Jó reggelt
Este már olyan későn értünk haza hogy ugyan visszaolvastam,de nem volt erőm reagálni,meg talán jobb is...majd most...
Este fél 10kor vacsoráztam(khm...)na utána akkora móka volt odabent,hogy már kérnem kellett Mikit tegye a hasamra a kezét,mert akkor általában leáll a kisfickó,na most csak lassult tőle,persze én meg szórakoztam eleinte,rátettem egy poháralátétet a hasamra hogy mit szól hozzá,próbálta lerugdosni,vicces volt-egy darabig. Végül elnyugodott és képzeljétek hagyott aludni egész éjjel! El vagyok csodálkozva
de már rugdos és reggelit kér.
A konyhai teljesen átázott falon viszont megjelent a penész
Dia,fújjam rá a Savot most,vizesen? (az életben nem szárad ki..)
Bévi szépek vagytok,a lakás is,de pocakfotót nem tettél,pedig olyan szépeket mutattál(pl amit barátnőd csinált)
Tina örülök hogy minden rendben!!!!
Melisch,sok az 5 liter,persze,de ha az nem volt nekik elég amit alapból ittam(és szerintem az is elégséges volt...) csak nőtt már 3 cm-t a víz,persze lehet abszolut nem ettől
de a veséim átmosva az tuti és a bőröm sem lehet dehidrált
majd lassan visszaveszek,3.5-4 literre.Melegben kívánom is mondjuk.
Csuklás:ritmusos apró kis mozgások,érdekes.
Keményedés:
ha ez az,akkor feszülő görcs szerű alhasban,olyan mint mikor már régóta kell pisilned és begörcsöl a hólyag...aztán elenged...hálisten nekem most elmúlt...
Hogy nő a cicid,naná hogy létezik...
Vanilla nagyon sajnálom a gondjaitokat,nagyon nehéz lehet az anyagiak miatt...
képzelem ez még pluszban mennyire idegtépő. Remélem mielőbb jobb lesz...párod jobban van?
Babaruhacsere:szuper
Brikancs,vizsgához drukk!
Maccs te kis éjszakai bagoly
te is hozz ám képeket!
Jól vagytok? Diétát tartod,hogy bírod?
Kiváncsi lennék a hangodra is most már
Lehet egyszer felhívlak
Szilvi35 nem felejtettem el a pü.témát,de este nem volt rá idő,erő,majd ma
Mindenkinek köszi a listákat,igazán hasznos.Lassan nekilátok majd.
Ircsi ezek a babák gyönyörűek!!!!
talira nem írtál semmit
Na és akkor,Bmaas...
aludtam rá egyet. A talival kapcsolatban,azért azt tudtad Te is,meg már talán az egész fórum,hogy a pécsi talik fél 5-5 körül kezdődnek,mivel Clarika és Tündi dolgoznak,rájuk vagyunk tekintettel.De,a múltkor itt ültem du.2-fél 3tól teljes harci díszben és vártam rátok...arról nem tehetek hogy Kozármislenybe mentetek,én oda utánatok menni nem tudok,mivel nincs autóm. Szívesen találkoztam volna veletek,de ha így alakult,nem vettem a szívemre,gondoltam majd máskor. Mostant én is úgy értettem hogy nem jöttök Pécsre,Tolnáról volt szó.
Én is azt gondoltam,hogy családról szól elsősorban és másod,harmadsorban fórumtalikról...a találkozók tök jók,mi is röhögcsélünk,meg megosztunk sok mindent,ja meg eszünk fagyit naná,és szívesen látunk bárkit pluszban. De itt a fórumon is jó beszélgetni ugyanúgy. Az hogy nem kapsz mindig reakciót,megesik,biztosan. Én se kapok mindenre,bár bevallom én annyit írok hogy legtöbbször azért van válasz is,de biztos sok mindenre nincs.Persze,ráérek,majd nem fogok ha itt lesz a picur.Addig meg kihasználom ezt,nyilván amíg 2 műszakban 12 órában dolgoztam,nem így mentek az én dolgaim se. Amiket írsz,elolvasom,de nem mindig tudok reagálni,épp egyik nap fejtettem ki,hogy már meglevő gyerek témákra nem tudok mit írni,főleg nem idegen országban. De biztosan nem is feltétlen tőlem várod a válaszokat.Család,hát az nagyon szomorú,hogy ilyen a családod,főképp a férjed,ezt már többször írtam,csak mondjuk megérteni nem annyira tudom,ne haragudj,én nem tudnék így élni.
De szerintem nem kell ilyen véresen komolyan venni a dolgot,meg hogy nem vagy befogadva-szerintem mindenki be van...jó csapat és igyekszünk figyeni egymásra. Biztosan tombolnak a hormonok,ezért ilyen érzékeny mindenki.Bevallom hétvégén kicsit én is kiakadtam az album téma kapcsán,aztán kiderült a technika viccelt meg,ez szomorú mert szerintem a táblával kapcsolatban is ez volt. De ilyenkor szerintem nem kell senkinek törölnie magát,meg ilyenek. Ha úgy jobb,lehet pü-ben is kérdezni,kétséget elvetni,bizonyosságot szerezni,főleg kényes kérdésekben.
Ilussal évek óta járunk egy másik fórumra,az se működik jobban mint ez,sőt,mégse kell ez mindig,ki miért bántódott meg és kire nem figyelünk.Figyelünk mindenkire. Ha nem kapunk választ,tessék hangosan szólni...
A fórumok számomra nem erről szólnak.Tök jó hogy vannak,szeretek ide járni,remek hogy együtt éljük meg a terhességet és később majd az anyaságot,de semmiképp nem konfliktusokról,sértődésekről kéne szólnia,arra ott a való világ ami épp elég kemény.
Na remélem érthető voltam és nem túl nyers. Monológ lett,bocsi,2x nyitottam most én is,hogy ne maradjon ki senki és semmi.