Mieza!
halkan, de nagyon nagyon gratulálok
én látom azt a vonalat!!!!!
Woody!
nagyon helyes szépséges pocid van
akaratlanul is belegondoltam, hogy ha most még bennem lennének a picik, akkor vajon mekkora lenne most a hasam
Sajti!
zupppper a hcg-d
örülök, hogy lassan kiürül teljesen
csak legyél pozitív továbbra is
Macsek!
örülök, hogy a babók jól vannak és mindenük a koruknak megfelelő
már kíváncsi vagyok a te pocidra is, mert nyilván kezd erőteljesebben gömbölyödni
Judit!
Sajnálom, hogy nega lett a teszted
De még holnapig ne add fel teljesen! Lehet hogy csak nagyon alacsony hcg-vel rajtoltok, de még nőhet...hátha!
Kubu!
jól nyomod a vizsgákat!
én is úúúúgy szeretném ha jól sikerülne.
Igazából most úgy vagyok vele, hogy mindegy hányas lesz, de mindenképpen sikerülnie kell, mert ha nem, nem mehetek többször
Annyira nagy nyomás ez, hogy vagy most, vagy soha, hogy már azon kattogok, hogy lejelentkezzek-e erről a 10-i büntijog államvizsgáról és menjek ősszel?!?!?
De az uram azt mondta este, hogy nem lesz időm ősszel sem tanulni, mert a babákkal uh-ra járkálással leszünk elfoglalva
(bár úgy lenne)
Tali!
majd ha megállapodtok a végleges helyszínben, időpontban, akkor valaki összefoglalja a tudnivalókat egy bejegyzésben? mert ha csak mobilról tudok bekukkantani a babanetre, akkor legalább hamar megtalálom
Hétvégén szerintetek jó lesz kint üldögélni? mert ha nem esik, akkor is csak 20-24 fokot ígérnek... nehogy megfázítsuk a kismamikat és a leendő kismamikat!!!
Ha a plázaundort le tudjátok győzni, akkor a Jam Pub a Mammut aljában még szóba jöhet szerintem... Abban tudok segíteni, ha már mi manageljük 6 éve
(enyém uram most hétvégén nem tud velem tartani, mert Stargardenen szervez...de én igyekeznék ott lenni
)
Én remek ügyes gyerek lévén 1 hete növesztettem valami hólyagot a mandulámra
Doki adott rá gyógyszert, mert megmutattam neki mikor már nem tudtam beszélni! Persze nem múlt el, hanem nagyobb lett!
Tenyésztés szerint semmi baci, semmi vírusos, semmi olyan amit be lehetne azonosítani! Ma adott rá még egy másik fajta antibiotikumot, hogy hátha...
Nagyon remélem, hogy nem lesz vele gubanc...tulajdonképpen nincs semmi bajom, csak pocsék érzés nyelni és ha nagyon végigszántom valami kaja falattal, akkor a fülem felé sugárzik nyeléskor
(így is beengedtek magatok közé a talira??? a doki azt mondta, hogy semmi komoly és nem fertőző...de ha féltek, hogy betegen kismamik közé megyek, akkor távol tartom magam a talitól
)
na tanulok kicsit!
puszi