Új privát üzeneted érkezett!

Tettem fel új képet az ágyról és a keresztszemeseimről.

http://babanet.hu/album/main.php?album=231&page=2

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok, kicsit eltűntem, mert most nagyon nyüzsi van..... a melóhely miatt.
Azért megnézegettem a képeket, Dani napocskáját is Kép és Banyóciékat is KépKép sőt Bettit is, bár a kocsiból több látszik KépKépKép

Nálunk nagy helyzet van: Nov 5 az első munkanapom ez egy pénteki nap Kép Ami a jó hír, hogy kiharcoltam magamnek egy másik pozíciót, nem azt, ami járt volna. Kicsit bementem, nyüzsögtem és gyűjtöttem az infokat, aztán szépen oda is mentem az egyik mhelyi vezetőhöz, akinél egy szimpi állás volt. Azonnali interjú következett, kicsit megijedtem, mert abszolúzt nemkészültem, de nagyon jól sikerült. Már tott tartottunk, hogy okés a dolog, mikor elmondtam, hogy azért egy év múlva szeretném ha a kistesó ott vigyorogna Dodi oldalán, erre mégsem lett azonnali szerződésaláírás, egy nap gondolkodási időt kért. Tegnap a gyomrom dióméret volt, hívás sehol. Aztán este 8kor csörgött a telcsim, hogy okés a dolog mégis!!! Most nagyon örülök, mert így viszont kicsit jobb a helyzet: fél5kor garantált lelépés, de amúgy is rugalmas a dolog, ha hamarabb bemegyek, eljöhetek hamarabb (már ki is gondoltam a fél8-4ig időpontot. Sőt, ha olyan a helyzet (mivel nálunk ugye nyista segítség itthon) elképzelhető az itthonról történő melózás is - szerencsére gép és net is van. Kép Szóval azért elégedett vagyok, a fizum a duplája lett, szóval mégsem olyan nehéz gyerekkel elhelyezkedni. Kicsit összeszedjük magunkat anyagilag és már jöhet is a kishugi!!! KépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Mano
Hat ez a mai nap akkor KépGondolom Te is hogy elfaradtal a fel nap vegereKép

Gumicukor
Nagyon ugyi vagy az alkotasaiddal.Nekem is neki kene allnom,mert meg lany koromban csinaltam,bar nem kepekkel henem teritokkel.
A kep bizti nehezebbKéphogy alljak neki?bemegyek egy boltba es kerek valami kezdo kepet???

Rit
Na ez szuper hogy egy multi igy tud allni a dolgokhozKép
Remelem azert majd ha dolgozol es jatek extra akcio lesz nalatok dolgozoknak akkor eszedbe jutunkKép
Szoval akkor negyedev munka utan johet a babaproject inditas???
Eredeti tervetekrol vegkepp lemondtatok??Johet maganban isKép

Ma megjartam a nem fozest,mert fonts intezni valom volt es nem jutott ra idomKép
Alex csak nemreg aludt el,pedig a portas srac rendelt ma ebedet nekem es ott figyel a portan de addig amig nem aludt nem mertem lemenniKépPErsze ehen halok ugyhogy puszi

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit,
Gratula, ügyes voltál! Azért jó, hogy vannak munkahelyek, ahol így állnak hozzá. (Mondjuk én is bemondtam anno, hogy majd szeretnénk kistesót, de az én állásom annyira nem jelentőségteljes, és itt úgyis elég nagy a fluktuáció.)

Zita
parazita

Rit!

De jó! A rugalmas munkaidő nagyon jó tud lenni, szerencsére ebből nálunk sem csinálnak gondot.

Lehet hogy én nagyon mazohista vagyok hogy 7-re akarok járni?Kép
ma 7-kor elig bírtam felkelni. Így két év után fura.

Kataa!

Az a legrosszabb hogy tartok tőle hogy nem ez volt a legrosszabb napunk, hiszen még ki smementem. És az kiderült hogy Emmanem fogja zet jól tűrni. bár aki tűri az sem jelent semmit, meséltem a ksi barátját, aki csüt, pénteken nem is törődött vele hogy kiment az anyukája, aztán ezen a héten meg végig sír. ma már akkor is sírt amikor ott volt az anyukája, tudta hogy nemsoká elmegy.

És van még egy kisfiú aki katasztrófa, annak az arcán egy mosoly sincs, egész nap, még akkro sem amikro nem sír. De ebédnél mindíg botrányt csinál és lefektetni egyáltalán nem tudják, mindíg be kell lüldeni a szobába, mert nem tudnak tőle leudni úgy ordít. Szóval elég nehéz. Mondják hoyg ez nema legszerencsésebb hogy mindne gyerek új, könnyebb oda beszokni ahol vannak régi, már stabil gyerekek.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Rit
Szuper az állás, ügyi voltál, aztán kitartás!!!

Hát nézegettem az új lakástámogatási rendszert, amit januártól vezetnének be. Már megint nem lesz lakásunk. Uis a 10 % önerő csak max. 15 milliós lakásra vonatkozik, amennyiben az új, használt esetében 12 milla. 15 millióért max nagyon kint találunk olyat, amilyet szeretnénk, vagy csak egy másfél szobás kis lyukat, ahonnan pár év múlva ismét csak költözés lenne, épphogy megmelegedtünk. egyzserűen hihetetlen, mindketten jól keresünk, teszünk is félre rendesen, mégis olyan nehezen gyűlik össze a beugrónk. a másik, hogy a klub rádióban hallottam tegnap, hogy aki vállalja majd ezt a kontsrukciót, havi 150e ft-ot kellene fizetni törlesztőrészletet....
mindenesetre gyűjtünk tovább, talán jövő télen már ténylegesen nézelődhetünk. megbeszéltük itthon, hogy lehet lesz még addig még1 gyerekágy a szobában. anyósomék teljesen jól fogadták, persze nagyon részeleteiben még nem beszéltünk a dologról, hiszen majd csak jövő ilyenkor lesz aktuális a "legyártás".

Kataa
Én keresztszemezni úgy kezdtem, hogy bementem egy üzletbe (Rákóczi út Foltvarázs, vagy West end Éva Kézimunka - ez utóbbi drágább) és vettem egy pici macis képet, az is azt hiszem fent van a képek között, és elkezdtem. előtte a neten szétnéztem, mi is az a keresztszemes, milyen öltásek vannak, de egyáltalán nem bonyolult. a kis kép után a könyvjelzőkkel folytattam, amit tavaly karácsonyra ajándékoztam a család női tagjainak.
most egy nagy képet hímzek esténként Nefertitit. 12 A4-es oldalból áll a leszámolható ábrája, most 1 hét alatt lett kész 1 oldal Kép vagyis karácsonyra pont elkészül, mire szeretném. már látom, hogy magunknak is meg fogom csinálni. nem az eredeti szettet vettem meg, mert az majdnem 13e ft, hanem vettem uolyan hímzővászant, befestettem vöröshagyma héjából főzött lével, a fonalak listája megvolt a leszámolható rajzzal együtt, amita netről töltöttem le. Ha érdekel, akkor elküldöm az oldalak linkjét és lehet mazsolázni.

Rit
Dani napocskája Kép Állandóan leszedi, most azon gondolkozom, hogy átszúrom a napot és damillal fellógatom.

Munkahely
Szerintem most már egyre több cég érdeke lesz, hogy megteremtse a rugalmas munkaidő lehetőségét. sok embernek rossz véleménye van a multikról, pedig nem mindenhol embertelenek. ld. az én munkahelyem, a Siemens, ,ami ugye elég nagy és azért nem panaszkodhatom, pedig férfiak vesznek körül főleg. rengeteg dolgozónak vam kicsi gyereke, sok most is a pocakos, dolgoznak és nem penderítik ki őkeet, sokan távmunkáznak, ha éppen olyan a melójuk, vagy részmunkaidőben dolgoznak.

na, megyek, össze kell pakolnom, mert utazunk hétvégén a szüleimhez, meg megyek osztálytalálkozóra (10 éves), amihez nem sok kedvem van, de ha már megígértem, akkor elmegyek.

Ilkével mi újság, kibújt már a bébijük? Régen nem írt.

cupp
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa!

Nagyon boldog 2. szülinapot a nagyfiúnakKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa, nagyon boldog 2. szülinapot AlexnekKépKépKép

Mivel hétvégén nem bizti hogy jövök,

Sasha, nagyon boldog szülinapot GabcsinakKép Mi újsi veletek????

Manó, nagyon boldog szülinapot EmmánakKépKép

Banyóci, nagyon jók a képek, az egyik guggolós nagyon szép, meg az tetszett, mikor a tenyerén hordoz a férjurad. Miket találnak ki a fotósok...

Gumicukor, nagyon klassz lett Dani kuckója, szép az ágy, ágynemű. A keresztszemeseid is nagyon szépek, a görög lépcső szupi, meg a tenger gyümölcsei!

Rit, gratula a munkához, végül egész jól érte tudsz majd menni, szuper.

Jó hétvégét mindenkinek!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa
Nagyon boldog szülinapot Alexnak!!!! KépKépKép
Nem mondtunk le a dolgokról, csak van egy prioritási sorrend, amibe a kistesó már mondhatni élre került. Tudod én is egyke, Rol is egyke, Dodinak még csak uncsitesója sem lesz, szóval nagyon nem akarom, hogy egyedül legyen. Persze barátok gyerekei az más, de most itt nem játszópajtira gondoltam.
Ez az állás meg tényleg jó, elég zsíros kis hely Kép és azzal nyugtatom magam, hogy max fél évre megyek vissza, mert addigra tesó kell. Eredetileg úgy terveztük, hogy pont 3 év legyen köztük, de most azt beszéltük, hogy azért a 2év 9-10 hó sem lenne rosz. Aztán meg úgyis ő dönt ugye, mikor akar beköltözni KépKépKép

Rit

rit

anemona7

Hali!

Kataa! Manó!

Nagyon boldog második szülinapot a gyerkőcöknekKépKépKép Hihetetlen nem?

Conti!

Semmi különös nincs velünk, élünk megvagyunk. Baba a pociban növekszik, már 29 hetes és még mindig nem látnak semmit az orvosok a lába között... pedig szerdán is mutatta a doki, hogy itt a két combja, ez a feneke... szóval terpesztett rendesen mégsem látszott ott semmi. Vagy azért mert nincs is mit látni, vagy mégegy tökösKép Gáborom mint a 7ördög, olyan eleven, minden érdekli és átment drakulába. Harap. Na nem engem, hanem, a többi gyereket. Ha valamivel játszik és a másik elveszi, vagy megkísérli elvenni azonnal harap. A héten úgy megharapott 1 kifiút, hogy a 8 foga tisztán élesen látszott és középen véraláfutásos lett azonnal a kis keze. Persze a másik meg ott ütötte ahol érte és a fiamnak eldurrant az agya, na de így kell ezt??? Szerdán vendégségben voltunk és az ottani kisfiú le se szált róla, nem adta a játékait (megértem, 4-en testvérek), lökdöste, ütögette, Gabim meg csak próbálkozott-próbálkozott és egyszercsak eldurrant az agya és jól beleharapott. Tegnap meg az Ikea gyerekrészlege melletti kis játszótéren lévő kiskonyhába ügyködött, tetszett neki, egyedül volt. Eljöttünk, de később visszamentünk és addigra már volt bent egy fiú meg egy lány. Mire az anyukák-apukák hadán átverekedtem magam, hogy megnézzem mit csinál a fiam (nehogy beleharapjon valakibe...), már hallom, hogy ordít a kislány és mondja a fiú, hogy megharapták... Na ki??? Persze, hogy a Gábor. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja. Megharapták volna és nem vettem észre, vagy csak kiesett az emlékezetemből??? Mert amiket csinál még e mellett azt mind tudom, hogy valamelyik gyerek megcsinálta vele, de erre a harapásos dologra nem emlékszem.

na megyek mert még alszik addig teszem a dolgom.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Koszonjuk a jokivansagokatKépHihetetlne, hogy mar 2 evvel ezelott ilyenkor mar polyaban pozlt az apjanakKép(En meg fekudtem es vartam hogyelmuljon a erzestelenitoKép )
Vasarnap lesz a csaladi banzaj,ugyhogy keszulunk ra nagyon.Holnap bevasarolok a fozeshez.Menu:Tarkonyos pulyakragu leves,sult tengeri hal-hasabburgonya,Muszaka-tesztas rizs Kép
HOlnap meg a tortaert es a profiteloret kell elmenni,mega heliumos lufikert,ja es feldisziteni a lakast egy kicsit.
Aztan jon egy profi fotos baratunk aki keszit Alexrol kepeketKép

Delelott takaritottam,addig Alex Marikaval akertben volt,utana jatszoztunk es elmentunk a drnenihez az egeszseges igazolasert a hetfoi bolcsihez.Mar megvettem a tisztasagi csomit is tegnapKép

Parazita
Kerunk szepen pocis kepetKép

Mano
Hat igen,a felkeles nekem sem erossegem,marmint ido elott,7-kor kelek en is miota Alex megvan,de ha elobb kell,beteg vagyok toleKép
Nalunk a fele lesz uj gyerek a tobbiek meg tavalyrolKép

Gumicukor
Megkoszonnem a linkeket es koszi a bolt cimet is,mindenkepp beszerzek nehanyat a teli estekreKép
Lakastamogatast eleg fura feltetelekkel csinltak.Azt mondta ma valamelyik okos a kormanybol hog szerenynek kell lenni es akkor eleg egy 15m-os lakas.Hat en ezen mega 150e/hon voltam felhaborodva.Aki ezt megteheti annak nem kell hitelKépKivancsi lesz e a ki egyaltalan igenybe veszi.Vagyha igen akkor mindenki csak 1 1.5 szobasat vesz es oda meg nem sok gyerkoc fer,bar manapsag sajnos ez sem divatKép

Rit
Huha ezek mar kozeli tervekKépKépKép
En is ezert akarok tesot Alexnak,mert itt csak 1 unokatesoja lesz,akivel mar most alig talalkozikKép Persze kint van neki osszesen 6Kép

Na pusz,
kataa

Kép
Kép
kataa

Sasha
Nektek is viszont holnapra boldog szulinapot GabinakKépSzoval akkor azert van eselye a lany tesonak ha ennyire nem latnak semmitKép
Drakula GabiKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
lenne egy kérdesem hozátok nem tudja valaki hogy menyibe kerül ausztriába az autopálya dij vagy matrica mert szeretnék kimeni autszriába bécs és környékére és kéne tudnom hogy mennyi pénzt vigyünk magunkal vásárolni is megyünk Kép .

Sasha
petike is harap néha de általába minket néha merö csibészségböl ,rossszaságbol ,az öcsét is harapta meg már de öt azért mert féltékeny volt rá .

Puszi Csics és a fiuk
csics

Csics, ezt nem hiszem el! Egy sort sem írsz, mi van a bölcsivel????

Matrica: Magyaro. 4 napos 970,-
Ausztria 10 napos 2225,- Ft-ért itthon megveheted.

Jó sok pénzt vigyetek, jók a játékok, bár itthon is mindent lehet kapni..

Conti

conti

Sziasztok,
Csak egy gyors bejelntkezésre van megint időm. Kismanócska még mindíg nem akar kibújni, pedig mára vagyok kiírva, néha már kezdem úgy érezni, hogy így maradunkKép. Ma is voltunk a kórházban, megnézték a magzatvizet, ami szerencsére teljesen tiszta, így nem fogtak bent. Hétvégén is kell menni minden nap CTG-re, vasárnap pedig megint magzatvízvizsgálat is lesz. Doki szerint ha jövő hét szedáig nem indul meg a manó, akkor be kell feküdni és csütörtökön, vagy pénteken megindítják a szülést. Ma azt mondta a doki, hogy a belső méhszáj is kicsit kinyílt már, ezért tudták megcsinálni a bevilágítástKép, szóval a keményedések úgy néz ki, hogy azért nem hiábavalók, mert hát még éjszaka is vannak, de csak úgy 1-2 óránként, viszont akkor elég erősek. Hát így állunk jelenleg. Lili sajnos továbbra is hihetetlenűl anyás, semmit sem enged anyósnak, még a cipőjét sem húzhatja fel, szóval elég gáz, abban bízom, hogy míg én kórházban leszek, azért apa is itthon lesz. Ha ez nem így lenne, akkor komolyan aggódnék. Lili nagyon belelendült a beszédbe, már egészen jól el tudunk beszélgetni, néha kész kis önálló mondatokat mond. Egyébként igyekszem nem elhagyni magam, tegnap lenyírtam az egész kertben a füvet, na az nem két perc volt, de a picinek meg se kottyantKép. Már nem tudom mivel csalogathatnám kiKép. Megkapta Lili azt a wc fellépős ülőkét amit a Kikában néztünk még ki korábban, néha már rá is szokott csücsülni, de még eredmény nem volt. Ma beterveztünk apával egy mozit estére, gondoltuk ha már elaludt Lili akkor elmegyünk, nem is emlékszem mikor voltunk utoljáraKép. Múlt héten pedig fodrászhoz is eljutottam, annak nagyon örültemKép. Sőt Lili haját is megigazította a fodrászom, és Lili annyira ügyes volt, hogy egy hang nélkül csücsült az ölemben és közben nézte magát a tükörbenKép.
A profilomba feltettem a saját készítésű babatáskáról egy képet.

Gumicukor,
Aranyos vagy, hgoy hiányoltál!Kép A munkáid nagyon szépek és Dani ágya is szuper!

Boldog szülinapot kívánok minden szülinaposnak!

Nyuszi,
Szegény Emike, nehéz lehet most neki-nektekKép.

Most már tényleg mennem kell,
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

HaliKép

Mi is még egyben vagyunk, én is megyek ctg-re holnap is. Egyre türelmetlenebbül várom én is a nagy találkozástKép Anyukám itt van, nem nagyon enged semmit csinálni, persze ő pörög egész nap, úgyhogy csillog-villog a ház. Pedig az ablakpucolást magamnak tartogattam túlhordás esetéreKépKép

Ilke
Én is voltam fodrásznál, most már megláthat GellértKépKép Mi is moziba készülünk apávalKépKép
Tagnap éjjel én is keményedtem, azt hittem már az, de elaludtamKépKép lehet, hogy csak bebszéltem, mert előtte néztem a SzülőszobátKépKép Drukk NektekKép

Kataa, Manó, Sasha
Boldog 2. szülinapot a gyerkőcöknekKép

Sasha
Az én fiam is néha harapKép Ő az unokatesójától tanultaKép

Kataa
ez aztán a menüKép Jó mulatástKép

Zsuzsa
Mizujs?

pusz, jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Kataa, Manó, Sasha
Nagyon boldog 2. szülinapot Nektek, és jó bulizást.

Kataa
Azért ez nem semmi menü. Hozzánk nem akarsz jönni?????? Én ugyanis kicsit aggódom a kiscsaj 2. szülinapja miatt. November 7.én lesz, és én akkor már a 40. héten leszek, ha kihúzzuk addig.

Sasha
Hát nem tudom mit kéne a harapással csinálni. Az én lányom nem csinál ilyet, csak káromkodik, de azt nagyon. Sajna az apja beszél így, úgyhogy most azt tanítom a gyereknek, hogy szóljon rá apjára, ha csúnyán beszél. Egész ügyesen csinálja már Kép)))))))))))))) Akkorákat szoktam égni vele az utcán, hogy iszonyat. Még nincs 2 éves, és mint egy kocsis. Mondtam is apjának, hogy gratulálok, az egyetlen amit ő tanított neki.

Ilke, Judy
Drukkolok, hogy kismanók kibújjanak. Azért a mozit még várják meg, nem?
Ja és én is fodrászhoz készülök, hogy Tomi már a szép anyukáját láthassa meg pár hét múlva.

Gumicukor
Nagyon szépek a munkáid, irigykedem ezerrel.

Rit
Gratula az új munkához, szerencséd van. Kiváncsi leszek jövő szeptemberben hozzám mit szól a főnök, ha vissza akarok majd menni. Akkor jár le ugyanis az utódom szerződése, tehát muszáj megpróbálni, hátha mázlim lesz.

Judy
Hozzám jöhetsz ablakot pucolni, ugyanis kívülről szigetelik a házat, és most tiszta vakolat minden ablakom. Ha gondolod, én szivesen segítek kicsalogatni a manókát egy kis ablakpucolással. KépKépKép Anyukádért meg irigykedem, az enyémnek eszébe sem jutott segíteni jönni, sőt vendégeskedni akart egy hétvégét ebben a koszban.

Na megyek, apa most telefonált, hogy sokáig marad, szívnak egy szerverrel. Talán hajnalra itthon is lesz. Az én lányom meg hisztizik, mert várja az apját.

Szilcsi, Szilcsike és Tomi (aki holnap lesz 35 hetes pocaklakó)
szilcsike

Csics
MI ujsag veletek??hogy vagytok Te a muknaval?es a fiuk a bolcsivel???

Conti
Persze itthon is lehet csak jo arany aron kapni a jatekokatKépMi Fischer Price rajongok vagyunk es ugyen mar lehet kapni sok felet de hihetlenul dargan.mar leadtma a listat a noveremnek hogy mit hozzanaka anyuek decemberben mert ott harmadaba kerulKép

Ilke,Judy
Hajra utolso szorakozas a kispasik elottKép
Jo hogy most van azert segitsegetekKép

Szilcsike
Ha nem is megyek el szakacsanak kuld a futart es megcsinalomKépMar ugyis tudja hova kell jonniKép
Karomkodasban azert neha nekem kicsuszott valami pl es f..sza,na rogton utanoztaKépAzota vigyazok ezerrelKép
Ez azert jo hogy 3 evre vettek fel az utododat.Akkor mennel is vissza?
En anno forsziroztam hogy vegye 2 evre mert tuti jovok,de nem tette.Persze azota mar megbanta,de hat ilyen az eletKép a csaj jovore felmond,de akkor engem mar varhat visszaKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Conti
dehogynem irok csak sietem Kép petike szereti a bölcsit söt mihelyt beviszem vagy beviszi a párom a csoportszobába már nem is érdekeljük petikét .Imike is megszokta a bölcsit és nem sir már jol eljátszik a járokába teleteszik neki mindenféle érdekes játékal de ugy hogy neki azért kicsit nyujtozkodni kuszni kelyen és megtanitoták kanálal enni imikét már nincs haragban a kanálal Kép söt tátog a kanál látán és ujbol elkezdet hizni most 7kg 70dkg és ezt 1 honap allat hizta Kép .Petike is mostanába jött meg az étvágya annyit eszik mint egy felnött Kép egyedül eszik ,iszik, tudja hogy melyik az ö jele és onnét veszi el mindig a váltocépöjét atol füg hogy kint vagy bent vanak kabátját is letudja venni lehuzza egyedül a cipzárját és probálja egyedül leveni a kabbátot is de még ehez segitség kell legalábis ez egyik ujjbol valo kibujásbol a másikbol már egyedül kibujik nadrágját már letudja venni ,zokniját is most a cipö levevésnél tartunk azt tanitom neki már beszél hol mondatokba hol csak szavakat felismeri a villamost,a repülöt,és szivesen utánoza a nagyok rosszaságait aminek én nem szoktam örülni Kép mostanában ha nem tetszik neki valami akor leül vagy lefekszik az utcán de ezt csinálja akor is ha esetleg valahonan elakarom hozni .Munkám egész jo föképp azért mert nem kell hajnalba kelnem 7re járok dolgozni lörincre 2 megállora a lakásunktol és volt már hogy 10re hazaértem és vasarnap ,hétfö szabad igy vultunk már a páromal éterembe,söt a dinos kiálitást is megnéztük.
egyelöre ennyi mert kezdenek felébredni a fiuk .

üdv csics és a fiuk
csics

Lányok aki otthon van a homeopátiában tudna segíteni, hogy a Stodal szirupot adhatom Levinek is? Mert a tájékoztató papírján csak felnőtteknek és 5 év feletti gyerekeknek van megadva a mennyiség!

Ilke
Megy a drukk ezerrel, remélem most 7végén már babázni fogsz! Kép :

Zsuzsa, Judy
Nektek is drukkolok nagyon!

Kataa
Boldog MÁSODIK születésnapot Alexnak!

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa, Sasha, Mano

Sok boldog szulinapot kivanunk a gyerkocoknek!!!Kép

Ilke, Zsuzsa, Judy

Mar nagyon izgulok ertetek!Kép

Ma extra nyugos napja van Emikenek, valszeg a foga, meg almos, bar az esti alvas mar megoldodni latszik lassan.
Kesobb meg jovok

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok
utálom a rossz idöt mert nem tudunk kirándulni menni Kép max valamelyik muzeumot tudjuk célba venni Kép .amugy én föképp ruhát szeretnék venni bécs környékén bár lehet hogy a játékokat is megnézük .

pusz csics és a fiuk
csics

Sasha, Manó!

Nagyon boldog szülinapot a Manóknak!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

csatlakozom az előttem szólókhoz:

Nagyon boldog 2. szülinapot az érintetteknek!!!!

Rit

rit

anemona7

feltűnt nektek, hogy öregszenek ezek a gyerkőcök??? - még jó, hogy mi nem!! KépKép

rit

anemona7

Szisztok!

Sasha, Kataa!

nektek is boldog szülinapot! Illetve a gyerkőcöknek!Kép

Nálunk az van, hogy pénteki szuper napunk után (emma nagyon jól érezte magát egész nap a bölcsiben, még ki is tudtam menni fél órára, és utána majdnem végig teljesen egydül megebédelt, csak a végére hívott oda, majd délután is tök jót játszott anyukámmal, nagyon elemében volt, ő vigyázott rá egész délután), szóval péntekről szombat éjjel jól benáthásodott. valahogy meg sem lepődtem, az össze gyerek orra folyika bölcsiben, csodálkoztam is hogy megúsztuk. Ugynaaz mint múltkor, nem lázas, nem fáj semmije,eszik is, csak folyik az orra.

Azéret szobaton elmentünk a lagzibam ahol a polgáriról ki kellett vinni,a templomban ott jól elvolt és algazit angyon élvezte. Rohangált a többi gyerekkel, haza se akart jönni.

Aztán ma szülinapoztunk. Itt volak a nyagszülők is, és jól sikerült. Nagyon tetszett neki a torta, egyfolytában kérdezgette hogy ez mi, ez mi? Kár hogynincs kameránkKép és még aza hülye fényképezőnk is ledöglött, lemerült az elem és csak 9 képet sikerült csinálni.nagyon örült aza ajándék babaának is,a zóta őt viszi mendehová, 4-kormentek el anyósomék, hát ddig nem aludt el, aztán utána sem akart lefeküdni, betetette a vidóba a clifford kuytát, hát benézek öt perc múlva, ott aludt a szőnyegen. 1,5 órátKép

megyek mert rángatja az egeret Emma.

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Nalunk is megvolta szulinap,annyit dolgoztam ra de azt hiszem emgerte.Kép
Tegnap meg elhoztuka lufikat es feldiszitettuk a nappali,mar ez nagyon jo buli volt Alexnak jo ideigKép
Ma meg megfoztem,teritettem,mire eppen keszen lette mindennel mar itt is voltak a vendegekKép11-en voltunk,mindenki oda volt a menuert.Anyukam meg is allapitota hogy siman verem fozesben,hat mondjuk ot nem is nehez de azert jol esettKép
Alex megkapta az ajandekokat a mi csomo ruhabol es megtobb jatekbol alltKépPersze mind valamilyen jarmu,na ezek tol sikitozott oromeben.Az autopaj nagyon meno es ugyesen jatszik,iranyitja a forgalmat,teszi a tablakat ,sorompokat,szoval ez nagyon mergerteKép
A torta egy fekvo maci volt,termeszetesen tuzijatekkal es ket gyertyaval amit nem igazan tudott elfujni.Persze erre csak utolag jottunk ra hogy miert,mert magikus gyertya neven adtak, ha el is aludt ujra felgyulladtKépKépKépKép
O sem laudt egesz nap,csak 5 korul amikor elmentek a vendegek es elmentunk autoval,fel ora utan eleg nyugosen ebredt.Mivel apjanak talalkozoja van este igy egesz este nekem nyuglodott,egy elmeny voltKépMar alszik szerencsere,szegenykem maganak is sok volt a fradtsagtolKép

A nap beszolas az volt, hogy odament apukamhoz es kijelentette:Feri papa kerek inni bortKépHogy ezt meg kitol tanulta?KépKépKépKép

Majd teszek fel kepeket holnap.

Apropo,holnap kezdunk a bolcsiben,hat nagyon hamar eljott anap,igazad van ManoKépMEg jo hogy dolgoznom nem kell,igy egy kicsit konnyebbKép

Csics
Szuper hogy a fiuk jol viselik a bolcsit.Petike nem is sirt a elejen sem?

Forti
Sajnos azt nem ismerem,foleg csak az immunerositoknek olvastam utana.MEg annak a par dolognak aminek a drneni szerint kell lenni itthon betegseg eseten,de ez nincs koztuk.
Egyebkent mondta az uj drnenik,hogy majd surubben fogunk talalkozni Kép

Mano
Akkor jol sikerult nektek is a szulinapKép
Nem is viszed holnap?
Nem tudom hogy van ez a nathas dolog,de nem csa akkor fertoznek ha lazasak?A tesom dokija szerint igen,bar en nem fogom vinni ha kicsit is gyanus a dolog.Persze a dolgozok meg nem tehetnek egy ido utan mast.A masik meg ha Te nem is viszed es mas viszi akkor megkapja ujraKép
Na ettol felek en de nagyonKép
Eszembe voltal a heten,mert Alexnal ugy nezem most jott el percre pontosan a dackorszakKépElegge embert probalo ahogy hisztizik a jatszon ha valamit nem adnak neki odaKép

Na megyek,pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Bocs, hogy már ezer éve nem írtam, de egyszerűen nincs időm. Meló, háztartás, gyerekek, ki vagyok purcanva... minden elismerésem azoké, akik mindezt úgy csinálják, hogy napi 8 órában dolgoznak.

SZÜLINAPOSOK!
Mindenkinek boldog 2. születésnapot!!!

Gumicukor!
Nagyon klasszakat csinálsz! De MIKOR???? Én estére már hulla vagyok, alig élek, nemhogy keresztszemezzek... De most megvettem a Foltvarázs című kézimunkás újságot, abban aztán minden van, xszem, horgolás, gobelin, patchwork. Gyönyörű leszámolható gobelin-minták vannak benne. Írtam egy e-mailt az újságnak, hogy meg lehet-e változtatás nélkül csinálni xszemesnek ezeket, és IGEN!!! Szóval, most kissé vérszemet kaptam, és lehet, hogy belefogok valamelyikbe. Te megvetted már valamelyik számát? Érdemes, mert jó dolgok vannak benne, én szeptemberben is megvettem, de úgy eltettem, hogy nem találom Kép.

Csics!
Tényleg klassz, hogy nincs gond a bölcsiben. Egy csoportban vannak a fiúk?

Conti!
Még mindig izgulsz a bölcsi maitt? Én legjobban attól féltem, hogy mi lesz az alvással. Mert Ádám még mindig szopival alszik el, ami ott ugye lehetetlen Kép. És egyáltalán nem hiányolja, ő is megy a többi gyerekkel együtt aludni, az sem gond, hogy nappali fénynél alszanak, pedig itthon teljesen le van húzva a redőny az ebéd utáni alvásnál is. Annyira nem kell félned, főleg, hogy Betti tud is rendesen beszélni, és megmondja, hogy mit akar. Igaz, Ádám is megmondja, csak éppen nem mindig lehet megérteni Kép. Ettől is féltem, hogy mi lesz, ha nem értik meg, és szegénykém csak bőg, mert nem tudják kitalálni, mit akar. De a gondozónők értenek az ő nyelvén is Kép.

Hát, az én gyerekeim gyakorlatilag egyfolytában betegek Kép. 1 hét itthon, 1 hét bölcsi-ovi. Még csak október eleje van, de már harmadszorra náthásodtak be. Pedig tényleg kigyógyultak az előzőből, napokig tünetmentesek, aztán 4-5 nap a közösségben, és újra kezdődik az egész Kép. Ádám valamivel jobban bírja, de ő szopik is, gondolom, azért ez is segít, és ők csak 12-en vannak a bölcsiben, Noémiék meg 33-an, ott azért jóval több kórokozó előfordul. Szerencsére, eddig semmi komoly baj nem volt, nagyon vigyázok, hogy ne legyen semmi felülfertőzés, igyekszem rendesen kikúrálni őket.
Ráadásul a nátha miatt Ádám újból 2-3x ébred éjjelente Kép. Mire visszaszokik az alvásra, addigra itt a következő megfázás Kép. Szóval, az éjszakáink is elég zűrösek, pedig jó lenne rendesen pihenni, mert 1/4 6-kor kelni így elég nehéz.

Közben épül a házunk, elég jól haladnak, csak én nem vagyok itthon, mert ugye dolgozom. De szerencsére anyósom egy angyal, főz helyettem a melósoknak, 2x át is jött, amíg én nem voltam itthon, kivasalt nekem, szóval nagyon rendes.

BABÁK!!!!
Mi van veletek? Mikor bújtok már kifelé????

Na, megyek, mert ragadnak lefelé a szemeim, és holnap vár a munka...

Megpróbálok sűrűbben írni, nemcsak olvasni, de nem ígérek semmit...

Panda

panda
Halásztelek

Kataa, Manó
Nálunk is majdnem minden gyerek taknyos a bölcsiben - Dodo nem szerencsére Kép Továbbra is tökéletesen működik az immunrendszere. Én azt csináltam, hogy fogtam magam, elmentem a boltba és bevásároltam illóolajat, mécsest, mécsestartót és bevittem a bölcsibe. Igaz, plusz költség, de hát a bölcsi úgyis ingyenes, lazán belefér. Meg hát inkább gyógyuljon meg a többi gyerek is, minthogy az enyém kapjon el valamit. Nagyon örültek neki, használják azóta is minden alváskor.
Kattaa - ezt majd később még szerintem átgondolod. Mármint, hogy a legenyhébb tünetekkel is otthon hagyod. Dodinak pl. a szülinapján volt day off-ja és nagyon póruljártunk vele. Mármit a szülinap klassz volt, de az, hogy utána milyen nehezen szokik vissza megint, az nem semmi. Pedig neki az "csak" egy három napos 7vége volt és mégis. Szóval én úgy döntöttem, hogy csak elég indokolt esetben teszem ezt meg, mert utána ő is jobban szenved meg én is. Senkinek sem kívánom reggelente azokat a krokodilkönnyeket és azt a látványt, hogy menned kell, de a gyerkőc két kézzel nyúl utánad és könyörög, hogy ne hagyd ott.
Az az egy vígasztalt csak meg, hogy ottmaradtam lesekedni és láttam, hogy ez a műsor csak nekem szól, amit kikerültem a látóteréből abbahagyta.

Mesélj majd milyen volt az első napotok!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Az előbb már írtam, de elszállt...

Képzeljétek, ez az utolsó munkában eltöltött hetem, aztán megyek szabira. Év végéig tuti, elengedtek, a jövő év attól függ, lesz-e pociban kistesó.

És képzeljétek, a fiam elfelejtett járni. Vagyis nem hajlandó. Persze játszótéren, játszóházban, vagy olyan helyen ahol kedve van, ott megy, meg szaladgál. De ha csak A-ból B-be el kéne jutni, akkor nem. A legrövidebb útra sem. Kilépünk a lakásból, és már kéretzkedik is fel. A lépcsőn lemenni nem hajlandó, a kocsiig eljönni nem hajlandó, sétálni egyáltalán nem hajlandó. Ha bekeményítek, akkor lecövekel és ordít. És az sem használ, ha előre megyek, mert nem jön utánam. Mi ez? Egyszerű dac és lustaság? És mit csináljak? Én már nem bírom el, az apja is csak a nyakában bírja hosszú távon. Mi lesz, ha velem lesz? Nem megyünk sehová? Kicsit kétségbe vagyok esve.Kép

Egyébként nagyon rosszul bírja, hogy be kell szorulni a lakásba. Nem találja fel otthon magát, nem játszik a játékaival, hiába hívjuk játszani, csak nyűglődik. Ha elvisszük valahová, akkor persze gyönyörűen elvan. Persze viszi az apja - mert most ő van vele - amikor csak tudja, a levegőre, de sötétben meg szakadó esőben mégsem lehet, mivel sétálni nem akar, játszótérre meg nem lehet menni.

Na, megyek, még dolgozom kicsit.Kép

Szülinaposoknak sok boldogságot!Kép

Timi
szabotimi

sziasztok!
én nem nagyon tudok erre járni,de lenne egy kérdésem.
Lányom 21 hónapos, és pár napja szabotálná a délutáni alvást Kép
már körbetámlás gyerekágyban alszik, tehát simán kimászik.dumál,dumál,dumál, majd közli hogy Norci nem alszik és indul kifelé Kép
az ajtót sem tudom becsukni, mert simán eléri a kilincset és kinyitja.
este kb.10-11 órát alszik, de egy majd 2 évesnek kellene még a délutáni alvás! és ásítgat hébe-hóba, tehát bizti fáradt.
tudtok nekem ötleteket, tanácsokat adni?
előre is köszönöm:
Adrienn
adriennn

Sziasztok!

Ismét itt a gályán, igaz még kicsit köhögök, de nem mertem még egy hetet otthon maradni.

Közben amíg otthon voltam, jelöltek plusz prémiumra. Hát nagyon örülök neki, mert jól jön, de meg is lepődtem, mert nem éreztem, hogy széthajtottam volna magam. igaz bevállaltam plusz melókat, de mindig munkaidőn belül végeztem is vele. utálok sokáig bentmaradni. lényeg, hogy nem kell megszakadnom a munkában és még tömködnek is a zsebembe Kép

a párom most ismét tegnap este óta szerdáig Salzburgban van, így ketten vagyunk Danival esténként. Reggel kérte Dani, hogy bújjak mellé az ágyikóba. Kép Majdnem elolvadtam, ahogy odabújt mellém, még be is takart a takarójával.

A betegszabi alatt elkezdtem egy újabb keresztszemes képet (Egyiptomi), már karácsonyra a sógornőméknek. Kiszámoltam, hogy ha 1 hét alatt 1 A4-es leszámolható oldalt kivarrok (eddig ennyit sikerült), akkor 12 oldallal 3 hónap alatt végzek, vagyis pont karácsonyra.

hétvégén vidéken voltunk a szüleimnél, szombat este meg a 10 éves osztálytalálkozón. hát kicsit rosszul esett, hogy 10 év távlatából mindenki elmesélte mi történt vele, és osztályfőnökünknek csak pár emberkéhez volt kérdése. pl. meg sem kérdezte miért ezt a szakmát választottam, uis anno szerinte tök hülye vagyok a matekhoz és a fizikához, csak mert nem 5-ös volt a jegyem belőle, hanem 4-es.... azt sem kérezte milyen anyukának lenni, semmit, így egy csomó mindent e sem mondtam, csak annyit, hogy aki kíváncsi rám, annak a vacsorán el fogom mondani.
hát nem sok mindenkinek van gyereke, sok osztálytársam úgy vélekedik a gyerekről, hogy az csak rossz lehet. van, aki még az esküvő előtt nagyon szeretett volna, aztán mióta férjhez ment, már nem, mert nem tudja elképzelni, hogy a gyerek mellett 24 órában ugráljon Kép Elképesztő ámilyet hallani. Tisztára úgy gondolják, hogy ha már gyerek van, akkor megáll az élet és nincs tovább, pedig sokan nem is karrieristák. A vacsor ais elég hülyén vette ki magát uis fiúkra volt bízva a szervezése. Mivel az étterem kb. 10 km-re volt a várostól, direkt kértük őket, hogy ne legyen a kajában sör és bor, hanem legyen opcoinális. legyen helyette desszert. erre ott volt arengeteg pia, egy valag pénzt kifizettünk és a végén érintetlenül otthagytuk. mivel aki vezetett, az nem ivott, a kisgyerekesek sem.... tisztára felpaprikáztam magam emiatt. tuti a 15 évesen nem fogom ezt engedni és a fiúkar nem lesz bíza semmi. a másik, ami zavart, hogy volt pár srác (a nagymenők), akik már gimiben is mindig gúnyosan nevettek más osztálytársaimon. most is ha valaki nem vezetőbeosztással büszkélkedhetett, de rendeben elvágzi a munáját és még szereti is, uúgy összeröhögtek. egyszerűen vérlázító volt.
voltak, akik tanárnők lettek, azokat is kiröhögték, az osztályfőnökünk meg csak elit osztályt tud elképzelni, hoyg csak azokat lehet tanítani, aki pedig esetlek szakmunkásokat, azoknak már esélyt sem ad. rendesen diszkriminált már gimiben is és most sem változott.
persze voltak, akikben kellemesen csalódtam, és jókat beszélgettem velük.
szóval kicsit rossz szájízzel jöttem el....

közben voltam a hugommal aurafotózáson is. tök érdekes volt, meg kipróbáltam egy chi gépet is.

kataa
Keresztszemes oldalak
Orosz
http://www.7ya.ru/photos/index-private.aspx (itt az A,B,C ... stb. ben keresgélj, oldal közepe körül)
Kínai
http://www.meilaodiy.com/bbs/index.asp
itt regisztrálni kell

http://www.hot.ee/bn/xstitch/heritage.htm

Csics
Igen, kíváncsiak vagyunk NAGYON, hgy megy abölcsi, meg neked a munka! Úgyhogy kérünk szépen beszámolót.
A H&M boltokban nagyon jó rucik vannak gyerek is és felnőtt is és nagyon jó áron és minőségben.

Kataa, Manó, Sasha, Rit
Boldog 2. szülinapot a gyerkőcöknek!

ausztriai játékok
lehet hogy ott harmadába kerül, de ha beleszámoljuk a benzint és az egyéb utiköltséget az ottani kaját, akkor már drágább, mint itthon.

káromkodás
na, az nálunk nincs. a párom eleve nem beszél csúnyán, én meg már leszoktam, pedig én aztán tudtam, de még jóval a gyerek születése előtt elhagytam a trágár dumát. persze azért néha tudnék most is cifrát Kép

Forti
Stodal szirupot csak 5 év feletti gyerekeknél lehet adni!. inkább adj Pulsatilla golyócskákat, az is nyákoldó.

Kataa
A Te Alexodnak is elérkezett a dackorszak Kép pedig hogy féltél tőle. De hát ezzel önállósodnak, próbálgatják magukat.

Panda
Keresztszemezni este szoktam. Most, hogy beteg voltam, kicsit több idő jutott rá, mert amikor aludt a gyerek, akkor is tudtam csinálni, és este is. Persze nem minden este, mert an amikor éppen főzök. Bár mostanában Danival együtt főzök, jól elvan velem kint, és nem kell este 9 után nekiállni, persze van amikor akkor tudok csak főzni, olyankor nem kézimunkázom. Általában 11kor szoktunk lefeküdni aludni, addgis zoktam 1-2 órát bökdösni a tv előtt. és most jön a kérdés, hogy a todna hogy fér még bele. hát azt is amikor éppen nem főzök és nem keresztszemezek, akkor munka után délután Danival együtt, vagy tv-zés helyett Kép házimunka? sokszor azt hiszik, mivel anyósommal együtt lakunk, hoyg ő csinálmindent és nekem nincs dolgom. pedig nem csinálja meg helyettem. nos, sok mindent lecsökkentettem, pl. nem vasalok, csak amit feltétlenül kell. a mosás elvan magában a mosógéppel. mosogatás, mindenki maga után mossa, amiből evett, vagy főzött, mosogatógépünk nincs. porszívózás portörlés, felmosás hétvégén amibe a férjem is besegít, meg dani is imád törölgetni Kép, fürdőszoba wctakarítás hetente 2x az esti fürdések után.
vagyis igyekszem a házimunkába nem belefulladni, talán mert anyukámtól mindig ezt láttam és nem akartam elveszni a lakás kotrásában. rend van nálunk, de szeretem, ha látsziik, hogy élünk is a lakásban, nincs minden a helyére igazítva.

Az újságot még nem vettem meg, én a neten szoktam keresgélni és töltögetni.

ilke
nagy drukk, lehet már babázol is!!!

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Most írtam Ilke férjének sms-t, mi újság velük és éppen már a szülőszobán vannak!!!!! KépKép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

dackorszak az nálunk is van: nem sír, meg ilyenek, hanem bemutatja, hogy ő már nagy és önálló. Semmit de tényleg semmit nem fogad el, hogy megcsináljunk. szerencsére már egyedül öltözik, mert ordít, ha segíteni próbálnánk. a zoknikkal viszont baj van, azok nem akarnak szót fogadni. fél óráig is képes elbíbelődni, prsze ha nem bírom cérnával és segítek, akkor ordibálás és leráncigálja magáról, szóval rosszabb, mintha hagyom. Viszont önérzetességének köszönhetően már a cipőt is megtanulta egyedül felvenni - a bekötést nagy kegyesen megengedi. Reggelinél ő keni a saját kenyerét - a tempót és a tisztaságot már nem is részletezném. Szóval lassan beleőszülök a tempójába - mi meg ott toporgunk az apjával és sietnénk valahova. Persze közben jókat nevetünk, hogy milyen édi+ milyen ügyi, de egyúttal tényleg idegborzoló is.

de jó Ilkének. Most úgy cserélnék vele!!!

rit

anemona7

Sziasztok!

kataa!

Hát szerintem fertőz nem lázasan is, mert akkorhogyan kapnák el egymástól? márpedig ma mindne második gyerkőc taknyos volt bent. Én mosta beszoktatást ha nem muszáj enm szakítom meg, mert akkor kezdhetjük előlről. Ezért ma is vittem. ne lázas, nem is volt, és az orra is olyan hogy nem kell két percenként szívni.

Ma én már elég sokat kint voltam, egész jól bírta, de azért volt sírás is. Először 9-1/2 11-ig voltam kint, nem sírt amikro kijöttem, de 1/2 11-kor elesett valami labdában és nem tudták megvígasztalni. Persze nálam kb 1 perc alatt megvígazstalódott és ment is tovább játzsnai. bent voltam fél órát, akkor újra kiküldtek, akkor sem írt, szépen kezet is mostt ebéd előtt, de ebédelni már nem volt hajlandó nélkülem leülni, sírt, be kellett havjanak. na, 1 perc, és gyönyörűen evett, 2 tányér spenótot.
Holnap újra próbáljuk, abban reménykedünk hogy holnap már lezs asztaltársa (most kezd beszokni) és hátha úgy már majd leül nélkülem. jam és holnap már megpróbálják lefekteteni is. Egyébként za is a rossz hogy még mindíg van két kisfiú aki folyamatosan sír az anyukája után, pedig az egyiknek 3. a másiknak 4. hét és ezt a többiek is elég rosszuk visleik, főleg az újak, eszükbe jut a saját bánatuk. na megh a gondozónő is a vígazstalással foglalkozik, nem tud velük játzsani.

Ilke!

hajrá! nagyon várjuka híreket.

Manó

KépKép
manó

Rit!

Nálunk az illóolaj az nem megy, mert kint alszanakKép de orrcseppet, ilyesmit lehet vinni. Én úgy vagyok vele hogy amíg ne,a nnyira náthás hogy folymataosan szívni kelljen neki, addig hagy menjen. ha nnyira náthás hogy 10 percenkéntszvíni kell akkor itthon fog maradni egy-két napra,a nnyi alatt lemegy az e dolog, mert azt nem akarom hogy ott nem szívják és arcüreg gyullad
st kap pl. Dodonak könnyű, volt kitől örökölnie a jó immunrendszertKép

Kataa!

Tényleg, mesélj, bár az első nap még nem az igazi.

Mi náthára szoktunk szedin coryzaália nevű homeos bogyót, egész jó, direkt a sima orrfolyásra van, amikro smemi más tünet csak taknyos.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Eloszor is 3 kep tegnaprolKép
Kép
Kép
Kép

Megjottunk ma a bolcsibol,persze szepen eljatszott de egyszersem jott oda hanem a nala kisebbeket patyolgattaKépSajons a hivatalos gondozonoje beteg lettigy csak a tarsa volt bent,de hat ez vanKépVolt 2 kislany hat vagy fel orat sirtak de keservesenKépAlex is figyelte oket,de nem vennek ra merget hogy majd o is rakezdi,mar csk ahogy Mano is mondta egyik siros vonzza a masikatKépItt is minden masodiknak folyt az orraKépUgyhogy igy hamar megbetegszik azosszes.Nem voltak csak 8-an mert a tobbi meg otthon volt betegen.
Amugy kedvesek voltak a gondozonok.Viszont ami eddig elkerulte a figyelmemet, hogy honlap en mar ki leszek kuldve egy orara.Hat kivancsi vagyok.Azt mondtak ne szokja meg hogy ha valami van en bejovok es megvigasztalom,az az o dolguk,mar hat eve erre tertek at, homert a regi modszer hogy egesz heten veluk volt az anyuka nem jott be nagyon,sokkal nehezebben razodtak bele.Es az is kiderult ha nme az elejen sor akkor kb 1 honap mulva kezd tiltakozni .
Szerdan 2 orara kell mar otthagyni,csutortokon-penteken mar egyedul lesz delig.Es jovo kedden aludna ott eloszor,de en azt nem eroltetem,majd meglatjuk hogy tetszik neki a dolog.Megha ugysem alszik ott minek szoktassam ra?KépMivel mondtam hogy nem dolgozom igy megegyeztunk abban hogy penteken nem fog jarni,mert akkor ugyis nagyizunk mar.Van ilyen tobb gyerek aki csak 4 napot jar.Hat ez volt elso lepesre,aztan persze meg menet kozben valtozhat a dologKép

Panda
Jo hogy jelentekezel neha,elhiszem hogy strapasak a napok.Jogsiddal mi ujsi?Ha vezethetsz mar nem elszel ennyire faradt hidd elKép

Rit
Milyen illoolajat vettel?Mentholos van itthon,az jo??mert nekem csomo mecsesem van,,ugyhogy holnap megkerdezem hogy kell-e nekikKép

Timi
Tudom mirl beszelsz,en kukacom is ilyen,nem veletlenul jatszik be a bolcsi.Sosm gondoltam volna de egyszeruen keves vagyok neki egy egesz napon atKép
O sme erti ha esik inkabb sir hogy menjunk marKép
Hat hogy miert nem akar jarni,eleg bonyolult kerdes,biztos lusta de en a helyedben megkerdeznema dokit hatha hallott mar ilyenrol.

Gumicukor
OsztalytaliKépAz enyem tavaly obban sikerult,de azert a regi klikkesedes megvoltKép
Koszi a website-okatKép
En is nagy H&Mrajongo vagyokKépAz osszes terhes rucim is az volt es olcso de szuper minosegKép

Ilke
Hajra ott a szuloszobanKép

Rit
Nalunk a hiszti nem is siras hanem ez a nem is tudja mit akar nyekerges es kozben a labaval toporzekol.Ha kinevetem meglepodik de nem mindig hagyja abbaKépA tegnap extrem volt,de bizots a nem alvastol.Meg is fogadtam meg egy nem alvos napot nem csinalunkKép

Mano
Hat igen a beszoktattast en sem szakitanam meg ha nme lazas,de azon csodalkoztam hogy meg sem lepodnek hogy tobbnek folyik az orraKép
Alex is leult es megitta az ananaszlet a tobbiekkel nagy buszken a kisasztalnal,olyan cukik voltakKép

Nam egyek mert fozni kell holnapra,most hogy regel elmegyunk ezt is ilyenkor kell csinalnom.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ezt az sms-t kaptam:

"Németh Bálint ma 13:40-kor világra jött, méretei: 3850 gr, 52 cm. Anyukája és ő is jól vannak, de legjobban az apukája Kép"

Jó gyors volt a picike!!! Gratula Ilke!!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Panda, köszi a bíztatást a bölcsivel kapcsolatban! Lehet, hogy nem lesz belőle semmi!
Képzeljétek, végighívtam a közeli bölcsiket, és sehol sincs hely. Holnap azért két helyre elmegyünk felíratkozni, de nem bíztatnak. Sajnos én még májusban nem tudtam, hogy vissza kell mennemKép Mi van azzal, akinek élet-halál kérdés hogy visszamenjen dolgozni, addig rinyál míg beveszik?
A másik lehetőség a munkahelyem közelében keresgélni, de ezen még rágódom, mert akkor Betti is napi 2x 50 percet autókázna.
Ha meg nem megyek vissza dolgozni, mást fognak felvenni, mert egy kolleganőm súlyos beteg lett és januárig tudnak várni csak.

Ilke, de jó nekedKép

Kataa, akkor jól telt a szülinap és az első bölcsis nap is.

Na megyek, felébredt Bettikém.
Conti

conti

Ilke, gratulálok a kicsi fiúhozKépKépKép Szupi méretek! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!
C.

conti

Ilke!!!

Gratulalok a pici (nagy)Kép fiuhoz!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Gratula a babahozKép

Conti
Nehez dolog ez,igy jarta en is hogy mar majusban beirattam erre augusztus vegen ki is derlut hogy megsem megyek.De a jatszotern hallottam hogy nalunk is csak januari kezdessel vesznek fel mar gyerekeket.A tesomek is beadjak Zalant,es tegnap kijelentette remek sogornom,arra hogy szerintem ilyenkor nemlesz hely.:Nem baj majd megoldjuk egy kis csuszopenzzelKépHat majd rajon hogy ez nem igy mukodikKépKépKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

ADrienn

Nalunk is hasonlo volt a helyzet es meg most az. Hetente kb 2szer alszik napkozben, nem tudom mi lesz vele az oviban. Es porog egesz nap.Kép Bezarni a szobaba nem akarom, ha nem eleg almos, ne aludjon.Aztan par nap alatt felgyulik es alszik napkozben is. Persze azert ne add fel ,en is sokaig probalkoztam, hetekig, mire bele kellett torodnom, hogy nem megy. Es meg a most is minden aldott nap megprobalom letenni napkozben is.
Mostanaban meg este sem akart aludni, de ennek mas oka volt, arrol tarsalogtunk az elmult napokban. Ebben kezd javulni a helyzet, de meg mindig nem tokeletes.

Hiszti

Dackorszak, megspekelve fogzassal!!!Kép
Ezerrel uvolt, mikor masodszor is vege a Micimackonak es ebedelni kell. Probalom higgadtam kezelni, de nem konnyu, meg a hidegzuhanyt is beigertem neki. Aztan a kivarasos taktika bevalt, megvartam mig lenyugszik, mivel sem a joszo, sem a hangos szo nem hasznalt.Kép

Gumicukor

Lehet megprobalom a keresztszemezest is, rajtad felbuzdulva rendeltem egy szep pipacsos festmeny-gobelint. Nemsoka kesz a vizimalmos is es meg van vagy hat keszen, amik varjak a keretezest.

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa, én is szívesen nyomnék egy kis csúszót, de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá... Holnap többet tudok majd. Közben eszembe jutott, hogy meg kéne fűznöm anyukámat, hogy vállalja el, és megkapná a gyest, de ha el is vállalja, akkor is 2x 1 óra utazás lenne, mert börsön lakik.

Banyóci, nálatok hogy volt ez a csúszópénz, lehet magánba is!

C.

conti

Ilke!

Gratula babához! nagyon szép súllyal született! Mondtam anyukámnak is és nagyon örült, mindíg kérdezte megvan e már a baba.

Conti!

Én azt tudom javasolni hogy járj a nyakukra és kérdezgesd sűrűn vane hely, ne várj hogy ők hívjanak. Ez úgy van hogy ha kimarad valaki annak adják a helyet aki épp ott van és rácsap, pl nálunk midíg a játszósok kapták, vagy az ismerősök, hiába nem ők voltak az elsők a listán.

Szóval így mennek ezek a dolgok.

manó

KépKép
manó

Csúszópénz szerinetm valahogy úgy megy hogy valakinek adsz , pesrze minél feljebbi beosztásban hogy riaszzon ha van üresedés. Kb 1-2-3 hónap után szokták páran feladni, amikro sokat beteg pl a gyerek.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

"Október 12-én 6.00-kor megérkeztem.paramétereim: 3200g, 54 cm, üdv: Fodróczy Gellért"

Gratulálunk!KépMilyen egyszerre Ilkével. ha ezek a babák megindulak! lehet hogy Zsuzsa is?

manó

KépKép
manó

Upsz, azt kifelejtettem hogy az aláírás persze Gellért és JudyKép

manó

KépKép
manó

Ez meg egy másik topikban volt:

"Sms-t Rzsuzsáéktól: Megszületett Récsán Luca 3600/55"

Gratulálok Ilkének, Judynak és Zsuzsának!KépKépKép

Nagyon egyszerre jöttek ezek a babák!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Óriási gratula Judynak Gellérthez és Zsuzsának LucáhozKépKépKép Sok boldogságot nektek és jó egészséget!

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?