Szoptatásos izé: szóval kicsikém újabban éjjel kel. Ma este 9-kor szunya. Kelés fél1, 3:30, 6:40 és most már egy jó fél órája ébren. Régebben simán átaludta az éjszakát. (tudom, most gyökérnek tűnök, mert egy gyereket már nevelek egy ideje, de...) Nappal tömi az öklét és gyakran felvisít közben. Ez nekem tipikus fogas tünet. Luca ugye szó nélkül fogzott. Tulajdonképp mindent szó nélkül csinált. De a patakzó nyál, néha piros nuni arra enged következtetni, hogy itt lesz valami fog lassacskán.
Nekem most az a megérzésem, hogy azért ébred, mert valami (fájdalom...stb) felkelti és ha már ébren van, enne is. Mivel nincs cumi, nem tudom visszaaltatni azzal. De nappal simán kibír 4órát kaja nélkül. Tegnap már mértem és 7kg felett van body+naciban. Meg 160-at evett. Szóval éhen nem hal.
Akkor nem a tej kevés neki, mert akkor nappal is nyomná a kaját ezerrel, ugye? Mert lényegében éjjel is csak nyöszörög, megetetem és már alszik is.
Így jobb, hogy van szopis fotel, mert eddig lefeküdtünk a mesesarokban, ahol bealudtam és így kb 20percenként ébredt!
Milyen jó másnak tanácsokat osztogatni!
OFF: ma reggel meghalt Luca hal. Van 2halunk ugye. Az egyik Luca, a másik Noémi. Na Luca ma reggel a szűrő és a fal között agonizált. Még ugyan él, de alig. Hamarosan hal. És azt nem tudom, mi a jobb, ha Lujzival dobom ki, vagy ha csak úgy eltűnik... Tipp?