Helló Mindenkinek!!
Megjöttem a vásárlásból
Babakocsit néztünk egy bababoltban, de sajnos még mindig az ABC Design a legszebb amit láttam
Viszont képzeljétek volt a boltban egy Stokke babakocsi, az a brutál drága, 1000 euróról 500-ra leértékelve
Mondjuk ha ingyen adnák se kéne, mert bazi ronda szerintem, úgy néz ki, mintha egy hosszú bárszéken tolná az ember a gyereket
Eclipse- Gratula a vizsgáidhoz
Nagyon ügyi vagy!!Milyen volt a Szigeten?
Aranyoska- Igen, sajnos sok disznó közt elvész a......nem tudom mi , de igen, sajnos a hátránya, annak, hogy annyian vagyunk mint az oroszok, hogy nehezebben tűnik fel ha valaki nem jön egy pár napig.....De ez változni fog, ígérem
Megijesztettél , de látom, hogy jó vége lett a dolognak, kérlek pihenj sokat, amennyit csak tudsz!!!!!
Vikooo- Sokkot kaptál a kockás fürfőruhától????
Ez jóó!!De azért annyira csak nem lehet rossz a helyzet!!!!
Megyek ám a blogodba, kukkolok kicsit!!....Olyan szépen írsz Bendi babáról, meg erről az egész dologról, engem mindig kiráz a hideg, mert ilyen lelki erőt nem sokat láttam még!!Nagyon büszke lehetsz magadra!!!!
MikeGirl- Igen, a páromnak is ez volt az első mondata, hogy nem fog-e ez felcsúszni ha már nagyobb lesz a pocim
Hát ha abból indulok ki, hogy most mekkora, akkor szerintem nem lesz gond
A te pocakod viszont már igazi kismamis
Nagyon szééééép!!...Hordozókendő: Állítólag ez a legegészségesebb hordozó eszköz a babának, mert hasonlít a magzatpozícióhoz, mindenhol csak jókat olvastam, persze az elején nyilván meg van szabva, hogy milyen kötésekbe lehet a Törpét rakni, de nekem annyira bejön, hogy ott lóg, ott szuszog rajtam...Akarom már most
Ati még mindig egy kis szívtipró!
Lányok mindenkinek nagyon szépen köszönöm amit a szoptatással kapcsolatban írtatok, raktározom az infokat
Szeretnék sokáig szoptatni!
Kankalin- Hát mindenféléket beszoktam tervezni, de általában csak a kb felét valósítom meg
Ablakpucolást olyan másfél hónapja halogatom
De ki kéne már pakolni a babaszobából is, most teregető, mosószoba!!Kocsikat akarom kiporszívózni, ilyesmik vannak tervben a hétre
Nagyon szépségesek a gyerkőceid!
Szissz- Ez a 4-kor kelés szörnyen hangzik
Bár én itt a reptéren dolgoztam úgy ameddig nem tudták, hogy terhes vagyok, hogy reggel 3.30-tól
2.30-kor keltem, na az brutál volt, gyűlöltem
Szerencsére most már nem szabad 6 előtt mennem, hihihihi
Vaya- Akkor kigyakoroltad magad gyerekvigyázás ügyileg a hétvégén
Csillag- Micsoda kis fürtös a kisfiad
Sophie- Örülök, hogy jól telt a nyaralás , Beninek jobbulást kívánok!!!
Most olvasom, hogy már jobban is van, ez szuper!!Sajnálom, hogy a Pocaklakó még mindig nem mutatta meg magát!
Csajok ti milyen Kálciumot szedtek??Pezsgőtabletta?
Hízás: Én eddig 2 kg-nál tartok, 52,5 kg -ról indultam most vagyok 54,5 , bár ez attól is függ mikor mérem, reggel vagy este, kaja előtt vagy kaja után
Engem nem érdekel annyira a súlyom, csak nem szeretnék abba a hibába esni, mint a tesóm, aki 30 kg-t hízott
Ebba-Gratula a babamozgás érzékeléshez
Hayniii- Nyomhatnál fel pocifotót arról a pocakról
Lucuzs- Nem írtál magatokról, hogy vagytok??
Na nekem mennem kell, vár a por meg a kosz, ki kell takarítanom az autót
Mindenkinek szép napot!
Ancsa