Sziasztok!
Jó lenne tudni, hogy hol lehet ilyen cumikat kapni, vennék néhányat és is. De szerintem kis hazánkban sehol.
Szokták mondani, hogy az emberek élete egyszer fent, egyszer lent. Azt hiszem, mi valami hatalmas gödörbe estünk.
Nem elég, hogy költöznünk kell,de:
Kincső beteg lett. Csak úgy dől az orrából az anyag, köhög, tüsszög, be van rekedve. Az orrszívót, ha meglátja, ordít, és löki el a kezével. így semmi esély, hogy tisztítsam az orrát.
Én sem vagyok túl jól, engem is megtámadott a baci. Pedig sosem szokott, még terhesség alatt sem voltam beteg, pedig volt, hogy 20an köhögtek, prüszköltek az órán.
Apa 1 órája szereli a kocsit, nem indul. A legjobbkor. Kéne tapétát, stb vásárolni. Hétfőn viszi ki Érdre a szerelőhöz, ha eljut odáig.
A monitorom is bedöglött, nem lehet bekapcsolni.
Mi jön még?
Zsuzska, hozzánk csak a 3as busszal lehet eljutni.
Karmen, mi is kaptunk kenyeret, amikor picik voltunk. És lám, itt vagyunk egészségesen. Na jó, bacikkal. Amúgy nem eszik sok kenyeret, néhány morzsát, ha lenyel. De élvezi. Addig elvan a székben és tudok mosogatni.
Ági, köszi a csipkebogyótea ötletet, csináltam én is. Még ázik. Ha Kincs felébred, adok neki. De nem tudom, hol a cumisüvege. Elveszett.
Szilvus, sok sikert a kertesházhoz. Nekünk is az a tervünk, hogy néhány éven belül költözünk. De én nem akarok visszamenni dolgozni, inkább szülök még egy bébit. Amúgy a suliban, mint tanár nem kapnék sokkal többet, mint a gyed. Akkor miért dolgozzak? Amit meg Kincső előtt csináltam, Kincsővel már nem lehet.
Timi, okos a gyermek, tudja, honnan dől a tejci.
Léna, Anyu adott Kincsinek egy távirányítot, ami már elromlott. Az lett a kedvenc játéka Anyuéknál. Itthon is mindig azt lesi, hogy hol van. Múltkor pl elindította a videót.
Erika, jobbulást és kitartást neked.
Nekünk is van éhezős képünk:
Apa még mindig autót szerel. Úgy néz ki, ma már nem fognak tapétázni. De holnap sem, mert bezár a bolt.
Kincső még mindig alszik.
Van időm receptet keresgélni.
Ed