Na sziasztok!
Ezentúl jobban cenzúrásom a kezem, ígérem ha nem szóljatok rám, harag nélkül, de én is mint Clárika kimondom amire gondolok és előbb jár a szám, mint az eszem
Évinek igaza van ne arról szóljon a topik, hogy vitázzunk magyarázkodjunk azt lehet a való világban is. Továbblépek, ok?
Vanilla gratulálok a "fogyáshoz", bár mondjuk nekem semmi extra mellett is sikerül +/- 2 kg körül forogni majdnem, hogy csinálom nem tudom, gondolom néha bezabálok aztán meg ismét kevesebbet eszem, na de ha a baba kezd nőni azt már nem tudjuk letagadni
Párod, hogy van? Nálatok nincs azért olyan, hogy a párod jövedelmének max 30%-át vehetik le? Málnalevél teáról én is sokat hallottam régen, hogy nagyon jó.
Brikancs most tuti nem lesz gond a babával! Ezt ismételem és ismételd te is gyakran, tudod csak pozitívan! Van még sok vizsgád?
Tina luxus-albérlet
azt hamar ki lehet adni csak ne kérj sokat érte
Az ikrekbe meg ne éld bele magad, mi is megtettük anno és kicsit nehéz volt beletörődni, hogy csak egy baba van, még ha maga volt a csoda is
Fizetnivaló én is netten intézem, még ha le is vesz érte a bank, nem kell addig mennem és nem állok sehol sort, nagyon kényelmes. De pl öcsém utálta a számláján tartani a pénzt, mert levesz a bank belőle, mindenki más. Nem tudtam neki megmagyarázni mennyivel kényelmesebb, azt mondta ami a kezében van az az övé és kész!
Claire kislányod szája, hogy van? Muris lehet nálad mikor beindul egyszerre mindkét babó, nekem néha még egy is sok. Szoktam kérni néha kicsit hadjon pihenni, de már nem hallgat rám már kis vitamin bomba
Bévi én is a pocakom alatt tartom a laptopot otthon ha írok, ezért is jövök már este kevesebbet, mert fárasztó, nincs asztal csak másik szobába oda meg lusta vagyok egyedül átmenni, meg kell szóljon a tv is, még ha nem is nézem
Ügyelet itt még rosszabbak, ne már ők adjanak vissza pénzt, azt lesheted...ronda egy világ
Diéta, hát csirke húst ehetsz grillezve, vagy inkább főzve, meg sovány disznó húst, halat. Felvágottnak nekem a családi orvosom csirkesonkát ajánlott (olyan se íze se bűze volt annak amit vettem). Zöldséget párolva, nyersen fogyaszthatsz. (Én is kaptam diétás papírt, amit a dermatológus mindenkinek a kezébe nyom ezeket onnan szedem), hetente ehetek 2-3 főtt tojást keményen/higyan. Turóból csak friss tehéntúrót, semmi sajt. Káposztasaláta és cékla. Na most pontosan nem tudom mindet fejből de ezek rajta vannak. Nekem az allergiám, májam miatt adta ezt a papírt.
Maccs a hangodra én is kiváncsi lennék, szerintem sokáig hallgatnám mert amiket írsz is szívesen olvasom. A te albérleted, hogy áll kész lesz luxus kivitelben az is??? Lakással, hogy álltok van még rajta tennivaló? Majd kérek képeket
Évi a vízre csak kíváncsiságból kérdeztem, mert mondtam anyának, hogy valaki napi 5 L vizet iszik és erre ő csak annyit mondott az lehet sok. Informálódom
Nem leszel dehidratált tuti, nekem mindig falra mászott a bőrgyógyász ha mentem hozzá, annyira száraz volt a bőröm, mert persze nem ittam vizet. Aztán jött az ígéret, hogy lesz víz ivás 2-3 nap után el is felejtettem végleg
Csuklás köszi, akkor lehet 1x éreztem volt vagy 6-7 ütemes mozgás, gyanítottam, hogy csuklás.
Méhösszehúzódás, ez nekem akkor nem az, csak feszít a pici, vagy lehet éppen az óránkénti szokásos méhösszehúzódás. Köszi az infót
Jó tudni néha mit kell érezni, mire mondjuk, hogy ez vagy az.
Sajnálom, hogy megáztál itt csak délelőtt eset de még ki tudja mi lesz estig. Penész
Eper, nyam-nyam, imádom de az idén nem eszem, nehogy kijöjjön rajtam, majd jövőre. kerülőm is a paicot messziről, ne is lássam. Majd eszek cseresznyét!
Csillag köhögés múlik? Remélem holnapig kutya bajod lesz!
Badzsulka veled kicsit bajban voltam, nem voltam benne biztos, hogy te vagy az Ilus
most, 2 ablak van nyitva igy látom, hogy neked akartam írni már amióta jöttél, hogy még a férjemnek is mutattam a bloggod a lakásberendezéssel kapcsolatban. Én is így papírra terveztem a konyhabútort x változatban és vittem az asztaloshoz, bababútokat dettó csak annyi, hogy én csak 2 síkban rajzoltam nem lett olyan profi mint a tiéd. A babasarkotok, meg nagyon tetszik. Hol lehet ilyen szép fejvédőt venni, mint a tiéd a Micimackós? Annyira gyönyörű imádom Micimackót
Remélem anyukáddal sikerrel jársz és túlteszi magát ezen a nehéz időszakon!
Szilvás nekünk kutya kint van de ott is tud rontani, 2 nagy gödröt ásott és mellé most tegnapelőtt nekikezdet a lóca szélét lefaragni
férjem meg nem ér rá kerítést csinálni. Addig meg megeszi az egészségem Maya annyira haragszom már rá, de hiába összeszidóm, mert bemegy a házába gyorsan de amint nem nézek oda kioson és ront tovább.
Bekri nem jutottam oda, hogy neked írjak de látom csoda történt és sikerült eladnotok a lakást, de jó, ne búsulj majd kialakul. Remélem a pénzből futja majd másikra, esetleg mentek albérletbe, bár nehéz lesz miután az embernek megvolt a sajátja és persze volt ígérve fedél a fejetek fölé. Kitartás sajnos mást nem tudok mondani, nem ismerem a körülményeket mit is léphetnétek.
Kristóf kezdi vajon a hisztit? Remélem nem! Mert akkor nehéz lesz neked ő kérni fogja a figyelmedet, a kicsi úgyszintén te meg nem szakadhatsz kétfelé
de gondolom az anyai ösztön majdcsak megsúgja mi a helyes és Kristóf is megérti, hogy ugyanúgy szereted, mint eddig is.
Clárika végre akkor kiderül nálatok is a baba neme már alig várom, olyan kiváncsi vagyok
remélem nem maradtam le és már tudod, én meg nem emlékszem rá
Mares akkor most szent a béke bátyáddal? De jó legalább ismét beszéltek és számíthatsz rá, szerintem most csak ez a fontos és nem az, hogy a probléma nem oldódott meg nem is azt akartad, hogy a jövendőbelijével kibékülj hanem vele. Ha meg valamit akarsz tőle hívd fel, ne hadj üzenetet, nehogy nem jusson el hozzá. Remélem boldog lesz és ti nem vesztek többet össze!
Dia ennyire sok volt a munkád ma, hogy nem értél erre?
Főnököd
Bencének meg jobbulást, remélem nem valami vírus, már vártam, hogy mit mond a doki, írtad, hogy vinni akarjátok.
Ircsi jobbulást neked ez nagyon rosszat jelent?????? De tudod jó kezekben vagy és nem lesz semmi gond!
Én most megyek haza, onnan jelentkezem ismét. Ma is egyedül leszek. Férjem tegnap elment, mert ma úgy volt érkezik valami áru, erre ma 5-jor mikor beszélek vele mondja tiszta ideg, mert az árút még fel sem pakolták és csak ígérték, hogy reggel ott lesz. Mondtam, ha nem küldik én csapom ki a hisztit nekik, mert direkt azért ment a férjem, hogy ott legyen mikor megérkezik és itt hagy engem terhesen egyedül ők meg nem törődnek velünk. De ha bajuk volt a férjemnek egyszer szóltak ő 2x ugrott. Ott is az egyik srácnak terhes a felesége, tudhatná mennyire nehezen hagyott egyedül a férjem pár napra. Na mindegy nem panaszkodom, nem visz el a mumus, bajom sem lesz és kész! Múltok mikor el volt menve akkor esett le a vérnyomásom, este megmondtam neki, hogy nem voltam jó és később mondta sógornőm, hogy bizony könnyes szemmel mondta neki, hogy én most otthon vagyok és nem voltam jól. Duplán idegeskedik
ilyenkor tudom, jobb lenne ha anyukámnál lennék, mert legalább miattam nem aggódna, de nem sokat van elmenve.
Puszi még jövők, megint hosszú lettem - ez vagyok én