Sziasztok,
Szerintem Évi, valaki véletlenül beintegrált téged egy másik albumba, ezt tudom elképzelni. Aztán rájött, és visszarakott. Jobb lett volna ha szól, de biztos fosik a nép haragjától. A lényeg, hogy megoldódott! Nekem egyszer jutott eszembe valamit törölni, az az abortuszos levél, de persze soha nem tenném meg, csak viszketett az ujjam
Barbi, ne sértődj meg, de ez egy nyilvános fórum. Írunk ha valami olyan téma van, ami érdekel minket. És nem, ha nem tudunk érdemben hozzászólni. Nekem mint nem várandósnak nagyon soxor van olyan, hogy leírnám ezt is, meg azt is, de aztán nem teszem. Mert egyszer jártam már úgy, hogy még én lettem le... - csak mert leírtam a véleményemet.
És érdekes, éppen te voltál az egyik, az iskolával kapcsolatban! Jót akarok, aztán nem biztos, hogy a másik úgy veszi. Aztán inkább nem írok semmit. És talán más is van így ezzel. A másik meg, hogy vannak közös témák a várandósságon kívül, ami sokakat érint vagy érdekel - pl diéta, cukor, IR, esküvő, már meglévő gyerek. Más témák meg távoliak, nem biztos, hogy hozzá tudunk szólni. Tudom, hogy érzékenyen érint, de el kell fogadni - és ez egyáltalán nem azért van, mert te itt kevesebbnek számítanál. Ugyanolyan értékes tagja vagy a csapatnak, mint bárki más. Gyere minél többször, és próbálj meg bekapcsolódni a beszélgetésekbe.