Pfuuu. na megint 7oldalt olvastam vissza
Tegnap nem tudtam nappal belépni, meló, este meg nem akartam nyomni a kisasszonyt. Nagyon rosszul férek a laptophoz így inkább nem kapcsolom be. Sokkal jobban alszom is azóta, hogy nem ülők este a gép előtt
bocsi csajok
Ilyenkor a picur kiéli magát mire lefekszem és nem akkor kezd el kapálózni.
Bamass sajnálom, hogy ennyire megérintett az, hogy a csajok nem reagáltak rád, én is voltam így. De a talival kicsit eltúlzód az egészet. Nem sokat foglalkoztak a pesti talival ha jól emlékeszem és azért most te azt szeretted volna ha meg lett volna szervezve csak mert te hazajössz. Semmi konkrétum nem lett megbeszélve csak, hogy jó lenne. Mindenki tudja hol laksz és nem kell ezt az orruk alá dörgöld, szerintem te nem a tali miatt jössz haza. Múltkor is Pécsen nem úgy sikerült, mint te akartad akkor is te sértődtél meg, hogy nem ért oda mindenki és nektek mennetek kellett. Mind nagy pocakkal szaladgálunk, sokan dolgoznak, nem olyan könnyű valamit megszervezni. Nekem mondjuk se ingem se gatyám ez a tali de bocsi meg kellett írjam, mert kicsit megakadt a szemem ezen a dolgon. Én még a hétvégi kiruccanást sem szeretem előre tervezni. Minden nap este 6 óra fele megyek haza, főzők és fáradt vagyok. Szombaton pihenek, besegítek a takarításba (amióta terhes vagyok addig én csináltam) és főzők. Nekem ez már elegendő és már sehova nem akarok menni este. Vasárnap szintén ebédet készítek és alig tud a párom a plázáig kirángatni, mondván mozogni is kell. Ahogy nő a család szerintem úgy nő az energiád is. Mi ketten vagyunk és mégis nehezen szervezünk valamit. Hétvége az legyen pihenés és kész. Tehát nekem ilyen nyugodt az életem és ezt szeretem és szerintem mindenkinek tisztelni kell a másik szokását. Van aki pörög, imád úton lenni, tenni venni van aki örül ha kicsit otthon lehet. Ne haragudj meg de ezt le kellett írnom.
Mindenkinem én sem reagálok, bocsi meg van olyan amit már túltárgyaltatok és másról folyik a duma, akkor nem akarok visszatérni rá, főleg, hogy nincs frankó véleményem hozzá amit írtam volna az pl más másképp de megírta.
Évi de jó olvasni, hogy javul az állapotod!
Ircsi tőled kérdem a napi 5 L víz nem sok egy kicsit? Én nagyon küzdődők, hogy igyak és őrülők a napi 2 L-nek is. Régen semmi vizet nem ittam vagy max 1 pohárral. Ki is voltam jól száradva de nem voltam szomjas soha.
Bévi nem felejtettem el a kérdésed csak nem jutottam még oda, hogy válaszoljak pü-ben akartam és minid elmaradt. De most megírom. Nagyon nagyon sajnálom, hogy a kórházban ennyire rosszul bántak veled és végül nem is mondták mi a bajod és még enni sem adtak
mondjuk a perfúzió tartalmazott valami pótlékot is, gondolom
Pihenj és egyél fűszer nélkül, semmi sültet bár pontosabb diétát nem tudok csak ezt ajánlották nekem is.
Gyomorégés nekem is van vasárnap 2 tablettát vettem be és nem is tudom mitől volt 2 szelet vajkrémes kenyeret és főt tojás ettem.
Gratulálok azoknak akik már betöltötték a 30. hetet, úgy telik az idő
nekem doki azt mondta most az a cél, hogy egyenlőre a pici 32. hétig bent maradjon, aztán minél tovább
Woddy ez a pocakfotó nagyon jó. Nekem az este nyomta ki kicsit magát a köldökömnél. Mutattam apának ő meg megcsikolta és láttuk ahogy aráb iszkolt és megint kinyomta magát. Nagyon édi volt. Azelőtt azért még látványosabb is volt amikor köldök tájékáról gyorsan átmászott a jobb oldalamra. Nem tudom mije is lehetett de jól látszott ahogy egy kis dudor vándorol egyik helyről a másikra.
Én nem érem ha csuklik
mit és kéne érezni??? Kérdeztem anyát azt mondta ő még erről nem is hallott. Nagyon kis béna vagyok. Írtátok a keményedést, azt hiszem néha nekem is van de nem tudom pontosan. Olyan kis kezdő vagyok, kis bunkó
Dolgozni én is sokáig akarok még jönni. Nem tudom ha lesz félévzárás de azt jó lenne ha én megcsinálnám kolléga nőm még nem csinált, így nem szívesen hagynám rá. A gond csak az, hogy tuti majd július végén döntik el mit akarnak. Gondoltam megcsinálom a régi program szerint és majd telefonon vagy interneten segítek neki ha új programot ad ki az itteni Apeh erre a félévi mérlegre. De azért olyan 35. hét körül csal lelépek, nem kockáztatok egy koraszülést anyától és a dokimtól távol.
Ja azt mondta egyenlőre rendes szülésre készülünk, a szemem miatt mehet, mert csak a -3/-4 es távollátástól kezdődik a gond. Úgy örültem, de féltem is mikor kérdezte anyát, hogy na engedjük szülni a szeme miatt vagy császár? Rögtön mondtam, hogy én csak -1-es szemüveget viselek. Ti kioktattatok, hogy a szem miatt lehet a császár, pedig addig nem tudtam róla. Jó volt rögtön tudni mit akar a kérdéssel
Köszi!!!!!
Évi kérdezted a nevet hát azóta csend van az tuti, hogy a második neve RITA lesz de a másik nem. Férjem a Petrát akarja és mivel a Rita az én kérésem volt így legyen ez az ő döntése. Maccs te meg ajánlottad, hogy lehet később is nevet választani legfeljebb addig az én nevemet írják rá. Na kapok én anyától ha július elejéig nincs nevünk
Anya az a nagyon szigorú anyuka volt, akinek a szava parancs volt és nem lehetett vitázni, de már megváltozott lehet neki visszafeleselni
de akkor is tud ránk hatni, úgy hogy ne szálljunk vele szembe ha tudjuk igaza van. Én már feszítettem a húrt, hogy miért nem lehet majd a keresztelőn eldönteni a nevet
na kaptam is, hogy fiam ne idegesíts ilyen marhasággal. Fiúnevet nem keresünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anya kérdezte a dokit, hogy kell fiúnév azt mondta nem, ez 100% kislány
Na remélem nem volt vak, hiszen csak 2D-s gépe van
A listán átugrottam, nekem anya majd összeszedi ami kell, ami meg hiányzik majd hoz
úgy egyeztünk meg vele, hogy majd együtt megvesszük ami kell.
Tina kivánom, hogy ne találjon ma a doki semmi dugulást!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUNDE BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na most nem nyitottam ki 2x a babanettet igy már nem tudom mit is akartam még írni
Gmail, ja nem tudom mi lehetett vele, vasárnap én néztem még Évi albumját. Most még oda nem jutottam el.
Limó sajnálom ami veled történt és nem lesz most semmi baj.
Bekri te is írtál nekem arra sem volt időm még reagálni, de nem felejtettem el!
Mares sajnálom az esetet
Dia a sógornődet te is hanyagold
Olyan szép pocakotok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ez is kimaradt
De most tényleg elküldőm, már 1 órája írom