Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, ma megint depiztem egy kicsit...szegény párom szerintem már tökre kivan tőlem :oops:
Kissógornőméknél babazsúr volt, 2 éves a lurkó. És ott derült ki, hogy nemcsak a nagyobbik sógornőm vár újra babát, hanem az uncsitesó felesége is, a harmadikat!
Hát kicsit magam alá estem :cry:
És persze tegnap óta fáj a pocim is :roll: De valahogy másként mint mielőtt megjönne...nem szurkál, csak tompán fáj, a bal oldalon egy kb. 3-2 centis csíkban érzem folyamatosan tegnap reggel óta. Mi lehet ez? Valakinek hasonló tapasztalat?

Zsuzsó,
oké, nem adom még fel teljesen, kivárom a hétfő reggelt, akkor tesztelek, hátha :oops:
Neked pedig küldöm a ragacsokat és a türelembogyókat :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
klotyómanó meghozására nekem a csipkebogyó tea jött be, de ajánlják az aszaltszilvát vagy a szilvalekvárt is!
Remélem ettől eltekintve jól vagy!
Csütörtököt majd priviben ledumáljuk :wink:

Breki,
ügyesen! Nagyon drukkolok neked :!:

Verka,
én is úgy tudom, hogy hsg után szabad a pálya :wink:

Kép
judit0713

Béku,
lapalja + laptető :?: :?: :?:
Ez igen! Remélem meghozza a várva-várt szerencsét :!:

Kép
judit0713

Teák:
én úgy tudom, hogy a ciklus első felében cickafark tea, vagy cickafark-málnalevél kombi segít a peteérésben, utána pedig a palástfű a beágyazódásban. De abból naponta max 2 bögrével szabad inni! (én esténként iszom egy nagy csészével, most is épp itt gőzölög mellettem)

Kép
judit0713

Csucsu,
jobbulást nektek!
De jó, hogy végre meglesznek a leletek! Indultok még a nyáron, vagy most pihi, és ősszel szaladtok csak neki?

Kép
judit0713

Judit!!
Semmiképp sem szabad elkeseredni,körülöttem is mindenki babát vár,ill.már meg is születtek...
Nekem is néha fáj ezt látni,picit érzékenyen érint,hogy minden ismerősömnek azonnal sikerül,amint megfogalmazódott bennük a gondolat...
Sőt,ex-munkatársnő csak úgy teherbe esett,és mikor párom volt náluk,elárulta a lány,hogy már megbánta... :evil: :shock: :?

Szóval gondolhatod...

Köszi a drukkot,talán szerencsét hoz a laptető és lapalja :D :lol:

Zsuzsi: hova jártál arwen tornára?
vagy az csak egy helyen van?
az a gond,hogy a beosztásom miatt nemigen tudok elmenni, inkább csak otthon tudom végezni.
Olvastam ma ezekről a teákról,meg azt is,hogy vízben nemigen oldódik a lényeg,ezért inkább bogyóformában érdemes szedni,de egyikre azt írták,hogy endometriózisosoknak nem szabad....
mindjárt elolvasom,hogy melyik nem ajánlott :)
Vendég

no szerencsére pont ezek nem árthatnak nekem sem.
nincs rossz ízük a teáknak?
én annyira gyümölcsteás vagyok :oops: :lol:
Vendég

Kisbéka,
arwen torna tudtommal egy helyen van csak illetve alkalmanként vidéken. most hogy írod, a csaj, aki tartja endora is tud tanácsokat adni!
arra azért készülj fel lelkileg ha elmégy, hogy kaja kapcsán az élő fába is beleköt!
drukkolok!

Judit,
akkor már csak kettőt kell aludni a tesztig! küldöm a babaragacsokat.
jó hogy mondod a teát, holnap én is főzök. hátha... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Huhh,elég rossz tapasztalataid lehetnek a tornáról :lol:
olvastam a neten még kb. 2 hónapja egy lány blogján,hogy mi mindent tiltottak meg neki ott :D

Neked mit mondott?
Bevallom most a peteérés jobban izgat,mint az endó,bár tudom,hogy ez utóbbi miatt kellene nagyon sietnünk...
Vendég

Kisbéka,
ne értsd félre, a torna szerintem tényleg jó, érdemes megpróbálni. :-)
ami engem kikészített hogy írni kellett (volna...) kajalistát óráról órára és akkor segít a csaj abban hogy mikor ettél éppen jókor jót. csak nagyon maximalista, szóval nálunk mondjuk tíz lányból egy felelt meg, ő is csak részben az előírásoknak.
de ha ettől függetleníted magad, nagyon nagyon sok hasznosítható dolgot tudsz meg mert a csaj igazi megszállottja a témának!!! :-D
a saját tornáját tanítja, amit ő maga folyamatosan fejleszt is.
kíváncsi vagyok te mit mesélsz majd. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt!

Látom megint az igazi hétvégi nagy pangás szállta meg a fórumot :shock:
Persze ilyen csoda időben, mint a tegnapi, érthető!
Most elkocogok barátnőzni, piacolni, aztán majd még belesek, hátha nem magammal kell dumcsizni :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Csucsu, nekem még nem igazán látszódik a pocakomon a baba :( viszont már szedtem fel pár kilót úgyhogy még hájasabb mint azelőtt :( de amúgy nem foglalkozom vele majd leadom. majd rakok fel képet, ha már látszódik rendesen (bár én csak ruhásat vállalok :oops:)

Kisbéka Arwen tornát mindenképp ajánlom, én sokat csináltam az inszem előtt. endóra is jó de szerintem peteérésben is segít. én nem voltam a tornán, viszont volt egy kis jógás múltam ami jól jött. ha jártál esetleg jógázni akkor biztos fog menni. Esetleg még Gyuri bácsi teái, én azt iszogattam.

Kép
vayacon

Csajok, tudom, hogy nem szabad a jeleket figyelni. Az egyik nap olyan érzésem volt picit, mint amikor meg akarna jönni. Pénteken. Megnéztem és pont aznap kellett volna megjönnie. Péntek du és szombaton ebből már semmit sem éreztem.
Olvastam régi dolgokat vissza és ott mindenki írta, hogy puffad, álom és kajakór van rajta, és fáj a cici... Ez mind meg is volt nekem, de képzeljétek, hogy tegnap du-ra eltünt az összes tünet. Rosszra gondolnék, ha meg akarna jönni. De nem akar, kicsit sem...
Már nem fájnak a dagadástól az ujjaim, nem vagyok lufira fújva. A cicim fáj, de ennyi.
Remélem, hogy ezek jó jelek, nem rosszak :)
Tegnap sétáltam egy jó nagyot a Margitszigeten. Annyir jól esett, kell a mozgás is :)
mieza

Sziasztok,

Csucsu,
Anyósként :lol: megdumáltuk.
Remélem nem fáj a fejed, nekem ma reggel óta van őrületes migrénem, már egy csomószor voltam wc-n, belekiabáltam a nagy fehérbe. ÁÁ
Jobbulást Nektek.
Szupi hogy rövidesen már lesz eredmény.

Macs,
Szupi hogy fogdokkernál minden oké volt.
Húúú de kivi vagyok 4D-re.
Nyanya már több mint 3 hónapja ? Goni leszek: és nem hiányzik ? :lol:
Tényleg jó sokára adtak UH-ra időpontot, legalább havi 1x meg kellene nézni, én úgy gondolom.

Vicky,
Gondoltam Rád pénteken, mert órákat ültem a suli parkolójában az ótómban (ott tanultam) és néztem a nagy piros házat magam előtt :lol:
4-et meglátjuk akkor.
Éljen éljen hőemelkedésmentesség.

Judit,
Sportnapot lájtosra vetted ?
Bárcsak inkább a pokróc alá bújtam volna Marcival, vizsgát majd a végén részletezem, még mindig fáj :?
Mindenféle gondolatokat tessék elhessegetni, nem foglalkozni rokonságbéli hírekkel. Tompa fájás biztos a beágyazódás miatt van.

Heni,
Hajrá, kívánom hogy találj mielőbb egy stabil munkahelyet.
Közös lagzi, nagyon jó lesz, ahogy leírod milyen édes családod van, tutira.

Kisbeeka,
Sajnálom nem jó híreket.
Soha ne monddd hogy soha !

Mieza,
Nagyon örülök hogy ilyen békében telnek a napjaid. Sok piss simán lehet normális, hiszen sok a bevitel is, szorulásra őőőő mondjuk szilvalekvár ?
Mennyi pozitív dolog van körülötted, barátnő, matrica.
Nagyon drukkolok.
Fagyisokról nagyon szépen gondolkoztok, minden tiszteletem a Tiétek.
Jelek, jó jelek, annak kell lennie :lol:

Zsuzsó,
Ugye pihensz ?
Sz ügynök megnősült ? Honnan az infód ? :lol:

Vaya,
Nagyon édes a vonalzód.
Köszönjük a fotókat, tüneményes Noémi nagyon. Luca is nagyon szép kislány.

Wikka,
Remek hogy átjárhatóság rendben van.

Talira nekem 12 sajna nem jó, előbb vizsga, utána pedig egy lemondhatatlan vendégség.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Pénteken kár is volt felkelnem, első vizsgám totál beégés volt, a 240 oldalas könyv szerintem lábjegyzetét kérdezte, mindenki hasonló élményekkel „gazdagodva” jött ki a vizsgáról.
A középsőre nem mentem be, mert guminyúl voltam, bárcsak bementem volna, mindenkinek segített a tanár ha megszorult. A harmadik vizsgám pedig, olyan boldog voltam hogy legalább 80%-os vizsgát írtam (úgy éreztem) ehhez képest karót kaptam.
Nem tudom mit ronthattam el, azóta máson sem járnak a gondolataim.
Szóval mennyiségben ott tartok mint egy héttel ezelőtt, csak éppen "feleslegesen" tanultam egy hetet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsó:

Ha eljutok oda,ígérem megírom a tapasztalatokat :D
Rajtam hogy ki fog akadni a csaj,ha minden nasimat elárulom (néha esténként Nutellás bödön az ölemben :lol: :shock: ), szerintem szívrohamot kap,ha elolvassa :lol:
Amúgy az egészséges életmód híve vagyok,de az én munkám mellett nem egyszerű...

Mikor vannak a "foglalkozások"?

Vaya: mindenképp kipróbálnám az arwen tornát,bár most elkezdtem dvd-ről jógázni is.
Ehhez tudsz esetleg valami tanácsot adni,hogy milyet érdemes venni,jó-e szerinted egyáltalán,ha dvd-ről próbálom...?

Gyuri bácsi teáit nem ismerem... Azok mire jók?
Vendég

Kubu: sajnálom,hogy most a vizsgákkal kapcsolatban rossz tapasztalataid voltak,de ez előfordul a felsőoktatásban...
Én már csak tudom,nekem is kellett menni nyárvégi pótvizsgára :lol:

Ismerem azt,amikor megtanulod betéve a teljes tankönyvet,utána meg olyat kérdeznek,amiről még életedben nem hallottál...

Nekem az ELTÉ-n majdnem csak ilyenek voltak :D
Vendég

Kisbeeka, http://www.arwentorna.hu/ .

Én is jártam... , csak már túlságosan sokat kér az órákért. Erre már nincs pénzünk a lombik mellett. És tényleg fanatikus és erőszakos kaja szempontból! :D
Vendég

Zsu: köszi!
de még nem vágom,hogy mik ezek a csoportok,és mikor lehet menni csak úgy kezdőként,és első alkalommal is már a diétáról beszél,vagy arra menni kell külön?
Azaz ha odamegyek először a kitöltött papírkámmal,akkor még nem tornázunk?

Annak mondjuk örülnék,ha hasznos tanácsokat adnának az egészséges életmódhoz,de a fanatizmus ijesztő lehet :D
Vendég

Vaya,
ruhás vagy sem, várjuk a képet :D

Mieza,
jó jelek :wink:
Olyan korán meg kellett volna jönnie? Én mára számoltam magam, eddig -kopkop - még semmi :oops:
Holnap tesztelek, szorítsatok lányok, léccciiiii! Úgy szeretném, ha lombikot már nem kellene kezdenünk :roll:

Kubu,
ez most rossz széria volt, de majd a következő viszgákon átsuhansz :wink:

Béku,
mi is épp most rendeltünk egy páros jóga dvd-t remélem ügyik leszünk apácskával kettesben :)

Zsu,
már csak 15 nap? Hamar itt lesz :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

A hét közepén csak egy gyors bekukk-ra volt időm, most bepótóltam, hiszen megjöttem és elolvastam a heti írásaitokat.

Szóval: én megvagyok, H.szoboszló nagyon szép hely, biztos vissza fogok még oda térni. Nagyon szép helyen laktunk minden közel volt és az időre sem lehet semmi panaszom - és talán jobban is vagyok.

Csucsu: szép aug-i szabadságod lesz, de azt hiszem jó sokan lesznek ott - az is igaz, hogy a stand olyan nagy, én csak kis részét láttam, de az is nagyon szép.

Mieza: még egy kurám lesz dokkernál, remélem egy ideig elfelejthetem őt is. Neked nagy szorítás, mikor lesz eredmény?

Macs: UH - szerintem SOS kérdezz rá dokkernál az UH-ra mert tényleg sok idő megy el addig, valami magánuh nem lehet? Vigyázz magatokra.

Zsu: Isten éltessen sokáig utólag is! Mi ujság veled?

Rodina: hogy haladnak a dolgaitok?

Kubu: vizsgák és pocak? Épp tegnap láttam valakit aki 6 hét mulva szül, pocal alig valahol, inkább sehol.

Mára ennyi, majd olvaslak titeket - holnap sajna meló

üdv kispatak
Vendég

Judit, a vonalzóm félreérthető egy kicsit, :oops: , inkább ki is törlöm. Szóval pénteken volt a punkció és szerdán lesz a beülti!
A holnapi teszthez mennek a drukkok! ++++++++++++++++

Kispatak, örülök, hogy jól érezted magad! Köszi a köszöntést!
Ez a punkció most jobban megviselt, mint az előző, fáj a hasam, fel vagyok puffadva és szédülni is szoktam.Remélem nem túlstimu.

Kisbeeka, emailben elküldi a csaj a kérdőívet, és ha már kitöltve azzal mész, akkor már tornázhatsz.
A honlapnak van egy olyan olyan része, ahol foglalkozik a szénhidrátdiétával, azt kellene betartani, és ő ragaszodik az inzulin rezisztwencia vizsgálathoz mindenképp. (a nutellát ne említsd neki :D )
Vendég

inzulin rezisztencia?? ammegmi?? :lol:
nutellát nem említem,megígérem :D

betartok én mindent,csak sikerülne már..
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a reakciókat. Nagyon kedvesek vagytok. :)
Biztos jövök még kérdezgetni, de sajnos aktív részvételt nem tudok ígérni... pedig mennyire szeretném!

Mindenkinek a legjobbakat!

hofeherke

Már kiderült számomra, hogy szeretitek a virágokat. Így gondoltam megmutatom a képeket, amiket tegnap csináltam :) Na jó van köztük egy kakukktojás is :)
Kép Kép
Kép

hofeherke

Mara,
nagyon jók a képek, főleg így eső után, vízcseppekkel!!!
Cicu édi ahogy henyél :D

Zsu,
bocsi, valamiről lemaradtam :oops:
Így viszont nagyon szorítok neked szerdára, meg persze az utána következő napokra is :wink:
A vonalzó talán már az eredményhirdetéshez volt állítva :idea:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Zsu: nagyon vigyázz magadra. Bármi nem ok-s irány a dokker! Másik fórumon olvastam ilyent, de a kismami terhes de vigyázz magadra!

Hófehérke és a többiek (törpék helyett): az én rózsáim még nem nyilnak, de fognak. Amugy ezek a virágok is nagyon szépek gratula, cicus is. Na ilyennel nem szolgálhatok. Ha lesznek képek majd küldök.

Tali mikor és hol lesz??? Nekem jun. 27 kivételével minden jó!

üdv kispatak
Vendég

sziasztok Lányok,

Mieza,
drukk hogy jó tünetek legyenek! mi más is lenne!

Judit,
remélem holnap pozitív teszttel jössz!!!!!!

Kubu,
fránya vizsgák. :-( kitartást! összesen hány vizsgád van még?
pihenek, de inkább amolyan sétálós pihinek mondanám. ma például elvittük a szüleim "pótunokáját" :-D gyereknapozni.

Zsu,
hány babót kapsz? drukkok szerdára.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kubu: Mondanám hogy feljöhettél volna pénteken, de sajna nem voltunk otthon. A 4-ét majd megbeszéljük. Pénteken elmentünk Barbussal kipróbálni a mei tait és vettem is egyet. Nagyon szeretem, mert nem húzza a hátam annyira mint a kenguru. Jókat alszik benne a drágám. Sajnálom a buktákat, én a kresz vizsgámtól félek, nem annyira megy mint szeretném.
vicky79
Budapest III. kerület

Kisbéka, Arwen tornát én el tudom küldeni neked dvd-n, ha szeretnéd. A mostani hetem elég zsufi, úgyhogy lehet hogy csak jövő hét lesz belőle. Vagy esetleg a talin, ha el tudok jutni (és ha te is ott leszel).

Gyuri bácsi (szerintem felesleges megvenni a csomagot, én külön-külön szereztem be mindent)

http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu.ph ... earendszer

Judit :?:

Kép
vayacon

Sziasztok!!

Zsuzsi!!
Én 7-ére kaptam időpontot Szűcshöz,csütörtökön telóztam,és azt mondták akkor már lesz. :wink:

Judit!!
Kicsi leked jobban van ugye????Amúgy,hogy vagy????? :wink: :lol: Tesztelsz otthon???

Vaya!!
Na,majd élőben lecsekkolom a pocakodat.Remélem talira trudsz jönni. :wink:

Zsu!!
Drukk szerdára,gyere majd a hírekkel.

Mara!!
De édes a fekete cica. :wink:

Kispatak!!
Végre itthon.. :wink: Ez lesz a 3.Hajdúszoboszlói nyarunk,hosszúhétvégézni szoktunk,csüt-vasárnapig,akkor van a házassági évf,és azt szoktuk ünnepelni Apával. :wink: :D .Tavaly nagyon szuper időt fogtunk ki,de van a szállodának wellness része,így nem is mentünk el a stradra.Milyen kezeléseket kaptál??Merre voltatok???

Kubu!!
Remélem jobban vagy,és no fejfájás.Apával mi nagyon odavoltunk hétvégén,feküdtünk mind a két nap.Én ma sem vagyok még jobban,alig van hangom. :oops:

Mieza!!
Jól vagy???

Többiek??

Csajok,akkor mi lesz a talival??Jó lenne lefixálni,mert azért jönnek a programok hétvégékre,gondolom nem csak Nekünk,és azért ne szervezzünk keresztbe.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

most csak gyorsan a magam nyűgével nyomnálak benneteket :oops:
Teszteltem ma reggel (14. nap az inszem után) és tök negatív lett, de annyira :cry:
Viszont még nem jött meg :? Tudom, ez lehet az utro-tól is, bár az első inszemnél simán megjött mellette is :shock:
Szóval úgy gondoltam, hogy ha nem jön Mary, tesztelek még szerda reggel, aztán csütörtökön már úgyis BMC.
Mindenesetre készítgetem a lelkem a lombikra :roll:

Kép
judit0713

Judit :cry: :cry: :cry: hátha még bezebrásodik az a teszt

Kép
vayacon

Judit, milyen teszttel teszteltél?
Vendég

Zsu,
One step 10-es csíkkal. Valami tapasztalat?
Tartalékoltam otthon vizeletsugaras 20-as érzékenységűt is, de azt gondoltam, azt csak akkor vetem be, ha a 10-es mutat valamit :?

Kép
judit0713

Az a gáz, hogy közben meg semmi jel...se babára, se Mary-ra utaló :shock:

Kép
judit0713

Szióka!

Judit:
Visszajelöltelek, nagyon szépek voltatok a lagzin, a gyerkőcök is veszett jó fazonok lehetnek! :)
Férjed nagynénje szuper rendes, én is bírnék ilyen rokonyt.
Én nagyon drukkolok, hogy két csíkos teszted legyen! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Micsek:
Hát én semmi szurit nem merek magamnak, nemhogy még az izmosat... Milyen jó, hogy vhonnan csak előkerülnek az eü-s ismerősök. :)

KPN:
A :cry: ...csába!!!
Férjednek üzenem, hogy a lombik tuti jó lesz, nem szabad nagyon elkeskenyedni... Szegénykém, akkor nála most ütött be nagyon a depi. Beszélgessetek erről jó sokat, nehogy benn rekedjen bármi rossz érzés is. Ja, ill. a lombik "előnyeiről" is. Bár ez már kemény pálya, főleg nekünk nőknek (anygilag és hormonilag is) de szerintem megéri. Jól emlékszem, te is inkább a lombikban hiszel? Indokolt nálad vmi miatt a lapar? Én nem műttetném magam csak úgy... HSG-d megvolt, nem? Átjárható is voltál. Akkor szerintem utnig elég a méhtükrözés, amit altatásban végeznek, esetleg nemtom lehet-e együlésben egy bónusz HSG-vel kombinálni - ha már úgyis altatnak (legalább nem fájna). Ezután egy hónap pihi kell a méhenek, együttlét is mellőzve, de azt már nemtom meddig. Lényeg, hogy 1 hónapig nem szabad babásodni, mert regenerálódnia kell a szervezetnek.
Nagy ölelés!!!

Navi:
13-a NEM JÓÓÓ! Aznap szülinapom van és Dabasi vásárba megyünk csavizni!
Te ki dudoros-pocis! :) Nagyon klassz lehet érezni a picúrt! A himlőt meg nézesd meg az ÁNTSZ-ben vérből, ha már ilyet csinálnak. Úgyis minden rendben lesz, tudom! :)
Szépséges pocid van, legszívesebben megsimogatnám! Na, azért ne félj, élőben nem leszek rámenős! :lol:
Párod milyen édes, hogy elérzékenyült! :)

Vaya:
Gratula a cuncishoz! :) De jó, Noémi, Noni, Nonika! Aranyos. :)
Az uhu fotókon is látszik, hogy szép a pofikája, a bátyád lánya is nagyon helyes!
A köv. uhun már nem is kell a dokker, majd te megállapítasz mindent! :)

Carla:
Örülök, hogy már jól vagy. :)

Vicky:
Pár nap és vizsgázol, nagyon szurkolok!
Klassz, hogy Barbus ilyen jól bírja az oltást - eltekintve a hőemelkedéstől.

Kubu:
Gratuéa a vizsgádhoz, a többi meg majd legközelebb sikerál. Biztos kellett nekik a pótvizsgadíj. :?
Marci plédes műsora mekkora! :lol:

Zsuzsi:
Gratula a laptetőhöz és nagyon szurkolok, hogy ez az inszem sikerüljön!!! :)

Andrea:
Inkább Vicky a profi cukkre ügyben.
Ahogy nézem a tavalyi és idei 0 és 120 perces inzulinok közötti eltérést, az ideinél alacsonyabb, szerintem ez jót jelent.

Röpcsi:
Lemaradtam.... Múlt csütörtökön volt, vagy most cs-ön lesz eredményhirdetésed?

Angyalka:
Én is a nyaralással vígasztalom az iq-m... :?
Ha ilyen sokáig faggatták a párod, szerintem az jót jelent. Ha nem érdekelte volna őket, akkor hamar eleresztik, nem? :) Millió drukk!!!

Csucsu:
Nekem is nagyon fájt a fejem két napig, pedig eddig nem tudtam, hogy érzékeny lennék...
Jobbulást a takonykórra!

Pancsi:
Rókaűzőt, de sokat!!! :)
Már 6,5 cm? Szépen megnőtt! Olyan kíváncsi vagyok, hogy kukacos lesz-e? :)

Macs:
Drukk a 4dhez! :)

Vikus:
20mm-es cisztát mondott, vagy 20 db-ot?
Nem biztos, h. az pcos. Egyébként attól még simán lehet babád, no para! Neked is lesz!:)

Heni:
No végre, hogy láthatóságiba jöttél! :) Melódat sajnálom, remélem az a másik sikerülni fog.
GRATULA az esküvőkhöz!!! Neked is bebugyolálják a fejed, tök jó! :)
Aztán kéretik feltenni szépséges képeket az ív-ív-re!!! :)

Hófehérke:
Eljött akkor a nagy nap, túlvagytok a konzin és beindult a gépezet! Aok sikert hozzá!
Virágaid nagyon szépek, a cicavirág is! :wink:

Kisbeeka:
Sajnálom, hogy nem kezdhettek... Akkor most ti is mehettek nyugodt szívvel nyaralni. :?
Bizakodóbbnak kell lenni, mert Sz szereti a legrosszabb verziót is elmondani, de attól még nem kell, hogy úgy legyen. Nektek is lesz gyerkőcötök, kicsit rögös úton mentek végig, de ott a végén várnak rátok. :)

Mieza:
Megszüntették a progi szurit? :shock: Vajon miért? :roll:
Barátnőd álma és gólyás matrica hozzon sikert! :)
Nekem jó a 12-e és az 5-e is a talira. :)

Wikka:
Érdekes, mert anno nekem a HSG után azt mondta a dokim, hogy egy hónap pihi ... Lehet, hogy más szelek fújnak a divatban?

Kispatak:
Örülök, hogy jobban vagy és jót pihentél. :)

Zsu:
Drukkjaim mennek szerdára!!! :)

SZ ÜGYNÖKNEK HATALMAS GRATULÁDÉ ÉS SOK-SOK BÓDOTTÁD!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Judit, ezt a fajta tesztet nem ismerem... :? Én clearblue-val és müller-es teszttel csináltam annó...

Sajti, köszi a drukkot! :D
Vendég

Hú megjöttünk a Pilisből! :) Gombásztunk és közben jó nagyot túráztunk is - mázlisták vagyunk, hogy van egy jó barátunk, aki ott lakik és a kertje vége már a hegyre nyúlik fel. 4-féle gombát találtunk, de holnap azért a Zuram bevizsgáltatja a csarnokban, mégis az a tuti.
A gyereknaptól nagyon kibuktam, amikor a csepeli temető mellett mentünk el és belegondoltam, hogy most is vannak akik a temetőbe mennek - esetleg a gyerkőcükhöz. Aztán jöttek az önkéntelen, hirtelen asszociációk és egyből bevillant, hogy nekem is "meghalt" a gyerkőcőm, mert mk volt és ettől bőghetnékem volt, de azért tartottam magam. Nemtom mi volt a levegőben, mert előző nap is sírásközeli állapotban voltam, csak nem tudtam mitől. Nagyon gáz? Majd jól ráfogom a hormonokra!
Ráadásul tegnap olyan baromságokat álmodtam... A pici kutyánkat álmomban széttépte egy másik, nagyon szörnyű volt, még pityeregtem is, amíg igazán fel nem ébredtem. Meg Tündérkeresztanyánkkal is álmodtam, az jó volt, nemtommá mit, de jó érzés volt.
Most eladtuk mindkét ebet anyu telkére nyaralni, ott egész nap a szabadban lehetnek, hétvégén meglátogatjuk őket. Nagyon nehéz otthagyni, amikor jövünk haza, pláne a snacit, mert ő mindíg ott áll a kocsinál, hogy haza akar jönni.

Bocsesz, ez kissé negára sikerált, de a Zuramnak már nem is mondta a temetős dolgot, nem akarom még ezzel is terhelni, mégiscsak hülyeség, hogy túlérzékeny lettem...

Képzeljétek, 10-én rám merte bízni a barátnőm a két gyerkőcét! Kissé fosok tőle, mert a pici másfél éves... A nagyobbikat nagyon bírom, ő már ötéves és irtó nagy dumája van, persze a kicsi is aranyos, csak tartok attól, hogy nem fogom megérteni mi a baja, ha sírna esetleg...
Nagyon bedobtak a mélyvízbe! :)

Holnap megyek vv-re, a HCG-m remélem egyre lejjebb esik. drukkoljatok!
Jön vki kedden?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
ugyanmááá, szerinted melyikünk nem gondol/érez néha ilyeneket, meg még ír is ide - mert ugye hova máshova?
Nehogy már bocsit kérjél! Szerintem sokan "járunk ide sírni" hogy ne a párunkat terheljük folyamatosan :oops:

Bébisintér feladat? Kirrrályság! Szerintem tuti jól érzitek magatokat majd együtt. A picitől ne parázz, a nagyobb majd segít lefordítani mit is akr. nálunk legalábbis gyakran Simon volt a tolmács :lol: (4 év van köztük)

Holnapra itt mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: hogy a HCG már naggyon alacsony legyen!
küldhetnél pl. nekem belőle egy enyhe zebrás teszthez :oops:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Na most fogom a hasam és nevetek: Sajtikám: azt irják bébisintér?

Ne félj tőle, vigyázz rájuk légy velük mindig. Ja persze könnyü ezt mondani. Volt hogy gyerek a wc-re jött utánam "élmény" volt úgy ott lenni, de inkább mint valami baja lett volna.

Ma megvolt az első munkanap, hát kicsit szokatlan volt, mit ne mondjak, szabadság után az embernek vissza kell rázódni. Sajnos a hátam is jelezte, hogy nem tetszik neki a meló(dia) de ez van, járok még továbbra is dokimhoz, csak már zsé-vel alig bírom.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Lányok, bocsika, kicsit eltűntem... :oops: de minden okés!

Csucsu, húgom múlt héten csüt-ön jött haza 3 hét után, tök barnán :D Nagyon jól érezte magát , aztán most tanulás van ezerrel, mert persze nem jó könyvet vitt magával... véletlenül :lol:
Meg vissza is kell menni nődokihoz, már épp esedékes!

Sajti, szóval simi-gerjesztő a pocim? :D Na jó, nem bánom... Bár anyukám állandóan tapizza... mit ne mondjak eléggé idegesítő :roll: Majd ha mozog (mármint hogy érzem) akkor már érthető.
Nem csodálom, h. rosszul érintett a temető és sajnálom a hülye álmokat is, biztos érezted a rossz időt :(
Hcg csökkenésre drukkolok nagyon!!!

Judit, szívesen, mármint a p.golyókat, talán még szerencsét hozhat? Tessék reménykedni!

Vaya, nem is vagy duci, bár lehet annak, akinek van kicsi párnácskája, lassabban kezd látszani a poci :? A lényeg, h. jól van... mi most megyünk pénteken nőgyógyihoz, de kicsit fosok... tudod, ez olyan szokásos Navis fosás, h. minden rendben van-É?! :oops: :D
Édesek a fotók, a nagy és a kicsi lány is szépséges!!!! Én felismertem a uh-osat is! :wink:

Macsesz, hol van a 4D-s fotó???? Ne csigázz minket! Jó h. anyóson kívül minden rendben van!

Kubu, sajnálom, h. 1 hét feleslegesen telt, de most már minden menni fog! Húúú de utálnék most vizsgázni :roll:

Zsu, pihizz sokat, nagyon szorítok!!!

Bocsánat, ha vkit kihagytam, de írt nekem :oops:
Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok Lányok,

Sajti,
mint bébisintér? már előre elképzelem miket fogsz utólag mesélni. :-D
tuti siker lesz a hármasotok. :-D nekem is az a bébisintér tapasztalatom hogy az ötéves simán elnavigál. :-)
rossz gondolatok hess, szerintem teljesen oké, hogy itt kiírod magadból!!!

Judit,
sajnálom a mai nega tesztet, sokat gondoltam rátok.
remélem a szerdai és a csütörtöki pozitív lesz, nagyon drukkolok.
kérlek Te se add még fel!

Mieza,
mi újság?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,
az eddigi jelentkezéseink alapján az alábbi eredmény született:

05.jún 06.jún 12.jún 13.jún 19.jún 20.jún
14 12 12 11 9 9

nem kérdés, hogy a most szombaton érnénk rá a legtöbben.
kérdés viszont hogy ebben a zord időben is megpróbáljuk-e tető alá hozni a dolgot. ha igen, akkor én jobb szívvel szavaznék a mamutra, nem azért mintha pláza függő lennék, de ha a bmc-nél a postásban nem fűtenek, akkor tuti szétfagyunk. :-( :-(
a mamut mellett szólhat még esetleg hogy a parkolóházban parkolni is elég nagy biztonsággal lehet, bár tény hogy ez viszont pénzbe kerül :-(
a mamut beülős helyeit nem nagyon ismerem, de nem hiszem hogy ne találnánk egy olyat ahol ennyien (+ esetleg férjek) le tudunk ülni.

Angyal, Kpn, Zsu, ti még nem jelöltetek, ha jól láttam.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

olvastam az utóbbi időben, hogy sokan fent vagytok az iwiw-en, én is fent vagyok szívesen jelölök, ha írtok. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

úgy látom magammal beszélgetek. :-(
holnap este visszajövök.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok, én még tartozom a pénteki beszámolóval. Mivel nem elsősorban az élmény miatt mentem, hanem azért, hogy jól megnézze a a HAjdú Krisztina doktornő, ezért nagyrészt 2D-ben vizsgálta őket, amit nem bánok, mert a 4D-n nem látszódtak valami jól, én legalábbis nem nagyon tudom kivenni őket. Megkaptam az egészet DVD-n amit elég nehezen tudok a gépen megnyitni, próbáltam képet kivarázsolni, de nem tudok.
Lényeg, hogy a picurkák végre jól meg lettek vizsgálva, doktornő mindent rendben talált, ami nagyon megnyugtatott. Lábacskák, talpacskák, kezecskék, orrocskák, gyomrocskák, szívecskék, szívhangok, minden rendben. A B babus továbbra is kisebb, de mivel nem nőtt a különbség kettejük közt, ez egyáltalán nem tűnik kórosnak. Úgyhogy fogalmam sincs hogyan mérte az új dokim majdhogynem egyformának őket !
A nemük sajnos egyáltalán nem látszódott.

Méretek 14w1d- A baba / B baba
BPD(fej szélesség) 3,01 cm / 2,39 cm
OFD(fej átmérő) 3,50 cm / 2,85 cm
AC (haskörfogat) 7,81 cm / 6,75 cm
FL (combcsont h) 1,39 cm / 1,15 cm
EFW 93 g / 76 g
Méretek szerinti kor 14w2d / 13w4d

A baba lepénye a mellső, B baba lepénye a hátsó falon tapad. A 12. heti UH-n a dokim azt írta mindkettő hátsó fali...

..... mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: és csakis pozitív tesztekre hajtunk :arrow: :wink: Kép

Húúú Hófehérke levettél a lábamról :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: azta cica :wink:

Eszter nagyon eltűntél!

Sajti HCG zuhanás vagy zero :arrow: :arrow: :arrow: Kép

küldöm a napsütést is, hiszen holnap jön a nyár, de sajnos csak papíron :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Judit még reménykedjünk, jó? Kép

Maccs
vörösmacska

Macs,
örülök hogy minden oké. az tulajdonképpen teljesen rendben van, hogy a hugi kicsit kisebb mint a bátyó, nem?! :-D
örülök hogy megnyugodtál. akkor most 4 hétig tényleg semmi UH?
olyan hihetetlen hogy már a 15. hét...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem tudom miért ez a különbség, de egyelőre nem riogatnak, így nyugiban vagyok. :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen az egész, még mindig képtelen vagyok felfogni. :?
Kívánom mindegyikőtöknek ezt a képtelenséget :roll: !!!!!!

Zsuzsó írtam privit.
Megy a drukk csajok mindenkinek! :wink:

Domi ???????

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?