Halihó!
Megvagyunk mi is, csak mostanában igazán csak az olvasásig jutok el...
Ma voltunk először babás jógán, tök jó volt, Buckos nagyon jól viselte, alig nyűgösködött, és a relaxációra be is aludt, kihúzta a kajával a végéig, szóval álomszerű volt. kb. 10-12-en voltunk, és vmelyik baba mindig üvöltött, de néha 5-6 is egyszerre, nem volt semmi
De tetszett, megyünk még.
Nekem is megjött a MT, de anyuékhoz kértem a szállítást, mert ide nem nagyon hozza ki a postás (u.a., mint Nórinál, bedobja, hogy menjek érte...
). Szóval ott van, majd holnap kipróbáljuk.
Tesóprojekt: öcsémmel pontosan 2 év a korkülönbség köztünk, és anyu azt mondta, az kevés. A legfőbb érve a 'két pelenkás egyszerre' problémakör volt (jó, mundjuk csak pár hónapig volt ez a helyzet). Szóval én is kb 3 évet tervezet korkülönböségnek, és sajnos nálunk is szempont az, hogy ebben a kicsi lakásba nem szülök még egyet (ezzel zsarolom a Zapát, hihihi
különben sose lesz nagyobb). Ha Berci betölti a 2 évet, akkor kezdünk próbálkozni. Legalábbis így tervezem.
Apropos: kicsit összebalhéztam a pappal (talán ezt mondtam már) a születésszabályozáson, mint morális kérdésen (mármint hogy a tabletta és az óvszer sztem nem gyilkosság). Azt mondta, nem az a baj, hogy nem akarok most még egy gyereket rögtön, hanem az indítékok. Hogy én csak a saját kényelmem miatt nem akarok most teherbe esni. Váááááá.... És ha igen? Ezért most Isten haragszik rám? (aki még katolikus: hogy vagytok ezzel?) Talán a keresztelő utánra kellett volna halasztanom a hitvitát...
Alvás: nálunk még megy az egész éjszaka átalvása, nagyon fájna, ha leszokna róla
Pedig ennek azért nagyon komoly esélye van. Brrrr
Napközben mondjuk alig alszik, de még mindig inkább ez, mint az éjszakai kukorékolás.
Nyaralás: van a nagymamámnak egy kis nyaralója B. akarattyán, vszeg oda megyünk le egy hétre, ez a terv.
Viki: már nekem is bele akar szólni Berkó a hozzászólásaimba, ha az ölemben van, kéne neki a klaviatúra nagyon, olyan jól kopog