Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Itt sincs már képed? leszedted? :shock:
Vagy már tegnap sem volt? :oops:
Mindent elmondok...bár találtam egy oldalt...

http://www.vital.hu/themes/baba/kilenchofolyt8.htm

Elolvastam :(
Remélem...csak parázok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi,
a profilodból is levetted a képedet? :( Olyan szépek vagytok pedig ott :( Amit pedig írtál elgondolkodtató, mármint, hogy már ott is résen kell lenni. Utálom ezt.

Lehet, hogy megint fölvetül a zárt topik kérdése?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jaaaaaaaaj csajok :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer!
Nem kizárt...vagy pedig jelszóváltás!!!...de akkor is megtudja mindenki és ugyan ott vagyunk ahol a part szaka :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja,lehet a tábla se véletlen volt. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

De ne ragozzuk túl. Nincs,nincs.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag ha elmondod az a legjobb szerintem biztos fog segíteni!!!

Szilvás pihenés te olyat is tudsz :lol: nem csak pörögni ezerrel nekem rólad mindig az jut eszembe soha nem fárad el!

Évi kiváncsian várom mit monda doki biztos csak jókat!!!!Jól vagy hova mész ma dokihoz magánrendelőbe????

Nekem is menni kell a táppénzes papíromért,a a házi orvoshoz és megemlítem neki az epe problémát sajnos lányok nem múlik :cry: egyik oldalamon azért nem tudok aludni mert azt nyomja másik oldalamon a sérv műtétemet ott akar kiszakadni ülni nem tudok mert a gyomromat úgy fel tolja kifelé esik a számon,talán állva fogok aludni is most már,nagyon nehéz!

Kép
bévi

Csillag a toxémiától félsz? de a vizeleted negatív és a vérnyomás is jó,nem???

evilany

Évi,
én most beléptem és látom az albumodat! :shock: Alattad Szilvi, melletted Ircsi, fölötted Bmass..... vag yén vmi mást nézek?

Nézzétek már meg ti is, vag yén vagyok hüle? :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer: zárt topic? A gmail is az!!! És? Látod, mi történik???
Ha pedig ez zárt lenne, akkor Szamóca, Limo, Brik és még páran csajok nem találtak volna ide...

Szomorú, de közülünk volt valaki... :-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.31 08:17-kor.

szilvás76

Bévi ez nagyon rossz lehet :(( Gyógyszert kaphatsz rá?

Magánrendelésre megyek,igen.

evilany

Hé, elmentem megnézni: ott van Évi albuma!!!!!

szilvás76

[quote="sucer"] írta:sucervi,
én most beléptem és látom az albumodat! :shock: Alattad Szilvi, melletted Ircsi, fölötted Bmass..... vag yén vmi mást nézek?

Nézzétek már meg ti is, vag yén vagyok hüle? :shock:

hát,ez igen érdekes. Többször is néztem és nem volt meg,meg más is látta.
(Csillag,Maccs)
No,akkor visszakaptam.
Köszi,bárki.
Ehh :?

evilany

Szilvi,
igazad van... csak hangosan gondolkodom...

megnéztétek? Én még bent vagyok és még mindig látom Évi albumát... pedig frissítettem is....

Clárika,
nagyon édesek vagytok Csengivel :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi nem tudom kaphatok-e gyógyszert de egyre rosszabb éhes vagyok enni nem tudok szinte semmit mert ha eszek le kell feküdjek mert kipukad a hasam és folton éhes vagyok,gyerek pörög ezerrel gondolom a gyomorkorgástól alig alszik valamit este is fent volt hajnal egyig és reggel már hétkor arra keltem emelgette a takarót rajtam.Megnéztem az albumot és tényleg ott van Évi a tied viszont tegnap nem volt ott,ez tuti nah most nem értem mi lehet ez!!!!!!!!!!!VALAKI MEGOLDÁST TUD RÁ?!?!

Kép
bévi

[quote="bévi"]S írta:bévizilvás pihenés te olyat is tudsz :lol: nem csak pörögni ezerrel nekem rólad mindig az jut eszembe soha nem fárad el!

Bévi, állandó pörgésben vagyok/vagyunk, de most muszáj volt lassítani. Fáradt voltam, semmi sem volt jó, nyűglődtem, a bokám dagadt... MOST kellett... :-) De tényleg, biztos az idő miatt volt... :-)

szilvás76

Szilvás sejtettem nem elfáradtál csak az idő teszi ezt :lol: az a jó,hogy bírsz pörögni,mondjuk a kisfiad biztos kiképzett rá,majd mi is megtanuljuk lassan :lol: .

Hát mennem kellene lassan a dok i11-ig rendel tök mindegy mikor megyek mindig ezren vannak és mindenki olyan beteg és ül helyet senki nem tudná át adni,sajnos nagyon elvagyok keseredve ma még semmit neme ettem a hasam akkora mint egy lufi majd ki pukad minden mozdulat fáj és görcsöl és sugárzik a hátamba a fájdalom ülni nem tudok feküdni nem tudok állni nem tudok mert dagad a lábam nem tudom mi lesz,majd jövök valamikor a dokitól remélem semmi rossz hírek nem lesznek mindig valami sajnos :cry: :cry:
Mindenkinek szép napot jó pihenést,jobbulást a kis betegeknek!!!!!

Kép
bévi

Én is észrevettem hogy a gyomorkorgás,bélhangok zavarják a babát :) pörög tőle :)

evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag a toxémiától félsz? de a vizeleted negatív és a vérnyomás is jó,nem???

igen...eddigi mérések szerint...tudom parázok...de nem szeretnék már semmi gubancot! (ahogy egyikünk sem)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Akkor ezek szerint a gmail sz@rakodott....

Bíztam benne, hogy valami ilyesmi....
Nagyon nagyot csalódtam volna, ha nem!

Csillag kérdezz rá mindenre!

Nekem is szurkált reggel mindenhol a pocakom... de már semmi....
(lehet kaja kellett :D )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag persze h.nem.

Bévi menj csak és ne hagyd magad lerázni!

evilany

Hát lányok le vagyok döbbenve több szempontból is:

1. nekem eltünt a fogadott leveleim közül az a mail, amiben nekem anno Maccs megírta a közös fiókhoz a hozzáférést, így nem tudtam bejutni már napok óta, hogy elolvassam ha jól emlékszem Limo történetét.
2. Meglepett Évi albumának és profilképének eltünése, utóbbi tegnap még egyértelmüen megvolt. Az albumot a fenti okból nem tudtam megnézni, de idöközben Csillagtól megvan a belépési paraméter, így ma talán hozzájutok a belépéshez is. Sajnálnám, ha pont Évi albuma hiányozna, mert nekem az a kedvencem, mert ott mindig történik valami, mindig van néznivaló! :)
3. Az is nagyon rosszul esett, hogy se a hiányzók listáján nem szerepeltem, mint aki nem is tartozik közétek, se a kérdésemre nem reagált se a pesti, se a pécsi társaság, így gondolom egy tali érdeklödés hiányában elmarad. Rajtam mindenesetre nem múlik. Mi sem szarjuk a pénzt, de nekem megérte volna még egyszer megpróbálni, ha már a múltkor olyan balul ütött ki. Hozzáteszem, hogy én nem tudok akármikor itt járni, nem a szomszédból, hanem 1200 km távolságból veszem a fáradtságot, hogy számomra csak virtuálisan ismert embereket megismerjek. Éppen ezért is veszem rossz néven az érdektelenséget, de talán okulhatnék is belöle, mert ez is egy jel, egy kritika, nem hiányzok én innen se virtuálisan, se személyesen, sajnos. Nem vagyok megsértödve ha így is lenne, csak bánt legbelül. Ez van.

Na megyek és kibögöm magam egy csendesnek nem nevezhetö sarokban (a szomszéd építkezik, a gyerekek mindenhol hemzsegnek), gombóc van a torkomban, mert sajnálom magam. :(
Nehezen viselem a közömbösséget, hiába, nincs mit tenni.

Nektek minden jót a továbbiakban is, nincs harag, idönként talán benézek, föleg Évi, Csillag és Királylány miatt.

Puszi: Barbi
Vendég

Megvan az album!!!
Akkor viszont gmail rendetlenkedett!!!
De az 100% hogy tegnap nem így voltak elrendezve..illetve Schopin albuma nem egyedül volt az utolsó sorban...tele volt a sor és Évi albuma TÉNYLEG nem volt ott!
Lényeg hogy megvan!!!
Táblázat is megbolondult...lehet a fényképeknél is valami gáz volt...
Mondom..engem a semmiért tiltott le a Google...a csillagfeny76-os gmailemet...azóta sem tudok oda belépni.Újat kellett csináljak...hozzá teszem 4-5 éve használtam és mindig ugyan arra a célra...erre kiírta hogy megsértettem a szabályzatot és letiltott :(
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉrdekes...
Ez van! :? :? :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szebb reggelt!

Évi köszönöm szépen :)
Álmod: :) szegény gyereknek tényleg alig lesz ruhája.... :lol: Erről tanúskodik a szekrény is :lol:
Tomijárgány: céééép

Mares bacca meg, nem semmi a bátyád, hogy ilyet kér. Szerintem is inkább el kellene beszélgetni .....mondjuk ezt pont én mondom, aki tegnap óta szóba sem állok a sógornőmmel - ez most a másik - de nem vagyok hajlandó még beszélni sem vele.....
Nem az a megpldás, hogy majd ti megalázkodtok. Ő került be a családba, neki kellene alkalmazkodnia leginkább. Én nagyon makacs és önfejű vagyok, dafke sem kérnék bocsánatot. De ez én vagyok. Szerintem többre mentek ha megpróbáljátok megbeszélni és helyére tenni a dolgokat.

Bévi kiscipő aranyos :) Jól teszed, hogy nem figyelsz annyira a fiúkra és nem töröd magad a házimunkával sem utánuk. Tanulják meg, hogy már nagyok és segíteni kell.

Csillag nagyon aranyos a cipőcskék...csak aztán tényleg lány legyen, mert egy kisfiún érdekesen mutatna :lol:
Aranyos lesz az ágynemű! Ügyes anyukád van.
Jobban vagy már?
Ahh...olvasom, hogy nem. Védőnőt feltétlenül tájékoztasd!

Tünde: örülök, hogy sikerült beszerezni a babakocsit. Nem vagy hülye, minden első gyermekét váró szülő a lakásban tologatja a babakocsit, van aki plüssállatot tesz bele én a barátnőm féléves kislányával próbáltam ki a gyerekszobában a járgányt :lol: Kép?
Negatív eredménynek örülök!

Majd akkor fogtok hangosan röhögni ha elmentek egyedül bevásárolni és miközben nézelődtök tologatjátok a bevásárlókocsit :lol: Na innen lehet tudni ki a kisgyerekes szülő.....én a Plusszban jártam így, néztek is nagyot mit röhögök fennhangon... :lol:

Szamoca (Ildi) ha jól emlékszemNekünk is graco van én, nagyon szeretem.

Clárika csuda csinos vagy :!: :) :wink:
Uh. sajnálom. Nagyon nehéz ilyenkor türelmesnek lenni.

Ilus hogy sikerült a partyzás? Jobban vagy már (sav)? Én is a falnak megyek tőle...

Melisch ne hajtsd túl magad. Ennyit én sem főzök egyszerre, mint vanilla, de nem is vagyuk 4-en rá....

Én szombaton Limo dokumentumját olvastam, mega képeit nézegettem az újaknak.....Évi sajnálom az albumodat. Nem tudom elképzelni, hogy valaki direkte kitörölte volna....Nem lehet, hogy véletlenül történt? Nem tudom :? :shock: Írod, hogy nem, mert visszakérdez.....
na akkor ezek szerint mégis megvan....Akkor a rendszer szórakozik...

Esküvő szép volt, jó volt, jól éreztük magunkat, bővebben majd a blogban :wink:

királylány

Sziasztok!
Végre már otthonról jelentkezhetem napközben is. :) :) :)

De már van programom is. Jönnek a T-től telefonvonalat szerelni és netet. Párom átrakta a netet valami másra 8-10 között érkeznek, de még sehol. :?
Utána megyek és elhozom a T-től a modemet, hogy legyen holnap már netünk, így lehet, hogy eltűnök egy kicsit. És este végre dokihoz megyünk!!! :D :D :D
Hétvégén nekem is szétszedte a hasam. Csináltunk is egy nagyon durva képet, majd felrakom.

Lányok, nagyon szépek a pocakok. :D
Én nagyon büszke vagyok az enyémre, ezért mindig valami feszülős dolog van rajtam, hogy mindenki lássa! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

De,biztos véletlen volt az album eltűnése. Biztosan egy fekete lyukba került átmenetileg és onnan sikeresen kiszabadult,halleluja :lol:

Barbi biztosan nem fogod elhinni de épp ma akartam írni,"Barbcsi,Bmass vajon merre járnak?"
:?

Dia,tologatni a bevásárlókocsit :lol: :lol: ez jó.

evilany

Barbi!
Megértem az érzéseidet,de ezért ne hagyd itt a fórumot!!!
Szertünk mindannyian!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi nem direkt maradtál ám ki a listából csak éppen hirtelenjében írtam és te be szoktál jelentkezni és tudjuk, hogy a gyerkőcök mellett nincs időd egész nap a gép előtt ülni.
Én mostanság nem tudok Pestre menni, de igazad van, mert átsiklottam a dolog felett. Bocsánat.

királylány

Barbcsi jelezte, hogy most vizsgázgat és nincs ideje, de ettől persze még hiányzik ő is! :wink:

Évi csak azért írtam, hogy véletlen, mert nem tudom feltételezni senkiről, hogy ennyire rosszindulatú lenne. Téged mindenki szeret itt, senkivel nem volt vitád.... :roll:

királylány

Barbi,
ne keseredj el! Nem hinném, hogy totális érdektelenség venne téged körül. Mindannyiunkkal előfordul, hogy vmely írásán átsiklanak, vagy nem válaszolnak egy feltett kérdésre. Ilyenkor kérdezz rá még egyszer, senki sem akar szándékosan itt megbántani senkit! Érzékenyebbek vagyunk, dúlnak a hormonok és jelen esetben nem csak te vagy elszigetelve 1200 km-re tőlünk. A pécsi lányoknak nagyon jó, mert sűrűn tudnak találkozni, de a többiek akik nem pécsiek, szintén nem találkozunk, max. tervezzük és szeretnénk látni egymást, de addig is marad a virtuális társaság és fagyi :) . Szóval ne vedd magadra, biztosra veszem, hogy senki nem néz át rajtad! Föl a fejjel, legyen szép napod! :) :)

Gmail:
anno a privát postaládámból tűntek el doksik, email-ek, majd "visszatértek" a helyükre, azóta se tudom mi volt vele/velük...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Királylány :D
Igen érdekesen nézne ki a cipőkével egy kicsifiú...majd maximum elajándékozom :D
De bízok az 50%ban :D :D :D
Köszönöm az érdeklődést...

Képet kapunk a lagziról?vagy nem készült?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok mindenki!

Nem tudtam visszaolvasni még a hétvégét...most meg megérkezett anyukám is, de később pótolom majd gérem...meg mesélek a búcsúztatómról...tegnap volt...
Addig is szép napot mindenkinek! :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Lassan készülődök...megyek tp papírért...aztán védőnőhöz...jelentkezem mihelyt hazaértem :D
Puszika mindenkinek!!!

Még Mindig Imádlak Benneteket!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem sok kép készült az is főleg Bencéről, megosztom majd veletek csak jussak el odáig...

királylány

Én meg összekapom magam és nekilátok a mai 4-5 liter folyadéknak :? meg el kell készítsem az aktuális pocakfotót :) tegnap nem tudtam mert lemerült az aksi.

Tegnap észrevettük h.jún.4 lejár a forgalmi :? úgy emlékeztünk hogy csak júliusban....most villámgyorsan intézhetjük.

Barbi,szomszéd építkezés:ne is mondd,itt vannak már a jóemberek a fejem fölött. Péntekre már a szomszéd néni is kiállt és kiabált hogy fejezzék már be...ütemesen és folyamatosan fúrtak...Mikit meg az alattunk lakó bácsi állította meg,hogy csináljunk már valamit ezekkel hogy fejezzék be :) mondta neki,a maga felesége otthon van,nem? terhes,nem? Hát biztos nagyon rossz neki hallgatni :) De Miki mondta,már 2x szóltunk...

A biztosító nem jön még,a falak meg nem száradnak,nem csoda,most is esik,úgy félek h.penészes lesz :((
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.31 09:10-kor.

evilany

Évi fújd le Savo-val. Nagyon jó csak irtó büdös. Persze jó lenne ha a biztosító venné a fáradtságot....
Szomszéd: nem tudsz vele mit csinálni. Hiába szólsz az embereknek, nekik ki van adva a munka és kész. A tulajt meg nem érdekli, mert valamikor meg kell csinálni. Elhiszem, hogy rossz és idegesít, de csk azt tudom mondani, hogy tarts ki. Mi is végigéltük ezt mikor a szomszéd újított közvetlen mellettünk.....

királylány

Ja,tudom,engem már annyira nem is idegesít,de a szomszédok kikészültek a 3.hét végére :)
Savo:megelőzésre is jó?

evilany

Azt nem tudom megelőzésre jó e....de lehet kapni valai ecseteset is a festékboltban amivel le lehet kezelni a falat.

királylány

Jó reggelt! Szép, nyugis hetet mindenkinek!!!

bmaass! Dehogynem hiányoznál a csapatból, csakis véletlenül nem kerestek azon a hiányzós listán!!!

Évi! Sokak között én sem értem az album dolgot. A gmailre nem járok rendszeresen, de tegnap direkt megnéztem, és nem volt ott. A sorrendet nem tudom, de nem volt olyan sor amiben nem 3 album lett volna, most meg a végén van egy album egyedül egy sorban. De ha a rendezés szempontját átállítom a feltöltés dátuma szerintre, akkor sem sorolja előbbre az albumodat. Örök talány marad ez.

Csillag! Én is félek a toxémiától. :( Felpolcolt lábakkal alszom, kizárólag a főzéshez használok sót, ami elég nehéz, mert imádom a hagymás zsíros kenyeret :oops: ami elképzelhetetlen só nélkül-nem baj legalább már nem eszem)

Hajnalba fejfájásra ébredtem, de legalább addigra a lábam kipihente magát, így már nem vagyok sánta. :)
limo73

Limo jobbulást!

királylány

Vajaskenyeret reggelizem uborkasalival:)

Dia milyen volt az esküvő?Meddig voltatok?

Limo fejednek jobbulást.

evilany

Évi jó volt. Maga a szertartás rövid volt, kb 20 perc. Utána mentünk az étterembe. Háromnegyed egy körül értem haza. Előtte nemsokkal szóltak Gábornak, hogy a pestiek indulnának haza, s miután ő volt a sofőr, mennie kellett én meg nem akartam már egyedül ottmaradni. bencét kivittük anyósomékhoz este 9.30-10 között és elaltattuk, mert annyira kidőlt, hogy elaludt az ölemben. De nem csodálom, ugyanis végig táncolt :lol: Nagyon tetszett neki, élvezte is és azt mondta, hogy addig haza nem megy míg nem kap amenyasszonyi tortából. De azt már nem bírta kivárni, így vittünk neki belőle. :lol:

királylány

Hééé Barbi!
Na! Nemá!!! Figyi, mi pl Diával tök közel lakunk, de még dolgozom (ő is), állandóan rohanunk, én pl hétköznap szinte semmire sem érek rá. Du 5-re érek haza, vacsi, gyerek... és este van. A hétvégék olyanok, hogy lehet sakkozni , hátha belefér, de általában minden "egyéb" program akkorra zsúfolódik...

Szóval ez nem érdektelenség a csajok részéről, hidd el...

Nehogy kiakadj már! Gyere, mesélj inkább... :-) Naaaaa!!!!

szilvás76

Szilvi35, a mi járgányunk is ingyenjárgány,családban marad :) gurul,egyben van,szerintem még szép is,oszt kész.
Kézműves képeket várom :)

evilany

Friss

Kép
vajaskenyér,ubisali előtt :)

evilany

Évi tök szép pocakod van és nem is nagy, mármint pont megfelelő....

királylány

Nemtom nőtt e,de szerintem igen,majd este csinál apa montázst.

evilany

Az a fura h.olyan lapos elöl,mintha elvágnák :) egyenes,értitek 8)

evilany

Sziasztok szép jó reggelt vagy inkább már napot mindenkinek :)

Jézusom annyit irtatok péntek óta győzök vissza olvasni :( de reagálni az én szita fejemmel komolyan mondom lökött vagyok megmondta a fiam is :) 1-2 dologra reagálom bocsánat érte lányok :(

Limo : sajnálom írtam a g-re hozzá :(

csillag : nekem is vannak napjaim hogy szédülök a semmitöl érdekesnek tartom :

melisch igen kisütöttem mindent igaz a tök felét már nem tudtam mert elfogyott a lisztem itthon és nem volt kedvem elmenni venni de rengeteg lett így is 2 napig ették főleg a fiuk mivel szombaton kelt rakottat vagy rakott kelt (ki hogy hívja) készítettem és azt ők nem eszik meg csak én és párom :)

évi : nekem is szokta fejecskéjét nyomni csak nem fenn hanem lenn és olyankor az a reakcióm futás a fürdőbe pisilni :oops: persze az én párom olyankor jót mosolyog rajtunk amúgy a térdét és a lábát tudom én jól kivenni mikor épp a bordám nyomja ,
Albumod most néztem meg van én látom !!!!!!

maccs01 : az albumom én töröltem de pótolom amint lesz energiám és új képekkel

lombikbaba : én nem gyanúsítottalak meg múltkor de téma lezárva :D megbeszéltük

bévi : az alvás nekem is nagyon nehezemre megy

Az a baj egyik oldalon sem tudok aludni mert azon nyomban elkezd mozogni ez a kis fickó :shock: hason meg kizárt most (pedig istenem de imádok ) így marad háton de az meg k..a kényelmetlen a számomra és ráadásul annyit forgolódok ez még csak a 31.hét mi lesz később velünk ???? :shock:

bmaass: csajok pesti taliban mondtam hogy én benne vagyok csak keressünk egy idő pontot ami mindenkinek jó lenne mert nekem amúgy is sűrű a naptáram úgy érzem magam sokszor mint valami fontos ügyvédnőci aki naptárral jár !!:oops: :D De ha nem írok fel mindent mikor hova kell menni elfelejtem és abból tuti gáz lesz ! :roll: és ne hogy ez miatt eltünj jó mondjuk én is múltkor besértődtem de pár nap múlva lehiggadtam és hiányzott mindenki

:oops: :oops: :oops: :lol:
Vendég

Na hívott a Miki hogy ma 1-2 között jön a biztosítótól valaki felmérni a károkat. :?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?