Új privát üzeneted érkezett!

FibiKép

Ma reggel feladtam postán a könyvet. Jó olvasást!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Edo!
Gratulálok! Dávid gyönyörű, ennivaló, édes kissrác! Olyan okos kis szeme van, hogy meg kell őrülni tőle. Az albumotok nagyon tetszik, jókat mosolyogtam a képaláírásokon. Te találtad ki őket?
Kép))))

Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Köszi szépen! Igen én és a férjem próbáltunk alkotni valamit az albumban. Hát ez sikerült.
Olvastam, hogy a ruhák árai iránt érdeklődtél. Mi a MegaToys-ban vásárolunk Dávidkának és ott is a Kenguru Gold-ban. Akciók mindíg vannak és a mínősége is nagyon jó. Mosás után nem deformálódik el és bírja a kiképzéseket is. 10.000.- feletti vásárláskor már Törzsvásárlói kártyát adnak és így még olcsóbban vásárolhatsz. Más helyen pl: Brumi Maci bababolt-ban 60.000.-ért kell vásárolni, hogy törzsvásárló legyél. A rugi 1.200.-3.500.- között van a body pedig 600-1.500.- között.

Üdv: Edo
edo

Votiv,
ez a kiscsákó akit az egyik válaszodba beraktál egyszerűen haláliKép))) Honnan szedted?Kép))
Én elvileg megyek jövő hét kedden előadásra.
Manós
manós

Votiv,
csatlakozom Manóshoz, édes a kis figura!
neet(holnaptól 33, de nem leszek gépközelben)
neet

Votiv
ez a shopping city Becsben van?
jo lenne kimenni, de nincs kocsink
a baratnom meselte, hogy ok is nagyon olcson vettek babaruhakat BecsbenKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Manos, en is orulok azert, hogy anyu aktivan varrogat, meg nagymami kötöget nekunk, de mi is veszunk persze pamut body-kat majd, stb. Most meg ezzel a kenguruval leszek bajban, hogy lehet e olyat kapni, amiben ujszulott koratol vihetem. Mert nalunk az emeleten fog aludni a bebi, es eleg meredek a lepcsonk. Arra gondoltam, hogy majd a kenguruban cipelnem fel...

GigiKép
Halam uldozni fog mindhalalig! Köszönöm szepen a könyvet!!! Kép

Votiv!
Az emlos allatos hasonlatodon nagyon jot kacarasztamKép) Kik azok a Raffaiek? Nem ismerem a bandat. Engem az Aurasoma es a Babamasszazs tanfolyam erdekel hetfon, szerdan meg az Anya-magzat kapcsolatanalizis. Te jössz valamelyik programra? (Cuki az a tancikalo kisgatyas Kép

Edo, koszi az infot a tearol. Mi is annak a pontos neve? Majd kiprobalom. Amit en irtam anyukamrol, az arrol szol, hogy szerinte az anyatejen kivul kell meg teat is adni a babanak, nehogy szomjas maradjon... Na, errol beszeltem le nagy nehezen Kép

Kedden en is megyek a Rooming in eloadasra. Összefutunk, csajok? Kép

Fibi (29)

KépKép
fibi

Na,akkor én is megyek kedden!Hánykor és hol találkozunk?MIndenki írja rá a homlokára a nevét!(a nick nevét)

Jucus(20+4)
20170114224602

Fibi!

Fekvőkenguru vagy hordozókendő van újszülötteknek, én is filózom rajta, hogy majd veszek, de lehet, hogy jobb azt is megvarrni, ugyanis 6000,-ért láttam az újságban! Csak a megkötési módokat kell megtudni valahonnan!

Ildi(25)
ildi76

Szia Fibi!

Bocsi én úgy értettem, hogy a szoptatós teáról van szó. Egyébként én a Fitolac teát ittam. Egyébként a babának tényleg nem kell semmi 6 hónapos koráig csak anyatej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az én kisfiam se kapott mást. Az biztos , hogy sok - sok türelem és kitartás kell annak érdekében, hogy ez így is legyen. Nálunk az igény szerinti szoptatás vált be. Ha kellett óránkén szoptattam, de volt olyan is, hogy 6 órán keresztül nem szopizott. Szerintem a baba tudja a legjobba mikor éhes és mikor szomjas.

Edo
edo

Szia Votiv!

Tettem fel mai és tegnapi képeket Dávidról a Babaszoba.hu-n lévő albumunkba. Ha még van kedved képeket nézegetni nézd meg.

Szia!
Edo
edo

Fibi!
Végre valaki felveti a problémámat. Nekünk ugyan csak galériánk van (én emeletnek hívomKép) de meredek létraszerű lépcső vezet fel.

Jucus!
A homlokunkra? Kép Ne beszéljünk meg inkább valamit? Pl. Társalgós Csajok az F épület bejáratánál találkozzunk negyed órával az ea.előtt. Vagy van, aki tornászkodik előtte?
Különben szerintem nem hülyeség az ötlet, amit írsz, de pl egy post-itre rá lehetne írni a nickünket, és azt felragasztani a ruhánkra, nem? Vagy ez hülyeség? Kép

Edo!
Nincs még saját tapasztalat, de én is abban bízom, ha a baba ÚÚÚGYIS tudja, mikor akar enni, persze az ésszerűség határain belül. Mi meg úgyis tudjuk majd idővel, mikor hülyül csak a cicivel, és mikor kell neki tényleg.
neet
neet

Neet!

A baba akkor is cicizni akar ha álmos, nyűgös, rossz a kedve, beteg vagy csak éppen anyahiánya van. Szóval elég sokszor. Az első időkben szinte egész nap az anyukáját akarja érezni. De ez nem baj mert ez is az egyik titka az anyatej termelődésének. Éppen azért írtam, hogy sok kitartást és türelmet igényel. Sokan vannak akik nem így gondolják és nem így álnak a dologhoz. Ezért kevés az olyan baba aki 6 hónapig csak anyatejet kap és sokáig szopik.
Ez persze az én véleményem és tapasztalatom.

Edo
edo

Neet!

Akkor még pontosítjuk a találkozot.
Cici:Soma az első időszakban szinte egész nap a cicimen volt!És ezt így hidd el!Na jó csak akkor ha éppen nem aludt!

Jucus
20170114224602

Neet, Jucus!
A bejáratnál találkozóval szerintem csak az a gond, hogy a legtöbbször baromi sokan vannak és a folyosó végéig állni szoktak a terem előtt! Ha későn megy valaki, akkor biztos, hogy vagy leghátul talál helyet és alig hall valamit vagy állni kell!
Egyébként, amikor Fibivel és Manóssal összefutottunk egész jól bevált a ruha alapján való felismerés, persze jobb valami szokatlan szín vagy darab vagy valami ismertetőjel!

Fibi!
Az emeletre visszatérve, szerintem elég macerás minden felvitelnél kenguruba bújni, bár ki tudja, tapasztalatom nekem sincs ebben!

Jó hétvégét mindenkinek!Kép

Ildi(25)
ildi76

FibiKép

A Raffaiék azok a kapcsolatanalízisesek (hű de szép magyar szóKép) Ők írták a könyvet!! Kép

Tegnap átjött az anyu, na és mi volt a kérdése?Kép Teát vettem? Mondom milyen teát??? Hát amit a pici inni fog. Mondtam neki, hogy az anyatej az enni és inni való. Na de hát innia is kell valamit!!! Nem tudtam meggyőzni, de mondtam neki, hogy úgysem hallgatok senkireKépKépKép Szegény lehet, hogy most azon aggódik, hogy szomjan fog halni az unokája?KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Mivel lemaradtam és így nem én lettem a befutó Fibinél ezért még mindíg van egy Lelki köldökzsinór c. könyvem ha valakinek szüksége lenne rá.

Gigi ez még csak a kezdet, készüljetek fel, hogy az összes rokon akinek már van gyereke jobbnál jobb ötletekkel (persze lesz köztük hasznos is)fog ellátni benneteket. Én nehezen tudom megértetni az idősebb korosztállyal, hoghy most már más szelek fújnak, Anyukám is állandóan teáztatni akartak az unokáját. Azonban ami rosszabb, hogy a doktornéni is idősebb korosztály és az első problémánál közölte, hogy itassak cukros kamillateát a gyerekkel, legalább megszokja a teát és ha beteg lesz milyen jó lesz mert nem akkor kell megszoknia. Én meg áltam értetlenül, hogy mi is van?

Kising vagy rékli ki hogyan ismeri, nekem még megvan egy két régi darab, de ezzel az volt a gondom, hogy mivel nem pólyába rakjuk a babát állandóan felcsúszott és igazgatni kellett, mert hát ugye nem fekszik mozdulatlanul a baba és persze néha fel is vesszük.
zsebi2004

Halihó mindenkinek!

Edo, a szívrohamot hozod rám ezekkel a tízezrekkel Kép Nem akartam ilyen sok píízt költeni ruhára, hiszen úgyis kinövi, és nekünk sajna nem lehet mégegy bébink, aki még hordhatná. Most eléggé elkenődtem. De arra gondolok, hogy úgyse az öltözékén fog múlni, hogy boldog gyerek/ember legyen belőle...

A csacsacsázó bébit innen töltöttem le: http://burningpixel.com/Baby/BabyMus1.htm
és egyszerűen feltöltöttem mellékletbe.
örülök, hogy teccett nektek! azért raktam fel, hogy jó kedvetek legyen.

Babarózsa, elvileg hétfőn megyünk Bécsbe - a nem jön közbe semmi. most csak körülnézünk, meg ha esetleg akad valami, azt megvesszük, és gyűjtjük a tapasztalatot, hogy mindenről jól beszámolhassak Nektek. De nem akarom vásárlással tölteni az egész napot, mert ez az út a szülinapi ajándokom a páromtól, és sétálni meg andalogni akarok Kép (már ameddig bírom, mert most már a nagy fehér bálna is elbújhat mögöttem, akkora vagyok).

Kenguru ügyben van egy titkos tippem. Egy kollégám ismer egy jogásznőcit, akinek öt gyereke van, és elkezdett otthon kengurukat meg hordozókendőket készíteni, és állítólag fölöttébb jutányosan adja őket. Megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot, és megkérdezni tőle, ad-e csoportkedvezményt Kép))

Fibi, ahogy Gigi is írta, Raffaiék a lelki köldökzsinórék :D de szerintem jobban tetszene nekik egy valós köldökzsinór a pénztárcáinkhoz Kép

na ezért büdi nekem ez a születés heti program, egyszerűen torkig vagyok vele, hogy mindenki újabb bőrt akar lenyúzni a kismamaságomról. grrr.

Fibi, elvileg minden körzetben kell lennie olyan védőnőnek, aki képzett babamasszázs-oktató, és akár házhoz is megy hozzád. majd utánanézek, mert én is elolvastam mindent, a Shantalától kezdve a Vimala McClure-ig, és akarom is majd csinálni.

Ki látta a Szülőszobát? Szerintem nagy volt. úúúgy bőgtem, mikor megszületett a baba a végén, de annyira felemelő volt! Bárcsak már én is ott tarthatnék, és végre találkozhatnék a kisfiammal! már csak picit kell kibírni.

Kedden én is mennék, de inkább csak tornázni - ott se voltam már 4 hete. az előadás már nem igazán érdekel, azt akarom, hogy végre a karomban tarthassam a bébimet, nem akarok több elméletet! Kép

szívesen kiragasztom a nevemet, de tűzhetek virágot is a gomblyukamba Kép
szép napokat,
votiv (még 6 hét)

votiv 8)
votiv

Lányok, ha majd a szülés után is lesz még Szülőszoba akkor is nézzetek meg belőle. Most, hogy már szültem teljesen másképp látom, más érzelmeket hoz ki belőlem, nagyon jó volt nézni.
zsebi2004

Votiv!
A csoportkedvezmény tényleg nem lenne rossz, kenguru ill. hordozókendő ügyben, ha el tudod intézni! A 6000,-Ft - ennyiért láttam újságban - szerintem egy kicsit sok érte! Biztosan jelentkeznénk egy páran!

Egyébként engem ez a Szülőszoba sorozat valahogy felzaklat! Lehet, hogy csak én vagyok ilyen túlérzékeny! Úgy döntöttem nem fogom nézni, vagy lehet, hogy mégis kellene, hogy edződjek? Azért lehet, hogy 1X-1X belelesek majd!

Ildi(25)
ildi76

Votiv!
Tarts ki, nekem még kb 7 hét (esetleg 8?), de összehozhatjuk, egy szoba?? Kép

Hogy lehet iszonyúan röhögő szmájlit nyomni??
Se a D-s se a 2 )) nem jön be, de ahogy elnézem, másnak sem.

Ma kaptunk egy rakat kisruhát, némelyik jó használt, de van a pakkban használható is bőven. Kép

A rékli vagy kising vagy mi a csuda nem hót kényelmetlen a babának??? Mert nekem annak tűnik, de mondjuk én is inkább pólót húzok, mint blúzokat, pláne aludni!!! És a baba elsősorban aludni fog, nem?

Mindenki!
Ha lesz úgy tejem (és miért ne lenne??) én végtelen időkig csak és kizárólag azzal etetem majd a picit. Na, érettségiig nem ,de azért amíg csak lehet. A fél év a minimum az én felfogásom alapján, se tea, se víz, se táp. Ha így állok hozzá, lesz is elég, nem? Ezt várom az egészben a legjobban! Ennél édesebb és meghatóbb dolgot elképzelni se tudok a világon, mint a szopizás.
neet(33)
neet

Sziasztok!
Az én babám nagyon szerette a fekvőkengurut-becsületes nevén TENTE-ha tudtok érdemes kölcsön kérni, mi is így szereztük. Azért kéneelőször kipróbálni mert nem minden baba szereti, az én kismanóm 1 hó-5 hó-ig használta és jókat szundikált még rajtam ringatózott. A babakocsinál mivel tél jön jobb a zárt, de praktikus, ha lehet a hát és lábrészt állítani, így sokáig használható. Gondoljatok a BKV-s közlekedésre is!!!"Nagyon Segítőkészek"a magyar emberek!!!(legalábbis az én tapasztalatom alapján)Sok lépcső és cipekedés=akadálymentes Budapest. És szegény tolókocsisokról még nem is esett szó, ha már a babakocsik miatt nem könnyítenek, legalább miattuk megtehetnék...Bocs, hogy kicsit filozófikus voltam, de ezt minden nap meg lehet tapasztalni! Jó babavárást, hidegben felöltözni!!!Ja itt a Bartók B úton a Lágymányosi- Bertalan L. u. között van egy kismamabolt, mindig megállok nosztalgiázni, vannak meleg nacik, 7-8000 Ft ért , farmerek, pulcsik, felsők és pelerinek is, ha valaki érdekel.Üdv mindenkinek: Cili és Berci(10,5hó)
bcickany

Neet, nagyon jó hogy ilyen pozitívan állsz a szoptatáshoz, azonban azért nem árt felkészülni, arra az esetre ha nem megy minden símán. Engem nagyon megviselt, hogy a szoptatás nem úgy ment ahogy én gondoltam és felkészületlenül ért az, hogy nincs elég tejem. Az hogy meddig adsz csak anyatejet, az nem csak elhatározás kérdése, 6 hónapot mondanak arra, hogy a babának csak anyatejre van szüksége, de vannak olyan gyerekek akiknek már 6 hónap előtt kevés az anyatej által nyújtott tápérték (tehát nem a mamának van kevés teje)és korábban kell hozzátáplálni. Szóval nem árt végiggondolni, hogy mi van ha nincs elég anyatej, (persze ilyen senkinek sem lesz) mert a váratlan probléma nagyon meg tudja az embert viselni. Mi sajnos vegyes táplálkozásúak vagyunk, mivel kevés tejem van és semmilyen dologgal nem lehet a mennyiséget növelni.
zsebi2004

Neet!

Én is csatlakoznék Zsebi véleményéhez.Úgy indultam neki a szoptatásnak,hogy hát én csak azt és semmi mást és cumisüveget sem vettem,nehogy az én gyerekem hátrányoshelyzetű legyen és véletlenül kiegészítést kapjon.Na ehhez képest 6 hónapig szopizott de inkább csak szórakozásból,kellett kapnia kiegészítést is.6 hónaposan az egyik reggel már nem fogadta el többé a cicit.No comment!Ahhoz képest egyáltalán nem beteges,egészséges ,jó kedvű kiskrapek.
Remélem,neked sikerül megvalósítanod az elképzelésedet a szoptatással kapcsolatban!

A keddi előadás előtti találkozó pontos helyét és időpontját osszátok meg velem!

Jucus
20170114224602

elsőre én is kb. 2 db cumisüveggel szeretnék indítani
remélem min. 6 hónapig eleég is leszKép

nem tudom van-e összefüggés, de szerintem nincs, hogy ha valakinek hamar van előteje, akkor később is lesz elég teje

az én anyukám belázasodott, azért ment el a teje, de utána még 2 éves koromban is szivárgott neki
ki érti ezt?

nekem mar a negyedik hónaptól kezdve van előtejem...

Kép
babarozsa

lányok!
lánynevek kerestetnekKép (Kálnoky a vezetéknév)

Kép
babarozsa

Sziasztok!
Én is mennék kedden kismama tornára és utána maradnék az előadáson. Ha ilyen csodás idő lesz mint ma is van, akkor biztos az előadó teremben lesz a torna is. Ott a terem környékén kellene összetalálkozni. Gondolom Fibivel és Ildivel simán megismerjük egymást, többi csajszi próbáljatok ránkismerni, külsőnk leírása alapján biztos sikerülni fogKép
Az anyatejes témához és annyit szeretnék hozzátenni, hogy anyukám elmondása szerint én is és az öcsém is már 4 hónapos korunk körül kaptunk rendes főtt ételt, a tejecske mellett. Egyszerűen éhesek voltunk, volt rendesen tej, de kellett valami más is hozzá, viszont ha szomjasak voltunk akkor is anyatejet szopiztunk, nem tejáztunk egyáltalán. Szerintem ez nem rossz, én is ki fogom ezt próbálni ha látom a babámon, hogy éhes. Az előtejről azt hallottam, ha van belőle akkor tejecske is lesz majd rendesen. Meglátjuk, nekem is szivárog némi előtejcsi egy kis ideje.
Akkor kedden találkozunk!
Manós
manós

DRága Manós!

Azt gondolom,hogy gyönyörűek vagytok,mint én isKép,de azért valami konkrétabbat!
Én azt hiszem piros mellényben érkezem majd,farmerszoknyában,egy fekete-narancs színű NIKE táskával..Többiek?Várom az ismertetőjeleket és jegyzetelek erősen!Ja és majd arról is felismerhettek,hogy egy cetlit szorongatva vizslatok mindenkitKép

Jucus
20170114224602

Jucus, és a többiek!

Egy rózsaszín szívecskés post-it, rajta: Neet, na az leszek én. Kép
Előtej nincs, remélem, összefüggés sincs eközött és a "valódi" között.

neet(33)
neet

Sziasztok!

Nem rég fedeztem fel a topicot, nagyon köszi az infókat!
Lehetek mindjárt szemtelen? Kedden én is talizhatok veletek? (mert nagyon bárgyú tudok lenni ha idegen helyre kell mennem, és félek, hogy eltévedek :Kép )

Zanza
zanza

Zanza!
Persze, csak ismerjük meg egymást. Kép Egyébként a főbejárattól balra esik az F épület, ha jól emlékszem, egész hátul, és ott kell felmenni az elsőre, és a folyosó leghátsó részén nyílik a terem.

Babarózsa, mi fiúnevekkel vagyunk gondban. Kép Ha lány, Eszter, de el ne lopd! Kép
neet(33)
neet

Sziasztok !
Én is szívesen mennék majd ilyen előadásokra , de gondolom még korai , vagy nem ? Kép 14. héten tartok . Úgy látom ti már előrébb tartotok .
Kismama tornával kapcsolatban milyenek a tapasztalatok ? Azt már kezdhetném lassan....

Kép
Kép
greenolive

Neet, nyugi Eszter nem lesz, mert engem is ugy hivnakKép

Kép
babarozsa

Greenolive!
Szerintem nem korai az előadás és a torna sem! Én pl. visszér meg egyéb gondok miatt egyre nehezebben tudok mászkálni! A torna jó szokott lenni, csak sokan vannak!

Babarózsa!
Milyen típusú nevet szeretnétek? Magyarosat vagy inkább valami ritkábbat! Nekem a magyaros, de ritkább nevek tetszenek, a nagyon idegen neveket nem szeretem!
Én egyébként megvárom, amíg a férjem kitalál valamit (csak győzzem kivárni), had törje Ő is a fejét rajta, mert hajlamos csak kritizálni a neveket, amiket én mondok! Úgyhogy nálunk lehet, hogy csak a szülőszobán lesz majd meg a név?

Kedden, ha minden igaz, én a férjemmel megyek, narancssárga kord gatya lesz rajtam, a többit még nem tudom!

Ildi(25+1)
ildi76

Sziasztok!
JucusKép) Mindent el fogok követni a külsőm érdekében, hogy elnyerjem tetszésedKép) Amikor írtam vasárnap, még nem tudtam, mibe öltözök kedden délutánKép)) Amiről megismersz: lesz nálam polifoam, pink-lila színű összetekercselve. Fekete fenékhez álló (mert az is meghízott)nadrág és bordós cipzáras, kapucnis felső lesz rajtam. Alacsony, hosszú barna hajú pocakos vagyok.
Zanza, a részemről az engedélyt megadomKép Nem tudom ki mit szól hozzá?Kép))
Amúgy hol is talizunk?
Greenolive, szerintem nyugodtan jöhetsz, ha eljönnél kismama tornára, akkor márcsak ott kell maradnod az előadásraKép A tornát legalább kiváncsiságból is nézd meg, és akkor el tudod dönteni, hogy esetleg csak később kezdesz rendszeresen járni vagy már mostantól van kedved. A keddi előadás pont csecsemős lesz, talán nem ez az amivel kezdeni szokott a kezdő kismama, de ez is jó arra, hogyha később nem tudnál ugyanezen részt venni, vagy később emlékeznél rá, hogy ez érdekes volt a baba jöveteléhez közelebbi időben még egyszer meghallgatnád. Na ezt jól leírtam, de remélem értedKép) 14. hét pedig annyira nem is kezdő, de én is már csak nosztalgiával gondolok rá visszaKép) Mostmár kevesebb van hátra mint amennyin túl vagyunk.
Szóval jöjjön mindenki kedden!!! Neet, Te is gyere mégha tornára nem is jössz.
Manós(30+4)
manós

Neet és többiek!

Ha nem esik az eső, akkor barna velúr kabát lesz rajtam (utána tuti esni fog az eső, egyszerűen vonza az esőt), de biztonság kedvéért még post-itre is felírom nevemet.
Zanza
zanza

Sziasztok Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni. Orvosválasztás előtt állok, mert vidékről Pestre költöztem. A Tétényi útiban szeretnék szülni, egy kedves rendes dokit keresek, akinek a magánrendelője is a közelben van. Mivel abszolút kezdő vagyok az egész témában Kép szívesen várok bármilyen tanácsot, infot, akár az e-mail címemre is: pigaszov@freemail.hu, hogy többet tudjak. Ha valaki tapasztalt "tarifa" témában is, az ő jelentkezését is várom. Mindent köszi előre is!

ancsipancsi

Köszönöm az invitálást , nagyon rendesek vagytok ! Közben sajna kiderült , hogy a kollegőn szabira megy , így max. jövő héten tudnék csatlakozni , ha még befogadtok ! Kép
Ildi76! Ezek a visszerek fájnak is , vagy csak kék ? Nekem van kis kék erecske , de sosem fáj , a háziorvos rá is kérdezett , hogy van -e , mutattam neki , de csak röhögött ...szóval remélem tényleg nem az .
Manós ! Jövő héten összefoglalás lesz , gondolom kezdésnek az sem jó Kép

Kép
Kép
greenolive

Akkor már csak a pontos időpont kell a keddi talihoz!Tornászok!Hányra érjünk oda a terem elé?

Jucus aki szintén megpróbál emberi külsőt varázsolni magára!
20170114224602

SziasztokKép

Gigi, koszi megegyszer, ma reggel megerkezett a konyv KépKép Akkor jottem ra, hogy ki az a Raffai Jeno Kép Anyukaddal csak kemenyen Kép

Neet, Ildi! Az emeletre, en ugy gondoltam, csak aludni vinnem fel, napkozben velem lenne lent egy bolcsoben. Ezert talaltuk jo megoldasnak a kengurut a felvitelre, de meg nem biztos, hogy ez lesz a vegleges. Any new idea?Kép

Edo! Szerintem is az a legjobb, ha anyatejet kap csak, ahogy o igenyli.

Votiv! Jo otlet a babamasszaazshoz a vedono, csak en Szadan lakom (Gödöllö mellett), itt egy vedono van csak, o nem tud masszirozni Kép Amugy en is elbogtem magam a Szuloszoba vegen, amikor a mama hasara tettek a babat Kép

En csak eloadasra megyek. Haromnegyed 6 korul mar ott toporgok majd az eloadoterem elottKép Vallig ero voros hajam van, bordo dzseki lesz rajtam szerintem Kép

Fibi

KépKép
fibi

Greenolive!
A visszerek fájnak is, tudnál róla, ha már lenne!

Én is csak előadásra megyek holnap!

Ildi
ildi76

Greenolive!
Én azzal kezdtemKép))
Manós
manós

Ildi!
inkabb magyarosat, bar most a Zorkanal tartunkKép
magyar a vezetekneve ugyhogy magyar kell, de ossz. lesz 4 neve, ez a hagyomanyKép
az utolso Maria, mint a franciaknal pl.
vedoszent, vagy mi

Kép
babarozsa

Greenolive, Manós!
Én eddig össz 1 ea-on voltam, na az pont az összefoglalás volt. Azt hittem, én naív, hogy összefoglalja a másik 9 (10?) ea.anygát, de nem. Érdekes volt, csak a videó nem akart működni, a végén meg senki nem akart nyilvánosan kérdezni, úgyhogy kicsit többre számítottam, de mondom, azért érdekes volt. Remélem a holnapi izgibb lesz!

Ildi!
Szerintem nem minden visszér fáj, azaz nem egyfolytában, az enyém is csak akkor, ha megerőltetem magam. Na, manapság ez nem jellemző, napi 10-12 órát simán alszom. Kép
Továbbra is ajánlom a Venoruton kenőcsöt, csodákra képes.

Kis lila foltok jelentek meg valakin? Mintha beütöttem volna, pedig nem. Vagy a baba feküdt valami idegemre? Kép

neet
neet

Neet!
Lehet, hogy igazad van!Nekem "csak" szeméremtáji visszereim van, na azokkal egyfolytában szenvedek! Én áttértem a Varázsdió krémre, abban nincsenek vegyi anyagok, mint a Venorutonban!
Lila foltok? Nem tudom? Az inkább vitamin dologgal szokott összefüggeni szerintem! Lehet, hogy K vagy más vit. hiányod van! Nem akarok hülyeséget írni! Dokibácsit kérdezd meg azért!

Ildi
ildi76

Lányok, bocsi de nem emlékszem, hogy kit érdeklet a mózeskosár, de most a babaszoba apróhirdetései között (bébihordozók) van egy Chicco márkájú mózeskosár melyet babakocsira is lehet szerelni, 15.000 Ft-ért.
zsebi2004

Majd légyszi nekem is írjon valaki Kép)))
A végén nehogy emiatt ne szüljek Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Végre hullafáradtan visszaértünk a nagy bevásárló-sétálgató kirándulásunkról Bécsből. Teljesen fel vagyok villanyozva, folyamatosan felugrálok és kiszaladgálok Isti szobájába, és nézegetem, simogatom a zsákmányt Kép

Annyira csodás ruhácskákat találtam, és amiket írtatok, ahhoz képest tök jó áron, hogy eldöntöttem, ha egy mód van rá, máshol nem is akarok már ruhát venni a bébinek.

Egyetlen boltban voltam, és ott találtam meg mindent, ez a Kärtnerstrassén a H&M. Leírom, miket vettünk:
a legcsodálatosabb egy gyönyörű vastag, puha anorák (24,90 euró), lecsatolható kapucnival
aztán vettem finom pamutból hosszú ujjú, fehér bodykat 1 csomagban 2db 7,90;
és plüss, cuki állatkás(pingvines, macis, zsiráfos, Tigrises)/csíkos/egyszínű/színes rugikat. a hosszú ujjú rugik ára 9,90, az ujjatlanoké 7,90 volt.
vettem még vastag zoknikat, tapadókkal az aljukon (az "egy méret" tipegő koráig kitart) 2db-ot 2,90-ért, ugyanennyiért harisnyát - bár nem tudom, azt mikor kell majd ráadni, mindenesetre jó nagy méretet vettem belőle.
9.90-ért volt nadrág + kardigán/pulcsi együttes is, szintén plüssből. Mindenből volt pasztell szinű meg szép napsárga, égkék, mohazöld, szóval hatalmas a választék. meg persze a csajoknak is szép kis cuccok voltak, csuda kis színes, meg fodros, virágos rucik, hozzá illő kalapkákkal, és persze egyszerűbb darabok is, annak, aki kevésbé bírja a habostorta-sztájlt.

és már kinéztem, hogy gyönyörű kisnadrágok meg ingecskék vannak a nagyobb kisfiúknak. egészen felnőttes cuccok, és nagyon vagányak!

csak ajánlani tudom mindenkinek. máshová is benéztem később, és láttam hasonló kaliberű rugdalózókat 3-4x ennyiért...

holnap én is postitelek, és vszinű kék gatya lesz rajtam (ha még feljön) és kék-fehér keresztbe csíkos hosszú ujjú póló. alacsony vagyok, rövid, "szurtos" barna hajam van -erről viszonylag könnyű megismerni, mert a többi kismama tök kulturált hozzám képest Kép megyek tornázni, nagyon elszántam magam. remélem megtaláljuk egymást!
akkor holnap,
Votiv (35)

ui. Babarózsa, a mi lánynevünk az Ilona/Ilka volt. szépen lehet becézni, kislánynak és asszonynak is jó, elég régi+ritka manapság, és magyar is - asszem Gyergyai Albert magyarosította a görög Helénát az Árgyélus királyfi és tündérszép Ilona c. meséhez.

votiv 8)
votiv

Votiv: Ilka nem jo, mert a parom egyik volt baratnojenek a neve, es nem is tetszik nekiKép

Kép
babarozsa

Sziasztok !
A mai előadásra sajna nem tudok menni , de majd megirnátok milyen volt .
A csütörtöki klubba érdemes elmenni ? Ott van lehetőség rá hogy megnézhessük a szülőszobákat ?
Kismamatornára polifoamot szoktatok vinni ?
Több kérdés egyelőre nem jut eszembe Kép
Ildi76 ! Köszi a váalszt , remélem akkor nem visszér , mert fájni tényleg nem fáj sosem .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?