nóri: Ez milyen hülyeség. Mármint hogy ezen megsértődik valaki. Van egy csajszi, akivel sétálni szoktunk és a fia 4 héttel jött korábban. Most 8 hónaposan derült ki, hogy kötött a csípője és az izmai, ezért nem forog. Erre az öccséék állandóan mondogatják neki, hogy az ő lányuk már majdnem áll. Egy idősek a gyerekek, csak a kis csaj nem született hamarabb. Szegény meg mindig elkeseredik ha szóba kerül a mozgás. De most már ők is tornáztatják a gyereket, mi meg mondtuk hogy cseréljen gyerekorvost, mert neki ezt már régen észre kellett volna vennie. Állandóan őket csesztette valamivel és közben a gyerekkel meg nem is foglalkozott. Még ortopédiára sem küldte, de ő sem nézegette. Nem értem az ilyen orvosokat.
kakti: Ezt a viccet én is tegnap hallottam és dőltem a röhögéstől.
zsó: Nem gond ha velem példálózol.
Igen, még terhességem alatt állandóan azon paráztam, hogy nem lesz tejem, mert hogy anyunak se volt. Erre tejem volt, csak a technikával voltak bajok. Én néha még elkeseredem ezen, mert egyébként amikor rendesen hajlandó volt a gyerek szopni, az olyan jó érzés volt, de nem ez volt sajnos az átlag. A következő gyereknél addig ki nem viszik a szülőszobáról a gyereket, amíg nem evett (persze csak akkor ha nincs különösebb indok). Sajnos ezek a természetes szülés kontra császár, szoptatás kontra tápszerezés mindig is sarkalatos pont lesz az anyukák számára. Nekem megadatott hogy természetesen szülhettem, nem kaphatok meg mindent.
Nekem van egy meleg haverom és imádom. Mindig mondtuk neki hogy igazi csaj.
kattkat: Már én is hordozó nélkül használom a babakocsit Barbusnál és tényleg sokkal könnyebb.
juci: Én is csak apára hagytam eddig magára a gyereket, mikor a tanfolyam ment. De szünetben mindig felhívtam őket hogy mi újság. Egyébként a másik sétálós cimboránk szintén nem bírja a nagyit, de náluk az a gond, hogy állandóan cigi szaga van a nőnek. Nem használ anyukád valami parfümöt esetleg ami erős? Jobb ötletem nincs.
Nekem a melegekkel kapcsolatban mindig az jut eszembe, mikor a rendőr közölte a tüntetőkkel, hogy Ne dobáld a buzit! Ezen kész voltam, fél napig röhögtem rajta, pedig lehet hogy nem is olyan vicces.
Állandósul a hőemelkedésem, de nem vagyok most rosszul. Holnap kiderül lemegyek-e a dokihoz. Most a fejem sem szédül annyira. Barbus meg egy tündér volt ma, nem volt nyűgös. Tudta hogy anyával most nincs rendben minden. Nagyon szépen megevett egy fél üveg alma-burgonyát is, pedig most kapott először.