Sziasztok!
Ismét itt a gályán, igaz még kicsit köhögök, de nem mertem még egy hetet otthon maradni.
Közben amíg otthon voltam, jelöltek plusz prémiumra. Hát nagyon örülök neki, mert jól jön, de meg is lepődtem, mert nem éreztem, hogy széthajtottam volna magam. igaz bevállaltam plusz melókat, de mindig munkaidőn belül végeztem is vele. utálok sokáig bentmaradni. lényeg, hogy nem kell megszakadnom a munkában és még tömködnek is a zsebembe
a párom most ismét tegnap este óta szerdáig Salzburgban van, így ketten vagyunk Danival esténként. Reggel kérte Dani, hogy bújjak mellé az ágyikóba.
Majdnem elolvadtam, ahogy odabújt mellém, még be is takart a takarójával.
A betegszabi alatt elkezdtem egy újabb keresztszemes képet (Egyiptomi), már karácsonyra a sógornőméknek. Kiszámoltam, hogy ha 1 hét alatt 1 A4-es leszámolható oldalt kivarrok (eddig ennyit sikerült), akkor 12 oldallal 3 hónap alatt végzek, vagyis pont karácsonyra.
hétvégén vidéken voltunk a szüleimnél, szombat este meg a 10 éves osztálytalálkozón. hát kicsit rosszul esett, hogy 10 év távlatából mindenki elmesélte mi történt vele, és osztályfőnökünknek csak pár emberkéhez volt kérdése. pl. meg sem kérdezte miért ezt a szakmát választottam, uis anno szerinte tök hülye vagyok a matekhoz és a fizikához, csak mert nem 5-ös volt a jegyem belőle, hanem 4-es.... azt sem kérezte milyen anyukának lenni, semmit, így egy csomó mindent e sem mondtam, csak annyit, hogy aki kíváncsi rám, annak a vacsorán el fogom mondani.
hát nem sok mindenkinek van gyereke, sok osztálytársam úgy vélekedik a gyerekről, hogy az csak rossz lehet. van, aki még az esküvő előtt nagyon szeretett volna, aztán mióta férjhez ment, már nem, mert nem tudja elképzelni, hogy a gyerek mellett 24 órában ugráljon
Elképesztő ámilyet hallani. Tisztára úgy gondolják, hogy ha már gyerek van, akkor megáll az élet és nincs tovább, pedig sokan nem is karrieristák. A vacsor ais elég hülyén vette ki magát uis fiúkra volt bízva a szervezése. Mivel az étterem kb. 10 km-re volt a várostól, direkt kértük őket, hogy ne legyen a kajában sör és bor, hanem legyen opcoinális. legyen helyette desszert. erre ott volt arengeteg pia, egy valag pénzt kifizettünk és a végén érintetlenül otthagytuk. mivel aki vezetett, az nem ivott, a kisgyerekesek sem.... tisztára felpaprikáztam magam emiatt. tuti a 15 évesen nem fogom ezt engedni és a fiúkar nem lesz bíza semmi. a másik, ami zavart, hogy volt pár srác (a nagymenők), akik már gimiben is mindig gúnyosan nevettek más osztálytársaimon. most is ha valaki nem vezetőbeosztással büszkélkedhetett, de rendeben elvágzi a munáját és még szereti is, uúgy összeröhögtek. egyszerűen vérlázító volt.
voltak, akik tanárnők lettek, azokat is kiröhögték, az osztályfőnökünk meg csak elit osztályt tud elképzelni, hoyg csak azokat lehet tanítani, aki pedig esetlek szakmunkásokat, azoknak már esélyt sem ad. rendesen diszkriminált már gimiben is és most sem változott.
persze voltak, akikben kellemesen csalódtam, és jókat beszélgettem velük.
szóval kicsit rossz szájízzel jöttem el....
közben voltam a hugommal aurafotózáson is. tök érdekes volt, meg kipróbáltam egy chi gépet is.
kataa
Keresztszemes oldalak
Orosz
http://www.7ya.ru/photos/index-private.aspx (itt az A,B,C ... stb. ben keresgélj, oldal közepe körül)
Kínai
http://www.meilaodiy.com/bbs/index.asp itt regisztrálni kell
http://www.hot.ee/bn/xstitch/heritage.htm Csics
Igen, kíváncsiak vagyunk NAGYON, hgy megy abölcsi, meg neked a munka! Úgyhogy kérünk szépen beszámolót.
A H&M boltokban nagyon jó rucik vannak gyerek is és felnőtt is és nagyon jó áron és minőségben.
Kataa, Manó, Sasha, Rit
Boldog 2. szülinapot a gyerkőcöknek!
ausztriai játékok
lehet hogy ott harmadába kerül, de ha beleszámoljuk a benzint és az egyéb utiköltséget az ottani kaját, akkor már drágább, mint itthon.
káromkodás
na, az nálunk nincs. a párom eleve nem beszél csúnyán, én meg már leszoktam, pedig én aztán tudtam, de még jóval a gyerek születése előtt elhagytam a trágár dumát. persze azért néha tudnék most is cifrát
Forti
Stodal szirupot csak 5 év feletti gyerekeknél lehet adni!. inkább adj Pulsatilla golyócskákat, az is nyákoldó.
Kataa
A Te Alexodnak is elérkezett a dackorszak
pedig hogy féltél tőle. De hát ezzel önállósodnak, próbálgatják magukat.
Panda
Keresztszemezni este szoktam. Most, hogy beteg voltam, kicsit több idő jutott rá, mert amikor aludt a gyerek, akkor is tudtam csinálni, és este is. Persze nem minden este, mert an amikor éppen főzök. Bár mostanában Danival együtt főzök, jól elvan velem kint, és nem kell este 9 után nekiállni, persze van amikor akkor tudok csak főzni, olyankor nem kézimunkázom. Általában 11kor szoktunk lefeküdni aludni, addgis zoktam 1-2 órát bökdösni a tv előtt. és most jön a kérdés, hogy a todna hogy fér még bele. hát azt is amikor éppen nem főzök és nem keresztszemezek, akkor munka után délután Danival együtt, vagy tv-zés helyett
házimunka? sokszor azt hiszik, mivel anyósommal együtt lakunk, hoyg ő csinálmindent és nekem nincs dolgom. pedig nem csinálja meg helyettem. nos, sok mindent lecsökkentettem, pl. nem vasalok, csak amit feltétlenül kell. a mosás elvan magában a mosógéppel. mosogatás, mindenki maga után mossa, amiből evett, vagy főzött, mosogatógépünk nincs. porszívózás portörlés, felmosás hétvégén amibe a férjem is besegít, meg dani is imád törölgetni
, fürdőszoba wctakarítás hetente 2x az esti fürdések után.
vagyis igyekszem a házimunkába nem belefulladni, talán mert anyukámtól mindig ezt láttam és nem akartam elveszni a lakás kotrásában. rend van nálunk, de szeretem, ha látsziik, hogy élünk is a lakásban, nincs minden a helyére igazítva.
Az újságot még nem vettem meg, én a neten szoktam keresgélni és töltögetni.
ilke
nagy drukk, lehet már babázol is!!!
puszi
gumicukor