Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Szerintem Évi, valaki véletlenül beintegrált téged egy másik albumba, ezt tudom elképzelni. Aztán rájött, és visszarakott. Jobb lett volna ha szól, de biztos fosik a nép haragjától. A lényeg, hogy megoldódott! Nekem egyszer jutott eszembe valamit törölni, az az abortuszos levél, de persze soha nem tenném meg, csak viszketett az ujjam :-|

Barbi, ne sértődj meg, de ez egy nyilvános fórum. Írunk ha valami olyan téma van, ami érdekel minket. És nem, ha nem tudunk érdemben hozzászólni. Nekem mint nem várandósnak nagyon soxor van olyan, hogy leírnám ezt is, meg azt is, de aztán nem teszem. Mert egyszer jártam már úgy, hogy még én lettem le... - csak mert leírtam a véleményemet. És érdekes, éppen te voltál az egyik, az iskolával kapcsolatban! Jót akarok, aztán nem biztos, hogy a másik úgy veszi. Aztán inkább nem írok semmit. És talán más is van így ezzel. A másik meg, hogy vannak közös témák a várandósságon kívül, ami sokakat érint vagy érdekel - pl diéta, cukor, IR, esküvő, már meglévő gyerek. Más témák meg távoliak, nem biztos, hogy hozzá tudunk szólni. Tudom, hogy érzékenyen érint, de el kell fogadni - és ez egyáltalán nem azért van, mert te itt kevesebbnek számítanál. Ugyanolyan értékes tagja vagy a csapatnak, mint bárki más. Gyere minél többször, és próbálj meg bekapcsolódni a beszélgetésekbe.

Kép
xtina75

Lányok elkeztem uj képeket feltölteni g-mailra rólam páromról gyerekekröl és majd a kiskutyákról is :)
Vendég

Kép
ezt vettem a kisfickónak,legyen mit a lábára is húzni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

Szép a pocakod!!!!!! és egyáltalán nincs elvágva! :D

Na majd csinálunk csütörtökön egy csoportképet a pocakokról, fagyi kehely előtt egyet, meg utána is! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina már csak alig 2 hét és asszony leszel! :wink:

Ja,pl.én a már meglevő gyerekekkel vagyok így,meghallgatom,érdeklődéssel elolvasom amit írnak a csajok,de hozzászólni nemigen tudok :? na majd nemsoká :)

Vanilla várom és nézem mindjárt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanya,pl.én a már meglevő gyerekekkel vagyok így,meghallgatom,érdeklődéssel elolvasom amit írnak a csajok,de hozzászólni nemigen tudok :? na majd nemsoká :)
.

Sebaj Évi, csak elraktározol a szürkeállományod leghátuljába néhány praktikát, és a következő BAbádnál Te leszel az ügyeletes rutinos-anyuka, jó kis trükkökkel. :-)

szilvás76

[quote="clárika"][ írta:clárikab]Évi!

Szép a pocakod!!!!!! és egyáltalán nincs elvágva! :D

Na majd csinálunk csütörtökön egy csoportképet a pocakokról, fagyi kehely előtt egyet, meg utána is! :wink:

OK de utána félő mozgókép lesz,legalábbis az enyém megőrül az édességtől :)

evilany

Na 2.5 litert leküldtem :?

evilany

Évi, igen, már nemsoká esküvő. A barátnőm, képzeld, jobban be van zsongva mint én, azt mondta, jön előző este, itt alszik, és jön velem fodrászhoz, kozmetikushoz, virágoshoz... Mondom, ott ülsz velem 2.5 órát a fodrásznál, 1 órát a kozmetikusnál? Igen, igen, sőt én adom majd rád a ruhát. Hát, mondom, jól van, legalább nem unatkozom... És persze marrrha jól esik, hogy ott lesz velem, csak ez mégis egy kis esküvő... :oops: :)

Kép
xtina75

Évi!

Nagyon jó az a kiscipő!!!!!!! Én is!!! Nekem is! .... :D

Hát akkor utána egy csoportos videó felvételt készítünk! :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina hát ez tök szép tőle,meg ezt így is szokás :) enyém barátnőm is rámáldozta a napját.Főleg h.ő volt a tanú is...3 hétre rá meg én neki,fordítva :)

evilany

Tina, tök jó... :-) Olyan szép lesz, még ha picike is lesz, meglátod!!! :-) Nem mondom, hogy irigyellek, mert a mienk is jó volt, csak jönnek az emlékek. :-)

szilvás76

Na megyek fürcsizni, készülődni, aztán elsétálok dolgozni....
Már nagyon utálom! Amilyen jó volt még az elején annyira rossz most....
Csak úgy vonszolom magam.... :?
Már nehéz az a 2x fél óra séta....

Mikor lesz már autóm!!!????? :roll: :? :(

Clárika
Kép
clárika

evilany

Nekem is ő lesz a tanúm... 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Clarika,tényleg,mikor??

evilany

folyamatosan töltögetem huu van egy pár aki rá ér nem fog unatkozni :) mire megnézi őket :)
Vendég

Nekem is így volt... :-) Meg furikázott minket... :-)

szilvás76

Tina hogyan álltok? Minden megvan? Mármint az esküvőhöz.....

És igen....én sem szokatm mindenre reagálni, mert esetleg olyan a téma amihez nem tudok hozzászólni. De ezzel nincs is semmi baj.

királylány

Én sokszor csak átolvasom (futom) a termést otthon, majd amikor "hozzászóló" üzemmódban jövök hétköznap, már nem válaszolok, mert addigra elfelejtem az előzményeket.

szilvás76

[quote="szilvás76"]N írta:szilvás76ekem is így volt... :-) Meg furikázott minket... :-)

Ja nálunk is ők voltak a sofőrök ) hosszú fehér autójuk van az volt a menyasszonyi autó :) és náluk meg Miki volt a sofőr,az ő autójukkal.

evilany

Jé, most nézem, már csak 64 napom van... :-) Jáj... :shock:

Bekri. egyszer tényleg el kellene menni legalább szülőszoba látogatásra... :-) :wink:

szilvás76

Ja,kemény,hogy fogy az idő.
Most ki vagyok akadva ezen az egyetemes cikken :?

evilany

Dia, esküvőhöz meg van minden: ruha, cipő, kiegészítők, torta, virág megrendelve, zenék kiválasztva, asztal foglaltatva, gyűrűk kitisztíttatva, ... Annyi dolgom van még, hogy eldönteni, akarok-e sütni otthonra is egy tortát, vagy sem, ha igen, el kell menni a Metróba, ott van mindenféle színű marcipán és/vagy festék, meg előtte nap esk. próba, ja, és otthonra be kell vásárolni piából, üdítőből - meg sós süteményt akarok.

Kép
xtina75

Tina nagyon jól álltok akkor. Ügyes vagy! És nem a méret a lényeg :lol: Kicsi esküvő is lehet szép, meghitt, emlékezetes. És az is lesz.

Tudnék mesélni a múlt heti 300fős lagziról.....

királylány

na kész feltöltöttem a képeket :)
Vendég

Enikő tesztelte Tomi játékait :)
Kép

Na ettől meg behalok :)

Kép

evilany

Dia,300 fő???? :shock: :? a 80 is sok volt nekem...

evilany

lányok kiskutyákról rakjak fel képeket ?
Vendég

[quote="vanilla01"]l írta:vanilla01ányok kiskutyákról rakjak fel képeket ?

naná már hiányoltuk

evilany

jaj de édes kis baba
Vendég

Évi ja-ja....és milyen fejetlenség volt. Na persze a menyasszony egyedül próbálta megszervezni....

királylány

ok
Vendég

Ja, igen, ha ilyen xar marad az idő, vennem kell esernyőket... ami van, már nagyon hippi...

Kép
xtina75

Tina jó idő lesz már akkor! Legalábbis ezt ígérték....

királylány

Tina szerintem nem marad ilyen,mintha jó időt igérnének.

Dia a szervezés ne is mondd,mi ketten próbáltuk de beletört itt ott a bicskánk.

Barátnőm babája,nagyon édes.

evilany

Szilvás elért engem is az Alien korszak :) itt egy fej (asszem) az oldalamon :shock:

evilany

Jaaaa.....Azt akartam még írni, hogy Enikő nagyon aranyos! Az a kép a pelenkázón...... :lol:

királylány

Dia borzasztó huncut a kisasszony :)

evilany

most nézem a naptáram basszus nekem holnap mennem kell diabétesz, védő nő , és nő gyógyászat :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Én egész héten megyek,ma doki,holnap UH,csüt.terheléses cukor(megismételjük) pénteken jön a védőnő,utána meg nst.

evilany

Évi látszik a szeme állásán :lol:

királylány

Sziasztok-megjöttem
Köhögésre kaptam aktil-duo-t
Tp papírokat megkaptam...holnaptól keresőképes vagyok :wink: júli 9ig (szabi)
Aztán újra Tp szülésig :D

Védőnő megnyugtatott...méhszallagok nyúlnak,baba biztosan jól fekszik,szívhang alapján(hol található),biztosan nagy és azért nyom..szúr.Szédülés lehet a melegtől és több folyadékot javasol..nem elég a 2-2.5 lityi :(
Magnézium...stb (36 hétig)
Vérnyomi rendben,vizelet ok...labor eredmények tökéletesek.
Úgyhogy jövő héten kedden doki...ennyi...
Toxémiát kizárja...vizesedés sajna ez van...sokat pihenjek és polcoljam fel a lábam...2 gyerek mellett nem tudok sokat feküdni :(
De majd igyexem :D

Röviden ennyi...asszem nem hagytam ki semmit.

Jaaaaaaaa! és szintén csak 1kg-ot híztunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép baba Enikő...kis huncutka :D
Tomika édes menyasszonykája :D :D :D
Cipőke aranyos...pocakod szép formás...nem csapott.
Megyek gre nézem Vanilla albumát :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem a fenekét feszegeti a bordámnak... :-) Dudorodik rendesen... :-) Már nem UFÓ-fejű, hanem Alien. ;-)

szilvás76

Vanilla! Nagyon jók a képek :D
Szépek vagytok mindannyian :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag de jó, hogy nincs baj. Hát ja, 2 gyerek mellett feküdni/pihenni...

királylány

Csillag,jó hírek,örülök.
No de köhögésre Aktil duo? ... annyira köhögsz?...

evilany

Csillag. Szuper hírek. Látod!!! :-)
Lesz egy BAZI nagy szép babád. :D :D

szilvás76

na feltettem 1 db képet kutyikról és alá pedig egy linket ott minden van :) és 15 kép is a legjobbak :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?