Gigi
Igen, igen! Nekem is ez a problémám. Egyik oldalról úgy szeretném, ha ott lenne velem a férjem...biztos sokkal nyugodtabb lennék, viszont tényleg aggaszt, hogy mit fog szólni a nem éppen szívderítő látványomhoz.
Azt már előre kikötöttem, hogy csak a fejemnél lehet, véletlenül sem szeretném, ha szembe kerülne velem.
Régen paráztam a beöntéstől, (kész paragép vagyok
), de asszem inkább az, mint, hogy ott a helyszínen termeljek valamit. Azért még megkérdezem a férjem, hogy szerinte, hogy fog reagálni.
Te, és, hogy kerültél egy méhlepény közelébe?
Megszült a szomszéd csaj, aztán áthívtak, hogy nézd meg, vagy mi? Bocs, de elképzelni sem tudom. Ráadásul még életemben sem láttam ilyet. És, milyen volt?
Valahogy ezektől olyan rosszul vagyok, pedig egyszer fakultatív voltam boncoláson még a fősulin, és ott semmi bajom nem volt (gondolhatod, hogy néztek ránk, amikor monduk, hogy mi műszaki főiskoláról jöttünk. Egészségügyiből meg nem akartak menni)
Neked is 4 Uh-od volt, vagy te voltál fakultatív is esetleg 3D-4D-en. Én voltam 4D-en még a 20. héten...még szerencse, mert akkor már majd 4 hónap telt volna el a mostani UH-ig. Az a rossz, hogy bár tudom, hogy mocorog (sőt...igen aktív a drága), de olyan kíváncsi vagyok már, hogy mekkora lehet vajon. Na jó, nem nyávogok tovább...de várom beszámolód a lepénykét illetőleg. Valaki azt mondta (egy idős néni), hogy az is úgy néz ki, mint egy gyerek. Nekem ez elég hihetetlenül hangzik, ezért érdekelne.
Barbara
Úgy örülök, hogy kibékültetek! Nem is jó veszekedni! De, hogy ti milyenek vagytok...
Egyikőtöknek sem jó, hogy nem bújtok össze, de azért konokoskodtok.
Én ilyenkor, még ha mérges is vagyok odabújok a férjemhez, vagy ő hozzám, és már el is szállt a mérgünk. Lehet, hogy egy kicsit szipogunk, és bocsánatot kérünk a másiktól, de utána sokkal jobb! De egy a lényeg, hogy szent a béke köztetek, és remélem, nektek sem lesznek nagyobb vitáitok!
Puszi,
Zsófi