Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot mindenkinek!

Mikegirl!
Megértem,hogy eltünsz néha!Én is így voltam mikor visszamentem dolgozni,korai ébredés,meló,délután gyerkőc,vacsora,füri,és beájulás! A net közelébe nem igazán kerültem,töröltem is magam,most regisztráltam újra!Én már nem dolgozom,úgyhogy mostmár belefér jobban ez is! Na meg hál istennek elég jó alvókája van a lányomnak mostmár! :) Nem mindíg volt így sajnos! :roll:
Csini vagy a pocakos képen! :) Na és Atti,egyszerűen gyönyörű,igazi kis szőke herceged van! :D :D :D

Vikoo!
Szóval megihlettek a vonalzóim! :wink: :D :D
Bendi nagyon szééép! :D

Gyancsi!
Csini a fürdőruci,én is valami hasonlót szeretnék! :D És mit tervezel jövőhétre ha otthon leszel,pihi,pihi,pihi??

Szisszka!
Nagyon köszi,hogy beírtál a tábliba! :D Remélem a következő UH után már szinesíteni tudjuk mi is az oldalt valamilyen formában! :D

Kép
Kép
Kép
kankalin.

Jó reggelt!

Boldog Gyermeknapot Mindenkinek! :)

Macs
Akkor már lehet, hogy a babót érzed :)
Hát veszélyeztetetten tényleg lehetne több uh-d :roll: Bár ha minden rendben van... és az a lényeg! :wink: És gyere amikor tudsz, és írj magatokról, nem kell ám mindig mindenre reagálni :wink:
(nekem könnyű, mert szinte egész nap bekapcsolva van a laptopom az asztalon, meg reggelente én így ébredek, igy tudok magamhoz térni :D)
Örülök, hogy minden rendben van a babákkal! :) A nemük meg majd kiderül!!!! ;)

Angie
Gratula a kiskönyvhöz!!!!! :)

Csillag
Hatalmas gratula Gergőhöz! :) Jó kis kép lett :)

Vikoo
Én sem érzem rendszeresen a babót, múltkor vagy 2-3 napig nem éreztem. Ha nagyobb lesz, úgyis erősebb lesz, és többet fogjuk érezni :wink:
Édes mindkét fiad a képeken! :) Szép babák!

Gyancsi
A bimbód megedződik szerintem a szoptatás alatt vagy bimbóvédő... bár én azt nem használtam.
Nem igaz, hogy nincs egy orvos, aki kiírna... hihetetlen!
Szupi a fürdőruci. Nem biztos, hogy fel fog ugrani, annak idején még nyáron sem volt olyan nagy hasam Marcival.

Szopi+alvás: nálam inkább a lustaság győzött, azért alakult ez így.
Ahogy letelt a 6 hét én is elkezdetem a kutyasétáltatást, reggel és este menni kellett ugye, én vittem az egyik kutyát aztán apa a másikat. Mivel apa hajnalban ment dolgozni, ezért 4kor keltünk, először én vittem az egyik kutyát, utána apa a másikat. Aztán mentem a pékségbe, kaját csináltam és el is szaladt az idő, apának indulnia kellett legkésőbb fél 6kor. 6-kor meg kelt Marci szopizni, tehát visszaaludni már nem tudtam. Napközben általában no pihi, mert babázás, főzés-mosás-takarítás, este meg megint kutyasétáltatás, szopi este 10-kor, utána alvás a köv szopiig hajnal 2-ig.. 4-kor megint kelés. Tehát nekem igy egyszerűbb volt, h magam mellé vettem a törpit... de ez kb. 4 hónapos korában volt igy, akkor már tudott rendesen szopizni. Kajált, lecsatlakozott és aludt tovább. Előtte én is keltem, és szopiztattam rendesen, a gyerek az ágyában aludt :)

Babakocsi: én nagyon beleszerettem ebbe a Micimackósba, még azzal is álmodtam. Találtam amúgy teszveszen is, vaterán is, expresszen is. Igaz nincs mindegyikhez minden... valamelyikhez mózes van, van amelyikhez hordozó, de sztem össze lehet vadászni :)
De apa közölte, hogy szó sem lehet másik babakocsiról, van kettő és azokkal is jól elvoltunk. Úgyhogy felejtsem ezt el gyorsan :(
Egyébként Hauck disney babakocsi néven kerestem rá.

Vaya
Gratula a babádhoz, nagyon jók a képek! Aranyos, ahogy idefordítja a kis buksiját :) Nálunk nem is merült fel a Dóri név... Ami mindkettőnknek tetszik apával: Kitti, Eszter, Lili, fiú nevünk nincs, na majd meglátjuk.... Ráadásul nálunk tuti nem lesz két keresztneve, mert hosszú a vezetéknevünk.

Eclipse
Gratula a statisztikához is! Nekem előző félévben volt, épphogy meglett a kettesem :D
Drukk a többihez!

szisszka

És akkor pár kép!

Franciska oviba menet
Kép
Dáviddal!
Kép
Húsvét az oviban.
Kép

Kép
Kép
Kép
kankalin.

Emese
Merre vagy??? Hiányolak!! :)

Sophie
Visszajöttetek Balcsiról? Milyen volt? Mesélj!!!!

Szopi:
Nekem az első két héten fájt, sőt ki is sebesedett :( Az volt a baj, h nagyon megteltek a melleim, és Marci nem tudta elég nagyra nyitni a száját. Aztán belejöttünk a dologba, volt, h szopi előtt fejtem picit kézzel és akkor már jobban ment, utána beállt a tejmennyiség is. Én Marcit két év 3 hónapig szopiztattam. Az sem jó, ha szopi közben levegőt tud nyelni a baba, mert akkor attól meg fájhat a hasa... Hát szerintem bele kell jönni, mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy jó neki és a babájának. És nyugodtan tessék kérni segítséget anyutól, testvértől, barátnőtől, védőnőtől :)

szisszka

Kankalin
Nagyon aranyosak a gyerekeid! :)

szisszka

Halihó!!

Vikoo - Köszönjük a dícséreteket!!! :oops: :)
Plusz kilók: hát én +2-vel indultam neki Kistesónak, és mintha nagyobb ütemben híznék. Múltkor +14 kg volt a vége, nemtom most mi lesz......És annó csak úgy maguktól leperegtek a kilók, amire most már nem vennék mérget, hogy így lesz. Lehet szopi után komolyan sanyargatnom kell majd magam, de most ezzel nem foglalkozom én sem. A lényeg egy egészséges, szépen fejlett kistesó.

Kankalin - Tündéri csajszi Franciska, és Dávid is olyan helyes nagytesó. Hogy vigyáz a hugicára :) És gratulálok, három gyerkőc szép teljesítmény!!!!

Ma grilleztünk ebédre. Fini volt :D
Szép vasárnapot!

mikegirl

Halihó,

Eclipse nem semmi fokon pörögsz. Nem baj, nemsoká lehet pihizni egészen a szülésig... vizsgához gratu

Vikoo jaj nagyon nagyon kis cuki Bendike.

Gyancsi jó ez a fürdőruci. lehet hogy picit kilátszódik majd a pocid, de szerintem nem baj, sokan szokták igy. Én valószinű egyrészest fogok venni, mert már most hatalmas a hasam, hogy még a baba nem is látszik :(

Szissz köszi a táblát. jó látni, ahogy szinesedik és egyre több a név. Nem Marci mondta a babára, hogy Dóri? Lehet valamit félreértettem.

Mikegirl, tyúha igazi kis herced a kisfiad. gyönyörűséges. Pocakod is nagyon szép.

Kankalin nagyon édes Franciska, tökre illik rá a neve :) Dávid meg már egy igazi férfi..

Szopi téma: én is úgy tapasztaltam, hogy ehhez elengedhetetlen a segítség, nem úgy van, hogy rárakjuk a babát aztán hopp már szopizik is úgy ahogy kell. szerintem ezt külön tanítani kellene mégpedig a kórházban minél hamarabb. de sajnos ez nem szokás, a csecsemősök általában le sem sz..ják.

Én keresztfiaméknál vagyok most alszik, azért tudok írni. amúgy egész nap rajtam lóg :) délután megyünk át bátyámékhoz, gyereknapozni, meg felköszönteni unokahugimat ballagása alkalmából, ők meg keresztfiamat névnapjára. tegnap meg a szent istván parkba voltunk barátnőmékkel meg a két és fél éves kisfiával. van egy nagyon jó játszótér ott, keresztfiam nagyon élvezte.

Kép
vayacon

Sziasztok!

Ő a mi Bencusunk! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14

sziasztok!

előkerültem! hazaértünk, épségben, csak sajnos nem egészségben! :( Beni péntek délutánra belázasodott, bár szerencsére ma már láztalan volt, de elég nyügi így is!

a nyaralás nagyon jól sikerült, szuper időnk volt! hallom, hogy itthon, szinte minden nap esett! hát nálunk hétágra sütött a napocska, és, ha esett is, azt csak este tette, szóval a nyaralásba nem nagyon kavart bele! gyerekek szuperül érezték magukat, már a mi Benink, és kis barátnője, aki nem mellesleg itt lakik a szomszédban, szóval volt társasága is szerencsére! :)

pocaklakóval is minden okés! voltunk pénteken menyugtatás képpen fizetős uh-n, a heamatomát már nem látták, és a baba is nagyon jól van! sajnos ücsörgött, mint a 12. hetin is, így a nemét esélyünk sem volt megkukkantani!

üdv az újaknak!

vikoo, nem gyengén megríkattál! és persze ez nem szemrehányás, csak annyira megérintett a tragédiátok, hogy komolyan, nagyon nagyon tisztellek, amiért így tudok hozzáállni a baba projecthez, és, hogy már Boldi ott is lapul a pocakban! próbáltam meglesni a blogodat, de nem tudom, hogy jó helyre visz-e a link, amit a hsz-id alatt látok... :roll:

ne haragudjatok, hogy nem reagálok kb. semmire, de annyira sokat írtatok az elmúlt 1 hétben, nekem meg annyira szita az agyam! :( de ígérem, most már újra belerázódom! ja, és Szisszka, bocsi, de megint variáltam, mert most pénteken már nem látták 1 héttel kisebbenek a babát, szóval visszaállítottam mensi szerintire a vonimat... :) így pár nappal előbbre kerülök a tábliban!

és akkor próbálok dobni pár fotót a nyaralásról...

sophie27

Gyancsi: Nagyon jó a fürdőruci! Én is szeretem ezeket a színeket!

A kalcium szedést nem mondta nekem sem senki, saját magam döntöttem úgy az előző terhességem alatt, hogy szedni fogom. (+ persze most is kezdem lassan...) Nem bántam meg, mert nem romlottak el a fogaim. (sajna alapból minden évben van mit javítgatni rajzuk, könnyen szuvasodnak...)
A másik ami miatt szedtem, a csontjaim (meg persze a baba csontjai miatt is). Anyukámnak csontritkulása van, és mivel örökölhető is a dolog, jobb a megelőzés.

Eclipse: Szuper, ha úgy érzed, sikerült a vizsgád!!!!!

Vikoo: Gyönyörű fiúcska Bendi...

Mikegirl: Hogy Nektek micsoda szőke hercegetek van!!!! Tüneményes!!! Reszkessetek Csajok!!!!!!
A pocakod is szépen gömbölyödik!
Már akartam Tőled kérdezni, hogy Ti hogy álltok Atival a szobatisztasággal???? (Mi sajnos még sehogy...)

Szisszka: Elhiszem, hogy bealudtál szopiztatás alatt. Hanali 4-kor kelni... ultra brutál!

Kankalin: Nagyon szépek a gyerekek. Nagyon huncut mosolya van Franciskának! Dávid most megy középiskolába?

Vayacon: A szopiztatást nálunk se mutatta meg senki a kórházban. A szülőszobán mondta a dokim, hogy mindjárt jön valaki és megmutatja, hogy hogy kell, de nem így volt.... aztán a csecsemősök.. hát róluk inkább nem is beszélek. Bencét az állandó mellre tétel mellett az első 2 napban tápszereztetni kellett, mert lassan lövellt be a tejem és annyit vesztett a súlyából, hogy belázasodott. Én borzasztó gyenge voltam, alig tudtam lábra állni, folyton szédültem, az ájulás kerülgetett. Ennek ellenére csak egy nővér volt hajlandó odahozni a tápszert a szobába, a többi a szobájában várta, hogy vigyem a gyereket 3 óránként. Soha nem tudom elfelejteni azt az érzést, ahogy fogtam a kezemben Bencét, mentem végig egy hosszú folyosón és azt mondogattam magamban, hogy "most nem ájulhatsz el, mert akkor kiesik a kezedből ez a gyönyörű kisfiú...." Még most is kiráz a hideg, ha rágondolok...
Szerencsére aztán a 3. napon beindult a tejcsi és akkor már nem kellett a pótlás és tápszert sem látott a gyerkőc a továbbiakban!

Kép

Kép
csillagvirág14

Jó reggelt!

Mai tábla 2010.05.31.

Kép

szisszka

Vaya
Jajj, nem értetted félre, én írtam hülyén :D Igen, Marci mondta a Dóri nevet :D Csak bénán írtam, szóval apa és én nem gondoltunk Dórira :D
Nekem segítettek a csecsemősök a szopiban, csak mi bénáztunk Marcival :D Dehát bele kellett jönnünk a dologba, kitapasztalni, h nekünk hogy jó. Nekem a csecsemős több szopi pozíciót is megmutatott, mondta, hogy tapasztaljuk ki, hogy nekünk hogy kényelmes. a fekve szopi pl. nekünk csak később sikerült...
Édes lehet a keresztfiad :)

Csillag
Nagyon édes fürtös Bence :) Látom ő is oda van a szintiért :) Marci is :) Tegnap este is két órát nyúzták apájával :D
Hát én is tuti kiakadtam volna, ha igy állnak hozzám a kórházban :( Náunk pl. nem is engedték meg, h kézben vigyük a babát a folyóson, a kiskocsiban kellett tolnunk. A tejem nekem is a 3. napon lövellt be, de szerencsére elég volt az előtej addig.

Szopi:
segítség nélkül tényleg nehéz :( De azért ha a baba végül tápszert kap, az nem a világvége :) Sok sok baba felnőtt tápin, és szép egészséges gyerkőc majd felnőtt lett belőle :)
Amikor Marci két hónapos lett, nekem megjött és tökre lecsökkent a tejmennyiségem, ekkor szépen írattam fel egy doboz tápszert a gyerekorvossal, kiváltottunk, majd ott állt a polcon, nem használtuk egyszer sem, de a tudat megnyugtatott, hogy mégsem fog éhenhalni a gyerek. Majd jött a laktoherb literszámra és pihi-pihi-pihi, igy visszaállt a tejmennyiség.

Csillag, Mikegirl:
A szobatisztaságot már én is kérdezni akartam, hogy ti hogy álltok vele?! Mert mi sehogy :( Gondoltam, hátha van valami jó tippetek :)

szisszka

Sophie
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, Beninek jobbulást!
Akkor visszaállítom az időpontot a tábliban.

szisszka

Szoptatássalkapcsolatban,szülésselis,két nagyon jó könyv:

Stadelmann: Abába válaszol

Ina May:Útmutató szoptatáshoz

(első napokban a babánakcsak minimálsi mennyiségűinputra van szüksége, az benne van az előtejben, ha betápozzák, teáztatjéák, kitágulacsepp gyomra,és utánaha belövell a tej,túleszi magát,hasfájás, örök körforgás. Inkább igény szerint szoptatni, akáróránként. Kezdetben. Magátólbeáll a rendszre)

freestyler

Szisszka, köszi a táblát! :)

tegnap elmaradtak a fotók, mert Beni felsírt, sőt, nagyon sírt, és így visszakerült közénk, szóval nem volt már időm semmire, de majd ma tényleg pótolom már! :)

szoptatás, ha már ez a téma! én nagyon szerettem volna, 8 hónapig szopiztattam is, de nekem valamiért, vagy a betegségeim miatt, vagy pedig az idegeskedés miatt, de nem volt tejbelövellésem, vagy legalábbis nem olyan látványos, mint, amit mindenki mesél... tejem sem sok, hiába lógott rajtam a babám napi ezerszer, és rengeteg időt. lusta volt, meg sárga, szóval a szopizás nálunk nagyon nehezen ment! :( remélem, hogy most majd jóval könnyebb dolgom lesz. ja, és igen, nálunk Beni a szopi után mindig kapott pótlást, tápszer formájában. ezt elés sokáig ette, mikor már nem szopiztattam, akkor is! most meg a kakaó van már csak vacsira, vagyis alvás előttre. sajnos szilárd kajcsikból nem igazán iszik mennyiséget, így nem tudom, ha nem inna kakaót, akkor hányszor kelne éjjel! :)

védőnőtől amúgy tényleg kell segítséget kérni! vagy bárkitől, akiben megbíztok. én mondjuk tőle kérdeztem, és mindig elmondta, hogy mindent jól csinálunk, de mégsem jött össze a dolog... 40-50 mili jött csak egyszerre a két mellemből :oops: :roll:

szobatisztaságot mi is szeretnénk már idén elkezdeni, de valahogy én úgy vagyok vele, hogy erőltetni nem fogom! a bili csak játszás szinten van nekünk a szoba közepén. ruhában nagyon ügyesen tudja, hogy ráül, meg adja a hangot, hogy pssss, de ennyi! :) ha meztelenül ültetem rá, akkor pár pillanat, és már száll is le róla, sajnos az én babám nem a türelem szobra! :D

úgy néz ki, hogy meggyógyultunk! ez egy villámbetegség lehetett, mert pénteken és szombaton volt láza, vasárnap már csak reggel hőemcsi, azóta semmi, de valamiért sírdogál evés közben néha, meg éjjel is, szóval gyanítom, hogy jönnek újra fogacskák, már csak a rágók hiányoznak... szóval ettől is lehetett a láza! mondjuk a hétre eléggé szar időt mondanak, szóval még lehet, hogy kúrálgatjuk magunkat addig, aztán jövő héttől újra belevetjük magunkat az életbe! :)

sophie27

Megvan az időpontom a genetikai uh-ra, június 16. 11:15 :)
Már nagyon várom :) Úgy kértem az időpontot, h apa is tudjon jönni :)

Sophie
Átírtalak a tábliban, holnap már úgy lesz! :wink:
Örülök, hogy Beni jól van! Biztosan a foga miatt volt akkor :( Szegény :( Tegnap előtt éjje Marci is felsírt párszor, nekünk még 2 rágó van hátra, az egyik folyamatban.
Én biztos vagyok benne, hogy a legjobbat hoztad ki a szopizásból! nem mindenkinek van sok teje, de igy is jó sokáig szopizott Beni.
Ha kellett volna, én is adtam volna pótlást Marcinak, ezért írattam fel tápszert, hogyha úgy alakul, kéznél legyen! Viszont volt nekem is olyan időszak, hogy este elalvás előtt adtam tejpépet Marcinak, ha a szopi épp nem volt elég. De nem cumisüvegből, hanem tányérból kanállal.
Most Marci is kakaót kap elalvás előtt :D Meg reggel is kéri ébredés után. Nálunk ezzel lett kiváltva a reggeli-esti szopi.
Szobatisztaság: erőltetni nem is kell :wink: kialakul az magától. Marci is játszik a bilivel, de belepisilni nem hajlandó. Most majd veszünk wc szűkítőt, hátha az bejön...
Képeket várjuk :)

szisszka

Sziasztok Lányok,

Mindenkinek jó reggelt és nyugodt szép hetet kívánunk!
Mensi alapján mi most töltöttük be a 17. hetet, bár Boldi 3-4 nappal mindig nagyobbnak mutatja magát.. :)

Sophie27, sajnálom a könnyeket… Soha nem gondoltam, h 25 évesen ilyen módon kell találkoznunk a halállal. Az élet eddig megkímélt, decemberben viszont megmutatta az igazi arcát. Felnőttünk és szorosan egymásba kapaszkodtunk a Férjemmel és túléltük. Nem tettünk fel kérdéseket, nem tettem szemrehányásokat, és nem okoltam senkit. Ennek így kellett történnie, lehet, h már réges-régen így volt megírva. Mára, Boldi segítségével, odáig jutottunk, h mosolyogva gondolunk Bendire és a tavalyi évre… a blogom 1ébként nagyon sokat segített nekem, többet, mint a pszichiáterem.. és vannak képek is Rólam is és a gyerekekről is. :D

itt megtalálod: http://vikoo.babasmamas.hu/
A címe, Szemem fényei :-)

Poci képpel viszont ide is jövök.. :)

Kép

Kép
vikoo

Húúú, Mikegirl, csak 14 kg volt rajtad… Nekem Bendinél volt 6 olyan hét, amikor masszívan megragadt rajtam a heti 1 kg… én 62.vel indultam, de elég izmos voltam, és mikor 4 hónap szigorú fekvésre voltam ítélve elernyedtek az izmaim és fogytam is 5 kg-t. Szóval 57-ről 75-re kúszott fel a mutató… aztán 68-kg körül voltam mikor kijöttem a kórházból. Boldival 66 körül kezdtük meg.. Remélem most nem fogok annyit hízni, bár most sem nagyon mocoroghatok, mert most ismét veszélyeztetett terhes vagyok…
Mik erről a tapasztalatok Lányok? Mire számítsak, Ti mire számítotok?

Kép

Kép
vikoo

Viko
Én Marcinál 50 kg-san indultam, és 68-kgval mentem a kórházba.
Most 53 kg-val indultam, és 57 kg vagyok. Marcival ilyenkor 54 kg voltam. Úgyhogy eddig ugyanolyan ütemben hízok, aztán majd meglátjuk...

szisszka

Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Most csak gyorsan beköszönök, délután jövök bővebben :wink:

Pusszantás
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok!

Csak gyors bekukkantás és visszaolvasás volt ma részemről, éééés:
Ma reggel már tuti, hogy a pici mazsolámat éreztem mocorogni a hasamban :)
Mondjuk épp viva tv-t néztem, mert jó számok mentek, énekeltem is, de sztem nem ettől függött.
Tényleg bugyborékoláshoz hasonlít :)
Nagyon jó érzés volt, olyan földön kívülis :) de tényleg!!
pussz

Kép
ebba

Sziasztok lányok.....

szomorú vagyok,h csak Szisszkának tűnt fel,hogy nem vagyok :cry:

Én most értem haza a kórházból,mert csütörtökön begörcsöltem és bent fogtak.Vérzés nem volt,de vetélés és részleges lepényleválás gyanújával kezeltek.Rettentően megijedtem,de hála égnek nagyobb volt az ijedtség.

Kiderült,h az én kislányom olyan lehetetlen pozitúrában feküdt,h ideget ért és attól görcsöltem be.
Most megyek pihenek,mert hulla fáradt vagyok és meg is sikerült taknyosodnom,de majd jövök és próbálok újra visszazökkenni.Addig már eljutottam,h visszaolvastam,de több most nem megy.

Puszi mindenkinek és gratulálok az újonnan érkezetteknek a babaáldáshoz.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Aranyoska, megijesztettél. de a lényeg, hogy minden rendben van veletek, pihizz sokat. Hát sajnos az a hátránya, hogy ilyen sokan vagyunk, hogy nem vesszük észre, ha valaki eltűnik :( de szerintem ahogy megy előre az idő, biztos jobban számon tudjuk majd tartani egymást.

Kép
vayacon

Ebba,
Végre van időm válaszolni a kérdésedre. Most már azért látszik a pocim még reggel is. :D Tényleg nagyon egy síkon mozgunk. Én is ma éreztem először a pillangósimogatást belülről. Még nem vagyok 100%-osan biztos benne, hogy Ő volt, de majd kiderül. :lol:

Mindenkinek szép napot!!!!!!!

Kép
Kép
haynii

Aranyoska! Már azon voltam, hogy iwiwen megkereslek, annyira régen voltál, szóval hidd el, másnak is hiányoztál!!! :wink:
Sajnálom, hogy ezek az ijesztő történések nehezítették a napjaitokat. :( De a lényeg, hogy nincs baj!!! Most sokat kell pihenned? Vagy jobban vigyázni magadra???

Remélem hamarosan te is erőre kapsz újra, és Bogi is meggyógyul végre, mert már nagyon jó lenne talizni!!! Hiszen a héten már félidős vagy!!!! :shock: :lol: A végén még a gyerekágyas osztályon fogunk összeismerkedni, pedig alig 10 percre lakunk egymástól (na jó autóval)! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Helló Mindenkinek!!

Megjöttem a vásárlásból :wink: Babakocsit néztünk egy bababoltban, de sajnos még mindig az ABC Design a legszebb amit láttam :? :D Viszont képzeljétek volt a boltban egy Stokke babakocsi, az a brutál drága, 1000 euróról 500-ra leértékelve :shock: Mondjuk ha ingyen adnák se kéne, mert bazi ronda szerintem, úgy néz ki, mintha egy hosszú bárszéken tolná az ember a gyereket :D :D

Eclipse- Gratula a vizsgáidhoz :D Nagyon ügyi vagy!!Milyen volt a Szigeten?

Aranyoska- Igen, sajnos sok disznó közt elvész a......nem tudom mi , de igen, sajnos a hátránya, annak, hogy annyian vagyunk mint az oroszok, hogy nehezebben tűnik fel ha valaki nem jön egy pár napig.....De ez változni fog, ígérem :wink: Megijesztettél , de látom, hogy jó vége lett a dolognak, kérlek pihenj sokat, amennyit csak tudsz!!!!!

Vikooo- Sokkot kaptál a kockás fürfőruhától???? :D :D Ez jóó!!De azért annyira csak nem lehet rossz a helyzet!!!! :wink: Megyek ám a blogodba, kukkolok kicsit!!....Olyan szépen írsz Bendi babáról, meg erről az egész dologról, engem mindig kiráz a hideg, mert ilyen lelki erőt nem sokat láttam még!!Nagyon büszke lehetsz magadra!!!!

MikeGirl- Igen, a páromnak is ez volt az első mondata, hogy nem fog-e ez felcsúszni ha már nagyobb lesz a pocim :roll: Hát ha abból indulok ki, hogy most mekkora, akkor szerintem nem lesz gond :D A te pocakod viszont már igazi kismamis :D Nagyon szééééép!!...Hordozókendő: Állítólag ez a legegészségesebb hordozó eszköz a babának, mert hasonlít a magzatpozícióhoz, mindenhol csak jókat olvastam, persze az elején nyilván meg van szabva, hogy milyen kötésekbe lehet a Törpét rakni, de nekem annyira bejön, hogy ott lóg, ott szuszog rajtam...Akarom már most :D Ati még mindig egy kis szívtipró!

Lányok mindenkinek nagyon szépen köszönöm amit a szoptatással kapcsolatban írtatok, raktározom az infokat :D Szeretnék sokáig szoptatni!

Kankalin- Hát mindenféléket beszoktam tervezni, de általában csak a kb felét valósítom meg :D Ablakpucolást olyan másfél hónapja halogatom :D De ki kéne már pakolni a babaszobából is, most teregető, mosószoba!!Kocsikat akarom kiporszívózni, ilyesmik vannak tervben a hétre :D Nagyon szépségesek a gyerkőceid!

Szissz- Ez a 4-kor kelés szörnyen hangzik :shock: Bár én itt a reptéren dolgoztam úgy ameddig nem tudták, hogy terhes vagyok, hogy reggel 3.30-tól :shock: :shock: 2.30-kor keltem, na az brutál volt, gyűlöltem :evil: Szerencsére most már nem szabad 6 előtt mennem, hihihihi :D

Vaya- Akkor kigyakoroltad magad gyerekvigyázás ügyileg a hétvégén :D

Csillag- Micsoda kis fürtös a kisfiad :D

Sophie- Örülök, hogy jól telt a nyaralás , Beninek jobbulást kívánok!!! :wink: Most olvasom, hogy már jobban is van, ez szuper!!Sajnálom, hogy a Pocaklakó még mindig nem mutatta meg magát!

Csajok ti milyen Kálciumot szedtek??Pezsgőtabletta?

Hízás: Én eddig 2 kg-nál tartok, 52,5 kg -ról indultam most vagyok 54,5 , bár ez attól is függ mikor mérem, reggel vagy este, kaja előtt vagy kaja után :D Engem nem érdekel annyira a súlyom, csak nem szeretnék abba a hibába esni, mint a tesóm, aki 30 kg-t hízott :shock:

Ebba-Gratula a babamozgás érzékeléshez :D

Hayniii- Nyomhatnál fel pocifotót arról a pocakról :wink:

Lucuzs- Nem írtál magatokról, hogy vagytok??

Na nekem mennem kell, vár a por meg a kosz, ki kell takarítanom az autót :wink:

Mindenkinek szép napot!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Aranyoska: Én is gondoltam Rád! Minden nap nézem a táblát és elgondolkodom azon, hogy ki írt már régen.
Örülök, hogy minden rendben van Veletek, bár gondolom nem sokat aludtál az elmúlt napokban.

Sophie: Jó, hogy tudtál pihenni és hogy jó időtök volt. Örülök, hogy a haematóma is úgy néz ki, felszívódott.
Beni betegsége tényleg hamar rendbe jött. Bár azt mondják, ebben a korban ez a normális. Főleg, ha "csak" egy kis vírust nyelt be szegényke.
A szobatisztaságra szoktatást megpróbálhatod akár idén is. a barátnőm kisfia ügyesen leszokott a pelusról 2 éves kora után nem sokkal. Mi nem vagyunk ilyen szerencsések, bár próbáltam terelgetni Bencét tavaly nyáron is a bili vagy a WC felé, semmi hajlandóságot nem mutatott. Így jobbnak láttam nem erőltetni a dolgot. S látod, még most se akar máshova pisilni, kakilni, csak a pelenkába. Ő le is tolja a nadrágját, úgy ül a bilire, és ő is mondja, hogy pssssss, de azt már nem engedi, hogy kikapcsoljam a body-ját és levegyem a pelust. Nagyon várom már a jó időt, akkor biztos hogy le fogom róla venni a pelenkát. Bízom benne, hogy zavarni fogja, hogy csorog a lábán a pisi.
A héten vettem egy csomag bugyipelust, mondván azt le is tudja tolni egyedül ugyanúgy, ahogy a nadrágját, de nem engedi, hogy azt adjam rá. De majd még próbálkozok! Hátha....

Vikoo: Én szerencsés voltam a súlygyarapodást illetően, Bencénél csak 6 kg jött föl rám. (pedig alapból inkább vékonynak mondanám magam) A kórházból kijövet ugyanannyi voltam, mint terhesség előtt. Most +0,5 kg-nál tartok, nagyon örülnék, ha most se jönne rám sokkal több, mint 3 éve.

Ebba, Hajnii: De jóóóóó, most már Ti is érzitek a babát!

Szisszka: Bence képéhez csak annyit fűznék hozzá, hogy tényleg nagyon szereti a zenét. Apa zenekari művész a helyi színházban, meg zeneiskolai tanárként is dolgozik. Tőlem sem idegen a zenélés, 8 évig zongoráztam és egészen Bence születéséig énekeltem egy jó kis énekkarban, sokszor szólistaként. Szóval volt honnét örökölni a zeneszeretetet. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

Aranyoska, örülök, h most már jobban vagytok… én nem rég csatlakoztam, megpróbáltam visszaolvasni, de nem mindent sikerült megjegyeznem.. :)
Megkérdezhetem, h mi történt? Honnan tudtad, h baj van? Nekem van egy olyan félelmem, h soha az életben nem voltak görcseim, sem mensi, sem más nem bántotta a pocim. És mikor még Bendinél elkezdték mondani, h figyeljem, h görcsöl-e a méhem, mert ha igen akkor irány a kórház, hát nem jöttem rá milyen az… és most is tiszta ideg vagyok, mert a napokban elég sokszor éreztem, nyomó, feszítő, kisugárzó nyilallást a méhembe, meg a hüvelyembe.

gyAncsi
, a fürdőruha tényleg elég gáz volt, van vmennyi önkritikám, és akkor ott jobbnak láttam megkímélni magam és mások szépérzékét attól a cuki kis rucitól. :D

Csillagvirág, 6 kg?? Huhh, de jó lenne, ha ennyinél én is megállnék… de épp azt nézem, h itt mindenki ötven vmennyi… Csajok én uccsónak általános iskolában voltam annyi. :D Pedig nem vagyok kövér, csak nekem az alap vhogy a 62kg, a 171 cm-hez sztem jó, bár kezdek elbizonytalanodni…

Kép

Kép
vikoo

...és a poci fotó:

Kép Boldi-lak

Kép Pocii

Kép

Kép
vikoo

Sziasztok Lányok!

Hétvégén szigetre sem jutottam ki. :?
Marketing és stat: mindkettő 4-es!!! :D

Életem egyik legrosszabb napja volt a mai... :cry:
10 órára volt időpontom a MÁV kórházba UH-ra. Még sosem jártam ott. Reggel tanulás miatt jól elkéstem, taxival kellett mennem. Aztán negyedórát bolyongtam a labirintusban mint a mérgezett egér, akkor már olyan ideges voltam hogy nem igaz. :twisted:
Betegfelvétel újabb 10 perc. :twisted:

Éppen időre sikerült odaérnem, amikor is az előttem lévő kismama bőgve jött ki a férjéhez, ő is 18-20. hetin volt...
Na ez már belémtette az ideget.
Szóval amikor nem Hajdú K. vagy Bátorfy rendel, akkor ez a T. doki, egy nagyon fiatal, nagyon arrogáns, köcsögképű kis rohadék... felkerült a szívlapát listámra!! (akiket szívlapáttal tarkón kéne vágni-lista) :twisted: :twisted: :twisted:

Vizsgálat 3 perc. Hótt bunkó, toljam le a bugyimat egészen. Hozzám szólni sem volt hajlandó egyáltalán, majd benyögi h kislány - tudom! Forgattam a fejemet, hátha látnék valamit, de szólt hogy ne nézelődjek, nem moziba vagyok! Akkor már magamban anyáztam. Kiad egy papírt, hogy itt írjam alá. Előbb tán megnézem, hogy mit írok alá, nem?
Rá volt írva hogy "4mm-es pyleon tágulat a jobb vesében". Megállt bennem az ütő egyből. Kérdem, EZ MI??? :?: :?: :shock: :cry:
Az semmi, ne foglalkozzak vele, kis vesetágulat, de az nem számít, ő nem ér erre rá, majd megbeszéljek időpontban menjek vissza a terhesgondozásra és kész... és már nyitotta az ajtót hogy menjek ki! :twisted:

Én meg ott álltam remegve az idegtől, és mondtam hogy nekem jogomban áll teljeskörű felvilágosítást kapni!!!
De ő neki erre nincsen ideje és menjek szépen... :twisted: :twisted:

Hú te köcsög!! 200/150-es vérnyomássa átmentem a Lehelre a terhesgondozásra. :evil:
Ott rögtön besírtam magamat, mert ugye nekem jövő héten kell menni, dehát egy hetet ez nem várhat, nekem tudnom kell mi van a babámmal! A főorvos volt bent. Mire bejutottam, már bőgtem és a fél váró papírzsepijét elhasználtam. :cry:
A főorvos megnézte a papírt, és elkezdett kiabálni, hogy mit hisztizek, a gyereknek semmi baja nincs, menjek haza, meg különben is hogy áll rajtam a terhesnadrág, mindjárt leesik rólam, minek hordok ilyet?! :shock: :x

Hagytam is ott az egészet a francba... na, telefon a 4D Genezisbe, Csilla dolgozott ma, tündér, mondta, persze azonnal mehetek, ebédidőben ráér. Mentem is egyből fel a villamossal.
Fél órát vizsgált, nagyon alaposan, és hálistennek a babának tényleg semmi baja nincs.
Elmagyarázta hogy mi az a pyleon tágulat, és hogy ez tényleg nagyon gyakori az ilyen idős babáknál, és hogy nyugodjak meg, kinövik születés után, és tényleg csak nagyon extrém esetben és nagy méretnél okoz gondot. Annyi hogy a baba nagyon sokat iszik (akkor is telítődött a gyomra amikor néztük) és a húgyhólyagban nem fér el minden pisi, és egy kis mennyiség visszamegy a vesemedencébe. De amikor pisil, és több a hely, újra leürül. Amikor mi néztük, akkor csak 2,5mm volt az a kis folt. Mondta hogy most estére valószínűleg megint 4mm lesz, aztán megint leürül és így tovább.
A baba jól van, nagyon szépen fejlődik és semmi baja, mindene működik és nyugodjak meg.
Nagyon alaposan megnézett mindent, és tényleg minden rendben. Most felénk fordult, nem volt szégyenlős, szépen látszott a puncija meg a pofikája. Még a szemgolyói is. Megszámoltuk az összes ujjacskát is.
1 hónap alatt 10dkg-ról 26dkg-ra hízott. :D

Semmi teendő nincsen, ha engem megnyugtat, bármikor menjek vissza megnézni. :D

Ezután korrepetálásra mentem, megnyugodva de a sok idegeskedésbe és sírásba teljesen elfáradva, majd a háziorvoshoz táppénzen papírért a hétre. Nagyon együttérző volt, és ő is megnyugtatott, hogy bár ő nem szakorvos, de szerinte is jól van a baba, és ne haragudjak a főorvosra a stílusai miatt, de ha gond van ő tényleg cselekszik higgyem el.

Ha újra dönthetnék, inkább sorba ülnék a másik két dokihoz. Ehhez a p@csfejhez soha többet a MÁVBan. Még gondolkozunk egy szép levélen, amit nem tesznek ki az ablakba... de jó h nem ott fogok szülni.

Így estére totál kinyúvadtam, senkinek ilyen napot nem kívánok még.

És holnap temetés, utazás, áhhh.

Eclipse
eclipse
Budapest

huh lányok!

Aranyoska, nekem is tegnap jutott pont eszembe, mikor végre végigolvastam az elmaradást, hogy hiányérzetem van... :S sajnálom, hogy nem adtam ennek hangot, de hidd el, szerintem sokan vagyunk ezzel így, hogy eszünkbe vagy, csak nem mondjuk ki! legalábbis nálam ez így volt! sajnálom!

azt meg még inkább, hogy kórházban voltál! remélem, hogy most már minden okés, és nem is lesz semmi kellemetlenség a következőkben! drukkolok!!!

Vikoo, nem semmi pocak, meg itt a többiek is rendes pocival bírnak már! sajnos nekem még mindig csak hájas hasam van, és le sem írom, hogy hány kiló vagyok, de még csak a 70 is álomhatár :( na majd, ha vége a szopinak, meg nagyobb lesz a második babó is! ;)

fotófeltöltés még mindig folyamatban... :) jövök lassan! de tényleg! :)

most megyek, mert gyerek egyedül fürcsizik, és inkább ránéznék!

pussz!

sophie27

Köszönöm, hogy válaszoltatok az aggódó kérdésemre. Most már megnyugodtam, azt hiszem a korábbi „élményeim” miatt túlságosan parázok! Köszönöm!

Ebba!
Jaj, de jó neked! Hihetetlen élmény lehetett! Gratulálok hozzá!

Aranyoska!
Sajnálom, de tényleg sokan vagyunk, és nem mindenki jelentkezik rendszeresen. A lényeg, hogy minden rendben van veletek! Vigyázz magatokra!

Eclipse!
Hát ezt az orvos mizériát! Hihetetlen bunkók tudnak lenni! Én nem hiszem el, hogy ennyire szívtelen tudnak lenni a dokik! Ilyenkor mintha nem is emberek lennének! Sajnálom! A lényeg, hogy a babával minden rendben! Gratula a vizsgákhoz!

Vikoo!
Nagyon szép a pocid!

rodina74

Eclipse, nagyon sajnálom a mai kálváriád! nem semmi, hogy ilyen bunkó dokik is praktizálnak! ha ilyen f@sz, inkább ment volna más pályára... :( sajnálom! annak viszont örülök, hogy minden okés odabent!!!

és akkor gyorsban a képek!

Kép

Bogival punnyadnak a nyugágyon

Kép

Benókám!

Kép

fagyizik a Drágám, de szerencsére annyira nem jött be neki :)

Kép

bálna anyukával a bízben... mostanában így hív! :)

Kép

trambulinon! marhára élvezte!

Kép

és végül, Bogikával a dizsiben! :)

sophie27

Vikoo: Kezet foghatunk, már ami az alkatunkat illeti. Én 172 cm vagyok és 63 kg. :wink: Alapból mindenki azt gondolja, hogy kevesebb vagyok, inkább vékonynak tartanak.
Beleolvastam a blogodba és bizony nem ment könnyzápor nélkül.....

Sophie: Nagyon cukker a kis Beni!!!!

Eclipse: Gratula a vizsgákhoz!!!
A dokikkal kapcsolatban csak kapkodom a levegőt. ÁLLATOK!!!! Nem tudom mit szólnának, ha a saját családtagjukkal bánnának így!

Rodi: Örülök, hogy vidámabb vagy. Tudom milyen aggódás van a kicsi lelkedben. Ez teljesen normális!!!! Mész a közeljövőben uh-ra?

Kép

Kép
csillagvirág14

Eclipse! Sajnálom, hogy ilyen hülye dokikkal hoz össze az élet!!! :evil: :evil: :evil: Pont erre van szüksége egy kismaminak! :evil:
De örülök, hogy a törzshelyeden megnyugtattak, és tényleg minden rendben van! Ez a lényeg!!! :)

Gyancsi! Köszi a kérdést, mi megvagyunk. Bogi még beteg, de talán kikeveredik végre belőle.
Én nagytakarításba kezdtem, mert érzem, hogy később már nem leszek rá képes, de a kistesó érkezéséhez most nem megfelelő a terep. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Szopi témához, innen lehet előre felkészülni :-), na és persze utólag ismételni és tökéletesíteni 8)
http://www.lll.hu/
Én maláta italt ittam már rögtön szülés után - rengeteg tejem lett, kis Ati nem győzte inni. És ha aztán később éreztem, hogy kevesebb lett a mennyiség, homibogyót szedtem, és segített, és persze a maláta italt nem hagytam el.

Szobatisztaság
Csajok, gyakorlatilag sehogy nem állunk. De ma a védő néni azt mondta, hogy haladunk a szobatisztaság felé :lol: Ati egyébként ráül a wc-re, pisil is bele - vörösödő pofival mindig kierőltet valamit magából :) , aztán ennyi. De előre nem szól. Sőt, a világ legbüdibb kaksiját is képes letagadni, és tök ártatlan ábrázattal felel a kérdésemre: "Nincs kaki." :lol: :lol: :lol:
Most majd ha jó idő lesz, nem adok rá pelust, csak rövidgatyeszt meg kisbugyit. (Kaksi óriási szívás lesz nekem, mert Ati nem az a kecskebogyózós fajta.... 8) ) Hátha segít. Védőnő is, meg a bölcsiben is azt mondták, hogy ezt erőltetni nem lehet, a gyereknek kell ezt magától felfedeznie, erre meg kell érni.
Na meg megvesszük az új bútorát a jövő héten, hétvégén remélem összerakjuk, és akkor az új, nagy rácsnélküli ágyat gondolnám én ösztönzőleg felhasználni arra, hogy ilyen nagyfiúnak már nem is kell pelus. Mert hát akkor vissza kell vinni az ágyat. És ezt kiterjeszteném a reggeli és esti cumisüvegből történő kakaózásra is. Hogy én milyen szenya tudok lenni 8) Már az is eredmény volt, hogy ne este ne az ágyba igya meg, fogmosás után. Nem volt egyszerű.....

Ca téma - ki mit szed, és mennyit?

Csillagvirág - Vannak itt még hercegek rajtunk kívül is!!! Bencus úgy látom már most apa nyomdokaiba lép:)

Sophie - nyaralás :) Beni annyira kis helyes!!! Nekem a kedvenc képem a dizsis.

Vikoo - én hízás terén arra számítok, hogy most több lesz :oops:
Helyes poci :wink:

Ebba - gratula a mozgáshoz!!!

Aranyoska - Örülök, hogy nincs baj. Pihenj sokat!!! És csatlakozom Vayacon-hoz: ne haragudj. Igyekszem majd jobban figyelni én is.

Eclipse - sajnálom azt a hülye napot, tényleg borzasztó lehetett, de már túl vagy rajta. Gratula a 26 dekás kiscsajszihoz!!!

Szép estét!!!

mikegirl

Eclipse, annyira sajnálom a történteket… borzalmas érzés ez a kiszolgáltatottság, hosszú idő és rengeteg tanulás kellett, ha ma ha ilyen történik ki tudjak állni magamért és most már a babámért is.

Drága Sophie, teszek fel egy képet… ezen szintén 17 hetes Bendi pocak van… És itt már büszkén lejtettem vele, persze rajtam kívül senki sem látta. De utána olyan csodálatos, formás kis , nagy pocim lett, h csuda!!!
Hűűű, a kisfiad igazi kis macsó!!! Ezek a szemek!!

Mindenkinek köszi a poci dicséretet, de tényleg nem ez számít… BÁR, én most épp örülgetek, h ha már nem vehettem meg a cuki kockás fürdőrucit, akkor legalább a pocim hozzánőjön a popsim méretéhez.. az jó lenne. Hátha akkor már nem a narancsbőrömet néznék.. :(

Kép Ez is 17 hetes pocii...

Kép

Kép
vikoo

Jó reggelt!

Mai tábla 2010.06.01.

Kép

szisszka

Halihó,

Csillagvirág Bencus is nagyon helyes. azok a göndör fürtök... Hát nagyon durva ami a kórházban történt veletek. Nem is értem, hogy engedhetnek meg ilyet.

Sophie sajnálom a betegséget. de a lényeg,hogy túlvagytok rajta. jó lehetett a balcsin.

Szisszka szerencséd van, hogy neked segitettek a csecsemősök szerintem ez a ritkább. majd rakok képet a keresztfiamról is, ő is kékszemű szőke herceg :D

Vikoo én csatlakozom Sophiehoz sajnos rajtam is sok a felesleg, nekem is 70 kiló az álomhatár.. :( nekem a védőnő csak annyit mondott hogy este ne egyek szénhidrátot ami több kevesebb sikerrel próbálok betartani. hát próbálok most nem ezzel foglalkozni majd szülés után leadom. amúgy ikertesóm több mint 20 kilót hizott és a második terhességét már úgy kezdte hogy kevesebb volt mint az első terhessége előtt. Pocid nagyon jól néz ki.

Eclipse hát nagyon durva mit műveltek veled. én ezért döntöttem a magándoki mellett, bár marhára sajnálom a pénzt, de ami az állami helyeken megy az egyszerűen tragédia.. a lényeg hogy minden rendben veletek most már megnyugodhatsz

Sophie Benóra nagyon büszke lehetsz igazi vagány csávó, retteghetnek a csajok :D

Mikegirl ezt a maláta italt hol lehet kapni bioboltban? milyen az ize?

Nálunk semmi újdonság egyelőre nem érzem a kis pocaklakót pedig figyelem hátha történik valami bugyborékolás pillangószárnycsapás.. megvárakoztat a picike, de remélem már nem sokáig

Kép
vayacon

Dorka veled mi van? te is régen jöttél már

Kép
vayacon

Ebba
Gratula a mocorgáshoz! :)
Viva: de rég néztem :D

Emese
Pihi, pihi, pihi, és vigyázz magatokra, a pletyózást meg bepótoljuk
:wink:

Hajni
Neked is gratula a mocorgáshoz és a növekvő pocihoz is :) Tegyél majd képet :)

Lucus
Boginak Jobbulást!
Nem semmi vagy a nagytakarítást illetően! Én nem tudom rávenni magam! Plusz a tesó születéséig szerintem kb. kétszer meg kell majd ismételnem :D

Ancsa
És mit vettetek?
Jajj, az a babakocsi :D Az most nagy divat pedig :) Most gyereknapon a vasúttörténetiben csomó babát olyanban toltak :D
Szopi: nálunk kb. egy éves, 14-15 hós korig volt evés értéke a szopinak. Utána a reggeli esti szopi is igazából komfort szopi volt már, de Marci nagyon ragaszkodott hozzá, volt, h napközben is.
Brrr... akkor tiéd nem is hajnali, hanem éjszakai kelés volt! Nem csodálom, hogy utáltad!

Csillag
Marci szereti a bugyipeust, de ő sem ül rá úgy a bilire, vagy wc-re, hogy letoljuk... én is várom a jó időt, hogy lehessen pelus nélkül.
Húúú akkor tényleg volt honnan örölölnie a zeneszeretetet Bencének :) Nálunk apa zenélt, most már csak hobbiból. Én meg annyit értek hozzá, hogy kottából tudok pötyögni, meg énekből érettségiztem (de csak azért, mert arra nem kellett annyit tanulni :D)

Viko
Szép pocak! :)

Eclipse
Sajnálom a tegnapi napodat! :( Nem tudom miért kell bunkónak lenni :(

Sophie
Nagyon édi Beni a képeken! :) Örülök, hogy jól sikeült a nyaralás! :)

szisszka

sziasztok,

pár napig nem voltam, és mennyit írtatok. :) én is most nagy tanulásban vagyok..

sziszka: kitartás a Vukhoz. nekem most beállt heti egyre. bár múlt héten nagyon émelygős voltam..azért lassan elmúlhatna már..

vörösmacs: örülök, hogy minden rendben a babáiddal. :)

angie: gratula a kiskönyvhöz!

mikegirl: nagyon szép kisfiad van. :) gratulálok, egy tünemény! :)
pocak is szépen alakul. :)

gyancsi: hát ez már idegesítő, hogy nem találsz olyan dokit, aki kiírna.. szupi a fürdőruci. :)

csillagvirág: gratula a pici fiadhoz! :)

eclipse: grat a statiszkához! ezekkel én is megszenvedtem. :) a doki tényleg egy bunkó volt..

kankalin: nagyon aranyos lányod és fiad van. :)

vikoo: üdv köztünk és gratula. Nagyon erős nő vagy! nagyon szép pocid van! :)

aranyoska: örülök, hogy nem lett semmi probléma! vigyázz nagyon magatokra!

sophie: nagyon édes beni!:)

én tegnap vizsgáztam szervezéstechnológiából.. hát olyan nehéz volt, hogy szerintem megyek majd a következőre is.. így jövő héten 3 vizsgám lesz, de utána már nem lesz több egy ideig.
csütörtökön voltam dokinál, nálunk is minden rendben van. :)
mennem kell majd afp-re, meg 18.heti genetikai uh-ra.

lányok, az afp-re pontosan 16 hetsen kell menni, vagy mehetek 16+ pár naposan is? már úgyis sokan túl vagytok ezen a vizsgálaton. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne

Sziasztok lányok!

Lucuzs! Mikor mész legközelebb Uh-ra? Nagyon kilóg a zölded, remélem, megkukkolhatod már legközelebb a baba nemét, vagy nem akarjátok? :)

Hayni!
Ma érezted? nekem nem volt időm figyelni, mert ugrottam ki az ágyból reggel. De most visszafekszem, úgyis szakad az eső, ajjj!!

henne! Én 16+2-n mentem. Ha ez segít. És készen van már, csak ma megyek be az eredményért. De úgy vagyok vele, hogy nem izgat, úgy sincs semmi baj!

mikegril! Mi az a maláta ital? Milyen ízű?

Kép
ebba

Sziasztok!

Mi ezzel szeretnénk kedveskedni nektek:

Kép

További nyugodt és gondtalan babavárást! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Eclipse,
azért nem olyan rossz a MÁVban szülni, sőt! Ezzel a dokival én még sosem találkoztam és nem is fogok. A saját dokimhoz meg magánba járok. Tudom gáz, hogy van, akit el kell kerülni de ez van. Én megírnám a levelet nehogy más is így járjon. Ilyen embernek nem szabad praktizálni és egy JÓ korház rossz hírét kelteni ("de jó h nem ott fogok szülni").

Vikoo,
jártam a blogodban. Nekem eddig bármilyen horror történetet lehetett mesélni. Nem zavart. Tudtam, hogy a babámmal minden rendben van. Mióta viszont láttam a 8 hónapos pocidat (kérlek értsd jól a következő soromat) megbántam, hogy rámentem az oldalra. NAGYON SAJNÁLOM!!!!!! Iszonyatosan nehéz lehetett ("gyönyörűek" a soraid, ahogy írtál róla, hogy fenn van és vigyáz rátok). Ne haragudj, de tőlem nem fogsz erről a témáról hallani. Így ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád, hogy ott van a 17 hetes Boldi a hasadban.

Henne,
én a 16+1-en mentem. A dokimtól három napos intervallumot kaptam (16+1,2,3). Fontos, hogy időben menj nehogy fars értéket kapj.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
haynii

Henne, az afp-t a betöltött 16. héten kell megcsináltatni! szerintem nem gond, ha 16+ -on mész, csak ne csússz át a 17. hétre! ;)

köszönöm a sok sok dícséretet az én nagyfiam nevében!

sajnos még én sem érzem a babóm mocorgását, ezért is vagyok még mindig feszült időnként, hogy biztosan minden okés-e... de igen! tudom, hogy igen!!!

Vikoo, nem semmi Bendi poci! :) nagyon szeretem olvasni a blogodat, annak ellenére is, hogy végig bőgöm az egészet, komolyan, annyi erőt tudok belőle meríteni, ilyenkor sokszor elgondolkodom, hogy min is nyavalygok... szóval köszönöm!!! ha nem bánod, aktív olvasód leszek ;)

most megyek mosást beindítani, meg talán hálóinget levedleni :D

sophie27

Helló mindenkinek!!!!!!!!

Eclipse- Sajnálom hogy rossz napod volt a kórházban. Egyre több van a bunkó orvosokból már.

Vikoo- üdvözlet közöttünk. Olvastam a blogodat és azt kell mondanom szuper erős csaj vagy.Helyes poci fotók.

Sophie- helyesek a képek.

Ebba- grtaula hogy érezted a picurkát.Én is már érzem de kirohogtek hogy ilyen hamar nem lehetséges.tehát csak itt osztom meg veletek.

aranyoska- Örülök hogy nincs nagyobb baj, pihenjél sokat.

Csillagvirág- Bencus nagyon cuki a szőke göndör hajfürtjeivel.

Szobatisztaság- fiam három évesen szokott le a pelusról, nem erőltettem én sem hogy szokjon le minél hamarabb. Nővérem kislánya most két éves és már csak néha van pelusa ha utaznak valamerre.Tehát nagyon gyerek függő ez a téma.

Dobok fel képet én is ha sikerul.

Kép o a fiam Danika

KépKép
ritya

Kép ez egy poci fotó tegnapi

Kép o a nővérem kislánya

KépKép
ritya

Még gyorsan egy- két sort:most hívtam a nővérkét az AFP eredményekért azt mondta minden rendben. Egy kő esett le a szívemről.

KépKép
ritya

Gyancsi! Jól emlékszem, hogy neked nagy szerelmed az ABC babakocsi? Bár gondolom nem biztos, hogy ezek között szerepel, de érdemes megkukkantanod, hátha.

www.babyoutlet.hu
keresd a kombi babakocsik között! :D

ha rosszul emlékeztem, akkor bocs! :oops:

Én is épp a pesti olcsóbb helyeket keresem, mert jövő hét szerdán megyek fel az endokrinológusomhoz. Sajnos a cukorterhelésem nem lett a legfényesebb, ezért át kell beszélnünk a teendőket.
Ha meg már fent vagyunk, érdemes lenne pénzt költeni... :wink: :lol:

Esetleg ha valakinek van ötlete, hova érdemes még bekukkantani, megköszönném! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?