Új privát üzeneted érkezett!

Hát sztem még nem tart ott a topic, hogy egymásnak essünk. A régi fórumon volt egy kétgyerekes anya, aki "hiteles forrás" volt a többiek szemében, mert már van egy gyereke. Meg volt egy rengeteget író csajszi, akinek a fia kis rendellenességgel született. 6hetes kora óta heti 10eFt-ért dévényeztek. A kisfiú végig sírt, mert iszonyat fájdalmas volt. Születésekor azt mondták, hogy lehet, hogy járni sem fog. Na aztán úgy megindult, hogy másnak még csak feküdt a babája, míg az övé, már forgott ide-oda és stabil kéztámasza volt. Miután anyuka rohadt büszkén elmesélte ezt, a kétgyerekes csaj elmagyarázta neki, hogy a kartámasz tök természetes ebben a korban, minden gyerek csinálja és minek veri a mellét ezért, mikor minden baba másban ügyes.
Igen ám, csak hogy a lány KÉZtámaszról írt, ami annyit tesz, hogy nem az alkarján támaszkodik és emeli a fejét, hanem a kezein és az egész felsőtestét kinyomja. Na ezen akkora sértődés lett, hogy az egyik lány nem jött többet! :shock:
Vendég

Ezt most olvastam:
Mi a különbség a depressziós és a transzszexuális között?
- ???
- Depressziós: "Depi vagyok, öngyi leszek!" Transzszexuális: "Peti vagyok, Gyöngyi leszek!"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

na, kakti, egyetértek
az tuti h. a nők 92(vagy hány) százalékának van teje
lásd vicky(bocs hogy veled példálódzok :oops: )
van tej a mellébe, de tizenakárhány hete nem szoptat.és tudjuk miért és ez tök normális
de már írtam, hogy szerintem mi vagyunk rá a legjobb példa itt a fórumon, hogy mindenki megpróbálta, lelkiismeretesen, és van akinek nem sikerült...
szerintem pont azért ember az ember mert így el vagyunk korcsosulva, hogy etetjük a gyerekeinket, házat építünk, meg műholdat.
az állatok ilyet nem csinálnak viszont ott nincs olyan hogy nem szoptat...

zsó
Kép
pcd1985

nah ezt muszáj leírnom
kikívánkozik belőlem, pedig elég buta téma:
apa msn-jén már megint uj csajok-psik vannak, akiket-gondolom-ilyen társkeresőkből szed össze
közbe meséli, hogy tökjó, mert melegekkel is ismerkedik-csak úgy
nekem ez már nem is fura, mert neki ált. az a témája, hogy ki a b.zi, ki nem....
és ez most így nem is idegesít, csak egyre több a meleg-téma nálunk... :shock: :shock: :shock:
ezt most csak így leírtam, mert valakinek el kell mondanom
ebben a témában van még más is nálunk, csak azzal már nem terhelném a bandát, meg nem akarom apát(és haverjait)teljesen kidumálni

zsó
Kép
pcd1985

Én örülök, hogy itt nem divat a veszekedés, sértődés. Annyi rossz tapasztalatom van az ilyenről. Az meg jó, hogy sok félék, sok mentalitásúak vagyok, másfajta tapasztalatokkal. Nem gondolom, hogy tapasztaltabb, aki két gyerekes. Nyilván többet láttunk már különböző témákban többedik gyerekesek, de pl. ez se minden téren igaz. Zsuzsának nálamnál sokkal több tapasztalata van pl. hordozás terén :lol: bocs Zuzmoo hogy veletek példálóztam, de ki kellett valamit emelnem :lol: ja és kétcsajos anyukaként a kuki húzogatás témában is meg tudtuk fogni :lol: de azért remélem, hogy néha segíteni is tudtam a hozzászólásommal :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

ja és még a 7:1 arányhoz árnyalhatja a képet, hogy mennyi idősek, mert pl. ha sok 12-15 hós van közöttük, annyira nem brutál a szám, mintha kizárólag csak 3 hós babákról beszélünk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Juti!
Anita vett olyan babakocsit
Hauck-ot.
Talán ezt http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/1476

Én is gondolkoztam már egy ilyesmin, aztán rájöttem, hogy ácsi, mi azért elég univerzális kis verdát vettünk.
Átszereltem rá a sport részt és tök jó!
Lehet dönteni a háttámlát kb 150 fokig és jóóóval könnyebb, mint mózessel, bár gyanítom, hogy 7 kilónál azért több. (mintha Anitáéké annyi lenne)

Zsó!
Hát mindenesetre nem túl megnyugtató a pasid új érdeklődési köre.

Erről jut eszembe, hogy jó a vicc Kakti. :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat:tökjó ez a dinoszauruszos vonalzó

zsó
Kép
pcd1985

Hát az én férjemnek nincsenek hősugárzó barátai. Nem is nőcsábász, de szívesen rugdosná le a ratyikat a Taigetoszról... :oops:

Kakti!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi!

A kétgyerekes csaj azért volt hiteles, mert már volt egy gyerek nála otthon, aki túl élt legalább 1évet! :lol: Ez igazi sikersztori. Ja, hülye vagyok, inkább az a sikersztori, hogy ő túlélte azt az évet!!! :lol: :lol: :lol:

Baszki! Én pont ilyen Hauck babakocsit vettem pirosban a Metroban 3000Ft-ért. Akkor téptem ám a számat, hogy fusson mindenki venni, vagy veszek én 10db-ot! Na de sebaj!

Nekem ugye lassan aktuális a mózes lecserélése, mert 70cm a hossza és a gyerek is lassan annyi. De akkor jön a sportrész szembefordítva velem, lefektetve! Csak lenne jó idő! Tökömkivan!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zarja! Jól esett hogy hiányoltál. :D

Általában olvasgatok, csak irni már nem mindig van időm, energián, meg Regi is szeret itt legyeskedni a gép előtt.

Juci
Járóka
Én szeretem, Reginél is bevállt és Máté is szereti- egyenlőre.
Nekünk hasonló van mint amit Kakti - remélem jól emlékszem :oops: - belinkelt. Fa, gurulos és állítható a magassága.

Nóri! Szuper a kecó :D

Babauszás
Ahova mi járunk, ott először a pohárral való locsolgatás van, aztán jön a viz alá merítés

Máté jól van. Holnap lesz 4 hónapos- hogy repül az idő.
Jövő hétfőn megyünk oltásra, és mérlegelni.
3 napja 2 óránként eszik a drágám, és ennek ellenére 3-4 naponta kakil csak :shock:
Kukihuzogatás. Hát nekem csináni kell(ett volna). De ugy néz ki hogy nem elég jól csináltam. Majd holnap lemegyünk doki nénihez és megnézetem.

Voltunk gyereknapozni, hál istennek még az eső előtt hazaértünk :)
Máté rucikat kapott. Regi karórát és micis pizsit.

Nekünk ilyen esernyő babakocsink van.
http://teszvesz.com/item1028747581_bebe ... kocsi.html
Mátét már toltam benne. :)

Jobbulást a betegeknek!

Bocsi akinek nem reagáltam.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Itt vót a postás. Baszott csengetni, bedobta az értesítőt. Na holnap reggel sodrófával várom és jól valagba rugdosom!!!!
Vendég

:P
hát én itt agyaltam, hogy mit írjak, hogy melegek, homokosok, vagy mik,hogy nehogy megsértsem a valakinek a valakijét, vagy ne kapjam meg h. előítélkezek :D :D
erre jött Nóri és megírta, hogy hogyan köll ezt :P :P :P

zsó
Kép
pcd1985

Lányok egy kérdés!

Beirattam Regit oviba, és kéne vinnem egy igazolást, hogy anyuka megy dolgozni.
Szerintetek mit kell egy ilyen igazolásnak tartalmaznia.

előre isköszi

K

bchris

jah, járóka:
17 000 HUF és 10 perc az összeszerelése a miénknek
(mit tudhat 40 ezeréert?kihozza a kávét is?)

zsó
Kép
pcd1985

Nóri
az álom konyhádra én is kiváncsi vagyok ám 8)

bchris

Nóri!
Az ilyen postás-húzásoktól a falnak megyek!

A gyerekem olyan lazán végighányta a hátam meg a kanapé háttámláját, mint a szél.. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri.ha nagyobb lesz a kölök, elbringázunk egyszer arra felétek

zsó
Kép
pcd1985

Még nincs konyhám! 2hét kb! Grrrr! Egyelőre a mosogatógépen és az erkélyszekrényen főzök! :D

Zsó!

Mit kell szépíteni! A homár, az homár!

Én úgy nem értem, amikor valaki megsértődik, mert "lecigányozzák", vagy "lezsidózzák"! Engem le lehet magyarozni, meg katolikusozni! Persze a hülye buzi más tészta! :lol:
Vendég

kismaki: én írtam a Grace klinikát, épp tegnap láttam a 6. évad befejező részét. Mindig is imádtam ezt a sorozatot,de ez a 6. évad is csúúúúúúcs :) :) Megadhatom neked az oldal címét ahonnan letöltöm, mert mivel feliratos, miután megnézem ki szoktam törölni. Az oldal nem torrentes, totál biztonságos, még egyszer sem kaptunk vírust.

kakti: azt hiszem akkor Levente egy ilyet fog kapni gyereknapra, nagyon jónak tűnik
Apropó: mi újság bébiőr csere ügyben?

erusverus: nektek volt már olyan, hogy 2 óra elteltével visszabukta a maltofer-t? Mi most így jártunk,és tök sárga darabkák voltak benne. Nem tudtam másra gondolni, csak hogy az lehet a bűnös.
Boti olyan komoly nagyfiúnak tűnik a képen :)

ágic: legyél csak nyugodtan büszke :) mi is ugráltunk örömünkben amikor átfordult, pedig már a 3. gyerek :D

Zsófi: nekem semmi bajom a melegekkel. A férfiak általában tök normálisak, egy leszbikus meg ne akarjon rámmoccanni és akkor semmi gáz. Egyébként ebben a témában nekem csak annyi a gondom, hogy mi sem járunk felvonulni, hogy én meg hetero vagyok..

én nem hauckot vettem csak "esernyőre" csukhatót" Touragoo a márkája. :wink:

chris: Én nem huzogatom a kukit.
stephie

na erre van egy sztorim

mi svábok vagyunk, de ez nem téma, mert sokan vannak így és ennek semmiféle látszatja nincs, nem járunk svábbálra, meg ilyesmi, csak a fakanalat koleflinek mondjuk és kész.
amikor szültem egy igazi talpíg cigány lány feküdt mellettem, és amikor befektettek 10 perc múlva már balhézott az egyik ápolóval-tiszta győzikesó volt..
régebbről ismertem is a lányt, és amugy ha ő nincs ott akkor nem röhögöm végíg azt az 5 napot amig ott vagyok(nem rajta röhögtünk, inkáb vele, de ő volt a szóvívő)

ő csemegepultos egy boltban és meséli:
"jön a hülye sváb, kér téliszalámit.kérdezem szeletbe-szeletbe há
nekem meg már olyan a karom mint a betmennek a szeletelőgépnél
mondtam is magamba miközbe szeleteltem hogy fújjá meg rajta rohadt sváb, fújjá meg"
:P én annyira, de annyira röhögtem, pedig le se esett egyből, mit jelent az a szó hogy fújjá

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Jó sok téma felmerült már megint, mióta nem jártam erre :).
Ami érint, az babakocsi, én még nem mertem a sportkocsiba tenni Samut, pedig egész jól ledönthető, de korántsem fekvőbe. És azt olvastam, hogy az nagyon káros a gerincének. Viszont a mózesben nem érzi jól magát, nem lát semmit :? Nem vettem ki kristálytisztán, hogy ti még csak veszegetitek a sportos kocsit, vagy már benne is ül a ded?

Kukit én sem birizgálom.

Azt hiszem túl sokat használtam a pihenőszéket, mert nagyon méltatlankodik háton a gyerkőc, nem tetszik neki, unatkozik :? A héten mindenképp veszek játszószőnyeget, hátha visszaszokik hátra. Vagy van valami tipp?

Járóka, de szuper lenne, de egyelőre egy szalmaszál sem fér már el nálunk. Kaptunk papírt, hogy nem kapunk nagyobb lakást :cry: Lehet, hogy albérletbe kell mennünk, mert itt nem vagyok hajlandó maradni. Van egy 16 m2-es szobánk, nem férünk, és sötét is ráadásul.

gratulálok az átfordult babáknak!! :wink:

Kép
zsizell

Nóri!
Megszokhattad volna már, hogy ha nem akkor említesz valamit, amikor épp aktuális vagy kezd azzá válni, nem igen figyel oda senki.
Én emlékszem, hogy írtad, de akkor még nem izgatott a téma, meg hát piros. :roll: Bár 3ropiért a piros is tetszik akár.
Én babakocsimon nem lehet a tolókart forgatni, de van kukkoló nyílás a napellenzőjén.

Zsó!
Köszi!
Most ilyen T-Rexesben nyomom. Többi dínó nevét nem tudom vagyis van még a brontoszaurusz is... Na mindegy.

És a legjobb!!!
Bár én szaranya lévén nem örvendeztettem meg semmivel Domót gyereknapra, de én kaptam Anyósomtól egy állatkerti bérletet! :D
Akinek kedve támad állatkertezni, szívesen vele tartok! Vagyis tartunk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.05.31 15:00-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

húúú, állatkert, de jó lenne, imádommmmmm

zsó
Kép
pcd1985

http://www.teszvesz.hu/item1060489042.html

Én ezt lőttem! Samu imádta a gyógytórnán, így itthonra is beszerzek egyet! Hason feküdt rajta, és úgy hintáztattuk, vigyorgott mint a tejbetök. És lehet a két végén kukucskálni, meg színes is, így nézegetni is jó, vagy később rugdosni, ütögetni stb. És óccsóóó.

Kép
zsizell

Kattkat:
ez egy nagyon jó kis ajándék volt anyósodtól! :)

Melegtémával pont úgy vagyok, mint Anita!

A bébiőrünk vizsgálat alá esett. kétlem, hogy bármi eredménye lesz.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri: szupi (lesz) a kecó!!! :D

Kép
zsizell

Ágic: Gratulálok Zsuzsónak a forgáshoz! :D

Babakocsitudorok! Létezik olyan kocsi, ami mindkét irányból tolható és esernyőre csukható?
Bende kinőtte a mózest, de a sport részbe csak úgy tudom tenni, ha kifelé néz és nem felém. :( Találtam olyan kocsit ami két irányból tolható, de mind lapracsukható és ugyanúgy kitölti a csomagtartót, mint a Graco. :?
zuzmooo

Ez jó, Zsó. Az élet a maga természetességében iszonyú vicces dolgokat produkál. Nekem egy volt évfolyamtársam utazott egyszer a vonaton egy roma családdal egy kupéban, nem tűntek túl iskolázottnak... Mikor kiderült, hogy jogász a srác, elkerekedett szemmel és igen tisztetteltudóan a következő kérdést tette fel neki a családfő: "és ha majd meg lesz a jogi diplomatád (!), akkor parancsolsz a rendőrnek?" Mert ugye az ő szemében az az úr :)

Nálunk ma új gond akadt. A kis drága újabban megijed az anyukámtól :shock: . Már kétszer fordult elő, hogy anyu jött, fel akarta venni, és a Csöpp fergeteges balhét vágott le. De olyat, hogy teljesen belehergelte magát a sírásba, vörös lett a feje és kapkodta a levegőt. Tény, hogy anyu máshogy fogja, meg amikor a baba elkezd sírni, ő is megijed, befeszül és talán ezt érzi a pici.

Na, ma megint ez volt. Én ugye hétfőnként járok tornára (ilyenkor a nagynéném van vele nem egész 2 órát), és mivel tartottam tőle, hogy vajon hogy fogja bírni nélkülem, hát délben odaadtam anyunak, aki épp itt volt, lássam elboldogulnak-e egymással. A hiszti beindult és én egyszer csak azt hallom, hogy Csöppnyi megint hörögve szedi a levegőt. Rohanok oda, hát valami fehér ömlik ki a gyerek száján. Na persze csak tej volt, kihányta szegénykém a nagy erőlködésben, de úgy dobálta magát, hogy egy fél pillanatig átfuttott az agyamon, úristen, epilepsziás rohama van. Anyu meg megdermedve tartotta a kölköt, ahelyett, hogy azonnal a vállára tette volna. Lebénult az ijedségtől. Én meg attól kaptam frászt, hogy ilyen helyzetben nem reagálta le a dolgot.

Szegény anyu lelkibeteg, hogy a gyerek nem szereti őt. Én aggódom. A védőnő szerint nem kell bedőlni a hisztinek, menjek csak szépen a dolgomra, de én nem merem itthagyni, mert sosem bocsátanám meg magamnak, ha valami baj lenne. Ugyanakkor sz@rul érzem magam, mert ez a rohadt torna az egyetlen kikapcsolódásom a héten, amikor egy kicsit fizikálisan és mentálisan is feltöltődöm. Bűntudatom van (szaranya).

Kép
juci-77

Zsuzsa,
én nem nevezném magam babakocsi tudornak, de esernyő kocsim van. Ezeknek a karja nem átforgatható (ez ugye szerkezetileg lehetetlen) de ált., így az enyémnek is a kupolája átforgatható, így a mély kocsi részét feléd nézve, a sportkocsi részét előre nézve lehet tolni... ennek nem mózeses a fekvő része, így jó még Léninek :lol:,
Én úgy átforgathatót, ahogy te gondolod csak lapra csukhatóból tudok, esernyőből nem.
Nekem kerilányomnak volt Graco-ja, azok borzasztó nagy kocsik, ennél kisebbet könnyen fogsz találni lapra és esernyőre csukhatóból is. Nem bizti, hogy a helyedben most beruháznék ilyenre, max. majd Tesóbabánál, én kivárnám könnyű sportkocsis időt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hú, Juci, nem egyszerű a helyzet. :( Másnál is ezt csinálja Hanna? Esetleg próbáljon anyukád többet vele lenni, úgy, hogy te is ott vagy és segítesz megnyugtatni a kisasszonyt.
zuzmooo

Ildi, ettől tartottam :( Mégegy babkocsit nem akarok venni, csak ha megfelel a fenti feltételeknek és nem aranyáron adják... ( álmodik a nyomor :D) Pláne, hogy többnyire hordozom Bendét, nem használnánk ki két kocsit.
zuzmooo

Anita! Ne is mondd... Nem kis munka ezeket a gyógyszereket beadni egy ekkora gyereknek, és az a legjobb, ha utána még vissza is jön belőle... Boti eddig egyszer bukta vissza, meg is ijedtem rendesen, mert a bukásban úgy tűnt, mintha vér lenne... Egy pillanatra elfogott a pánik, aztán rájöttem, hogy ez a Maltofer és a folsav. Ugye az utóbbi összecsomósodik, ahogy azt te is írtad korábban, gondolom, azt láttad te is, mikor Levi bukott. Remélem, nem kell sokáig szedni ezeket a szereket!

Kép
erusverus

Juci!

No para! Néha enyém is ordít anyám láttán! Anyám meg vigyorogva magyaráz neki, hogy "jó ronda a mami, ugye? Olyan, mint egy ló!" Na egy kis idő után hat és csak gajdol, aztán már röhög ő is! :lol:

Zsuzsa!

Az enyám olyan, de ahogy írta Ildi, az fizikai képtelenség, így az enyémben az ülést tudod megfordítani, nem a tolókart. De ha találnál is olyat, tuti nem 2Ft, szóval talán felesleges. Első gyerekkel még az ember belefut olyanokba, hogy nem a tökéletes babakocsit veszi, mert nem tudja, mit vár el tőle. Azt tudom, hogy az enyém nem olcsó, de én már tudtam, mit lehet szívni, ha nem tökéletes. Úgyhogy belenyúltam a zsebembe jó mélyre és megvettem. (most tudom,hogy nem csalódtál a kocsitokban, csak egyszerűen nem lehet olyat találni, ami mindenre jó)
Vendég

nóri: Ez milyen hülyeség. Mármint hogy ezen megsértődik valaki. Van egy csajszi, akivel sétálni szoktunk és a fia 4 héttel jött korábban. Most 8 hónaposan derült ki, hogy kötött a csípője és az izmai, ezért nem forog. Erre az öccséék állandóan mondogatják neki, hogy az ő lányuk már majdnem áll. Egy idősek a gyerekek, csak a kis csaj nem született hamarabb. Szegény meg mindig elkeseredik ha szóba kerül a mozgás. De most már ők is tornáztatják a gyereket, mi meg mondtuk hogy cseréljen gyerekorvost, mert neki ezt már régen észre kellett volna vennie. Állandóan őket csesztette valamivel és közben a gyerekkel meg nem is foglalkozott. Még ortopédiára sem küldte, de ő sem nézegette. Nem értem az ilyen orvosokat.

kakti: Ezt a viccet én is tegnap hallottam és dőltem a röhögéstől.

zsó: Nem gond ha velem példálózol. :D Igen, még terhességem alatt állandóan azon paráztam, hogy nem lesz tejem, mert hogy anyunak se volt. Erre tejem volt, csak a technikával voltak bajok. Én néha még elkeseredem ezen, mert egyébként amikor rendesen hajlandó volt a gyerek szopni, az olyan jó érzés volt, de nem ez volt sajnos az átlag. A következő gyereknél addig ki nem viszik a szülőszobáról a gyereket, amíg nem evett (persze csak akkor ha nincs különösebb indok). Sajnos ezek a természetes szülés kontra császár, szoptatás kontra tápszerezés mindig is sarkalatos pont lesz az anyukák számára. Nekem megadatott hogy természetesen szülhettem, nem kaphatok meg mindent. :D Nekem van egy meleg haverom és imádom. Mindig mondtuk neki hogy igazi csaj. :)

kattkat: Már én is hordozó nélkül használom a babakocsit Barbusnál és tényleg sokkal könnyebb.

juci: Én is csak apára hagytam eddig magára a gyereket, mikor a tanfolyam ment. De szünetben mindig felhívtam őket hogy mi újság. Egyébként a másik sétálós cimboránk szintén nem bírja a nagyit, de náluk az a gond, hogy állandóan cigi szaga van a nőnek. Nem használ anyukád valami parfümöt esetleg ami erős? Jobb ötletem nincs.

Nekem a melegekkel kapcsolatban mindig az jut eszembe, mikor a rendőr közölte a tüntetőkkel, hogy Ne dobáld a buzit! Ezen kész voltam, fél napig röhögtem rajta, pedig lehet hogy nem is olyan vicces.

Állandósul a hőemelkedésem, de nem vagyok most rosszul. Holnap kiderül lemegyek-e a dokihoz. Most a fejem sem szédül annyira. Barbus meg egy tündér volt ma, nem volt nyűgös. Tudta hogy anyával most nincs rendben minden. Nagyon szépen megevett egy fél üveg alma-burgonyát is, pedig most kapott először.
vicky79
Budapest III. kerület

Babakocsi: Nekünk olyan van, amibe bele lehetett tenni a hordozót is és a tolókarja is átfordítható. Én minden áron ilyet kerestem és csak ez tudta mindkettőt. Mostanában egyre több ilyet látok. Én meg vagyok vele elégedve, bár elég nehéz és csomagtartónk sincs. Miénk Giraffe club-os.
vicky79
Budapest III. kerület

Juci!
Szerintem nem lesz semmi gond, ha ott hagyod anyukáddal a Picit. Elvégre Téged is felnevelt.
Nyilván megpróbálja megnyugtatni, ha 100%-ban rá van bízva és nem vagy a másik szobában, hogy a segítségére siess.
Ez olyan lehet, mint amikor még oviban dolgoztam és jött a szülő a gyerekért.
Nekem természetes volt, hogy a gyerekkel együtt az "irányító" szerepet is átadom a szülőnek, tehát nem én fogom megvigasztalni, ha öltözés közben elkezd sírni és nem én szólok rá, ha kupán vágja az egyik csoporttársát, bár erre volt példa, mert olyan gyík szülők vannak...
Szóval az is dermesztőleg hathat a Nagyira, ha ott áll a sarkában anyuka és kritikus szemmel méricskéli mit "művel" az egy szem gyerekével.
Tőlem Anyós mindig megkérdezi már, hogy ha bármit akar Domival, hogy lehet-e.
Tegnap az én anyám láttán is elkezdett ordítani D., de addig gagyarászott neki, hogy a végén már bazsalygott.

Kattkat

Kép
kattkat

A mi babakocsink Pierre Cardin. mindkét irányba lehet tenni a sportot, meg a hordozót is. De mint már írtam , még nem merem beletenni a sportba.

Kép
zsizell

Juci: szerintem is az a megoldás, ha tovább beszél neki kedvesen. Csak eszébe kell juttatni, hogy nem szabad pánikolni, ha sírva fakad. Biztosan tudja, elvéger ő is Anya. :D Biztos újra bele fog jönni a babázásba.

Kép
zsizell

Köszi a babakocsis infókat,

Zsizell
ültetni még biztos nem szabad őket...
Nekem az itteni c@r utak miatt a kocsim nagykerekű...bazinehéz. Itt jó, mózessel használom még, de sportrész is van több fokozattal, meg átfordítható, stb...a bajom veel hogy bár befér a csomitartóba, de nehéz...
ezért keresek egyet futkosásra, de olyat ami dönthető...
A Kakti által belinkelt jónak tűnik, 175 fokig dönthető, az majdnem vízszint, nem?

Juci
Nekem anno a nagyfiam 3 hónaposan még vigyorgott a nagyszülőkre ezerrel, 4 hónaposanm őrült sírást rendezett....igaz, mi ritkán találkozunk mert Sopronban laknak...de akkor már nem vigyorgott mindenkire hanem sírt az idegenektől..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Úgy utálom, amikor hasonlítják a gyerekeket egymáshoz. Igaz nincs gyerekem, de azt tudom, hogy minden gyerek másként fejlődik. Enyém még nem forog sehová és mi van akkor. Majd ha ő úgy érzi, akkor megfordul. Nem alszik éjszaka 4-5 óránál többet, de majd az az idő is eljön, hogy alukál.

Anita: köszi az infót, az oldal címét elfogadom. :)

Voltunk ma védőnőnél. Úgy tűnik még elég a tejcsi neki. (mióta nem méregetem mennyit eszik én is nyugodtabb vagyok és ő is. Nem tűnik éhesnek pedig van olyan, hogy 2 percnél többet nem szopizik, de nem kell neki több) 5840 gramm és 58,5 cm a lányka.

Kattkat: mi szívesen megyünk állatkertbe. Van ingyen belépőnk. :)

Én is most akarok majd venni esernyős babakocsit. Ez, ami most van, irtó nehéz, nagy helyet foglal. Ezért is kendőzünk mi inkább.
Vendég

Mutatok már képet a lánykáról, ha nem baj.

Kép

Kép

Kép Gombóc fejű
Vendég

Juci:
ne aggódj! Az én lányom is megijed néha az anyámtól. Eleinte szarul esett neki, de hétvégén látta, hogy nem csak neki csinálja, meg aztán nagyokat kacagott is neki, így már nincs gond. Asszem ebben a korban is van egy szeparációs félelem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi lányok a biztatást a hízással kapcsolatban. Remélem a következő héten majd behozza.

Tulajdonképpen ez is egy fejlődés, hogy már fél az "idegenektől" nem? Bazsunak még mindegy ki tartja, csak éppen abban a pózban legyen amihez neki kedve van.. Tegnap csodálkoztam is, hogy bírja elviselni anyós parfümjét. :? Egész este parfüm illatú volt a ruhája, a keze, a nyaka, mindene..... Szóltam is neki, hogy ezt inkább ne..

Hát lányok, én már úgy vagyok vele, hogy inkább kiborulnék hogy valakinek már ezt is azt is csinálja a gyerek, csak találkozzak már emberekkel. :oops: :roll:
Vendég

Enyim Blanka is átfordult az előbb :D azért még 3-szorra is örül az ember neki, apa most próbálja videora venni.

Funky
Sétálni nem jártok? Vagy baba-mama klub, ringató? Szomszédok?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Kakti, qrva jó a vicc. :lol:

Párom vitt el a szombati vizsgára, Milánnal sétáltak Esztergomban. Mesélte hogy látott egy IGAZI meleget a Bazilikánál. Hatalmas élmény volt neki. :D

Én húzogatom (így kell írni? :oops: ) a fütyit és pont tegnap este állapítottam meg hogy gyönyörűen alakul. Már majdnem teljesen hátracsúszik. :wink:

Milán most éppen hatalmas bohócvigyorokat küld az apja felé és péntek óta hangosan is tud nevetni. Zabálnivaló, bár még nem mindig sikerül neki.
Kapott ő is úszópelust, bár lehet hogy az úszáson megveszem neki a moshatót is. Majd meglátom.
Én már kivettem a mózest a babakocsiból, szegénykém majdhogynem összegörnyedt benne. Így most már csak úgy fekszik a babakocsiban. Nem pont 180 fokos ugyan, remélem nem teszek rosszat vele. A miénk tolókarját sem lehet átfordítani, de a tetejét át lehet húzni ide-oda. Beni kocsija átfordíthatós karú volt anno, de amikor a szimpla kerekek voltak elöl, soha nem tudtam normálisan tolni. Ha lefixáltam a bolygókat, ha nem. Így nagyon nem is bánom hogy ez nem átfordítható. Van viszont nagy betekintőablaka. Először nagyon furcsa volt, de már megszoktam. (Kb. 1 hete használjuk így.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jaj csajok, ezt még le kell írnom.

Éjjel arra ébredtünk, hogy köhög a gyerek. De olyan volt, mintha fuldokolna. Ugrottunk ki apjával mindketten az ágyból, de apának annyira jól sikerült a mutatvány hogy szabályosan átrepült az ágyon és az ajtó előtt a földön landolt. Hirtelen nem tudtam hogy most kihez kapjak, de azóta ahányszor rágondolok, elkap a röhögés. :lol: :lol:
Szerencsére nem ütötte meg magát nagyon, így ő is velem nevet. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!
Ugye nektek (meg asszem Zuzmoo-éknak) van olyan babakocsi, mint nekünk (Graco)? Mi is már jó ideje mózes nélkül használjuk. Hosszra is kevés volt és széltében is egyre inkább.

Nálunk Lili tegnap eresztett meg egy igazi kacagást, de azóta még nem sikerült megismételnie. :) De nem baj! Ez is nagy öröm volt! :) Együtt nevettünk. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla, ne hari, de ez tényleg nagyon vicces :lol: tragikomikus, ahogy elképzeltem... :lol:
Nekünk is volt egy ilyen eset, amikor Samu vagy két hetes volt, Zsolti éppen a karjában ringatta, és járkált, amikor felbotlott az ágyról lelógó lepedőben. majdnem hasra esett gyerekestül, akkorákat lépett, alig bírta a földtől fél méterrel megtartani a gyerkőcöt. Halálra rémültünk mindketten, mégis röhögtünk, olyan viccesen csetlettek botlottak.

Kép
zsizell

Samuka már valahol az első mosoly környékén nevetett is, meg is lepődtem rajta. Azóta meg aztán, mikor direktbe csináljuk, hogy hihihi, meg hahaha úgy kacarászik, majd megzabáljuk. Már sikerült is felvennünk! :D

Kép
zsizell

11nap és még mindig +60g, igaz az előbb írtam hogy nem izgatom magam rajta, de ez azért mégis kevés. :? Csütörtökön jön a doki, akkor telik le a két hét is, kíváncsi leszek mit mond..

Így fürdünk hason. :)

Kép
ez most készült

Kép
ez kb. 3 hetesen
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?