Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Annnnyira cukik vagytok, hogy így drukkoltatok nekem! (Nem is mondtam ám, hogy pontosan mikor lesz, mert gondoltam, majd utólag elmondom, már tegnap tiszta ideg voltam, nem is akartam erről beszélni, eltereltem a gondolataimat inkább) Aztán Maccs lebuktat... :D :lol: :lol: :lol: A lényeg, hogy minden jól ment, csináltak egy kisműtétet, a kettő közül, ami kell az egyiket, és most pihi a következő ciklusig. Utána kontroll, és meglátjuk.

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Szépen alakulnak a pocakok :lol: :lol: :lol: :lol:
Engem még mindig néznek kövérnek és nem kismamának...

Maccs
Én is olyan DM-s esővédőt néztem :wink:

Bévi
Kiutalok neked egy virtuális fenékberugást!
Egyik pillanatban nyavalyogsz, hogy fáj itt-ott, bajod van... a következőben meg végigtakarítod a házat, ezt-azt csinálsz!!!!
Ha bajod van, tessék pihenni!!!!!! A családod meg kapjon észbe!!!!!

Woody
Nem minden gyerek egyforma méretű! :wink:

Vanilla
Párod :cry:
Csak be kellene menni a kórházba... ott nincs sűrgősségi osztály?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Eredmény? Doktor talált valamit?

Badzsulka
Szülőszobába se mehet be apuka civilben!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pfuuu. na megint 7oldalt olvastam vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap nem tudtam nappal belépni, meló, este meg nem akartam nyomni a kisasszonyt. Nagyon rosszul férek a laptophoz így inkább nem kapcsolom be. Sokkal jobban alszom is azóta, hogy nem ülők este a gép előtt :oops: bocsi csajok :oops: Ilyenkor a picur kiéli magát mire lefekszem és nem akkor kezd el kapálózni.

Bamass sajnálom, hogy ennyire megérintett az, hogy a csajok nem reagáltak rád, én is voltam így. De a talival kicsit eltúlzód az egészet. Nem sokat foglalkoztak a pesti talival ha jól emlékeszem és azért most te azt szeretted volna ha meg lett volna szervezve csak mert te hazajössz. Semmi konkrétum nem lett megbeszélve csak, hogy jó lenne. Mindenki tudja hol laksz és nem kell ezt az orruk alá dörgöld, szerintem te nem a tali miatt jössz haza. Múltkor is Pécsen nem úgy sikerült, mint te akartad akkor is te sértődtél meg, hogy nem ért oda mindenki és nektek mennetek kellett. Mind nagy pocakkal szaladgálunk, sokan dolgoznak, nem olyan könnyű valamit megszervezni. Nekem mondjuk se ingem se gatyám ez a tali de bocsi meg kellett írjam, mert kicsit megakadt a szemem ezen a dolgon. Én még a hétvégi kiruccanást sem szeretem előre tervezni. Minden nap este 6 óra fele megyek haza, főzők és fáradt vagyok. Szombaton pihenek, besegítek a takarításba (amióta terhes vagyok addig én csináltam) és főzők. Nekem ez már elegendő és már sehova nem akarok menni este. Vasárnap szintén ebédet készítek és alig tud a párom a plázáig kirángatni, mondván mozogni is kell. Ahogy nő a család szerintem úgy nő az energiád is. Mi ketten vagyunk és mégis nehezen szervezünk valamit. Hétvége az legyen pihenés és kész. Tehát nekem ilyen nyugodt az életem és ezt szeretem és szerintem mindenkinek tisztelni kell a másik szokását. Van aki pörög, imád úton lenni, tenni venni van aki örül ha kicsit otthon lehet. Ne haragudj meg de ezt le kellett írnom.

Mindenkinem én sem reagálok, bocsi meg van olyan amit már túltárgyaltatok és másról folyik a duma, akkor nem akarok visszatérni rá, főleg, hogy nincs frankó véleményem hozzá amit írtam volna az pl más másképp de megírta.

Évi de jó olvasni, hogy javul az állapotod!

Ircsi tőled kérdem a napi 5 L víz nem sok egy kicsit? Én nagyon küzdődők, hogy igyak és őrülők a napi 2 L-nek is. Régen semmi vizet nem ittam vagy max 1 pohárral. Ki is voltam jól száradva de nem voltam szomjas soha.

Bévi nem felejtettem el a kérdésed csak nem jutottam még oda, hogy válaszoljak pü-ben akartam és minid elmaradt. De most megírom. Nagyon nagyon sajnálom, hogy a kórházban ennyire rosszul bántak veled és végül nem is mondták mi a bajod és még enni sem adtak :twisted: mondjuk a perfúzió tartalmazott valami pótlékot is, gondolom :roll: Pihenj és egyél fűszer nélkül, semmi sültet bár pontosabb diétát nem tudok csak ezt ajánlották nekem is.

Gyomorégés nekem is van vasárnap 2 tablettát vettem be és nem is tudom mitől volt 2 szelet vajkrémes kenyeret és főt tojás ettem.

Gratulálok azoknak akik már betöltötték a 30. hetet, úgy telik az idő :roll: nekem doki azt mondta most az a cél, hogy egyenlőre a pici 32. hétig bent maradjon, aztán minél tovább :lol:

Woddy ez a pocakfotó nagyon jó. Nekem az este nyomta ki kicsit magát a köldökömnél. Mutattam apának ő meg megcsikolta és láttuk ahogy aráb iszkolt és megint kinyomta magát. Nagyon édi volt. Azelőtt azért még látványosabb is volt amikor köldök tájékáról gyorsan átmászott a jobb oldalamra. Nem tudom mije is lehetett de jól látszott ahogy egy kis dudor vándorol egyik helyről a másikra.

Én nem érem ha csuklik :oops: :oops: mit és kéne érezni??? Kérdeztem anyát azt mondta ő még erről nem is hallott. Nagyon kis béna vagyok. Írtátok a keményedést, azt hiszem néha nekem is van de nem tudom pontosan. Olyan kis kezdő vagyok, kis bunkó :oops:

Dolgozni én is sokáig akarok még jönni. Nem tudom ha lesz félévzárás de azt jó lenne ha én megcsinálnám kolléga nőm még nem csinált, így nem szívesen hagynám rá. A gond csak az, hogy tuti majd július végén döntik el mit akarnak. Gondoltam megcsinálom a régi program szerint és majd telefonon vagy interneten segítek neki ha új programot ad ki az itteni Apeh erre a félévi mérlegre. De azért olyan 35. hét körül csal lelépek, nem kockáztatok egy koraszülést anyától és a dokimtól távol.

Ja azt mondta egyenlőre rendes szülésre készülünk, a szemem miatt mehet, mert csak a -3/-4 es távollátástól kezdődik a gond. Úgy örültem, de féltem is mikor kérdezte anyát, hogy na engedjük szülni a szeme miatt vagy császár? Rögtön mondtam, hogy én csak -1-es szemüveget viselek. Ti kioktattatok, hogy a szem miatt lehet a császár, pedig addig nem tudtam róla. Jó volt rögtön tudni mit akar a kérdéssel :wink: Köszi!!!!!

Évi kérdezted a nevet hát azóta csend van az tuti, hogy a második neve RITA lesz de a másik nem. Férjem a Petrát akarja és mivel a Rita az én kérésem volt így legyen ez az ő döntése. Maccs te meg ajánlottad, hogy lehet később is nevet választani legfeljebb addig az én nevemet írják rá. Na kapok én anyától ha július elejéig nincs nevünk :lol: :lol: Anya az a nagyon szigorú anyuka volt, akinek a szava parancs volt és nem lehetett vitázni, de már megváltozott lehet neki visszafeleselni :lol: :lol: de akkor is tud ránk hatni, úgy hogy ne szálljunk vele szembe ha tudjuk igaza van. Én már feszítettem a húrt, hogy miért nem lehet majd a keresztelőn eldönteni a nevet :lol: na kaptam is, hogy fiam ne idegesíts ilyen marhasággal. Fiúnevet nem keresünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anya kérdezte a dokit, hogy kell fiúnév azt mondta nem, ez 100% kislány :lol: :lol: :lol: Na remélem nem volt vak, hiszen csak 2D-s gépe van 8)

A listán átugrottam, nekem anya majd összeszedi ami kell, ami meg hiányzik majd hoz 8) úgy egyeztünk meg vele, hogy majd együtt megvesszük ami kell.

Tina kivánom, hogy ne találjon ma a doki semmi dugulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

TUNDE BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most nem nyitottam ki 2x a babanettet igy már nem tudom mit is akartam még írni :evil: :evil: :evil: :evil:

Gmail, ja nem tudom mi lehetett vele, vasárnap én néztem még Évi albumját. Most még oda nem jutottam el.

Limó sajnálom ami veled történt és nem lesz most semmi baj.

Bekri te is írtál nekem arra sem volt időm még reagálni, de nem felejtettem el!

Mares sajnálom az esetet :cry: :cry: :cry: :cry:

Dia a sógornődet te is hanyagold :wink:

Olyan szép pocakotok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ez is kimaradt

De most tényleg elküldőm, már 1 órája írom :lol:

Kép
Kép
melisch

badzsulka férjed barátait már rég kiosztottam volna. Idegen beengedése én sem engedek be senkit, még a csengőnk sem működik, nem is kell mindig jött valaki marhasággal. De így is idegesít falun lakunk és kopognak az ablakon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: na ettől tiszta ideg vagyok és a paneles fruska. Csak a szomszéd szokott lenni ha be akar valamit vagy épp hozz valamit, nem mondhatom, hogy ne kopogtasson de ha meglesz a pici akkor lesz okom és megmondom. Teszek elemet a csengőbe és megkérem csengessen. Mindig maszatos az ablakom. Aki akar jönni hozzánk úgyis telefonál, hogy otthon vagyunk más meg nekem nem jöjjön, mert nem vagyok kiváncsi senkire a faluból, nem ismerem így nem is engedném még az udvarra se be ha egyedül vagyok.

Ez a védőnő nálatok de jó, hogy itt nincs, mert én bizony megmondanám neki, hogy nincs mit keressen nálam: 1 ritkán vagyok otthon, 2 mit akar szülés előtt látni?

Sucer gratulálok a méretekhez!!!

Melltartó nekem tán megint nőt a cicim, létezik??????????????????? A 80B-s úgy vág, hogy vasárnap azt hittem összeesem. Ahogy ültem annyira szorított, ki kellett mennem a mosdóba kicsit kikapcsolni, majd kimenni a levegőre. Az az érzésem a mellem ránehezedik a pocakomra, a drót bevág és nem kapok levegőt :cry: Persze a Jolidonban nem volt 90-es melltartó, a többi meg nagyon márkás drága annyi pénzt nem adok 1-2 hónapért. Teganp a 80C is kicsit zavart estére. Ma melegítőt vettem csak fel, semmi melltartó, de így is érzem ahogy ereszkedik a sok ülés után :cry: Van még valakinek hasonló gondja????????????????

Csillag te is rám hoztad vasárnap a frászt mikor kezdtél toxémiára gyanakodni de jó, hogy a védőnő azt kizárta és semmi aggodalomra adó okot nem talált!!!!

Sokszor hozzá szolnék de nincs időm és mire írok velem lesz tele egy oldal :oops: :oops: :oops: :oops:

Na leléptem, megyek haza de lehet leszek még este is, férjem elutazott egyedül leszek :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.06.01 17:16-kor.

Kép
Kép
melisch

Tündi, sok boldog névnapot!!!!!!!!

Kép
xtina75

Melisch
Én napi 2-3 liter folyadékot fogyasztok (ebben benne van minden leves, kávé, víz, stb...)
A túl sok folyadék fogyasztása csak arra jó, hogy az ember átmossa a veséjét :wink:
Normálisan működő szervezet nagyon vigyáz arra, hogy mindenből megfelelő mennyiség legyen jelen...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina, nagyon örülök, hogy minden ok volt a műtétnél!
Most néztem, hogy már csak 1,5 és itt az esküvőd. Nagyon rohan az idő.

Melisch, tényleg jó lenne, ha a 35. hétig dolgoznál. Ahogy olvasom, te is egyre fáradtabb vagy, mint én.
Tuti találtok valami szép nevet a születésig, de nekem nagyon tetszik a Petra. Az unokatesóm kislánya is az. :)

Lista, mi kaptunk a szülésfelkészítőn listát. Nálunk az van írva az apához, hogy fehér póló legyen és papucs. Más nem kell.
Nálunk pl. vinni kell cumisüveget, mellszívót, pelenkát a babának is.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na hazaértem, vacsiztam itt vagyok még kicsit sörfőzők.

Köszi Ircsi az infót, mondjuk azt tudtam hogy a 2-2,5 L az folyadék és nem csak víz :wink:

Kép
Kép
melisch

Woddy nekem a munka inkább azt jelenti, hogy bent ülők az irodába a gép előtt és ezt azt én intézek, pl én fizetem netten a számlákat, számlázok és segítek a kolléganőmének ha valamit még nem tud. Mondjuk csak az rossz, hogy nincs hol eldőljek kicsit, másképp lehet olyan is mint ha itthon netteznék na csak manapság még papírokat írogatok. Na de a család ezt nem fogja nekem aláírni, hogy sokáig rontsam a levegőt az irodában nagyon féltenek és nem is volna muszáj bejárnom naponta de én szeretek telik az idő :wink:
Fáradni sajnos már fáradok :cry: vasárnap a plázába se volt kedvem nézelődni elfáradtam hamar és haza akartam inkább jönni, na iylen sem volt még :lol:

Kép
Kép
melisch

Bévi megnéztem a képeket, nagyon szép a lakásotok, imádok iylen képeket nézni mert lehet ötletet lopni, meg jót tesz a szememnek a gyönyörködés. A lagziban klassz volt a ruhád :wink:

Vanilla a kicsi kutyák nagyon nagyon ennivalók!! Szépek a fiaid! Na és párodnak jobbulást neked meg kitartást!!!!!!!!

Szamóca a te képeidet is meglestem, nagyon kis huncut a fiad :wink:

Nem tudom ki rakót még fel új képet, esetleg jelentkezzen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.06.01 18:26-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch, én is gép előtt ültem bent. A végén már nem volt olyan jó. Reggel 7:30-kor ébredni és este 6:30-ra hazaérni. Ez a végén már sok volt. Pedig én is számítógépes munkát csináltam, de már ülni sem volt mindig jó. Na és persze az ebéd utáni alvás is jó lett volna. :D
Gondolom, hogy féltenek meg is értem, a lényeg, ha valamikor nagyon fáradt vagy, inkább ne menjél be. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na jó én 9-10-kor kelek megyek mikor elkészülők lehet dél is mire beérek. Délután ha nem olvaslak benneteket 5-6 között hazaindulok, ha babanetteztem lett 7-8 óra is mire hazaértem :lol: :lol: Enni sem szoktam sokat bent kifli vagy hasonló eszek mielőtt megyek és mikor hazaérek. Na ez aztán tényleg nem hasonlítható a te programodhoz :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszönöm a hozzászólásokat a kirohanásomhoz, de a jellegük csak megerösíti az elhatározásomat. Úgy érzem, hogy nem találtam értö fülekre, elbeszélünk egymás igényei mellett. Melish nem kell szabadkozni, lehetne ebböl a témából parázsvitát is nyitni, de nem sok értelme van. Elfogadom a döntéseteket, de engedjetek meg nekem is annyi szabadságot, hogy megengedjem magamnak a véleményem kifejtését és hangot adjak a nemértésemnek. Nekem ezek a hazautak nem jelentenek sokat, nem a családomért csinálom, mert ök ugyan léteznek élöben, de mintha csak fantomok lennének. Mindenki éli életét, ez természetes, mindenki dolgozik és fáradt, nyügös, ez is természetes, de az én hitvallásom az, hogy ennek és minden más egyéb lehetséges kifogás ellenére (mert terhes vagyok, mert beteg, mert tudomisén) is eröt veszek magamon és meglátogatom azokat, akikkel amúgy nem találkozhatnék. Én most még megtehettem volna, de mi sem állunk olyan hü de szuperül, hogy erre bármikor sort keríthetnék és ennek nem csak anyagi okai vannak. Idöközben elsösorban nem anyagi gondok azok, melyek erösen nyomasztanak és melyek a lelki békémböl teljesen kivetettek. Szükségem van valakire, vagy valakikre, akik meghallgatnak, de meg is értenek! Csak fülek vesznek körül, de nem érti senki a nagy szükségemet. Többen leírtátok a kínjaitokat a gmailen (Limoé minden elismerésem, mert ugyan a történetet nem olvastam, de Csillagtól hallottam a lényegét), ahogy én is, de valahogy az én bajomnak nem volt visszhangja. Jó, nem én vagyok a beteg, de belebetegszem a helyzetbe, megbolondulok, bögök és dühös vagyok, mert ez a szar családom se segít semmibe, csak dobálja a köveket a lábam elé, tesztelve a teherbírásomat. Árvíz van, de a lelkembe és a tali javaslata amolyan segélykérés volt egy fuldoklótól, akinek egy kis pozitív impulzus úgy kellett volna, mint a haldoklónak az utolsó kenet.
Hát ez van. Ne haragudjatok, hogy ennyire a magam kínjával traktállak titeket, akiket igazán nem érint és mindenkinek elege van belölem, a hozzászólásaim jellegéböl. Néha szívesen belefolynék beszélgetésekbe, de eddig csak kritikát arattam pü elmarasztalások formájában. Van ez így, hogy az ember egy kupac emberre bukkan, akikhez ugyan szeretne tartozni, de nincs meg a közös nevezö valamelyik fél részéröl.
Még egyszer bocsi a betolakodásért, többet nem akadékoskodok. Ha törlöm magam, remélem nem teszek kárt máséban. Remélem. Igyekszem feltünés mentesen elhúzni a belemet.

Nektek minden szépet és jó, további nagyon boldog babavárást!

Barbi
Vendég

sziasztok megjöttünk, orvos, diabétesz , védő nő ,

rólunk : Baba jól én van 1,5 kilót híztam meg is dicsértek mert 1 hónapja 3kg-ot de akkor vizesedtem bevált a csalán tea . Mondjuk azt mondta védő nő kevesebbet egyek több zöldség gyümit na most ehhez annyit tennék hozzá nagyon keveset eszek mert ég a gyomrom a nap 24 órájában itthon anyósék és a párom már rám szóltak egyek rendesen mert nem lesz ez így jó .

Párom : cukra be állódni látszik de nem kiabálom el de megint tápnzre vették :( és sajnos véglegesítették 4 órában a munkahelyén de nem bánom mert nekem az egészsége az első na de az első jele a fizetés hiánynak drága exe jelentette ügyvédnőnél már nem is tudom na mindegy hogy nem kapott annyit amennyi kéne !!!! ... i erre én kérdezem miből ????? 26 ezer fizetésből amit kézhez kap ? nem lehet a nagyságos asszonynak 31 -et utalni innentől fogva no komment ..... a többit megírom holnap nektek g-re . !!!
A vírus ami össze szedett még ágyhoz kötni le van gyengülve sajnos orvos jár hozzá de azt mondják 2-3 nap helyre jön remélem addig marad itthol.

Na jól van most már mondok jót is :) képzeljétek sikerült mindent kicseréltetni lányosból fiúsra aminek nagyon örülök így csak 3 db body és a kis szoknya maradt azt meg eladom annyiért hogy cserébe vegyek rajta textil pelust (1200)

na most megnézem mit irtatok idáig és megpróbálok reagálni arra is és nem csak nyavalyogni és panaszkodni mindenért .:)
Vendég

sziasztok!

csak gyorsan benéztem, mert látom rengetegen gondoltatok rám! köszönöm mindenkinek a köszöntést! nagyon-nagyon jólesik!

most mennem kell, mert még jön az asztalos, remélem holnap tudok jönni!

puszik!

Kép
gtunde75

NE már Bamass én tényleg nem gondoltam, hogy te inkább lelki okokból jössz haza, furcsa azt gondoltam jösztök a családhoz és nem értettem az írásod. Így persze egészen más szerintem nem sokan gondolták, hogy neked ez ennyire fontos lenne és képe volnál eljönni azért, hogy valakivel beszélj. Sajnálom a helyzeted őszintén. Meg sem fordult a fejembe, hogy valaki ennyire magába érezheti magát :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: Nekem rengeteg ismerősöm él feltétek és minden évben jönnek 1-2-szer haza 2-3 hétre nyáron a családhoz gondoltam nálatok is erről van szó. Ott tényleg nem találsz valakit akivel őszintén tudnál beszélni???? Aki igazi barátod lehetne? Sokat segíthetnek a virtuális barátok is, mert meghallgatnak, de nehéz az írás mögött levő lelki okokra is rájönni egy egy írásból látod sokszor mást szűrünk le mint te írni akartad. Remélem nem törlöd magad miattam senkit nem akarok elkergenti

Kép
Kép
melisch

bmaass pü ment remélem válaszolsz rá !!!

ÉS NE TÖRÖLD MAGAD LÉCCI LÉCCI LÉCCI !!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy kérdésre tudtam jönni, mert holnap vizsga és még tanulok:-))

Vanilla lehet csalán teát inni, mert én nagyon vizesedem, de nem mertem inni. Nagyon zavar a vizesedés. Párodnak jobbulást kívánok!!:-) Tudom mikor 4 órásban dolgozik. Sajnos a páromnak 3szor lyukadt ki a tüdeje így ő is 4 órás. Amit csinált abban nem is dolgozhat. De az egészsége sokkal fontosabb:-))

Sucer örülök, hogy jók lettek az eredmények!!!:-))

Királylány holnap du írok privit. Ma muszáj volt tanulnom, holnap sikerülnie kell a vizsgámnak.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

brikancs igen nekem azt mondta a védő nő napi max fél liter csalán teát ihatok simán minden nélkül és bevált semmi bajunk tőle babóm is jól van tőle persze hozzá tettea védő nő ha meglazítja a tea a székletet akkor 1-2 napra álljak le vele ennyi szeretem megszoktam bevált innentől fogva mindenki maga dönti el hogy issza vagy sem . !!!!
Vendég

de a mostani súlyomon látni az eredményt !! 1,5 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg szerintem próbáld meg de ez a te döntésed igazából én csak ajánlani tudom
Vendég

Vanilla köszi, hogy megírtad. Kipróbálom, mert nagyon vizesedem és hátha nekem is segít.

Anno toxémiás voltam a kisfiammal a végén, most szeretném megúszni:-)) Mindegyik terhesség más remélem szerencsém lesz eddig nincs fehérje a vizeletembe és a vérnyomásom is klasz:-) De a bokám dupla, meg a vádlim is sajnos.

Köszi, hogy megírtad, holnap én is iszom:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Igen ez nagyon klasz, hogy a súlyod lejjebb ment:-)) Mióta iszod a csalánteát?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!!!

Ircsi megkaptam a virtuális ajándékot,ilyen hülye vagyok amúgy aggódós vagyok min t mondjuk mindenki más a baba miatt,de viszont azért mozogni is kell és azért csináltam most az üllő garnítura takarítást mert nekem semmi mást nem kellett csinálni csak kitörölni volt aki segítsen húzni vonni vagyis megcsinálja helyettem. :wink:

Melisch olvastam privit majd válaszolok neked rá köszönöm,hogy leírtad!!!!

Tina ügyes vagy műtét miatt és mit mondtak?????

Sucer gratulálok,örülök,hogy jól vagytok!!!!

Köszönöm hogy megdicsértetek :oops: aranyosak vagytok!!!!

Kép
bévi

Vanilla örülök,hogy jól vagytok és párod meg ügyeljen magára,gyerektartás ismerős mi anno 60 ezeret fizettünk és most éve nem kapunk egy forintot sem és családit is anyuka veszi fel és a gyerekek már 3 éve velünk laknak azért ez korekt szerintem :? :twisted:

Kép
bévi

Brik vigyázz magadra magatokra!!!!!!!

Kép
bévi

én a teát 1 hónapja iszom :9 tudom nem nagy idő de a fiaimmal 25-30 kiló között híztam és nagyon vizes voltam velük csak papucs ment a lábamra ezt most idáig megúsztam most még szandi is jó és kis köröm cipő :)
Vendég

Szia Bévi!

Gratulálok a cukor eredményéhez, ügyes vagy:-)))

Vigyázok én:-)) Legalábbis próbálok:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla én Lilivel híztam 30kg-ot, Álmossal 13kg-ot. Most nagyon sok a víz. érzem, látom. Meg az is ond, hogy mostani terhességet eleve súlyfelesleggel kezdtem. Sajnos.

1 hó az nagyon jó:-))
Lassan lehet inni majd a málnalevél teát, pár hét:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

málnalevél :wink: az mire jó ??? erről még nem hallatom avass be léccccciiiii :D
Vendég

Bamass hát sokat gondolkoztam a mai nap folyamán reagáljak-e rá amit írtál,sajnálom,hogy így döntesz,de szerintem Melisch nem hibás ebben egyáltalán én mindig hozzá teszem nem vagyok kezdő topik tag,és örülök neki,hogy befogadtatok eltűrítek a sírásom az örömöm a bánatom és segítettek amiben kell,köszönet érte.Szerintem mindenkinek van gondja baja és volt és lesz is itt,van akinek családi van akinek egészségügyi van aki a babája miatt aggódott néha jobban a kelleténél ,és segítettünk ha mással nem akkor szép kedves szóval és aki tudott tanáccsal,én ahogy emlékszem elég sokszor hiányoltak téged a lányok nem mindenki de nem mindig válaszol mindig mindenki a másiknak.Nekem is volt olyan amit kihagytam és nekem is volt olyan amit kihagytak,de emberek vagyunk felejtünk,szerintem neked lelki bajod van a családod miatt és ezt ne az itteni emberekre vetítsd rá mert itt is van mindenkinek családja és baja és gondja,és segíteni csak felszínesen tudunk egymásnak,és melletted is voltak olyan emberek innen is aki mindig melletted állt és biztatott,gondolok itt Csillagra és Évire is például.Talikor meg te nem tudtad őket megvárni ők nem tehetek róla nem értek oda mindenkinek van dolga és ha ilyen sokat utaztál azért hogy találkozz velük akkor ezt nem szabad felhánytorgatni mert ők is mennének ha megtehetnék.És ha nekem nincs lelki erőm és pénzem akkor nem megyek el csak akkor ha tudom ezt meg engedhetem magamnak.Biztos vagyok benne nem könnyű neked a családoddal,és sajnálom nagyon,hogy nincs melleted senki aki segítene és veled lenne ebben a helyzetben,de ne büntesd itt azokat az embereket azzal,hogy kitörlöd magad akik szeretnek és szeretnének neked segíteni pl Dia bocsánatot is kért tőled!!!Szerintem pár nap és lenyugszol és magadhoz térsz,és látni fogod itt téged nem bánt senki szeretnek az emberek.És a reagálásról meg annyit,én mióta ide írok te nekem egyszer vagy kétszer irtál most akkor sértődjek meg nem szabad te sem írsz mindenkinek mindig nem mindenkivel vagyunk itt sem olyan kapcsolatban.

Jó sokat írtam ne haragudjatok,de olvasgattam olvasgattam és kijött belőlem!!!És Bamass te se haragudj senkire kérlek!!!!

Kép
bévi

A málnalevél, szüléskönnyítő, 34.-36. héttől lehet inni, 2-3dl-t. A méh simaizmát lazítja. Annyit tudok még gyorsítja a vajúdást. Ha jól tudom a tágulást is könnyíti.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi, ezt nagyon szépen megfogalmaztad, tényleg! Barbi, mi kedvelünk téged, gyere és kész!

Kép
xtina75

Én ittam az utolsó két terhességnél. Utolsó előttinél segített , Álmosnál császár volt ott nem tudott segíteni. De majd most:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Muszáj mennem, jók legyetek, tanulok tovább. Sok puszi! Jó éjt!

Brik
Remélem tudok holnap jönni:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="bévi"]
írta:
bévi
Tina ügyes vagy műtét miatt és mit mondtak?????

A műtétet nem részletezem inkább itten kismamáknak, rendbe tettek valamit, ami nem odavaló, és köv mensi után kontroll... Haladok előre, hogy babám lehessen! (Építem a luxus-albérletet :) )

Kép
xtina75

Tina mi volt a műtéten mit mondott a doki??Kaptál érzéstelenítést én anno nem kaptam és én görcsöltem is nospa segített nekem sokat,olyan érzésem volt mint aki azonnal bek...il mikor csinálták :lol:
Pihenj sokat mert én persze akkor is emberkedtem mint mindig és fájt is még egy 3 napig görcsöltem.

Kép
bévi

Nah Tina akkor ha nem akkor nem írod :lol: persze én kiváncsi voltam :lol:

Kép
bévi

Tina luxul-albérlet szerintem hamarosan kiveszik majd nem kell sokat várni rá!!!!!!!!!!!
ÁMEN!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Küld nekem valaki jelszót meg ilyeneket, hogy a gmailt tudjam használni? :D
szilvi35

brikancs :shock: :shock: :shock: ezt nem is tudtam akkor isszuk majd nem akarok sokat vajúdni :? elég volt egyszer az is 18 órán át tartott :cry: , a másik hipp hopp csak 1,5 de ettől félek :shock: :shock: mivel én tolna megyéből költöztem ide és az ottani dokimat akihez 12 évig jártam ott kellet hadjam itt meg csak sajnos rossz tapasztalataim vannak a dokikkal kapcsolatban és nincs fogadott sem igaz pénzem sincs rá jelenleg 2 gyerek egy háztörlesztő és egybeteges pár mellett :( akit hozzá teszem imádok sokszor had ne mondjam máról holnapra élünk ennek legfőbb oka párom volt neje aki megkeseríti életünk minden másodpercét a pénzéhességével az helyett hogy keresne magának munkát ahogy minden normális ember ........ááá na hadjuk mert csak felhúzom magam rajta és nem ér annyit senki .
Vendég

szilvi35 küldöm :)
Vendég

Bévi, altatás volt.. de tényleg nem akarok horror részleteket írni, különben is ez a gond már a múlté... :wink:

Kép
xtina75

Tina nagyon ügyes vagy és büszke vagyok rád nagyon!!!!
Puszi neked és kérlek azért pihenj!!!!!

Kép
bévi

Köszke!
Fekszem ám...! Itt a laptop mellettem.
De TE IS PIHENJ :!: :!: :!:

Kép
xtina75

na mentem aludni ha enged a kis focistám sziasztok jó éjszakát mindenkinek

:) Kép
Vendég

Sziasztok!
Jaj gyerekek!!!! Tudom, hogy mindenki lelkileg érzékeny fázisban van, és itt lehet is lelkizni, de megbántódni nem érdemes!!!!
Én pl ritkábban jövök, de még senki nem szólt semmit, és igen, nem lehet mindig mindenre reagálni, de aki úgy érzi, hogy vmit ki kell írnia magából, az megteheti, aki meg talán tud rajta lendíteni, az ugyis megpróbál. Nem hiszem, hogy ez virtuális körülmények között kevés lenne! Vagy rosszul gondolom?
Claire
claire

Én is fekszem laptop az ölemben nézem a tévét és írok!!!!!!!!Néha már unom is a fekvést: )mostanában!!!De muszáj!!!

Kép
bévi

TinaDrága! Nagyon örülök Neked! Akkor már nem sokat kell várni, hogy újra tesztelhess :) Annyira-annyira szurkolok a kisbabáért!!!

Ircsi, ja-ja, a DM-es arra tuti elég, hogy ne kapj frászt, ha kitör az égiháború és épp útközben vagy babakocsival. :)

BMaass, este én is írok neked. Szerintem ne légy letörve miattunk, én sem tudok mindenkinek írni és előfordul, hogy dettó nem kapok választ... ez van, ezer fele jár az agyunk.

Gémélt szintén éjjel megnézem, ahogy olvastam, van sok fotó :) Már nagyon kíváncsi vagyok.

Pussz

maccs01

Én meg a gép előtt ülök a 85687564. pózban.... mondjuk még nem próbáltam a nyakamba tenni a lábam....
szilvi35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?