Sziasztok!
Végre hullafáradtan visszaértünk a nagy bevásárló-sétálgató kirándulásunkról Bécsből. Teljesen fel vagyok villanyozva, folyamatosan felugrálok és kiszaladgálok Isti szobájába, és nézegetem, simogatom a zsákmányt
Annyira csodás ruhácskákat találtam, és amiket írtatok, ahhoz képest tök jó áron, hogy eldöntöttem, ha egy mód van rá, máshol nem is akarok már ruhát venni a bébinek.
Egyetlen boltban voltam, és ott találtam meg mindent, ez a Kärtnerstrassén a H&M. Leírom, miket vettünk:
a legcsodálatosabb egy gyönyörű vastag, puha anorák (24,90 euró), lecsatolható kapucnival
aztán vettem finom pamutból hosszú ujjú, fehér bodykat 1 csomagban 2db 7,90;
és plüss, cuki állatkás(pingvines, macis, zsiráfos, Tigrises)/csíkos/egyszínű/színes rugikat. a hosszú ujjú rugik ára 9,90, az ujjatlanoké 7,90 volt.
vettem még vastag zoknikat, tapadókkal az aljukon (az "egy méret" tipegő koráig kitart) 2db-ot 2,90-ért, ugyanennyiért harisnyát - bár nem tudom, azt mikor kell majd ráadni, mindenesetre jó nagy méretet vettem belőle.
9.90-ért volt nadrág + kardigán/pulcsi együttes is, szintén plüssből. Mindenből volt pasztell szinű meg szép napsárga, égkék, mohazöld, szóval hatalmas a választék. meg persze a csajoknak is szép kis cuccok voltak, csuda kis színes, meg fodros, virágos rucik, hozzá illő kalapkákkal, és persze egyszerűbb darabok is, annak, aki kevésbé bírja a habostorta-sztájlt.
és már kinéztem, hogy gyönyörű kisnadrágok meg ingecskék vannak a nagyobb kisfiúknak. egészen felnőttes cuccok, és nagyon vagányak!
csak ajánlani tudom mindenkinek. máshová is benéztem később, és láttam hasonló kaliberű rugdalózókat 3-4x ennyiért...
holnap én is postitelek, és vszinű kék gatya lesz rajtam (ha még feljön) és kék-fehér keresztbe csíkos hosszú ujjú póló. alacsony vagyok, rövid, "szurtos" barna hajam van -erről viszonylag könnyű megismerni, mert a többi kismama tök kulturált hozzám képest
megyek tornázni, nagyon elszántam magam. remélem megtaláljuk egymást!
akkor holnap,
Votiv (35)
ui. Babarózsa, a mi lánynevünk az Ilona/Ilka volt. szépen lehet becézni, kislánynak és asszonynak is jó, elég régi+ritka manapság, és magyar is - asszem Gyergyai Albert magyarosította a görög Helénát az Árgyélus királyfi és tündérszép Ilona c. meséhez.