Szióka!
Judit:
Visszajelöltelek, nagyon szépek voltatok a lagzin, a gyerkőcök is veszett jó fazonok lehetnek!
Férjed nagynénje szuper rendes, én is bírnék ilyen rokonyt.
Én nagyon drukkolok, hogy két csíkos teszted legyen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Micsek:
Hát én semmi szurit nem merek magamnak, nemhogy még az izmosat... Milyen jó, hogy vhonnan csak előkerülnek az eü-s ismerősök.
KPN:
A
...csába!!!
Férjednek üzenem, hogy a lombik tuti jó lesz, nem szabad nagyon elkeskenyedni... Szegénykém, akkor nála most ütött be nagyon a depi. Beszélgessetek erről jó sokat, nehogy benn rekedjen bármi rossz érzés is. Ja, ill. a lombik "előnyeiről" is. Bár ez már kemény pálya, főleg nekünk nőknek (anygilag és hormonilag is) de szerintem megéri. Jól emlékszem, te is inkább a lombikban hiszel? Indokolt nálad vmi miatt a lapar? Én nem műttetném magam csak úgy... HSG-d megvolt, nem? Átjárható is voltál. Akkor szerintem utnig elég a méhtükrözés, amit altatásban végeznek, esetleg nemtom lehet-e együlésben egy bónusz HSG-vel kombinálni - ha már úgyis altatnak (legalább nem fájna). Ezután egy hónap pihi kell a méhenek, együttlét is mellőzve, de azt már nemtom meddig. Lényeg, hogy 1 hónapig nem szabad babásodni, mert regenerálódnia kell a szervezetnek.
Nagy ölelés!!!
Navi:
13-a NEM JÓÓÓ! Aznap szülinapom van és Dabasi vásárba megyünk csavizni!
Te ki dudoros-pocis!
Nagyon klassz lehet érezni a picúrt! A himlőt meg nézesd meg az ÁNTSZ-ben vérből, ha már ilyet csinálnak. Úgyis minden rendben lesz, tudom!
Szépséges pocid van, legszívesebben megsimogatnám! Na, azért ne félj, élőben nem leszek rámenős!
Párod milyen édes, hogy elérzékenyült!
Vaya:
Gratula a cuncishoz!
De jó, Noémi, Noni, Nonika! Aranyos.
Az uhu fotókon is látszik, hogy szép a pofikája, a bátyád lánya is nagyon helyes!
A köv. uhun már nem is kell a dokker, majd te megállapítasz mindent!
Carla:
Örülök, hogy már jól vagy.
Vicky:
Pár nap és vizsgázol, nagyon szurkolok!
Klassz, hogy Barbus ilyen jól bírja az oltást - eltekintve a hőemelkedéstől.
Kubu:
Gratuéa a vizsgádhoz, a többi meg majd legközelebb sikerál. Biztos kellett nekik a pótvizsgadíj.
Marci plédes műsora mekkora!
Zsuzsi:
Gratula a laptetőhöz és nagyon szurkolok, hogy ez az inszem sikerüljön!!!
Andrea:
Inkább Vicky a profi cukkre ügyben.
Ahogy nézem a tavalyi és idei 0 és 120 perces inzulinok közötti eltérést, az ideinél alacsonyabb, szerintem ez jót jelent.
Röpcsi:
Lemaradtam.... Múlt csütörtökön volt, vagy most cs-ön lesz eredményhirdetésed?
Angyalka:
Én is a nyaralással vígasztalom az iq-m...
Ha ilyen sokáig faggatták a párod, szerintem az jót jelent. Ha nem érdekelte volna őket, akkor hamar eleresztik, nem?
Millió drukk!!!
Csucsu:
Nekem is nagyon fájt a fejem két napig, pedig eddig nem tudtam, hogy érzékeny lennék...
Jobbulást a takonykórra!
Pancsi:
Rókaűzőt, de sokat!!!
Már 6,5 cm? Szépen megnőtt! Olyan kíváncsi vagyok, hogy kukacos lesz-e?
Macs:
Drukk a 4dhez!
Vikus:
20mm-es cisztát mondott, vagy 20 db-ot?
Nem biztos, h. az pcos. Egyébként attól még simán lehet babád, no para! Neked is lesz!:)
Heni:
No végre, hogy láthatóságiba jöttél!
Melódat sajnálom, remélem az a másik sikerülni fog.
GRATULA az esküvőkhöz!!! Neked is bebugyolálják a fejed, tök jó!
Aztán kéretik feltenni szépséges képeket az ív-ív-re!!!
Hófehérke:
Eljött akkor a nagy nap, túlvagytok a konzin és beindult a gépezet! Aok sikert hozzá!
Virágaid nagyon szépek, a cicavirág is!
Kisbeeka:
Sajnálom, hogy nem kezdhettek... Akkor most ti is mehettek nyugodt szívvel nyaralni.
Bizakodóbbnak kell lenni, mert Sz szereti a legrosszabb verziót is elmondani, de attól még nem kell, hogy úgy legyen. Nektek is lesz gyerkőcötök, kicsit rögös úton mentek végig, de ott a végén várnak rátok.
Mieza:
Megszüntették a progi szurit?
Vajon miért?
Barátnőd álma és gólyás matrica hozzon sikert!
Nekem jó a 12-e és az 5-e is a talira.
Wikka:
Érdekes, mert anno nekem a HSG után azt mondta a dokim, hogy egy hónap pihi ... Lehet, hogy más szelek fújnak a divatban?
Kispatak:
Örülök, hogy jobban vagy és jót pihentél.
Zsu:
Drukkjaim mennek szerdára!!!
SZ ÜGYNÖKNEK HATALMAS GRATULÁDÉ ÉS SOK-SOK BÓDOTTÁD!!!