Új privát üzeneted érkezett!

Macs,
válaszoltam is meg jelöltem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, nem feladni, egy piti vizsga nem ronthatja el a kedved, már egy csomó vágyad teljesült :lol: ))

Judit, igen, 26 napos vagyok :) Már holnap tesztelsz? Szerintem ne tesztelj túl hamar, csak egy nappal előtte. Nem véletlen, hogy ekkora kérnek vissza. Csak azért, mert előtte még nem mutatható ki a hcg szint. Ha túl korán tesztelsz és még negatív lesz, csak fölöslegesen fájdítod a szíved… Én csak szerda reggel tesztelek. (és lehet, hogy még az is korai…)
Most olvasom, hogy teszteltél. Ilyen korán még nem lehet kimutatni.. Van, hogy a beágyazódás eltart 12-14 napig is… ezért kérnek minket vissza a lehető legkorábbi kimutatható napra…
Szóval, nem feladni, ez akár még lehet jó is!
Milyennel teszteltél? 10-est használj, az sokkal érzékenyebb, a bmc-ben is azt használnak még ilyen korán. Van akinek a 25-s ki se mutatja…

Sajti, jó babázást, ismerlek, tudom hogy minden nagggyon tuti lesz :lol: Legalább gyakorolsz egy kicsit. Sokan mondják, hogy ha sokat babázol, akkor átragad :lol:

Kispatak, szupper, hogy jót nyaraltál és időben is voltak jó részek!

Mara, szuper képek, főleg a cicccc. Macsek vörijéhez jól illene :oops:

Csucsu, ha lesz 7-én, az szuper, mert akkor majd a szívhangkukucsra hozzá mennénk. Ha sikerül :lol:

Maccs, szeretném én azt a hihetetlen állapotot :lol:
mieza

FÓRUMTALI!!!

Szuper, akkor legyen a most szombat, du 3 óra. (de légyszi ne pláza, inkább bármi más javaslatot szívesen fogadunk :lol: )

Ötletek a helyre, amihamarabb? Én vállalom, hogy lefoglalom:
Amit keresünk:
- jó parkolási lehetőség
- vidékiek is megtalálják
- jó lenne Budán, nem olyan messze a bmc-től.

Az én ötletem a MOM park, Angello kávézó (ez kint van, nem bent a plázába). hM?
mieza

Magamról:

Ma végig görcsölgetett, egy éles kés szerű érzés, ami lentől érkezik. Nem tudom mitől. Lehet simán valami húgyúti gyulladás is, amennyit járok pisilni.
De lehet a szorulásom is (bocs!)...
Annyi mindent éreztem már részletekben a pocimban, hogy most tényleg nem tudom megmondani, hogy mi is szúrogat...

Ami nem lehet: semmi köze ahhoz, amikor meg szokott jönni. Semmi Mensi érzés, tünet, vagy ilyesmi. Ami a múltkorinál ilyenkor már nagyon tombolt...

Remélem csak amiatt, hogy ma dolgozgattam és nem tetszett a pocimnak, hogy sokat ülök egy helyben.

Eddig igen jól elvoltam, most kezd közeledni a vége és már érzem, hogy izgulok. Ma először tudatosult bennem, hogy hol is járunk, mi is a tét...

Még Navitól tanultam, hogy mindig legyen B terv. Na, a mi B tervünk, hogy ha mégsem sikerülne, akkor fogjuk magunkat és jó messzire elutazunk pihenni. Hátizsákosan, ahogy szerettük.
De még nem gondolkodtunk, hogy hova, mert ugye ilyen verzió nincs, mert sikerül :) (kopp-kopp-kopp)
mieza

Na, jót beszélgettem magammal :)
Macs, ha neked nem kell most a laptető, elfogadom :))) nekem sosincs, egyszer volt, mondjuk akkor nem hozott szerencsét...
Pedig jó sokat írok, nem tudom, hogy hogy nem esik rám sosem :)
mieza

csucsu, micsek, küldtem privit :)
mieza

sziasztok

zugban én is vagyok , mi jól vagyunk hála Istennek , bár ez a sok eső már az agyamra megy.
képzeljétek el kitaláltam vmit és mégis kertes házba fog születni Hanna, már alig várom.
a mienket nem tudjuk most hipp hopp eladni, ezért kerestem egy albérletet egy ismerősnél fogunk lakni a felső szinten teljesen külön van minden nekünk, a mienket meg kiadjuk albérletbe.
már csak az a kérdés milyen gyorsan találunk ide valakit mert kettőt ugye nem akarunk fizetni, mert ezen meg hitel van.
szóval nagy az örömöm hogy elmehetek innen, mert már nagyon kicsi a 1,5 szoba nekünk.

mi jövő héten megyünk uh-ra már kiváncsi vagyok a kisasszonnyra hogy mekkora lehet, annyit tornázik naponta, ma éjjel óránként ébren voltam mert nem akart aludni, de most is aktiv.

kubu
sajnálom a vizsgákat, de ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor tessék minden vizsgára bemenni mert ugye segített volna a tanár, nekem mindig igy volt reggel mondtam a férjemnek hogy erre nem megyek be mert ugyis megbukok, mire mondta hogy tessék megpróbálni, na ezekről mindig ugí jöttem ki, hogy kár lett volna tovább halasztani és olyan jó hogy már megvan a diplomám és nincs több vizsga, remélem te is sikerrel jársz.

sajti
o hcg ezt kivánom és remélem örömöd leled a baby sintérségben is.

mindenkinek szoritok az eredményekhez.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Rég voltam felétek, de végre van időm. Hiszen pénteken volt az utolsó napom, végre.
Most igazi otthon lévő kismami lettem. :) Csak hát az idő nem a legjobb....

Velünk minden rendben van, tegnap voltunk dokinál. Szerencsére minden ok, de azt már most mondta a doki, hogy Lili nem lesz egy nagy baba max. 3150g, mivel a méretei alapján egy 3300-as babához le van maradva 4 kerek nappal. :lol:
De ez nekem nagyon jó, hiszen az én 160cm és jelenlegi 56,5 kg-mhoz ez lenne a tökéletes a doki szerint is. Legközelebb 3 hét múlva megyünk.Nagyon rohan az idő, most kezdem felfogni, hogy hamarosan tényleg a kezemben lesz.

Judit, sajnálom a negatív tesztet, de azért még drukkolok, hiszen vannak csodák!

Sajti, mennek a drukkok az alacsony HCG-hez. És jó sintérkedést! :D

Lukácsné, szuper ötleted van. A kert a legjobb Hannának és persze Filipnek is!

Macs, szuper, hogy minden ok a kicsikkel. Van egy számítógépes prg. ahol lehet képet csinálni a videoról. Mi ezért nem kértük a képeket a 4d-n hanem én vágtam ki a felvételről. Írj, ha kell elküldöm, hogy mi a neve, csak le kell tölteni.

Mieza, amiket írtál jeleket elég jól hangzik. Főleg a sok pisilés és szurka. Tudom nem szabad figyelni a jeleket. DE ez jó!
A találkozó nekem pl. tökéletes lenne most a hétvégén. Szerintem jó a Mom park, mivel ha esik akkor is be lehet menni és ott még nincsenek is olyan sokan, mint a mammutban.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

„de jó” hogy ilyen idő van, migrénem napok óta tombol, nem bírom.

Kispatak,
Örülök hogy jól sikerült a pihi és a kezelések is jót tettek.
Na én tegnap beugrottam a munkahelyemre, (ált havi 1x bemegyek, de tegnap mégis mindenki így fogadott, hogy ÚRISTEN mekkora dinnyéd van) na király :lol:

Mara,
Köszönjük a képeket.

Zsuzsó,
8 vizsgával indítottam ezt a vizsgaidőszakot és így még maradt 6 sajna. Pedig azt hittem hogy már a vizsgaidőszak 3. hetében csak 2 vizsgám marad, hát elrontottam :?
Írok privit.

Vicky,
Mei tai-n most én is gondolkozom, nagyon kiváncsi leszek hogy két gyerekkel hogy fogok közlekedni.
Hogy haladsz tanulással ?

Csucsu,
Van már hangod ? Remélem igen, nekem a migrén beköltözött kobakomba, fene ebbe a nyavalyás időbe.

Judit,
Jaj, jó tesztet csináltál ?

Sajti,
Remélem nincs már fejfájásod. Főleg ha korábban nem igazán volt rád ez jellemző.
Fránya hormonok, ölelések mennek, nega gondolatoknak pedig hess jó messzire.
Hajrá sintérkedés, jó lesz, ha sír a másféléves: 1., pelus, 2., éhes 3 :lol:
Hajrá alacsony HCG.

Nava,
Jó hogy jöttél már hiányoztál.
azt hogy fogom utálni, hogy szülés után 4 héttel újra suliba kell menni…. Brrrrrrrrr abba bele se akarok gondolni, de mindjárt itt lesz, sajna.

Macs,
Gyönyörű méretek, nagyon örülök hogy minden rendben van a bébikkel.

Mieza,
Nincs B terv, nem is kell, nagyon drukkolok.

Lukácsné,
Örülök a kertes ház projektnek, ügyes vagy, hajrá hajrá.
Tényleg butus voltam, nem lesz több ilyen hogy kihagyom a vizsgát, még 25 nap a vizsgaidőszak, ha ügyes lennék akkor 10 napon belül letudhatnék mindent.

Woody,
Éljen otthonlét, használd ki, mert mindjárt itt a szülés.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Marcit megvertem, huh kicsit, nagyon, nem tudom, picit kakusz elöntötte az agyam tegnap reggel, éppen pelusozom és ilyet soha nem csinált, páros lábbal akkorát rúgott a hasamba hogy majdnem hátraestem, na összefogtam a talpiját és kapott egy pár taslást a két törptalpra. :( :( :( Annyira megijedtem, de úgy tűnik mindenki jól van. Marcit meg sajátkészítésű tiramisuval gyorsan sikerült kiengesztelnem.

Képzeljétek, a legjobb hogy a pénzügy vizsgám amit temettem 4-es lett, soha nem voltam ilyen hogy egy vizsga után eljátszom, hogy mennyire rosszul sikerült aztán közben tök jóra értékelik, tutira nem értem mi történt most :shock:
így maradt 5 vizsga.

Tali: akkor most hétvége, nekem helyszín mindegy, MOM, Mamut, válasszatok és odamegyünk.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!

sajna csak egyetlen másodpercem van mobilról :(

Vicky!
ezt kaptam ma mailben, gondoltam, hogy feldobom neked, hátha használ:

http://www.webkresz.hu/mozgo/mozgo.php

csajok!

olvaslak titeket, a leglehetetlenebb időpontokban, de írni csak hétfőn tudok normálisan valószínűleg :(
talit ha eldöntitek, akkor írjátok meg a véglegest és igyekszem megjelenni :)

addigis puszi mindenkinek!

eszter82
Budapest

Hello Mindenkinek!

Gyorsan átfutottam a 7végi termést... Háát, elég vegyes a hangulat, úgy látom. A lényeg, hogy kismamik jól vannak, a reménykedő társaim hite pedig töretlen, ugye csajszik??

Most magamról. A hsg-s tanácsot megfogadtuk :wink: 2 hónap cölibátus után gondolhatjátok...
Szóval tegnap végre voltunk Koncz tanárúrnál (ő lenne K ügynök?) és Kanyó doktornőnél. Meg kell hogy mondjam, nagyon jó benyomást tettek ránk!!!! Ennyi kedvességgel, figyelmességgel az elmúlt években nem igen találkoztunk! nagyon örülök, hogy ide kerültem (ez rátok is és a bmcre is vonatkozik)
Igaz, most magánban voltunk, mert nekünk a munka miatt a hétfői nap alkalmas pesti útra, és amúgy keddre, vagyis mára kaptam volna időpontot.
Újra előkerült a coli kérdés a Drágámnál, és végül egy nőgyógyász mondta ki azt, amit 3 andrológusból egy sem: antibiotikum kell, de nem 6-10 napig, hanem min. 20,de inkább 1 hónapig adagolva!!! ennél kevesebbnek nincs értelme, azt mondta Angliában már rég így csinálják. A visszérműtétre nem mondott semmit, csak annyit, hogy már Erdei doktornőnek 2 évvel ezelőtt meg kellett volna mondania, hogy ez bizony lombikot kíván!!!! Szóval a kör bezárult, kivizsgálás kezdődik 3. napi vv-vel, katona számlálással, és tenyésztéssel kb 2 hét múlva. A hsgmet és a novemberi rákszűrésemet elfogadták.
Sajnálom, hogy olyan sok vargabetűt jártunk be, és csak most kerültünk a megfelelő helyre, de hiszem, hogy minden okkal történik, és nekünk ezt végig kell/kellett csinálni.

Valaki írta, hogy mennyi baba van útban körülötte. Nos, el kell mondanom, hogy már nincs olyan ismerősöm, (akinek párja van) és ne jött volna hipp-hopp baba minden erőlködés nélkül. Abortuszt is végigcsináltam egy ismerősömmel, szóval elég brutál tud lenni az élet. Ez van. Mi vagyunk a legerősebbek,ezért történhetnek velünk és nem másokkal ezek a dolgok, nem igaz?

Sajti! bocsi, de meg kell mondanom, imádom a stílusodat, még akkor is amikor negatívba megy :lol:

Kubu, még nem mondtam, de az öcsém konkrétan Marci... és bizony nevéhez hűen szuper pasi, és egy igazi rosszcsont (volt, mert már megfontolt férfi) szóval nem csodálkozom a tappancs-pacsin :wink: A Marcik szuper csávók, ahogy neki kiskorában mondták, pisilnek a lányok utána, mert intelligens, és állati jóképű, úgyhogy kötsd fel a gatyádat, akarom mondani a bugyidat... kismamabugyiról jut eszembe: ma be kellett mennünk a fogyasztóvédelemhez, és a prospektusok között volt egy olyan, ami külön csak a várandós alsóneműkkel foglalkozik :lol: elég vicces volt.

Na, muszáj dódozni, puszi mindenkinek, és szebb napot, mint ami ránk vár itt a roh@dt szakadó esőben... ja, bringaboltunk/szervizün van, szerintetek milyen forgalomra számíthatunk a héten???

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!!

Macs!!
Ezek szuper hírek,szépen növögettek.Örülök,hogy minden oké.Pocak kép???

Kubus!!
Te szegény,jól megszenvedsz ezzel a fej fájással,hála isten,kopp-kopp,nekem most nem fáj.Pedig orrom bedugulva,szóval ramatyul vagyok.Vírusos torokgyuszim van,holnap elkell mennem rtg-re,mert sípolok,hörgök. :cry: :oops: Apa már jobban,Én nagyon belesetem ebbe a nyavajába.Szegény Marcus.. :cry: na jó,megérdemelte.. :wink: Gratula a vizsgához!!Ügyes vagy.

Eszter!!
Pont ma gondoltam Rád,hogy merre vagy??

Judit!!
Csináltál ma is tesztet???Én még drukkolok.

Mieza!!
Köszi a pü.Nagyon jól hangzik,sztem megpróbálkozom Vele. :wink: Te Lány,hallod,nem inkább aludni kéne éjjel???? :wink: :D :) Ja,és nincs B terv,sikerűl és késsz. :wink:

Sajti!!
Remélem ma már 0 lesz a hcg-d,gyere majd a hírekkel.Jó szitterkedést!!!! :wink:

Verka!!
Örülök,hogy jó benyomást keltett a Doki.Jó helyen vagytok az tuti.És már sínen is,szóval haladtok szépen a cél felé.Milyen idő van felétek??????

Rodina,Pancsi!!!
Jól vagytok?????

Lukácsné!!
Ügyesek vagytok,tök jó lesz kertes házba.

Hívtak a BMC-ből,hogy Sz ügynök nem lesz jövőhéten sem,csak 14-én,és 16-ára tudtak adni időpontot. :roll: :twisted: Csak azt nem értem,hogy múlthéten akkor miért adtak 7.-ére???Nem tudják,hogy Ki mikor lesz??áááááá.Még a jó isten sem akarja a kezdésünket. :shock:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nagggyon gáz voltam, de ma már jobb egy kicsit :oops:
Enyhe mensis jeleket érzek - hasszurkák formájában -, de még mindig nem jött meg. Holnap tsztelek mindkét félével, aztán meglátjuk (a vak is ezt mondta...) :roll:

Macs,
de jó! Két édi, egészséges babó növekszik a pociban :)

Zsuzsó,
írok privit!
És babaragacsokat küldök :arrow: Ezek ragadjanak rád, ne az én nega hangulatom :wink:

Mieza,
nahát, én azt hittem, még nem tartasz itt a ciklusban :shock:
B terv szerintem sem kell, ott lesz aminek lennie kell!
Akkor holnap kánonban tesztelünk :lol:

Sajti,
hogy áll a hcg? Ugye már 0 végre :?:

Lukácsné.
nagyon ügyes kis kombinátor vagy :D Szuper ötlet ez a ház-lakás csere!

Woody,
kellemes otthonülős pocinövesztést!

Kubu,
fejfájásra marcipuszi :D Ez jó lesz az összezörrenésre is!

Eszter,
látom full el vagy havazva. Azért vigyázz, ne hajtsd túl magad!

Verka,
szuper, hogy végre tudjátok merre van az előre :)
Az eltelt idővel meg most már ne gondolj, csak nézz mindig előre!

Kép
judit0713

kubu: Nehezen haladok, mert tegnap belázasodtam és fáj a fejem. De ma már jobban vagyok egy kicsit. Csak ma Barbus hisztisebb az átlagnál. Remélem azért sikerülni fog.

eszter: Köszi, megnézem ezeket is. Minél többet gyakorolok annál jobb.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu,
áááá, ez nem valami jó hír :?
Pedig gondolom már benned van a drukk, hogy mielőbb kezdjetek...de legalább már vannak leletek, időpont, itt lesz az mindjárt!
Ma nem tesztelte, holnapra tervezem. Hááát, egyre kisebb esélyt látok, de azért még ott van az a pici talán :oops:

Kép
judit0713

[quote]S írta:zóval tegnap végre voltunk Koncz tanárúrnál (ő lenne K ügynök?) és Kanyó doktornőnél. Meg kell hogy mondjam, nagyon jó benyomást tettek ránk!!!! Ennyi kedvességgel, figyelmességgel az elmúlt években nem igen találkoztunk! nagyon örülök, hogy ide kerültem (ez rátok is és a bmcre is vonatkozik)

Wikka örülök, hogy meg voltál elégedve! Én mindenkinek ajánlom őket! No ez az amiről beszéltem, nagyon jó kezekben vagytok! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Woody írtam privit.

Maccs
vörösmacska

Macs, válaszoltam is. :)

Rakok fel egy képet a pocakomról, remélem nem gond.
Hétvégén csinálta a férjem (reggel).
Mi csak úgy, hívjuk :
Amikor Alien ki akar mászni a pocakomból! :D :D :D
Lili drágám ilyeneket csinál, ja az ott a feneke.....

Kép

woody

Woody,

húúúú, nagyon tündéri ez a pocak-kép :D
irígy-irígy-irígy vagyok :oops:

Kép
judit0713

Woody csúúúúcs ez a kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tündéri Lililak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok lányok itt vagyok. Nézem most fórumtali 5. én lesz? Figyelem az eseményeket. Látom sokan akcióban

Mieza Judit drukk neketek holnapra.

Andi te meg látom váltottál sok szerencsét na most már sinen vagytok.

Kubu milyen vizsga volt? Lemaradtam kicsit. Marcika szoktatja a hugit az élethez? Még jó hogy nem történt baj, de biztos nem szándékos volt.

Macsika növeszted?? Mert már nekem is nő neked meg duplázva. Vigyázz magadra.

Csucsu beteg voltál? Remélem már gyógyulóban puszi

Woody nagyon édes a pocakod. Én is emlékszem erre a csavarodó érzésre.

Lukácsné de jó de jó. Jöhetne már a jó idő.

Viky gyógyulást neked is, sok C vitamin. Nem csodálom hogy ebbe az időben megfáztál.

Többiek is nagy puszantás és drukk meg minden.

Kaptam időpontot a SOTÉra genetikai tanácsadásra. De az még csak a megbeszélés lesz. A magzatviz vizsgálatot a 16- 18 hét között végzik de ők a 18. hétre hívtak konzira. Szóval ne hogy azt higyétek hogy kapkodnak. De minden rendben van velünk szépen növekszik és tuti nincs semmi. Megpróbálok ufokáról képet rakni.

Kép
Kép
pancsi76

Szasztok!

HCG 32!!! :lol:

No, mára ennyi, sajna nincs több időm most, majd holnap remélem tudok mindenkire regálni. :)

Woody:
Neked musz írnom! Döglök a pocidért!!! Annyira egyedi és szépséges pocifotód sikeredett, ilyet még nem is láttam, hogy pont elkaptátok a mozgolódás pillanatát! Szerintem simán díjat nyerhetnétek vele akármilyen fotópályázaton. Gyönyörűűűű!!! :)

Köszi mindenkinek a drukkokat, annyira aranyosak vagytok! Jövő héten még lesz egy vv-es köröm, talán csütörtökön megyek. Addigra tuti 10 alá megy.

Holnapra kunyizok egy kis - frászkarikát! - nagyon nagy drukkot a meglombikolt kollegina-barátnőmnek, remélem szépen emelkedik a HCG-je (ugyi legutóbb 63 volt az első biostrip-en). Nemtom, a második HCG-s vv-en már van petezsák kukucs? Vagy az később lesz? Annyira izgulok érte, mintha az enyém lenne... :oops: :lol: Már ők is ezeréve próbálkoznak, de annyira régóta, hogy az elsőt még a Hétszűnyű Kaponyányi Monyók csinálta! Ő is nagyon megérdemelné már a bébit.

Pusszantyú mindenkinek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti nagy hatalmas drukk!!

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok,
most én is csak gyorsan.

Csucsu, Kubu,
jelöltem.

Sajti,
szupi hcg, örülök.

Judit, Mieza és Sajti barátnő,
drukkok holnapra!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

holnapi tesztelőknek nagy drukkok mennek és tessék jönni reggel mert nagyon izgulok értetek...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

FÓRUMTALI!

Már biztos a most szombat, a helyet pedig holnapra ki is találom, végighívom a környéket, Sajtitól is kaptam egy szupppper tippet!
mieza

Csucsu, micsek, holnap előásom az elérhetőségeket is :)
A tündérkeresztanya most még szabin van úgy is :)

Sajti, nagyon drukkolok a csajszinak, szerintem őt láttam egyszer veled :) Hajrá!!!! Majd írd meg mit lett :)

Azta, milyen pocak!!! Ide nekem is :)

Én holnap reggel tesztelek. Iszonyú ideges voltam ma egész nap, a semmiből törtek rám sírások, gyorsan bele is vettem egy magnéziumot, aztán átmentem a teljesen nihilbe. Estére gyorsan beterveztem egy családlátogatásos-festésben segítős részt, aminek annyira örültem így utólag, mert legalább nem aggódtam itthon.
Holnap reggel minden kiderül... szóval szorítsatok ám :)
mieza

Wikka gratula, már a jó úton vagy!
mieza

reggeli tesztelőknek küldöm a zebraenergiákat!!! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt ebben a ronda időben!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, de sajna a ma reggeli tesztek (mindkét fajta) is negatív lett :cry:
Így aztán holnap már csak azért megyek az ügynöknőhöz, hogy megbeszéljük, hogyan legyen a lombik.
Én szeretném, ha rögtön kezdhetnénk, és persze short-tal!
Remélem ki tudom sírni tőle, szorítsatok!

Sajti,
Szuper hcg eredmény :D
Barinőnek drukkok!!!

Pancsi,
de régen jártál erre! Örülök, hogy jól vagytok, jöhet a kép :wink:

Rodiról tud valaki valamit? Ő is igen régen járt errefelé.

Mieza :?: :!:
Gyere a jó hírrel, nagyon várlak!!!

Zsuzsóka,
sajna az energiák későn érkeztek, én már túl voltam addigra a nega teszten :oops:
Ebben lécci ne légy társam, te csak zebrásodj szépen Miezával, én majd jövök a köv, hónapokban :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Judit: nagyon sajnálom :( Teljesen át tudom érezni a csalódottságod, nemrég ugyanígy voltam! :(.... Drukkolok, hogy mielőbb kezdhessétek a lombikot - bennem is az tartja a lelket, hogy még 2 hét és 2 nap és kezdes...! Nálunk SZ. nagyon segítőkészen állt a dologhoz, mikor eldöntöttük együtt hogy lombikkal folyt, kérdezte, hogy mikor kezdenénk.... mondtam, hogy a lehető leghamarabb... és már számolt is!!...Ugyanezt kívánom Neked is! :)

Mieza: Merre vagy????? Sokat gondolok Rád!! :)

Pancsi: igen, váltás volt...remélem a körülöttem levő változások bevonzzák a legáhítottabbat is.... :)

Sajtocskám, szépen csökkensz...hála ég!!!:)

Jajj lányok, úgy sajnálom hogy pont most szombat az, amikor nem tudok ott lenni.... A családi dzsembori is 3-kor kezdődik.... ráadásul Kispesten... úgyhogy még odaugrani sem tudok.. :(... Hát remélem lesz még rá alkalom - természetesen BMC-n kívül!!!! - Mindenesetre vegyétek úgy, hogy lélekben ott vagyok! :)

Egyébként képzeljétek voltam lent az üzemorvosnál, megmutatam neki a vv-s leleteimet. Szerencsére abból a fajtából való, aki jártas ebben a sokunkat érintő IR tudományban, mondta, hogy a terhelt cukor lehetne alacsonyabb.... ezért azt javasolta, hogy szerinte emeljük a Meforált 500-ról 850-re, és le kell járnom hozzá a rendelésre nézi az alapcukot meg a terheltet is innnentől, folyamatosan.... Persze csak ilyen ujjból véres nézős teszttel, ami azért nem ad labor pontos eredményt, de a semminél ez is több... meg ha csökkenés van, az azért látszik....
andrea-1

Ja még egy kérdés: Járt úgy Valaki, hogy a fogigátló szedés alatt ilyen barnás pecsételő cucc van?? Ma szedem 15. napja.. tegnap este kezdődött... nézem a neten, elméletileg lehet ilyen a fogigátlótól "félidőben"...de azért jó lenne tudni, másnál is volt-e ilyen???
andrea-1

na, itt vagyok.
Szerintetek is látszik egy halvány csík, vagy csak apussal próbáljuk belelátni ?
Kép teszt 1 Kép teszt 2

Élőben egy icipicit jobban látszik!!!
mieza

Upsz, kicsit nagy lett... Bocsánat!
A csíkocska nagyon halovány, szóval még így is nagyon korán van a teszteléshez, tudom...
De eddig nekünk teljesen tök üres volt, sosem volt ennyi csíkocska sem...
Mivel elég alacsony még a hcg, így tuti, hogy ha van is, csak egy babóca, nem?

Jaj, olyan boldog voltam, el is sírtam magam. Tudom, hogy még ez csak nagyon halvány és nagyon bizonytalan, de úúúúgy-úgggy szurkolok. Kérek mindenkitől nagy drukkokat!
mieza

Mieza Drága!!

Én bizony látom azt a második csíkot!!!!Nem is annyira halvány!!!!Jó lessz az holnapra.... :wink: :D Küldöm a drukkjaim tovább!!!!!

Judit!!

Nagyon sajnálom,de hajrá előra,és minél előbb kezdhessetek!!!!

JÖvök majd,csak el kell mennek mellkas rtg-re.
csucsu99
Budapest

MIEZA: EZ OTT VAN kajakra !!!!!!!!!!!!!! :) Basszus...bevizesedett a szemem!!!!!!! :)))))
andrea-1

Judit, hatalmas ölelés, lesz még neked mocorgó kiscsomagod :)

Zsuzsó, hajrá, legyél a zebitársam (feltéve, ha én is az vagyok:)
Neked mikor lesz tesztelés?
Mikor lesz már holnap csajok, hogy ténylegesen kiderüljön?

Azon gondolkodtam, hogy sztem Konczhoz fogom kérni holnap magam. (vagy marad Skriba, de csak azért, mert akkor ő fenn rendel a Szűcs helyén és ott jobb órákat várni :)

Megnéztem még egyszer élőben és nagyon szépen látszik a másik (HALVÁNY csík, sokkal jobban, mint a képen...

Andrea, sajnálom, hogy nem tudsz jönni... Szerintem tuti lesz még ilyen alkalom :)

Sajti, szupppper hírek!
mieza

Köszönöm a korai drukkokat, remélem holnap jöhetek jó hírekkel!Jaj, úgy izgulok :)
mieza

Judit nagyon sajnálom, a mai tesztet! :(

Mieza, ÉN LÁTOM, ÉN LÁTOM!!!! :D :D :D :D
Nekem is ilyen halvány volt a 14. napon és most meg hamarosan itt lesz a kezemben Lili!
Tehát halkan, de nagyon GRATULÁLOK!
(azért várom ám a holnapi beszámolod)

Lányok, köszi a gratulációkat a képhez! Nagyon aranyosak vagytok!!! :)

woody

Most megyek, este még jövök :)
És természetesen az egész napot végigizgulom :)
mieza

Mieza,
OTT VAN!!!
Látszik, nagyon is jól :) De jóóóóóóóóóó!!!!
Ne izgulj, holnapra még szépségesebb lesz :)
Picit persze irigyellek, de ott van mellette a remény is, hogy lombikból már nekünk is ilyen lesz hamarosan :oops:

Holnap találkozunk a bmc-ben és személyesen is gratulálhatok :wink:

Kép
judit0713

Miezám,
küldtem privit is!

Kép
judit0713

Gyorsan jövök is!

TÓRUMTALI!

SZóval, két helyen foglaltam, az egyiket visszamondom, csak döntsük el melyiket. Azt lehet, hogy mindenki visszajelez, hogy párral jön vagy egyedül ? (szerintem jó a párral ötlet, ők is hadd osszák meg az élményeiket :)

Az egyik hely az Auguszt cukrászda, (Fény utcai) itt kintet vagy rossz idő esetén külön termet kapnánk. Sajnos itt van egy minimum fogyasztás, ami 1500 forint, nekem egy kicsit soknak tűnik:pl: üdítő + kávé+ süti és még az sincs meg igazán annyi.
http://www.augusztcukraszda.hu/

A másik az Angello cukrászda, itt kb. 20-an férünk el a nem dohányzó helyen. Vagy jóidőben kiülhetünk. Ez a Mom aljában van.
http://www.angelocafe.hu/

Szóval, mit gondoltok? Holnap az egyiket lemondanám :)
mieza

Judit, olvastalak, bejelöltelek :)
Egyébként még szerintem ne add fel 1000%-ig, hisz még korai a teszt, az enyém is annyira halvány, hogy inkább csak a reményeim élesítik :)
mieza

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy milyennek tartjátok a BMC-t,mert szeretném otthagyni a Róbert Károlyt.

Volt egy endós műtétem és akkor derült ki,hogy roncsolodott a petevezetőm(nem átjárható).Így csak a lombik segíthet,hogy babánk legyen.
Már volt 1IVF-ET em és 1 fagyibabás beültim,sajnos sikertelen.
Az RK-ban,nem figyelnek oda az emberre és nem adnak megfelelő tájékoztatást.
Ha van kedvetek akkor leírnátok a véleményeteket?
Előre is köszönöm.
maja300

Sziasztok!
Woody,de szép a pocid!!!
Kubu!látod ebben nem vagyok biztos,h 20mm-es vagy 20db. ciszta van!senki nem mond semmit,Ú ügynük sem,amikor megvizsgált,tegnap kellett mennem,h irjanak fel Norcolutot,és S ügynök megvizsgált és csak annyit mondott mindkét oldalon ciszta,nincs peteérés,vékony a méhnyálkahártyám....
Miért nem mondanak semmit?
Lukácsné!de irigyellek a kertes ház miatt,nekem is minden vágyam ,de még messze van!
Szép napot!
vikus82

Mieza!

halkan, de nagyon nagyon gratulálok :)
én látom azt a vonalat!!!!! :D

Woody!

nagyon helyes szépséges pocid van :D
akaratlanul is belegondoltam, hogy ha most még bennem lennének a picik, akkor vajon mekkora lenne most a hasam :shock: :shock: :shock:

Sajti!

zupppper a hcg-d :D
örülök, hogy lassan kiürül teljesen :D
csak legyél pozitív továbbra is :)

Macsek!

örülök, hogy a babók jól vannak és mindenük a koruknak megfelelő :D
már kíváncsi vagyok a te pocidra is, mert nyilván kezd erőteljesebben gömbölyödni :)

Judit!

Sajnálom, hogy nega lett a teszted :(
De még holnapig ne add fel teljesen! Lehet hogy csak nagyon alacsony hcg-vel rajtoltok, de még nőhet...hátha!

Kubu!

jól nyomod a vizsgákat! :)
én is úúúúgy szeretném ha jól sikerülne.
Igazából most úgy vagyok vele, hogy mindegy hányas lesz, de mindenképpen sikerülnie kell, mert ha nem, nem mehetek többször :(
Annyira nagy nyomás ez, hogy vagy most, vagy soha, hogy már azon kattogok, hogy lejelentkezzek-e erről a 10-i büntijog államvizsgáról és menjek ősszel?!?!? :roll:
De az uram azt mondta este, hogy nem lesz időm ősszel sem tanulni, mert a babákkal uh-ra járkálással leszünk elfoglalva :D (bár úgy lenne)

Tali!
majd ha megállapodtok a végleges helyszínben, időpontban, akkor valaki összefoglalja a tudnivalókat egy bejegyzésben? mert ha csak mobilról tudok bekukkantani a babanetre, akkor legalább hamar megtalálom :)
Hétvégén szerintetek jó lesz kint üldögélni? mert ha nem esik, akkor is csak 20-24 fokot ígérnek... nehogy megfázítsuk a kismamikat és a leendő kismamikat!!! :)
Ha a plázaundort le tudjátok győzni, akkor a Jam Pub a Mammut aljában még szóba jöhet szerintem... Abban tudok segíteni, ha már mi manageljük 6 éve :)
(enyém uram most hétvégén nem tud velem tartani, mert Stargardenen szervez...de én igyekeznék ott lenni :) )

Én remek ügyes gyerek lévén 1 hete növesztettem valami hólyagot a mandulámra :(
Doki adott rá gyógyszert, mert megmutattam neki mikor már nem tudtam beszélni! Persze nem múlt el, hanem nagyobb lett!
Tenyésztés szerint semmi baci, semmi vírusos, semmi olyan amit be lehetne azonosítani! Ma adott rá még egy másik fajta antibiotikumot, hogy hátha...
Nagyon remélem, hogy nem lesz vele gubanc...tulajdonképpen nincs semmi bajom, csak pocsék érzés nyelni és ha nagyon végigszántom valami kaja falattal, akkor a fülem felé sugárzik nyeléskor :(
(így is beengedtek magatok közé a talira??? a doki azt mondta, hogy semmi komoly és nem fertőző...de ha féltek, hogy betegen kismamik közé megyek, akkor távol tartom magam a talitól :oops: )

na tanulok kicsit!

puszi

eszter82
Budapest

Mieza Nagy gratula vagyis még csak halkan, de hujééé.

A fórumtali milyen időpont??

Judit :( drukk a kezdéshez

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?