok és nem voltam jól. Duplán idegeskedik :cry: ilyenkor tudom, jobb lenne ha anyukámnál lennék, mert legalább miattam nem aggódna, de nem sokat van elmenve.

Puszi még jövők, megint hosszú lettem - ez vagyok én :oops:

Kép
Kép
melisch

Ja még valami az aloé-t nem ajánlják terhesség alatt, én is utána néztem nekem is ajánlották a kiütésem miatt, de a netten sok helyen ellenezték, volt egy fórum ahol dicsérték még terheseknek is. Családi orvosnőm azt mondta nem tudja, ha lehet szedni.

Bévi azért ez durva amit írtál a kőről irány egy hasi uh, bármi áron!

Kép
Kép
melisch

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Egész nap anyukámmal voltam, elmentünk vásárolni Ikea, Obi stb...
Most jöttünk haza. Kicsit fáradt vagyok, most csak ezt az oldalt olvastam vissza.
De Ircsi, nem értettem amit írtál, elsőre. De nem is tudtam, hogy ezek vannak. Nem emlékszem, hogy írtad volna....
Drukkolok, hogy minden ok legyen! És tuti az is lesz!
Katus rendes kislány! :D :D :D
Majd írjál, ha lehet.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Melisch nem lesz semmi baj sajnálom,hogy a férjed nincs ott veled,tudom milyen érzés az én páromnak egész évben két szabad napja van karácsonykor és húsvétkor de csak az egyik nap,és minden nap megy reggel 8 kor és éjfél mire haza ér nyáron meg még később hétvégén,igaz nappal szokot haza jönni meg azért néha elmegyünk hétvégén anyukámék de ennyi sajnos nagyon kevesett vagyunk együtt :cry:

Ircsi remélem minden rendben veled sokat gondolok rád!!!!

Én most néztem meg kell időpont hasi uh-ra holnap kérek jah és házi orvosi beutaló szuper ott is várhatok 3 órát mire bekerülök.Mindenképpen a végére járok mert ezt így nem lehet bírni mit egyek mit ne egyek,nagyon örülnék neki ha nem lenne kő mert ugye ha van szülés után meg kell műteni,és bele sem merek gondolni,hogy babával mi lesz kivel lesz stb,remélem semmi kő csak össze nyomódott az epém és majd ha megszülök rendbe jön!
Addig meg diéta nehogy a be sűrűsödött epefolyadék kővé alakuljon mert ez is benne van a pakliban.

Kép
bévi

Melisch nem emlékszel rosszul, tényleg nem tudjuk még a nemét....

Ajjajjjajjajaj.....
Ahogy nézem most sorba jönnek a rossz dolgok.....
S remélem amilyen gyorsan jönnek,olyan gyorsan mennek is!
Mindenkinek kitartást!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Igen sajna már abba a korba léptünk amikor jö(het)nek a komplikációk :( :( :( remélem ez is hamar múlik,és nem lesz senkivel semmi

Melisch :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jesszus!!!
Kisgyerek cigizik!!!Te jó ég!!!
szilvi35

Olvastam egy másik topikon, hogy tele vannak a kórházak görcsölő kismamikkal a frontok miatt. Reméljük, hogy csak egy pici kósza ijedelem, nem más... Ircsikém, veled vagyunk!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
xtina75

sziasztok!

bocsi, de csak azért jöttem, hogy:

Évi próbáltalak hívni, de akkor leírom, és rohanok tovább!
A holnap természetesen áll, már nagyon várom! fél 5 és 5 közé tudom ígérni magam! :lol: :lol: :lol: :lol:

csak ezért kerestelek! amennyiben változás lesz, lécci értesítsetek, nem fogok tudni jönni gépre ma már és holnap sem!

Jaj, gyorsan végigfutottam, hogy nem-e azért nem vetted fel, mert baj van, és én balga nem tudok róla és zargatlak... de szerencsére nem... viszont Ircsi :arrow: :( :( :( :( :( drukkolok!!!!

szép estét mindenkinek!!! bocsi, hogy mostanában nem tudok jönni, remélem ez rövid időn belül változik!

Kép
gtunde75

Bévi sajnálom, hogy ilyen sokat vagy egyedül, én néha évezem, bár férjem nem zavar nézi a tv-t nem piszkál és hát van kivel beszéljek. Most beszéltem vele telefonon azt mondja úgy néz ki reggel fél 7-kor ott az árú, na akkor lehet holnap este itt van, vagy holnapután :D Epédre sajnos nem tudok semmit okosat írni :arrow: doki.

Clárika ez a videó durva, végig sem tudtam nézni, felháborító!

Még nem is vagyunk túl a nehezén, mit szóltok péntektől felmelegedést mond, jövő hétre majdnem 30 fokot, itt most van 14 arra leszek kiváncsi, hogy vészeljük át a hirtelen melegedést :roll:

Kép
Kép
melisch

Köszönjük a drukkokat!

Kapam magnéziumot és egyéb gyógyszereket vénásan. Adják a tüdőérlelő szurikat is.

Egyenlőre maradok benn, fekszem.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Küldök valami szépet:

Kép

Kép

Kép
xtina75

Nem tudom, hogy nézitek-e az RTL-en a Fókuszt, de most volt benne a Dóri-házról egy riport....
Várdai Dóráról kapta a nevét, osztálytársam volt a gimibe.... 16 évesen halt meg.... :cry:

Clárika
Kép
clárika

Ircsi, bent van veled a laptop is, vagy hogy írsz? :) Fel a fejjel, nagyon szorítok! :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Tina
Most a telefonomról írok. Hlnap behozza a férjem a játék-laptopot (netbook)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katusnak pocisimi! :)

Kép
xtina75

Ircsi.
Tüdőérlelő? Ez most csak elővigyázatosság (és lehet, hogy nem is kell), vagy nagyon úgy néz ki, hogy előbb jön Katus?

Csak bekukkantottam, mert aggódtam.

szilvás76

Ircsi, köszi, hogy adtál magatokról hírt!
Jobbulást és szorítok / -tunk!

Mi az a tüdőérlelő szuri? Lehet, hogy Katus nemsokára meg fog születni?
szilvi35

Örülök,hogy nincs baj Ircsi veletek remélem nem is lesz,vigyázz magadra és pihenj sokat és most már ne dolgozz annyit!!!!

Melisch akkor remélhetőleg párod haza ér és nem leszel már magad: )rossz az nagyon.....

Mindenkinek jó pihenést a talisoknak holnap jó talit,jah és Csillagra vigyázzatok ha megy nem ehet fagyit mert így is beteg,remélem jobban van már!!!!!!

Kép
bévi

Ircsi kitartást és írjál majd ha van valami. Miért tüdőerősítő?

Bocsi végül csak nem voltam öcsémmel traccsoltam netten.

Szép álmokat!

Kép
Kép
melisch

Ircsi, nagyon drukkolok Neked és Katusnak is, hogy minél tovább kihúzza a pocakban!!! remélem, hogy minden jól alakul, és hatnak a gyógyszerek! ++++++++++++++++++++++

bocsi, hogy ilyen nagyon ritkán jövök, csak nyaralni voltunk, meg beteg volt Beni, stb. stb.

velem most minden oké, leszámítva, hogy várom a babamocorgást ezerrel, akkor sokkal nyugodtabb lennék, hogy minden okés odabent! jövő szerdán megyek a dokihoz az AFP beutalóért, pénteken meg védőnőhöz!

a vérzésem teljesen elmúlt, már a nyaralás előtt, szóval a heamatóma úgy tűnik, sőt, múlt pénteki extra uh alapján is felszívódott, illetve kiürült... (nem tudom, hogy írtam-e nektek, ha nem, akkor majd gyorsban bepötyögöm!)

a nemét még nem tudjuk, aztán lehet, hogy úgy járunk, mint Csillag... és jó sokáig nem fogjuk még tudni! bár én már 2x álmodtam fiúcskával! :)

Clárika, igen, én láttam! annyira szívszorító egy riport volt, annó is, mikor már egyszer régebben foglalkoztak ezzel a témával, hogy én végig bőgtem a dolgot, és most csak azért nem, mert a gyerekem túlüvölti a tévét, így nem sokat hallottam belőle... :S

bocsi, hogy nem reagálok semmire, de nem is nagyon vagyok képben, csak mindig beleolvasgatok az éppen aktuális oldalba!

Évi, köszi, hogy érdeklődtél! aranyos tőled nagyon! :)
és örülök, hogy Tomika még a pocakban lepzsel! :)

Tina, jujj, mindjárt esküvő! aztán hozz ám képeket! :) és öröülök annak, hogy minden okés veled most!!!

bocsi, hogy másra nem reagálok, de a legújabb hobbim a derékfájás! Beninél nem emlékszem ilyesmire... most meg már 2 napja, de szerencsére nem görcsölök, csak tompán fájdogál a derekam! :(

és végül pár fotó :)

Kép

édes Kincsem fagyizik... :)

Kép

anyával a vízben!

sophie27

Zsófi, nagyon örülök a második gyermekednek. Drukkoltam, hogy eltűnjön a haematoma és minden rendben legyen veletek. Továbbra is szorítok, míg meg nem születik időre a babucid! Sok puszi nektek és a gyönyörű kisfiadnak!
Egyébként én hiszek az álmokban és megérzésekben, úgyhogy adok egy jókora esélyt annak, hogy öcsike érkezik :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.02 22:49-kor.

maccs01

Ircsi, tökre ledöbbentem a történteken. Nekem derült égből a villámcsapás kb., ugyanis nem emlékszem rá, hogy panaszkodtál volna bármire is. Feküdj, bár mondanom sem kell, mert eléggé észnél vagy ilyen téren is dokker lévén (meg amúgy is, ahogy itt megismerhettelek); drukkolok, hogy minél tovább, lehetőleg még 4hetet kihúzzatok egyben. Nem lesz semmi baj, már ma legalább másfél kilós Kata! Sokat gondolok rátok, puszik!

maccs01

Tina, a Virágaid Gyönyörű Szépek!
Nemsoká' itt a nagy nap!!! Akartam még írni, hogy a barátnőd nagyon jó fej, hogy végig melletted lesz már az előkészületektől. Igazán nagy támogatás, ráadásul nem hagy majd agyon idegeskedni magad :)

maccs01

Melisch, remélem, hogy majd élőben is találkozhatunk! A férjemnek pl. Nagyvárad nagyon bejön, úgyhogy lehet, hogy a nyáron átugrunk a határon :) De ígérni nem merem, mert most összecsaptak a fejünk felett a hullámok, elfogyott a gempa... Immáron sokadszor és kezdünk idegileg és fizikailag is elfáradni. A jelenlegi lakásunkról raktam még fel pár képet (pont kettőt :)), meg a sógoroméknál voltunk a múlt hónapban, úgyhogy onnan a gyerekekről is. Még a konyhát és a nagyszobát rendbe rakom holnap és azokról is feltolok fotót. Mivel nincs babás pocakom, fényképezem az ingatlanom :) Úgyis eladjuk, legalább lesz mire emlékezni.

Sajnálom, hogy a férjednek ilyen állása van, tulképp nem is tudsz nagyon tervezni, mert bármikor áthúzhatják a számításotokat. Manapság viszont az ember örül, hogy dolgozhat, és ha párodra - mint írtad - bármikor tudnak számítani, akkor legalább ez a melóhely elég biztosnak tűnik hosszú távra is. Ha már családja van az embernek, akkor sokkal hamarabb köt kompromisszumokat ilyen téren is, mert muszáj. Közel van hozzátok a kórház?

maccs01

BÉvi, azon ne aggód, hogy mit eszik a baba, mert ő "elveszi", ami neki kell :) A vitamin jó dolog, hogy szeded. Bakker, ez az epe dolog, hát őrület! Mindeképp legyen hasi uh, legalább valami kiderül (legalábbis remélem).
A férjemnek laparoszkópiával vették ki az egész epehólyagját, tehát valószínűleg, ha lenne köved, akkor ugyanilyen módon szabadítanának meg tőle. 3 kis vágás, alig látszik. Az lenne a legjobb, ha szülés után csinálnák meg, mert akkor nem vinnéd haza a bébit, hanem maradna a csecsemőosztályon, és ha minden kész, akkor mehetnétek haza. Így neked és neki is a legideálisabb lenne, valamint a férjed sem kapna frászt az újszülött-ellátástól tök egyedül. Szerintem erre blazírozz, ha már tudsz valamit.

maccs01

Vanilla, 3 fiú :), hát nem semmi! Tök jó, hogy ki tudtad cseréltetni a dolgok nagy részét. Az biztos, hogy fiúholmikból nem lesz hiány a későbbiekben sem :) Sajnálom a párod egészségét, nem lehet egyszerű most nektek :(

Woody, Ikea? Imádom. Vettetek valami szépet?

Tündi, akkor ha jól tudom te még dolgozol, érthető, ha nem lógsz a neten :) Kitartás, nemsokára már otthon lógatod a lábad :lol: (vagy rohangálsz babacuccokért :))

Ilus, szegény anyukád! Gyógyszereket szed most? Biztos, hogy én szóba sem állnék ezekkel az emberekkel, hanem csak az ügyvédem, és kitúrnám őket a jó kis helyükről, már csak bosszúból is, hogy így megkeserítették az életemet! Nagyon csúnyán bántak vele, biztos nem tudja feldolgozni. Ha átköltöztök hozzájuk akkor nektek is nagyon kemény lesz megbirkózni ezzel a helyzettel nap mint nap.

Csillag, nagyon vigyázz magadra! Igyál sokat és rengeteget pihenj! Én is féltem a toxémiától, patikában van kombi teszt, ami kimutatja a vizeletben a fehérjét - asszem régen írtam.

Évi, nagyon jó, hogy Tomika rendben van, ügyesen iszod a vizet:) és igyekszel. Hatásos! Pihenj továbbra is rengeteget! Csak semmi izgalom!
Ja, megnéztem a Lost utolsó részét úgy, hogy az előtte lévő 9 részt kihagytam :), nem volt hozzá idegem. El kell mondjam, hogy erre a befejezésre gondoltunk férjemmel már az első sorozat megnézése közben. Úgyhogy most olyan feelingem van, mintha a Titanic süllyedését néztem volna végig 6évadban :)

Clarika, nem tudom, hogy mi volt a videó, mert már törölték a you tube-ról. Lehet, hogy örülnöm kéne neki, legalábbis, ha tényleg durva volt. Manapság széplelkű lettem, nem tudom nézni a CSI-t, sem a Doktor House-t. Utálok szenvedést látni. Azért a jó thrillereket nem vetem meg, de mostanában inkább a romantikus, meg komikus és hasonló filmek játszanak nálam, legalábbis egy hete.
Erről jut eszembe, ma ment a Film+ -on a Wasabi, mar mint a mustár, már ötször láttam, mindig szakadok a röhögéstől, szóval ez nálam nagyon ott van a mai napig. Meg a másik kedvencemet is nemrég ismételték: Nekem 8 :)

Tudom, hogy sokmindenkit kihagytam, sajnos csak bele-beleolvastam a fórumba, ezt az utolsó lapot viszont elolvastam :) Sajna nekem sincs sok időm, csak így éjszaka, de reggel meg ezért halál kóma vagyok, úgyhogy két kávéval indul a napom. Na, megyek is, legyetek jók, puszi!

maccs01

Kép
Nem tudok aludni,forgolódtam fél 4 óta aztán hasznosabb dolgokra adtam a fejem,felkeltem,elláttam a cicókat,megcsináltam a szendvicseket az uramnak,kávét főztem,reggeliztem,mosogattam...majd később visszafekszem(?)

Ircsi sokat gondoltam rátok,remélem minden rendben lesz. Milyen görcsök amit írtál?Hasi vagy prae-eclampsias?.... :( :( remélem nem utóbbi.
Tényleg derült égből mert tök jól voltál végig,de leszel is!!!!

Tüdőérlelő szuri:fenyegető koraszülés esetén adják,steroidos szuri,amitől a babának fejlődik a tüdeje ill.az a felületvédő anyag a tüdőn amire a légzéshez szükség van.

Akkor du.tali,már várom

Kép

Kép

:wink:
No blogolok kicsit,hisz töltjük a 31-et :lol:

"Ráugrottam" a mérlegre(az betenne,üveglapos :) ) nagy meglepetésemre csak 30 dkg-al vagyok több mint múlt hét végén,pedig még wc-n se voltam és ettem is már,pedig pár napja biztosra venném h.tök sokat dagadtam mert nehezebben mozgok megint.De lehet csak terebélyesedek. Így össz 1 hónap alatt 1.4 kg-t híztam.(fogyhatnék már én is...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.03 05:08-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Maccs,Lost vége: :? :? ehh de megérte...csalódtam.

evilany

Kép
Jó reggelt, sziasztok kismamik! Ircsi, gondoltam rád este, meg veled álmodtam, még álmomban is szorítottam, látod? remélem minden rendben van!

Melisch, nálam azért van ez az "ikrek lesznek", hogy brutál módon pozitívan gondolkozzak, de azért sok-sok segítő rokon nélkül nem könnyű felnevelni az ikreket, úgyhogy sírni azért nem fogok, ha "csak" egy lesz. Ááááá... Persze, ha meg mégis összejön, nem tud senki lepipálni a boldogságban!!! Nekem most vizualizálni kell, de nagyon, és csak jókat!

Bévi, te meg vigyázz magadra, és pihenj, pihenj, pihenj! (Most már mindenki óvatosan...)

Sophie, nagyon örülök, hogy jöttél, továbbra is zugolvasód vagyok, Beni egy gyönyörűség, hajajj, fájhat majd a fejed, ha elkezd csajozni! A babaváráshoz csupa szépet és jót kívánok neked!

Évi, igen, később még feküdj vissza! :D

Woody, miket vettetek? (Obi, Ikea) Valami babaszobásat?

Maccs, neked meg írtam kb 43 oldalt, győzzed olvasni! :)

Ennyi fért az agyamba, plusz mennem kell dolgozni :( Majd onnan is rátok nézek, nemsoká jön Szilvás meg Dia, remélem Dia hoz képeket. Mindenki hozzon valami szépet, aki csak tud!! :lol:

Kép
xtina75

Kérnénk szépen szavazatokat azoktól akik nincsenek máshova elkötelezve :oops: :lol: a blogra:

http://www.nivea.hu/imported_specials/s ... nk_id=9534

Úton a legkisebb Tapsifüles címmel a listában(ABC sorrend van) ha a szavazásra kattintasz,megjelenik egy kis mackó és a felül levő ablakban ki kell tölteni az adatokat.
Köszönjük :)

(nem mellesleg egy csomó szuper blogot találtam mint olvasnivalót)

evilany

Sophie gyönyörű a kisfiad! A pocaklakód is nyilván ilyen :)

evilany

Jó Hergelt! Itt a nappalos műszak... :-)

Remélem, Ircsiék szerencsésen átvészelték az éjszakát, és minden jól alakult... :roll: Este sokat jártak az eszemben!

Tegnap brutál frontos nap lehetett... Ilyenkor szoktak a szülészeten teltházast játszani, meg csak úgy jönnek-mennek a mentők :-(
Kisasszony is nagyon nyüzsgött, Évi, mi most játszottuk a "micsoda éjszaka volt"-ot... :-) A jobb oldalamról átköltözött a balra, majd vissza... És Apja hiába tette oda a kezét, nem zavartatta magát, úgy bukfencezett, nyüzsgött, hogy na.... Most jobb, de megint kezdi, csak most még óvatoska, finoman nyomul...

Sophie. Jó, hogy bekukkantottál... De jó, már AFP meg mocorgás... Hogy repül az idő...
Nem izgulj, én most érezgettem ugyan valamiket (tudtam, mit "keressek", de határozottan a 18. hét körül éreztem a mozgást... :-) Eljön az is, most meg úgy pörög... Kirugja a "ház" oldalát.
Beninek az a pocakos képe. Puszilgatni való ;-) Ilyenkor kapom el a fiamat, és agyon gyömöszölöm... :-)

szilvás76

20 perce röhögök...
http://lustanyu.blog.nlcafe.hu

evilany

Évi, még csak az utolsó bejegyzést olvastam, de én is nagyon röhögtem... :-)
Jó a csaj stílusa...

szilvás76

evilany

Sziasztok!

Én is már 4 óta kukorékolok:-))

Ircsi vigyázzatok magatokra!! Drukkolok, hogy minden oké legyen.

Jujj nem tudom ki kérdezte még 4 vizsgám van. Júliusig kitart:-))De a vége felé legalább nem egy napos a felkészülés:-)

Szerintem a görcsöknek ez az idő is betesz, amikor a kisfiam előbb jött akkor ő is kapott tüdőérlelőt. Ircsi pihenj, hogy a bébid kint maradjon. Nekünk 1 nap volt a rizikós, hogy mi lesz Álmossal, de jól van köszönet a II-klinika koraszülött osztályának. Nagyon erős tüdönk lett:-))

Rossz mert nem mindig tudok visszaolvasni, ne haragudjatok ezért:-((

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Éééévi, neee, hangosan röhögök, mingyá megkérdezik tőlem, hogy min? ....szánkó, mi? ;-)

szilvás76

Gyorsan kilépek onnan, mert már a könnyem is potyog... :-)

szilvás76

Szilvi nekem mondod...
Hol van az ajándék?.... :lol: :lol: :lol:

evilany

...hát a szán, nem tudtad? ;-)

Kolleganőm megkérdezte (másik szobából), hogy tüsszentettem, mondom neki, ja, persze... "Mert olyan volt, mintha vinnyogtam volna, vagy nagyon nevetnék"...

szilvás76

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok.
Remélem Ircsiék jól vannak!Megy a drukk nekik!!!Kitartáááááááááááááááááás!

Én sem vagyok a helyzet magaslatán ma...már 2szer bekeményedett a hasam és szúr-görcsöl,úgyhogy visszafekszem pihenni.
Köhögésem enyhül,de még mindig nem az igazi. :(

Pécsi csajok! Randit lefújnám-Nem szeretném senkinek átadni a kórt :( :( :(
Van elég baja mindenkinek!
Remélem a következő taliig meggyógyulok!!!
Nanááááá..hiszen 2 hét :)

Na most mentem,majd még felnézek.
Pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ez is jó,a másik oldal....:)

http://kispapa.blogspot.com

evilany

Csillag,ahogy gondolod,jobbulást,azért remélem eccer elkészül majd az a kép :wink: a közös,majd 2 hét múlva.

Szilvi :lol: :lol:

evilany

Csillag jobbulást neked!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag..
Csak hat mostmár a gyógyszer...
Pihi...

Tegnap nekem is fájdogált a medencém, meg az alvázam, ma sokkal jobb... kopkopkop
Biztos az idő teszi!

szilvás76

Béke,szeretet

Kép

Francc,5kor ettem,létezik hogy megint éhes vagyok?
Most hogy abbahagytam a hisztérikus nevetéseket,Alien is éled és dugdossa kis kobakját.

evilany

Sziasztok

Ircsi, tegnap már nem írtam, de remélem minden rendben van veletek, sokat gondoltam rátok. Megy a drukk.

Csillag jobbulást. Nekem sem akar múlni ez a fránya torokfájás, köhögés, szerencsére nem vészes.

Bévi, mindenképp keress egy jó dokit, azért ez nem normális, hogy nem mondanak semmit, valamit csak kell csinálni, nehogy már szenvedj.

Kedden voltam dokinál, bpd 77 mm. Fejvégű fekvésben van. Babával minden oks, viszont kicsit dagad a lábam, úgyhogy most diéta.
Na megyek eszem vmit, eddig nem bírtam. Majd jövök még.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?