Sziasztok!
Én is itt
A hétvégénk elég jól telt, Zsuzsó aranyosan viselte a Nagyi szállítását és a húrcolaszást. Szombat óta cumis lett a Kisasszony. Eddig én nem nagyon akartam adni és örültem, hogy nem kell neki. A kocsiban viszont elkezdett nagyon sírni, gondoltam, próba szerencse. Úgy rákapott, hogy csak na és teljesen megnyugodott, azóta ez a csodaszer, ami minden sírást elmulaszt
Úgyhogy beletörődtem a dologba...
Versenyeztetés: Én már azt is utálom, hogy a Védőnő kérdezgeti a havi státusznál, hogy miket csinál a gyerek, sajna már itt kezdődik a versenyeztetés. Tudom, hogy ezek azért vannak, hogy megnézzék, jól fejlődik-e a gyerek, de engem zavar...
Asszem én azt a típusú szülőt nem bírom, aki nem azért meséli, hogy mit tud a gyereke, mert büszke rá, hanem azért, hogy Te szarul érezd magad, hogy a tiéd nem tudja...
Na most ebbe a témakörbe hogyan szőjem bele azt, hogy a Kiccsaj tegnap ügyesen hátról hasra fordult? Pedig annyira büszke az anyai szívem!
Vicky és Zsó: jobbulást Nektek, remélem, gyorsan jobban lesztek!
Funky, sztem néha belefér egy kis nem hízás, figyeld egy hét múlva is, amíg nem fogy, addig nincs gond! Lehet, hogy most hosszban fog nőni sokat. Ha nem nyűgös, van kaki, alszik, akkor nincs gond.
Juci, járókát mi a következő szempontok szerint vettünk: gurulós legyen, fixálható, szétszerelhető, egyszerű és olcsó
Mi ezt vettük:
http://www.katicabababolt.hu/index.php?kategoria=13
Az állítható, görgős, 17ezreset vettük és nagyon bejött
Ja, és tök jó, hogy lassan megszabadultok a kengyeltől!
Viki, régebben írtam a szocpolról, hogy azoknak jár, akik azelőtt vették fel a hitelt, mielőtt eltörölték. Szóval, mi megkaptuk, tehát érdemes utána nézni...
Úgy látom én is, hogy a tali egyelőre napolódik. De azért még reménykedem
Na megyek vasalni, meg főzni.
Szép napot!
Boruska, mikor jöttök?