Hát lányok le vagyok döbbenve több szempontból is:
1. nekem eltünt a fogadott leveleim közül az a mail, amiben nekem anno Maccs megírta a közös fiókhoz a hozzáférést, így nem tudtam bejutni már napok óta, hogy elolvassam ha jól emlékszem Limo történetét.
2. Meglepett Évi albumának és profilképének eltünése, utóbbi tegnap még egyértelmüen megvolt. Az albumot a fenti okból nem tudtam megnézni, de idöközben Csillagtól megvan a belépési paraméter, így ma talán hozzájutok a belépéshez is. Sajnálnám, ha pont Évi albuma hiányozna, mert nekem az a kedvencem, mert ott mindig történik valami, mindig van néznivaló!
3. Az is nagyon rosszul esett, hogy se a hiányzók listáján nem szerepeltem, mint aki nem is tartozik közétek, se a kérdésemre nem reagált se a pesti, se a pécsi társaság, így gondolom egy tali érdeklödés hiányában elmarad. Rajtam mindenesetre nem múlik. Mi sem szarjuk a pénzt, de nekem megérte volna még egyszer megpróbálni, ha már a múltkor olyan balul ütött ki. Hozzáteszem, hogy én nem tudok akármikor itt járni, nem a szomszédból, hanem 1200 km távolságból veszem a fáradtságot, hogy számomra csak virtuálisan ismert embereket megismerjek. Éppen ezért is veszem rossz néven az érdektelenséget, de talán okulhatnék is belöle, mert ez is egy jel, egy kritika, nem hiányzok én innen se virtuálisan, se személyesen, sajnos. Nem vagyok megsértödve ha így is lenne, csak bánt legbelül. Ez van.
Na megyek és kibögöm magam egy csendesnek nem nevezhetö sarokban (a szomszéd építkezik, a gyerekek mindenhol hemzsegnek), gombóc van a torkomban, mert sajnálom magam.
Nehezen viselem a közömbösséget, hiába, nincs mit tenni.
Nektek minden jót a továbbiakban is, nincs harag, idönként talán benézek, föleg Évi, Csillag és Királylány miatt.
Puszi: Barbi