Új privát üzeneted érkezett!

Milyen jó, hogy kisvárosban lakunk és gyalog is el lehet jutni mindenhova...

Tomi uh-val kommunikál :mrgreen:

királylány

Van netünk ismét!!!

Alig tudok visszaolvasni, egy nap alatt, min. 4 oldal....

Évi, szuper uh eredmények és még a magzatvíz is ok!

Szilvi, nem semmi pocak. Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen nagy pocakkal is dolgozol!

Bévi, sajnálom a kórházi dolgot. De annak örülök, hogy a te Lilid is nagyon jól van.

Tegnap mi is voltunk dokinál. Szerencsére minden ok. Lili kerek 4 nappal tényleg le van maradva egy 3300g-os gyerekhez képest. A doki azt mondta, hogy max. 3150 lesz ha megszületik. Ez szerintem nem gond, hiszen én 160cm vagyok és most is csak 56,5 kg. De a lényeg, hogy minden ok! Ja és még kaptam hüvelykúpot, mivel elkaptam valami gombás fertőzést és most 3 napig használom esténként.
Legközelebb 3 hét múlva megyek.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Woody,a méretek jók,nem baj hanem lesz 3.5 kg...nem? Csak pihenj Te is sokat,kúp :( sajna terhességben gyakori.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok végig olvastalak titeket de nem tudok sokáig lenni .

Tündének boldog névnapot .!!!!

lányok iszonyatosan keményedik a hasam és ráadásul Bence olyanokat rúg hogy már sokszor csillagokat látok ,és ha ez nem lenne elég párom olyan beteg lehet kórház lesz belőle az este az ügyelet is kinn volt nálunk . Szépen tartotta a zsebét is a bunkója :x , szegénypáromnak nema cukrával van a baj most hanem valamit össze szedet hányés megy a hasa de nem is ez a nagy próbléma hanem hogy egyfolytában a hasa fáj olyan szinten hogy remeg mint a kocsonya enni nem tud inni is alig-alig nem tudom mi lesz igy de nagyon félek egész éjjel nem aludtam
Vendég

huuu kész vagyok fáradt álmos ideges .... mi jöhet még ??? erőlteti szegénykém a hányás de semmi még jó hogy az a pár kanál fött krumpli benne maradt a szénhidrát miatt és így tartja a cukrát de meddig ? :(
Vendég

évi tök jó ahogy a pocid nő :)
Vendég

Vanilla jobbulást, mit mondott az orvos,vírus vagy ilyesmi?
Vigyázzatok mert így a cukra is felborul...lehet jobb ilyenkor a kórház ám,legalább intravénásan táplálják,neki nem mindegy...és Te pedig vigyázz magadra...ne kapd el,ha lehet...:S

evilany

Na,eldőlök tényleg.
Estére tesco nagybevásárlást tervezünk addigra jó lesz összeszedni magam.Aztán csak sétálok és dirigálok majd :?

evilany

igen ugy volt tegnap ha nem javul kórház éjjel kicsit jobban is volt de ma megint elkezdődött neki hasmenés megállt de ez az erőltetett hányás neki nem tudom mi lesz epe jön csak ki neki :(

hu nekem meg elkezdett égni a gyomrom áááááá

évi a doki nem mondott semmit tiszta bunkó volt :( de a pénznek tartotta a zsebét
Vendég

Szép napot!!!

Éppen írni akartam, hogy jaj de jó kisütött a nap, milyen szép idő van, amikor kiléptem egy pillanatra, és olyan k... nagy szél van.
Csillag! Felétek milyen az idő, mert alig lehet látni a házakat.
Kép

Évi! Az én dokim pont aug. elején lesz szabin, de a városban lesz. Bár még konkrétan fel sem lett kérve a szülésre, még variálok, hogy doki vagy szülésznő.

A hasam terhelésre nekem is többet keményedik, de most ismét 2. napja nem megyek sehová, szépen elvagyunk. (Eddig tartott a napsütés, már újra esik.)

Tündi! Boldog névnapot!!!
limo73

Limo, ez esőfüggöny, vagy szmog? :shock:
Mondjuk ilyen szeles időben az előző a valószínűbb.. :roll: :wink:

szilvás76

Vanilla, jobbulást a párodnak!
Van valami vírus most, nálunk a munkahelyen voltak sokan betegek és pont ezek a tünetek voltak.

Évi, tényleg nő folyamatosan a pocid...

A hétvégi durva kép, amikor Alien ki akar mászni a pocakomból! :D :D :D
Kép

woody

Woody, tök jó kép. Mi az a "hegyes" ? a kobakja vagy a feneke? :-)

szilvás76

Woody :shock: :shock: :shock: Ilyet még nem láttam.... :lol: Nagyon jó kép

királylány

Szilvi aranyos poci vagy és ügyes vagy hogy,még dolgzol és persze minden kismama aki dolgozik,én szerintem már nem bírnám lehet itthon elkényelmesedtem.

Dia köszi a tippet a falra,az a baj nekünk már kivan festve és azt levakarni :? vagy arra mésszel nem tudom de a penész ölőt mindenképpen kipróbálom.

Évi nagyon ügyes Tomika növekszik a víz is nem lesz gond csak pihenj sokat,és este meg csak dirigálj a vásárlásnál :lol: Én most pihenek és diétázom mást nem tudok tenni ultrahangos doktornő ajánlotta majd pár nap múlva menjek el uh-ra úgy,hogy reggel és éh gyomorra ő volt az aki nem látott követ,de nagyon gondolkozom van-e értelme még egy ilyen napnak.

Vanilla sajnálom a párod,epét hány ajaj az nem jó lehet nem virus hanem ő neki is epe gondja lesz,és az nem játék és borzalmasan fájdalmas nem ártana egy kivizsgálás,jah és hasmenés,hányás gyengeség az mind tünete az epének is,szerintem ne hagyjátok annyiban nála meg a cukor is bajban van nem játék ez!!!!

Woddy Lilike kisebb nálunk is nem baj ha nem lesz óriás bébi majd kint megnő és minden rendben lesz velük,az a lényeg jól van és egészséges!!!!

Én most raktam oda magamnak főni egy kis diétás levest,zöldség leves kicsit fűszerezve kevés kis tésztát majd teszek bele,folyadék kell már nem tudom milyen formában vigyem be,nem megy az ivás főleg a víz.Én jövőhéten megyek megint dokihoz,esküszöm mióta Vanilla kislánya kisfiú lett :lol: mindig úgy fekszem le uh-ra mivan ha azt mondják kisfiú :lol: az egészség a lényeg ne legyen a drágának semmi baja,de az a rengeteg ruha meg kiscipő meg minden :lol: fiúnéven nem is gondolkoztam soha :lol:
Nah de 5 orvosból 5 mondta eddig,hogy kislány és kétszer voltam 4D-is csak nem növeszt fütyit,Lili :lol:

Kép
bévi

Woddy szerintem úgy néz ki mint aki bukfencezik :lol: :lol: szuper kép ezek a ksibabák mire képesek,nekem elég sokszor kuporodik össze jobb oldalra,és ha hasra fekszem egyik oldalt ott van egy kis csomója :lol: másik oldalt lapos a hasam,tegnap is így volt mikor vizsgált a doki,láttam nagyot nézet!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi Hasra fekszel?????????????????????? :shock:

szilvás76

Bévi festett falra ha rámész mésszel, akkor nem érsz el vele semmit.
Ez a penészölő spry az jó, de ettől még visszajöhet. A fürdőben mi is ezzel fújtuk le a palfont kb egy éve, most látok megint foltokat. Szóval szerintem ez átmeneti. Javasolnám a festék lekaparását, tudom, hogy nagy meló. Gábor a múlt héten szedte le a tapétát a szobákban az ablak alól, ott lesz lekenve színezett mésszel, a többi falon marad a tapéta. Nálunk ugye nem lesz felűnő, mert takarja a radiátor majd a falat, de így tud szellőzni. És remélhetőleg nem kopogtat újra. Bár idén mindenki pnaszkodott, hogy penészedik a lakása/háza. Nálunk is a hideg falaknál jellemző. Anyósoméknál ilyennel vannak a falak lekenve, de nincs is penész. Mondjuk meg nem mondtam volna, hogy nem rendes festék, olyan jól megcsinálta a srác. Még a légy is seggencsúszik rajta :lol:

És hallottad mit mondtt Ircsi: esőben a cseresznye is kukacosodik :lol:
De szerintem, ha 4d-n is lánynak látták akkor az is lesz.

királylány

Limo!
Itt sem a legjobb a látási viszony...de a szemközti házat jól látom :D :(
Woody!
nagyon jó kép :wink: :?
Évi!
Jó hírek :D Pihenj sokat...este meg csak tényleg dirigálj!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi! VAlószínű eső. :cry:

Woody! :shock: :shock: :shock: Nagyon aranyos! :D
limo73

Én is hason feküdtem a múltkor. Máshogy már nem volt jó. Na nem mondom, hogy sokáig és hogy kényelmes volt, de még ment....

királylány

:shock: :shock: :shock: :shock:
Jaj, én ha már oldalt fekszem, és kicsit előrebillenek, megy a tiltakozás...

De nem is merek... :-)

szilvás76

Oldalt fekszem én is általában, de már úgy útálom. Én hasonalvós vagyok alapvetően. Mindig vannak időszakaim. Most pl, jól alszom oldalt is, de a múlt héten csak kínlódtam...

királylány

Nekem a csípőm nem akarja bírni az oldalfekvést. Ha a nappaliban alszom, a kihúzhatós vendégágyon, az meg jó, mert deréktájban puha... Lehet, leköltözöm oda... :-)

szilvás76

Elképesztő!
A VÉGÉRE ÉRTEM!!!

Szóval:
A "hogyan fekvés": napok óta semmi nem jó, nem is értem, hogyan maradhatok életben ekkor alvásmegvonással... :wink: persze viccelek, délelőtt mindig csalok 1-3 órácskát. Hason nem tudok aludni, oldalamon nem tudok, mert napok óta lázadást vált ki (ha oldalra fekszem, rajtam keresztül lökdösi vagy rugdossa az ágyat és ez iszonyat kellemetlen), hanyatt meg megint nem lehet aludni, mert azonnal el kezd lüktetni tőle a fejem (néha az oldalt fekvéstől is). tehát éjjelente sokat ülök.. törökülésben. Várom, hogy jobb legyen....

Testrészek: sajnos fogalmam sincsen, hogy mikor milyen testrészbe akadok. Egy két kezecskét vagy lábacskát éreztem már, de buksit popsitól nem tudok megkülönböztetni. Ti, hogyan csináljátok?

Baba helyzete: szerintem nekem még forog. Többnyire oldalba bökdös, de az is előfordul, hogy a gyomrom és a hólyagom a célpont. Tehát forgás van... szerintem.. talán.

Woody! A fénykép nagyon jó!!!

Gmail: szeretnék én is kérni gmailra jelszót vagy mit? Gondolom priviben elkülditek.... Olvastam az ottani kavarodást is... sajnálom, lehet, hogy véletlen volt... aztán meg már nem merte felvállalni aki tette, mert akkora előzetes lecseszésben volt része.

Védőnéni: az mi védőnénik egy kakinéni sajnos. Már próbáltam kérdezni tőle, meg mondani neki, meg meghallgatni.. de semmi. Olyan, mintha lenyomnám a play gombot, elmondja a 40 éve betanult szövegét és utána lejár. Majd elköszön. Testsúly szokott mérni, mást nem. Legutóbb kértem a szívhangot, mert magától nem ajánlotta fel. Szóval a védőnéni = fikció.

ŐŐŐ!! Volt még szó valamiről?
Ja!
Kiscipők: úgy tűnik az én gyerekem mezítlábas lesz :) .. még nincsen cipőcskéje. Amiket vettetek viszont nagyon édesek. Egy kicsit irigykedem, mert a lánykákat jobban lehet öltöztetni mint a fiúcskákat.

Mozgás: Nálunk is nagy az intenzitás... gondolom a front...

Pénteken UH! Már nagyon várom!!!

Evilany (azt hiszem Te írtad): a mi kicsinknek is mindig nagy a feje
:) mert okos lesz biztosan! És tök jó a magzatvized!

... és már nem tudom ki! Részemről örülnék, ha picike babám lenne... De még az sem biztos, lehet, hogy rosszul mérik.
szilvi35

Azt olvastam, hogy téves elgondolás, hogy a pici babák sokkal könnyebben megszületnek. Ugyanis nem mindig tudnak úgy segíteni, mint a nagyobbacskák (jó, ez is biztos soktényezős, mert a mama alkata stb is befolyásoló)

Utána viszont én nem bántam, hogy nagy, mert sokkal jobban bírta a strapát kint, mint a pici "kollegák", nyugodtabb is volt... :-)

szilvás76

Biztosan igazad van, nem olvastam utána. Már nem szívesen olvasok ilyesmiket, mert rettegésben éltem a sok ijesztgetés miatt. A lényeg, hogy akármekkorka, egészséges legyen! :)

Pocakfotók:
Kép Kép Kép

ezek most készültek

:shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2010.06.01 12:16-kor.
szilvi35

:-)

szilvás76

Sziasztok!
Woody! Tök jó a kép, nem tom hogy tudtad megcsinálni. Az én hasam leginkább a kádban heverésnél tud ilyeneket csinálni, azzal a különbséggel, hogy olyan időnként, mint a kétpupú teve, merthogy két gyerek nyomakodik benne. :lol:
Ami a merre feküdjünk kérdést illeti, én hason vhogy nem is merek már feküdni, háton hamar rossz, így marad az oldal fekvés, amitől elzsibbad a csípőm. Ja, és mindig amelyik oldalon fekszem, az a kölyök tiltakozni kezd. Nem tudom a hármasikresek mit csinálnak :lol:
Évi! Tök jó a pocak növesztős sorozatod!! elmehetne egy kismama könyvbe!
Megyek leállt a mosómasina... Aztán jön a délutáni gyerektaxizás ide-oda!
Ja, egy kérdés: végül mire jutottatok, a dokik pecsétszáma tényleg öfügg a korukkal, illetve, h mióta doki? Claire
claire

Kinevetel?
:wink:
szilvi35

Szilvi. Nem, a képeket akkor még nem is láttam...
Arra vigyoriztam, amit írtál. Meg eszembe jutott, hogy Szentírásnak veszem azt, hogy a nagy baba (segítés szempontból) jobb, aztán meg lehet, hogy csak magamat vígasztalom. :-)

Nem baj, ha lehet 4.4 fölé ne menjünk, amúgy lehet nagy, én nem bánom. Harangozás szempontjából már úgyis mindegy. ;-)

Claire.. Hármas ikrekkel csak úgy lehet aludni, mint a lovak: állva. :-)
Megemelem a nem-létező kalapomat előtted. :-)

szilvás76

Köszi a kép dicséretet!
Mindig írtam nektek, hogy miket csinál Lili és vasárnap reggel nagyon durva volt már, férjem rohant a fényképezőért és ez lett belőle. Majd tuti megmutatom Lilinek is, ha nagyobb lesz. :D :D :D
Ja és az a feneke a drágámnak, mivel már befeküdt a szülési pozícióba, a doki szerint.

Én nem tudok már hason feküdni, mindig valamelyik oldalra fekszem, de jelzi, ha neki nem tetszik. Akkor olyan mintha egy kővön feküdnék.

woody

Sziasztok!

Na, sikerült a mai termést visszaolvasnom, és persze a felére nem is emlékszem már... :oops:

Tünde, boldog névnapot!!! :)

Évi, magzatvíz :) Tomival minden rendben lesz, ne aggódj...pihenj sokat továbbra is...:)

bévi...sajnálom a kórházas dolgot, hihetetlen... :evil:

Woody...nagyon jó kép...:)

öööö...másra nem emlékszem...

Én aludni csak oldalt tudok már nagyon régóta (már az elején is pár hetesen nagyon feszült a hasam, ha megpróbáltam ráfeküdni), viszont a sav miatt gyakran kell hanyatt lennem, és ülve...de ez van... :?

Összebújás...hár, nálunk nem a legaktívabb...az elején én nem akartam...valamiért annyira nem volt kedvem, de azért Gábort nem hagytam...aztán 14 hetsen el is kezdett mozogni manócska, utána már nagyon figyeltem a pcira, meg amikor közben áll neki mozogni, az fura...24. hét óta meg már az apája is eléggé érzi, na ő meg azóta nem akar, inkább csak átölel, meg állandóan tök közel fekszik (szinte rámfekszik) és simizi a pocakot még éjjel is néha arra kelek, és akkor csak mosolygok, mert Gábor álmában is azt simizi...nagyon imádom...tegnap reggel még meló előtt bejött hozzám, aztán simizte megint, manócska meg nekiállt mozgolódni, Gábor meg érezte a kis kezét (valószínűleg az volt, mert ott van neki) és majdnem elsírta magát örömében, hogy érezte a babánk kezét...ma meg hozott nekem (azaz a babának inkább) gumicukrot, hogy hát tudja, hogy nem olyan egészséges (nagy sportember ugye), de ő ezt hozta...manóm meg úgy megörült neki, nem nyugodott, ameddig nem ettem belőle...

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvás nem hason háton elírtam :oops: bocsi!!!!

Szilvi aranyos pocak!!!

Dia lekaparni nem egyszerű lenne,első festés a szobán amúgy is,hmm nem tudom nekünk penész spraytől kijön a penész kb 3 hétre vagy kettőre télen,ilyenkor ugye nyáron nincs de mikor elkezd esőzni rögtön előjön télen.

Nagyon fáj a hátam itthon van a kisebbik fiú még ma megy vissza a koliba,ugye nekem ő a jobb kezem mindent megcsinál szét húzattam vele a kanapét kitöröltem hypós vízzel,és olyan rosszul vagyok,lefeküdtem most kicsit,most jó mert enyhült az epe fájdalom,ma nem ettem ugye semmi megterhelőt virsli zsömle leves és víz,tegnap csak zsömle és víz,remélem jobban leszek,persze diéta marad azt nem hagyom abba.

Kép
bévi

Ilus gumicukor imádom.bár most nem eszem ilyesmit!!
Összebújás.hát nálunk nagyon rég volt sajnos,mióta szemölcs kiderült azóta semmi és hát az az igazság elég sok felfázásom,gombás bacim is van most is pl szóval előtte se voltunk túl aktívak mióta terhes vagyok,de bírjuk a kiképzést :lol: remélem nem felejtjük el hogyan is kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi! A hypo gőze tuti nem egészséges. Csak óvatosan!
szilvi35

Ezt akartam írni, csak ettem, és elfelejtettem: ne nagyon hypózz, illetve ne töményen és sokat. Pláne ne zárt helyen. Amúgy sem tesz jót (tüdőnek-légcsőnek különösen) a babának meg aztán biztos nem...

szilvás76

Na aludtam egyet,most ebédelünk.

Woody naggggyon jó ez a kép!!

Szilvi35,azért tudom h.a feje,mert faros a drágám..és ekkora nem lehet más itt fent :)

Bévi kitartás,kár hogy egyedül mászkálsz az orvoshoz is,könnyebb lenne ha lenne kisérőd biztosan(mondom én,szintén egyedülös,de tudom pl mikor Clarika eljött velem cukorra,milyen jó volt)

Ja ma néztünk egy cukrot csak úgy(éhgyomorra) 4.7 tehát jó,bár lehet csak a terheléses számítana,de azt meg nem kért a doki,magamtól meg nem csinálok...

Fekvés:csak bal oldalon,jobbra fordulásnál cirkusz van :?

Cipő:igazából nem is kell,sőt,ritkán fogom ráadni nyilván,az ő lábuknak még a szabadon a jó,de azért legyen neki ugye :roll:

evilany

Szilvás egészségedre,hát elég sokat szoktam a hipót használni fertőtlenítőként is,mivel írtam a nagy gyerek után nem győzök takarítani fertőtleníteni is azzal szoktam mert sajnos kell.

Felvittem a kicsit az állomásra ment vissza a koliba,erre jött a szomszédunkba a védőnő mert ott kis baba van ha megint át jön megőrülök folyton itt van havonta megyek hozzá,jár ide a kisgyerekhez hetente és majdnem mindig bejön :? annyira idegesítő mivel nem is szól előtte semmi csak ide állít és leszarja ki van itt vagy én aludni akarok vagy mi van,a múltkor is vendégem volt nem nagyon zavarta bejött leült,ezt nem szeretem mikor valaki nem szól,hogy hülye gyerek menni fogok.Most is úgy fáj a hátam nincs kedvem hozzá egyáltalán,remélem nem jön át!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi,pedig ez előfordul... :? :?

Dia neked a 2-es lepényre azt mondták,h.OK?

evilany

Ettem, ittam, most talán akkor aludnék egyet..... :lol:

királylány

Zárd be az ajtót, és ne nyisd ki, ha csenget...

szilvás76

Itt beindult a ficánkolás... :-)

szilvás76

Én is Domestosos vízzel mosok fel, de közben tárva nyitva ajtó - ablak, és a vödört nem viszem magammal. Amikor a kádat törlöm, akkor meg igyekszem nem a "kád fölött" levegőt venni...

szilvás76

Évi Ircsi azt mondta, hogy ilyenkor már normális és a neten is ezt olvastam, hogy a 30-36 hét között az.

Bévi tedd azt amit Szilvi mondott. A régi védőnő kijött hozzánk a végefelé többször is, de nem volt probléma ha nem voltam otthon és nem maradt sokáig. A mostani meg még nem jött, pedig van gyerek a lépcsőházban 3-om is aki pici, de gondolom tudja, hogy dolgozok. Na majd legközelebb rákérdezek akar e jönni. Bár ő a barátnőmnek is azt mondta hozzá nem fog mászkálni, mert már a második gyermek, ő meg tapasztalatlan úgysem tud segíteni neki.... :lol:
Hypo-t jó lenne ha hanyagolnád. A falat meg mindenképpen kaparni kell, ha azt szeretnéd, hogy ne legyen gond vele. Szerintem érdemes lenne megcsináltatni, na persze nem neked....

királylány

Évi jó étvágyat,egyedül mászkálás sokszor jobb nekem,ha kismama jönne velem akkor ő türelmes de sajnos nem mindenki így van velem,és sajnos azt veszem észre mivel én nem tudom mindenki igényét kielégíteni nem tudok menni utánuk,nem tudom őket furikáztatni nem úgy állnak hozzám ezek a barátok sem mint régen,de nekik nincs gyerekük lehet ezért nem tudom,vagy mert már nem úgy ugrok ahogy ők szeretnék,és most ugye a pénzemet sem magamra költöm és arra hogy pláza meg vásárlás meg elugrunk ide meg oda hanem másra kell,mert nincs is annyi jövedelmünk,most már nem is vagyok olyan fontos,de nem baj én mondtam mindent megveszek Lilinek de ezek után ha azok az emberek fognak szülni én is így állok hozzá!!!!
Nekem tegnap a cukor miután bementem a sürgőre és ott vért vettek és megnézték azt is 3,4 volt :shock: és csillagos mert az kevésnek számít,amúgy mikor a háziorvos mérte olyan kis kézi készülékkel akkor volt 7,4 mondjuk evés után volt meg azt mondják az nem 100%de most ugy sem ehetek édeset szóval mindegy :lol:

Kép
bévi

Aranyosak azok a pipellőcskék! :)
szilvi35

Kinek van jó listája a kórházi csomagról? Jól jönne egy.

Dia,OK
:)

Bévi,ismerős,nekem a barátnőm jönne ha tudna de picilány mellől nem tud nyilván.Ilyenkor csak az megértő aki már járt,jár hasonló cipőben.Sajnos.

evilany

Csajok ajtó bezártam már de a múltkor is addig verte míg ki nem nyitottam hívott nem vettem fel a telefont és át jött akkor is,és utána mikor következőbe jött már fel sem hívott csak át sétált,de elment most nem jött át jupyyyyyyyyyyyyyyy,mióta terhes vagyok már biztos volt itt háznál vagy 5 ször :?

Dia meg ígérem csak nézni fogom a festést nem segítek be :lol: bár néha már emelném az ágyat húznám a szekrénysort úgy ösztönösen :lol: a hipó sem tűnt fel eddig elég sokat használom pedig nah most már oda figyelek rá bár lehet hamarabb kellett volna!!!!Sokszor elfelejtem terhes vagyok :oops:

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?