Új privát üzeneted érkezett!

Edit nemááááá!

Zsót sem osztani akartam.

(És bocsássa meg nekem a világ, de! Lucával sokszor naphosszat ültem feltett lábbal és nem mozdultam, mert olyan rend volt, hogy ihaj. Enni lehetett a kőről. Volt meleg kaja, süti, szolibarna anyuka, szőrmentesen, vékonyan, csinosan. Utána még azt is bírtam, hogy hét közben 5:30-kor keltem, melóztam 8-9órát, gyerekért, bevásárlás, főzés, takarítás. Hétvégén suli. És ment az életem, rend volt. Rengeteget foglalkoztam Lucával. Akkor sem volt aggasztó, amikor Luca még bölcsis volt. Kurvára nem arra ment ki a dolog, hogy sajnáltassam magam. Csak az szúrt szemet, hogy miért baj, hogy Edit "elvárja" Csanádtól, hogy ellegyen akár FÉL ÓRÁT is egyedül! Jesszus! Mi a tököm van, ha fél órát unatkozik az a szegény gyerek????? Inkább egyen meg a szar, csak az Csöpp nehogy egyedül legyen?)

És Editmk, ha úgy jött le, hogy sajnáltatni akarom magam, hát legyen! Na csá!
Vendég

Nóri, nekem nem úgy jött le hogy sajnáltatni akarod Magad.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri! Ne csázz itt nekem!!! 8) :lol: én szeretlek! :oops: csodállak, azért, hogy pörögni tudsz. komolyan. tarts nekem gyorstalpalot. :P

Edit

Kép
ézsóné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2010.06.01 19:05-kor.

Kép

Kép
editmk

Még jó, hogy tegnap volt róla szó, hogy itt nincs vita :lol: :lol:

Csajok, kár ezen egymásnak esni...van aki megengedheti magának, hogy egésznap csak babázzon (én most pl igen, de már nem sokáig, mert mindjárt kitör a nyári szünet és 3 lesz itthon), és van aki nem, mert ezer más dolga van....nincs baj egyik véglettel sem.

Nóri
take it easy....nem lehet, hogy besokalltál kicsit a költözködéssel? ami persze teljesen érthető lenne, naná hogy nem volt időt gügyögni...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ajajjjjj :shock: :shock: :shock: :shock:
csajok, nemááááá, naaaaa, ez az egyetlen menedékhelyem, ahol kikapcsolodás olvasni :roll:

Edit

Kép
ézsóné

No en nem is ertem milyen vita. Csak valamiben kulonbozik a velemenyem... Ennyi. Megbantani meg tavolrol sem allt szandekomban senkit. Szerintem itt mindenki megteszi a tole telheto legtobbet.

Az egyszer biztos, hogy rengeteg jo tanacsot kapok itt es sok hasznos praktikat tanultam. De pont az a jo, hogy mindenki mas, es sok szemszogbol lehet latni egy-egy problemat.

Kép

Kép
editmk

na lépek csajok. mindenkinek jó éjt, és békés netezést!!! 8)

Edit

Kép
ézsóné

Most csak végig futom a hozzászólásokat, de azt látom hogy nóri megint kitörölte magát és nem értem miért is írta Kakti hogy én máshová is szoktam írni? Gyerekek! Egy fél napig nem vagyok és lemaradok. Gyorsabbak vagytok mint egy brazil szappanopera.

Fórumozni egyébként nagyon szeretek. Szoktam írni a meddőségisbe is. Nagyon jó barátnőket találtam általa. Már akartam azoknak a csajoknak javasolni, akiknek nincs kivel sétálni, hogy próbálkozzanak be azokon a fórumokon, amik lakhely szerint vannak. Mi ugyan nem a lakhely szerintiben ismerkedtünk össze, hanem a meddőségiben, de kiderült hogy nem lakunk messze és azóta együtt sétálunk. És ez nagyon jó.

Segítség: nekem sincs senki, de megoldom. Párom sokat segít hétvégenként és a maradék kaja mindig a fagyasztóban landol. Ha meg sétálunk akkor eszem valamit lent (ezt csak addig, amíg tgyáson vagyok, mert utána nem lesz lóvé).

boruska: Szerintem a kiborulás nem segítség kérdése. A sógornőmék együtt laknak az anyukájával, Lóri mégis ki tudja készíteni. Mert az mégis csak nekünk fáj ha a gyerekünk sír. Nem?

Babázás: Én nem azért nem babázok Barbussal egész nap mert ne tehetném meg, hanem hogy kicsit tanulja meg egyedül is elfoglalni magát. Vannak napok amikor sikerül (ilyenkor ide is többet jövök) és vannak napok amikor kevésbé. Nórinál nem értem hogy van ennyi energiája, de nagyon irigylem érte. Én mindig csodáltam, hogy képes gyerekek mellett ennyi finomságot sütni. Nem azért hogy nincs idő, hanem mert kiszámíthatatlan mikor kellene foglalkozni vele egy kicsit. A gyümölcstortám is nehezen készült el legutóbb, pedig az alapot vettem. A gyümölcsöket úgy raktam rá, hogy Barbus kint ült a pulton a hordozóban. .)

Megyek kresszezni. Ne tartsatok föl!!! :D (Semmi kedvem, tuti meg fogok bukni.)
vicky79
Budapest III. kerület

elkezdtem ide írni de inkább írok gmailre, akit érdekel érdekel, akit nem nem

zsó
Kép
pcd1985

Jo estet!
Hat mire en is megerkezek, itt rugjatok a port! Ejnye- bejnye... En biztos vagyok benne, hogy senki nem akart megbantani senkit. Csak mindenkinek kulonbozik az elete es kulonbozik a velemenye is, szerencsere. :wink:
Nekem beteg volt a gepem, meg idom is nem nagyon akadt irni, de nagyjabol visszaolvastam, igyekeztem behozni lemaradasom.
Kattkat, Boruska, koszi, hogy hianyoltatok.
Habar, ha jobban meggondolom, en is haragszom midenkire, mert az en Csanadom senki sem koszontotte fel. :lol:
Ha beadom a derekam, es belemegyek tesobaba projektbe, akkor en 2011 ev vegi babat rendelek a golyatol, ha megsem megyek bele, akkor meg beszerzek egy puskat! :lol:
Annyit irtatok MT-rol, hogy en is kedvet kaptam hozza, habar mi kenguruzunk(tudom, kovek), es mind a ketten jol elvagyunk vele. Ugyhogy keresztelore ajandeknak lehet, hogy azt rendelek.
Mi ugye egyutt elunk szuleimmel, tehat nekem van segitsegem, neha , bevallom, jol esik lepasszolni babat,ha rovid idore is, foleg, ha muszaj munkalkodnom. Es raadasul en szaranya vagyok, az en gyerekem elvan magabam fel-sot haromnegyed orakat is, es en ezt ki is hasznalom. En nem megyek vele setalni minden nap, neha csak kirakom az udvarra a szep szines rozsakkal szembe, es o boldogan elbeszelget veluk, meg a jatekaival, en meg vegzem a dolgom. Cserebe elaludni csak kezben hajlando, de hat neki is kell egy kis osszebujas. Es nappal 2.5 orankent eszik, ejjel 2-3-szor kel, es reggel 6-kor ebreszto van, mindenki keljen fel, mert kukorekolt a szomszed kakasa. Mondjuk probalom ugy intezni, hogy akkor dolgozzam, mikor o alszik(minden kaja kozt alszik fel orat-orat) ,de ez nem mindig lehetseges. De este 6-tol ove a foszerep, jatszunk, hangosan nevetunk, gagyoraszunk.
Na, szofosaom volt, igy jar az, aki ritkan ir...
geri79

Neee csináljátok. Most törtem össze jövök panaszolni, erre nincs aki meghallgasson, rendbe tegyen??? Ma én akartam hisztizni.

Volt is hiszti. Itthon. Egész nap ment Zsolti szapulása, nem tudom mi történt velem. Illetve tudom: fosok, lassan jön a Gyed ideje, minket meg elborít az adósság. Na ma kibuktam. Egész nap csak daráltam neki az észt ő meg csak hallgatott. Amolyan igazi kamasz módjára: mond csak, egyszer úgyis abba hagyod. Ezzel csak még jobban felhúzott és belelovalltam magam. Szegény Bulcsú meg csak hallgatott. Illetve estére kifejlesztett egy új sikítás fajtát. Rám ront a Zsolti, hogy ölöm a gyereket? Én meg ülök mellette az ágyon, egyszer csak előadja a halálsikítást és utána röhög. A Zsolti addig nem hitt nekem, míg nem látta és hallotta.

Hát mi is kettesként vagyunk: igaz rám a Zsolti főz, cserébe sütnöm kell (akkora állatok vagyunk már). Viszont nekem ott az Alapítvány, Egyesület és júniusban újabb pályázat írása. Egy pályázat megírása kb 150 200 óra ált egy hónap alatt. Asszem az alvást (azt a 3*2 órát naponta) elhalasztom júliusra.

Szerintem mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb ezért nem is akarok meg vagy elítélni senkit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2010.06.01 21:20-kor.

zarja

Helyesbitek: ez nem azt jelenti, hogy 6-ig nem foglalkozom vele, csak 6 utan nem dolgozom, nem takaritok, nem fozok, csak vele foglalkozom, mig el nem alszik- 9-ig.
Nori- ne mar...
geri79

...

zarja

Tesóbaba projekt: én alig várom, viszont fosok megint a táplálástól. Nem akarom. Megszülöm és 6 hónapra bérbe adom. Kinek kell kölcsibe egy nyugodt békés baba? (ha a tesójára üt)

zarja

Eszter, jöhet, ha nem baj, hogy 3 hónaposan még nem lesz 5 kg ;)

Kép

Ági
agic83

nahh elküldtem, remélem nem bánom meg így viszont nem láttam a barátok köztet Mirc egy nyikk nélkül elaludt....

zsó
Kép
pcd1985

Nóri, wazze!!! Most eljött a nagy pillanat és nekem több hozzászólásom lett, mint Neked. Bár minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne :D Nem foglak kérlelni, csak megfenyegetlek, szépen!!! :twisted: Legkésőbb holnapra legyél megint itt, mert különben...!!! ;)

Kép

Ági
agic83

na már meg is bántam mert olyan jó fejek vagytok, én meg itt kavarok

zsó
Kép
pcd1985

Remélem Nóri hamar kifújod a mérgedet, megbántottságodat stb. A topik egyik hurrikán erejű lelke Te vagy, szóval nem kéne eltűnnöd. Nem egészen értem, mert a hsz.-ket csak kb. olvasom és nem követtem le, hol volt az akna elrejtve. Miként akkor se találtam, amikor Zarjával összeugrottatok :wink: . Kíváncsi vagyok milyen felhasználó neved lesz. Mert ugye lesz? Mikor lusta vagyok vminek utánanézni, akkor szoktam a Te alaposságodat,eszedet használni. Különben is tetszik az az őszinte, szókimondó, energikus éned. Szóval higgadj le és gyere, ha már hiányzunk!

Juti Én is hasonlókat éltem meg, mint Te. Engem főleg az a 8 óra munka, utána itthon a 3 gyerekkel, hétvégén háztartás örökös lemaradásban, állandó időhiány...viselt meg. Ez a pici valóban jutalomjáték. Babázunk...
pammut

Nóri, ne már :roll: :roll: :roll: Kivel fogom a háromévesem problémáit megvitatni?, gyere :wink: jaj és nem sajnállak, de tudom miről beszélsz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Zsizell Tudom megígértem, hogy nem teszem :lol: , de a Mamami piacterén használtan tényleg pár ezer Ft-ért is vannak MT-k. Vagy be lehet nevezni kipróbálásra, ha nem jutsz el hordozós klubba. Hátha Apa látja élőben milyen hasznos a szerkentyű és megenyhül :wink: .
pammut

Hűűűűűűűűűűha! Micsoda kavarás van itt, ha nem netezek fél napot :lol: Remélem ez is ugyanúgy megoldódik, mint az eddigi nézeteltérések!
Kép

Én nem panaszkodom (most már :oops: ). Kb tudjátok milyen Bende, de én így imádom! (szerelmetes smiley) Szerencsére a férjem is viszonylag "kisigényű": nem csillog a lakás állandóan, nagyon ritkán főzök, még ritkábban sütök és bizony rám férne egy nagy generál! :lol:

A katolikus papoknak is lehet gyerekük. Legalábbis a görögöknek biztos. Amíg nem szentelik fel, tehát kispap, addig megházasodhat.
Akihez mi jártunk jegyesoktatásra, nagyon jó fej. Tök jól elbeszélgettünk. Ő fogja keresztelni Benit is.
zuzmooo

Még jó, hogy az utolsó hsz-emben írtam, hogy Nóri lassan utólér... :roll: Ne csinádd eztet banyek. Gyere hamar, mert nélküled nem olyan jó ez a tipitopic :lol: Jajj, de vicces kedvében van valaki :oops:

Zsizell és akinek még nincs MT-je :roll: én is azt mondom, amint Pammut. Próbáld ki, azzal nem vesztesz semmit. És a Tündérputtony szerintem tök jó árban van és nekem nagyon bevállt.

Megyek eldőlök. Jó éjt.

bellerreni
Eger

Nem volt időm még olvasni.......

Lányok! El vagyok kicsit szontyolodva. Tudjátok, hogy anyukám már 3 éve itt van heti 2 napot, mert Ádám születéséig dolgoztam és ő vigyázott Rékára, most meg Ádám születése óta segít nekem mindenben. Most, hogy tesóméknak megszületett a babájuk, ők is igényelnék anyu segytségét, mert a pici nagyon sírós, meg ő főzne sogórnőmre stb, szóval jogos a dolog. Jövő héttől már hozzájuk megy. Én meg nem tudom, hogy itthon a szünetnem a 4 csemetével hogyan fogom bírni. Hogy program is legyen, hogy néha aludjak is, hogy esetleg tornázzak is, minden olyan amit eddig megszoktam :P Ma is olyan rosszul voltam ebben a frontban és ha anyu nincs hát..., csak feküdni bírtam.Meg a gyerekek is extra nyűgik voltak, Ádám alig aludt, Rékának levegő hiánya van, a nagyok meg elhanyagolva érzik magukat. Hát nem tudm, hogy lesz ezután :(

Na bocsánat a panaszért, tudom én akartam 4 gyereket :P ezt olyan sok helyről hallottam már, rokonoktól, többek között apáméktól is :twisted:

Na jó éjt!

Ja, urológusok elérhetőségét továbbra is várom!!!!köszi

Móni
kokonya

jaaaj, lányok, lányok... :cry:

nem mondok semmit, már mindent elmondtatok... :cry: :cry: :cry:

nem nézek szappanoperákat, itt van az élet... :?

boruska

Jajj, Bori!
Elfelejtettem írni Neked! :)
Szóval ez a nagyonbabás vonalzó már csak hónapokat számol, heteket nem. Szóval amíg nem lesztek 4 hónaposak, addig ez lesz! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt!
Reni- meselj nekem a Tunderputtonyodrol kerlek! Mar biztos irtad, de en csak mot kattantam ra. Melyiket valasztottad? Milyen szinut? Rendeltel meg hozza mast is?
geri79

Sziasztok!

Igen érdekes ez a dolog, hogy éppen tegnap volt arról szó, hogy itt nincs vita...
Mindenkitől függetlenül nekem az a véleményem, hogy olyan gyorsan élünk (általánosságban írom, az élet szinte minden területén) -illetve ez a felgyorsult világ belehajszol minket, tisztelet a kivételnek-, hogy általában mindig mindenben a topon akarunk lenni. Ez egy hülyeség, nem kell, nem szabad mindig ezerrel pörögni. Magunkkal és a körülöttünk lévőkkel tolunk ki. És itt a fórumon is ez megy... Gyorsan reagálni a minket is érintő, megérintő dolgokra, közben/emellett/ezalatt ugye zajlik a nem virtuális/való élet, amiben nagyon is sok problémánk, dolgunk, elintéznivalónk, örömünk, bánatunk van, melyek akkor is ott zakatolnak a fejünkben, mikor ide pötyögünk. És ebből kifolyólag nem úgy jön ki belőlünk semmi, mintha személyesen beszélnénk meg a dolgot... Még az öröm sem... És ebből lesznek a félreértések... Take it easy -írta valamelyikőtök nagyon helyesen. Én még annyit tennék hozzá: don't worry, be happy! ;) Mindenben meg kell látni a jót is, különben elviselhetetlen lesz számunkra egyre több dolog, és lassan mi is azok leszünk...

Kép
erusverus

Megint előre tart Boti vonalzója, jééé... :) Egy lépés előre, egy lépés hátra.

Kép
erusverus

geri: Hát én azért nem adnám fel az éjszakai alvásomat a nappali dolgokért, bár nekem nem kell dolgoznom. Nekem is hiányoztál ám. És a te Csanádodnak is boldog névnapot! Mi is kenguruztunk és amíg nem éreztem rosszul magam benne én sem vágytam másra. Barbus lehet hogy jobban elvolt abban, de az MT-vel is csak a kötözgetés idejére van baja. De legutóbb már úgy tartotta a lábikóit ahogy kell és így már nem volt sírás-rívás. Szakmai kérdés: kell a kölkeceknek még a fogacska kibújása előtt ilyen tanuló fogkefe félét venni? Mármint amit rágni tudnak? Vagy inkább csak utána?

zarja: Nálam beindult a vásárlási láz, mert én is fosok a gyedtől és most beszereztem egy pár jóval nagyobb bodyt Barbusra, mert ki tudja akkor meg tudom-e venni. Még 92-esre is licitálok. Rövid ujjúak, de majd vesz fel rá kardigánt. Nálunk is hiszti volt tegnap, de túl van remélem rajta, mert ma már tényleg tanulnom kell, különben holnap ugrik megint 5000 Ft-om ha pótvizsgáznom kell. Nyugodt békés baba jöhet, legfeljebb majd tápszerezem. :D Csak vicceltem, másodikat szeretném rendesen szoptatni majd.

zsizell: Én legutóbb már megvettem Emesétől a MT-t mikor a tesz-veszen árulta egy csaj az övét fél áron. Ha tényleg érdekel, ott is szét lehet nézni. És vannak Emesések is, csak azok tényleg egyszerűbb szabásúak, bár nem hinném hogy rosszabbak. Ha gondolod a miénket is kipróbálhatod, ha jobb idő lesz és össze tudnánk futni valahol. Szívesen megmutatom.

kokonya: Minden tiszteletem a tiéd a 4 gyerek miatt. Én biztos nem bírnám.

Nóri nicknevén én is gondolkoztam már, mert valahogy elképzelhetetlennek tartom hogy ne jöjjön többet. Találjunk neki nevet, mint a kicsi oroszlánoknak szoktak. Hátha így vissza tudjuk csalogatni. Morgó? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky- szerintem akkor erdemes mar neki venni, mikor meg tudja fogni, es akkor mar elszorakozik vele. Addig tiszta, vagy kamillas gezzel zoktak attorolni az inyt. En rozsamezessel szoktam, mert volt egy ki szajpenesz kezdemenyunk, de szerencsere gyorsan elmult, es ez jo megelozesre is.
geri79

Úgy látom a topik egy része áttelepült gmailre.

Kokonya- Pammut Bori (ez már örökre rajtad ragad ugye tudod :D) minden tisztelet ott.

Hülye tervezgetős vagyok: számolgatom, hogy lenne a legjobb a testvérnek. Persze akárhogy is számolom ha már ketten lesznek fel kell adnom az Alapítványt, mert nem fogom bírni. Mondtam is nekik tegnap. Erre ketten is a nyakamba ugrottak, hogy ezt nem tehetem meg velük. MIt ne mondjak, jól esett és nekem is fájni fog, ha el kell válnunk. De nem vagyok én Istennő. Túl sok lenne.

Vicky: 2.-nál szoptatni jó lenne: hát félek tőle. Asszem az egész várandóságot végig fogom bőgni emiatt. Tudom, lépjek már át rajta. Bizonyos dolgokat nehezen tudok elengedni. Ez pont olyan. Már erősen gondolkodtam szaksegítségen, az az egy tart vissza, hogy akkor a védőnővel is beszélnem kéne, pedig ővele végképp nem akarok, mert nem rá tartozik a mi kis életünk.

Nóri!
Karakán határozott csaj vagy, ennek egyenes következménye az összezördülés. Lépj át rajta, lesz még egy pár. Épp tegnap filóztam azon, hogy Luca topikjában is ilyen heves/erőteljes vagy e. Meg akartam sasolni a bejegyzéseket, erre mire ideérek törlöd a reg-et. :?
Ne bomolj már!
Én - megfogadva Kakti tanácsát - egyre többször törlöm ki az erőteljesebb kommentjeimet, inkább fulladjon főzőshowba a topic, mint hogy mán megint én legyek az állat.
De sokszor az az egy tudat nyugtat meg, ha kommentet írok, hogy valószínűleg soha nem fogunk az életben találkozni, és soha nem fogjátok megtudni, hogy milyen nyúl béla is vagyok igazából. :D
Rólad meg a topic nagy része tudja, hogy milyen vagy igazából. Ezek számítanak, nem a betű.

zarja

Anita! BOLDOG NÉVNAPOT!
zuzmooo

geri: Köszönöm, akkor ezzel a szerkentyűvel még várok,

zarja: Hát én nem lovalom bele magam azért ebbe a szoptatásba. Ha akkor sem megy, hát nem megy. Szerintem is próbálj átlépni rajta. A segítséghez meg szerintem nem feltétlenül kell a védőnővel beszélned, kereshetsz tőle függetlenül is. Meg van a neten is olyan szakértő aki esetleg tudna válaszolni neked.

Anitának boldog névnapot!

Megyek átfutom a gmailt.
vicky79
Budapest III. kerület

Én bodza szörpöt kutyulok épp. Tök jó, mert otthagyni azért nem lehet, de félszemmel nézni kell :? . Tehát időnként idejövök. Most éppen Levivel a kezemben. Böfizik :D .

Vicky Nóri nicknév: akkor már ForgóMorgó :lol: . Tök passzol :lol: . Hallod, érintett?!

Zarja Ja. Pammut-Bori :D . A topikos leveleket, priviket már így írom alá :lol: . Szeretem. Nagyfiam nevezte így a mammutot. Akárcsak Micimackó.

Tényleg, nincs Micimackó bolondériásunk? Láttam szép Mt-t, eredeti Micimackó grafikákkal (nem Disney-s, a könyvből valók, fehér alapon kékkel, Liliputis), 4000 F-ért.

Kokonya Móni. A nyártól én is félek. Mivel múlt nyáron csaknem végig kórházban voltam Tv meg számítógép volt a program :evil: . Utálom. Most majd küzdhetek velük. Lesz 1-2 tábor. Nyaralás valszeg. nem :( .
pammut

Csajok! TEgnap még jönni akartam, de nem volt rá lehetőségem. Mi a vihar van? :shock: :shock: Nóri megint törölte magát? De úgy látom gmailen még reagált. Ide még annyit írnék, hogy várunk vissza!

Geri! Örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak, csak nem tudtam még ezt leírni eddig.

Zuzmoo! Római katolikus papokra gondoltam a cölibátusuk miatt. :oops: :oops:

Móni! Sajnos nem tudok jó urolológust...

Eszter! Én is szívesen bevállalom tesóbabádat! :wink: Egyébként miért kellene szólnod védőnőnek, ha segítségre van szükséged? Szerintem tök felesleges.

Kép
Kép
molmar

Geri, én is sokat gondoltam rátok, jó, hogy jelentkeztél!!! :)

Anita, boldog névnapot!

Kép
erusverus

Ma délután megyek nődokihoz, egy újhoz. Kíváncsi vagyok, hogy ő szerinte szedhetek-e fogigátlót. (Már lehet, hogy írtam, de az egyik korábbi orvosom nem írta fel, mert fájtak a lábaim; manapság is fájnak... Kiderült, hogy gerincsérvkezdeményem van, illetve az is, hogy nem vagyok hajlamos trombózisra. Ennek ellenére csak saját felelősségre írta volna fel.)

Ha meglesz a mei tai, szeretnék tömegközlekedni is. Van az a kedvezményes anya-bérlet, na, azt jó lenne már kiváltani. Egyébként milyen drága a tömegközlekedés... Azt számolgattuk, hogy, ha legalább ketten utazunk, jobban megéri taxit hívni. Kényelmesebb, gyorsabb, ajtótól ajtóig visz és sokszor olcsóbb is.

Kép
erusverus

Koszi csajok a hianyolast, nagyon jol esik. :oops:
Pammut Bori- engem erdekel...
Erusverus- szegeden milyen MT-ket lehet kapni?
Hopsz, ebreszto van...
geri79

hát csajok, nagyon sajnálom... ugy érzem én vagyok a hibás, mert ha nem nyafogok, akkor ez az egész nem robban ki. nagyon sajnálom. Nóri tényleg a motora ennek a topicnak, és nélküle nem az igazi.

Edit

Kép
ézsóné

Geri Mindjárt előkeresem és belinkelem a MT-t, aztán ha tecc, akkor üzletelhetek a nevedben vagy felregisztrálsz a mamamira és mehet egyenesben :D .

Szegény Ézsóné Edit. Nem, nem a Te hibád. Gondoltam, hogy esetleg Te is és Editmk is, meg Zsó is magára veszi a "felelősséget" az összezördülésért. De Nórink levelét olvasva ezúttal egyszerűen besokallt. Mikor kiköltöztünk a házunkba nálunk az egész család "megvadult" pár hónapra. Egy sajátos, felpörgött, túlizgatott, eufóriás állapot volt ez, ami azonban könnyen vezetett robbanáshoz. Talán most nála is ez zajlik. Túl sok a tennivaló, az új ...
pammut

Pammut- Koszi
geri79

Edit, szerintem egyáltalán nem miattad lett itt feszültség! Mindenki kompenzál valamit az ideírogatással... Szerintem mindnyájunknak vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus kommentelői. A véleményünk vagy egyezik vagy nem. Ha az utóbbi eset áll fent, akkor teljesen természetes módon van olyan, aki elmondja a saját véleményét is. De ha ez még keveredik egy kis otthonról hozott feszkóval, akkor van félreértés, sértődés...

Geri, sajna nem tudok segíteni szegedi mei tai ügyben, igazából itt nem érdeklődtem. Pestről rendeltem a Gremese webshop-ból.

Kép
erusverus

Pammut, ez nem igazság. Most mondod hogy tudsz Micimacis mei-tait? :lol: Én az iskolás táskámra (mostani, nem régi) Tigrincset hímeztettem 3,5 ezerért. :wink: Kicsit vagyok csak gyagya, mi? :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na, csajok!
Akkor kinek van kedve hétfőn (ha az időjárás is engedi) egy talira a Gáton?
És találjuk ki, mikor mennénk! Gondolom, inkább kora délután kéne... Mondjuk úgy 13:00-14:00 körül... ???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erusverus- csak remeltem, hogy van olyan, amit meg lehet tapizni eloszor, mielott megveszi az ember... En mar csak ilyen foldhozragadt vagyok...
Edit szerintem se vedd magadra. En a faradsag szamlajara irom, hogy erzekenyebbek, robbanekonyabbak vagyunk, mint altalaban. De ugy gondolom, hogy lassan lehiggadnak mar a kedelyek, es minden vissza fog terni a regi kerekvagasba, legalabbis remelem.
geri79

Kakti, én szívesen, mint már írtam, de valszeg szállítást igénylek... Viszont nem válaszoltál az írásomra, így nem tudom...

Kép

Ági
agic83

Geri, ha hallok olyan helyről, boltról itt Szegeden, ahol ki lehet próbálni mei tait, akkor megírom. Körbenézek, hátha! ;)

Kép
erusverus

Erusverus- koszi!!!!!!!!!!
geri79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?