Elképesztő!
A VÉGÉRE ÉRTEM!!!
Szóval:
A "hogyan fekvés": napok óta semmi nem jó, nem is értem, hogyan maradhatok életben ekkor alvásmegvonással...
persze viccelek, délelőtt mindig csalok 1-3 órácskát. Hason nem tudok aludni, oldalamon nem tudok, mert napok óta lázadást vált ki (ha oldalra fekszem, rajtam keresztül lökdösi vagy rugdossa az ágyat és ez iszonyat kellemetlen), hanyatt meg megint nem lehet aludni, mert azonnal el kezd lüktetni tőle a fejem (néha az oldalt fekvéstől is). tehát éjjelente sokat ülök.. törökülésben. Várom, hogy jobb legyen....
Testrészek: sajnos fogalmam sincsen, hogy mikor milyen testrészbe akadok. Egy két kezecskét vagy lábacskát éreztem már, de buksit popsitól nem tudok megkülönböztetni. Ti, hogyan csináljátok?
Baba helyzete: szerintem nekem még forog. Többnyire oldalba bökdös, de az is előfordul, hogy a gyomrom és a hólyagom a célpont. Tehát forgás van... szerintem.. talán.
Woody! A fénykép nagyon jó!!!
Gmail: szeretnék én is kérni gmailra jelszót vagy mit? Gondolom priviben elkülditek.... Olvastam az ottani kavarodást is... sajnálom, lehet, hogy véletlen volt... aztán meg már nem merte felvállalni aki tette, mert akkora előzetes lecseszésben volt része.
Védőnéni: az mi védőnénik egy kakinéni sajnos. Már próbáltam kérdezni tőle, meg mondani neki, meg meghallgatni.. de semmi. Olyan, mintha lenyomnám a play gombot, elmondja a 40 éve betanult szövegét és utána lejár. Majd elköszön. Testsúly szokott mérni, mást nem. Legutóbb kértem a szívhangot, mert magától nem ajánlotta fel. Szóval a védőnéni = fikció.
ŐŐŐ!! Volt még szó valamiről?
Ja!
Kiscipők: úgy tűnik az én gyerekem mezítlábas lesz
.. még nincsen cipőcskéje. Amiket vettetek viszont nagyon édesek. Egy kicsit irigykedem, mert a lánykákat jobban lehet öltöztetni mint a fiúcskákat.
Mozgás: Nálunk is nagy az intenzitás... gondolom a front...
Pénteken UH! Már nagyon várom!!!
Evilany (azt hiszem Te írtad): a mi kicsinknek is mindig nagy a feje
mert okos lesz biztosan! És tök jó a magzatvized!
... és már nem tudom ki! Részemről örülnék, ha picike babám lenne... De még az sem biztos, lehet, hogy rosszul mérik.