Új privát üzeneted érkezett!

Brik.
Alapból gáz volt, de a doktornő miatt nem maradt meg rossz emléknek!

Évi, csak hiányolni kellett!!
Látod, minden oké!
Egészségedre a süti!!

NA mostmár sziasztok!

szilvás76

[quote="brikancs"]S írta:brikancszia!
Evilány te miért jársz ilyen korán Nst-re?

Brik

3 hete kevés magzatvizet találtak nálunk,ez miatt. De szerintem már javulóban van,az nst-k is egyre szebbek.(első méréseknél 8 cm volt most már 10 cm,12-től normál)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi jó hétvégét! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi

Örülök, hogy jó lett, remélem minden oké lesz, drukkolok nektek!!:-))

Szilvás jó hétvégét nektek!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi tényleg nálad láttam, annyira édes kép a babátokról :-)) Te hol fogsz szülni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ha a blogban levő 30.heti bejegyzéses képre gondolsz az nem az én babám csak minden héthez odabiggyesztem az odaillő korú képet :oops: van Tomi is,de régebben :)
Pécsett fogok szülni,kizárásos alapon a Klinikán.

evilany

Bocs azt hittem, hogy a tiéd :-)) Elnézést kérek. Értem, Pécs, jujj de rég voltam Pécsen:-))) Jókat hallottam a klinikáról. Szoktam olvasgatni, mindig a kórházakról, klinikákról .-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nem kell elnézést kérned tényleg félreérthető,általában odaírom a bejegyzéshez hogy kép forrása .... de ehhez nem írtam :oops:

Hát én nem vagyok elájulva a Klinikától eddig a Megyeibe jártam de azt összevonták ezzel a hellyel,így kénytelen kelletlen...

evilany

Én régebben a II. klinikán szültem, jó volt minden, de úgy éreztem most változtatnom kell. Ezért választottam kórházat is meg dokit is. De úgy érzem, megtaláltam azt a doktornőt, akitől már most sok kérdésemre megkaptam a választ ez lelkileg annyira jó:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik szia nagyon aranyosak a gyerekeid,mi kislányunk is Lili lesz :lol: igaz te kislányod nagyobb de már 3 Lili van CSAPATBAN :lol:

Évi Tomika ügyes kisfiú és mit mondjak már most érzi ha hétvége jön,de az a lényeg jól van és most már hátha rendeződik a víz is teljesen!

Én nem sokára kész vagyok a főzéssel gulyásleves majdnem kész csülökpörkölt fő és házi tarhonyát csináltam hozzá gyúrt tésztából,ma se sokat eszek már látom ez valahogy nem az én menüm,de a férfiaknak kell az energia!!!

Kép
bévi

Brik csodaszép a lányod! A kisfiad is jó pasi ám :wink:
Ákos: :cry: Mi történt? Persze csakis akkor ha publikus és akarsz róla beszélni.
Írsz egy keresztnevet?

Szilvi: lecsúsztam rólad, de jó hétvégét neked/nektek is :)

Évi de jó - de jó! Nagyon ügyes ez a gyerek! Almáspite: hmmmm a kedvencem. Egészségedre!

Ilus várjuk az élménybeszámolódat :wink: Bár a neme úgyis titokban marad :D

királylány

Szia Bévi!

Köszönöm :-)) Lili szép neve lesz, imádom a lányom nevét, kis cserfes a gyerekem illik hozzá :-)))

De finiket főzöl:-)) Házi tarhonya, de fincsi lehet :-)) Én szerencsés vagyok csak hétvégén főzök:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Pecsétszámok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Én szeretem és bírom is a meleget :lol: :wink:
Viszont nagyon tudok fázni :evil:

Majd akkor lesz meleg, ha már én is azt mondom :lol: :lol: :lol: :wink:

Vanilla
Nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocakok szépek :lol: :lol: :lol: :lol:

Brikancs
Nagyon szépek a gyerekeid!
Vizsgákhoz drukkolunk!
Az érzéstelenítéstől ne félj! :wink: Általában egy szúrást lehet érezni... (én a spinál, az EDA előtt szoktam egy kis helyi érzéstelenítőt adni).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Örülök, hogy alakultok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi vége a hétnek? :wink:

evilany

Az ott alul a ctg leletemen azt jelenti hogy ha mozog a vonal hogy van méhtevékenység?(blogba scanneltem,ott rákattintva jól látszik,van hogy kitér a 25 és 50 közé)

evilany

Szia Dia!

Brigi vagyok Köszi a dicséretet! :-))
A babát 40. hétig hordtam szülni mentünk be és előtte pár órával meghalt egészséges volt a köldökzsínór kétszer a nyakára tekeredett. 2009 októberben sikerült elengednem teljesen és utána teherbe is estem:-)) Publikus: Egyszer leírtam a történetet itt a Babaneten az egyik fórumon le van írva, de csak azért nem szoktam, mert hát kismamák vagyunk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brigi,atyaég. Nagyon sajnálom. Tudnék mit írni de inkább nem,nem kell feszegetni nyilván.

evilany

Szia Ircsi!

Köszönöm szépen a dicséretet! Köszi a drukkolást:-))

Te aneszteziológus vagy? Remélem jól írtam:-)) De rendes vagy! Remélem adnak nekem is érzéstelenítőt, ha kell:-)) Spinális az fájdalmasabb amúgy, mert hogy mélyebbre szúrnak?

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nálunk is lokális érzéstelenítőznek EDA-nál.(meg mindennél)

evilany

Évi
Holnap még megyek az iskolásaimhoz...
NST: normálisan is vannak méhösszehúzódások :wink:

Brigi
Sajnálom :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,aha,akkor lehet azt mérte meg.
Nincs friss pocak montázsod?

evilany

Brigi
Igen, anesztes vagyok...
Szerintem, a spinál se fáj jobban, sőt... spinált általában vékonyabb tűvel szúrjuk, mint az EDA-t.
Szúrás leginkább addig, akkor fáj, mikor a bőrön szúrunk keresztül, azt meg el lehet zsibbasztani... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi meleg azt én is jobban bírom sőt imádom és utálok fázni :lol: ,milyen kis rendes doktornénid van,azt én is nevettem ma ezt a pecsét számot jól fel dobtam :oops: de mindenki leírta majdnem az övét :lol:

Brigi sajnálom a történteket ez nagyon fájdalmas lehet és lehetett de igaza van Évinek nem szabad ezt neked mondani én is tudnék mit írni de nem akarok sajnálom :cry: Ircsi a doktornéni a csapatban!!

Kép
bévi

Montázs most nincs... nem volt rá időm... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sajnos előfordul az ilyen, szerencsére csak ritkán:-)) Oka volt hogy így történt, de Isten megajándékozott Álmossal és most a kicsivel. Lili is boldog :-))

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Főzés én szeretek főzni meg ha már itthon vagyok akkor addig is lefoglalom magam,meg azért ilyenkor hétvégén ugye 3 férfinak kell is rendesen!(párom két fia és ő hétköznap a kicsi nincs itthon kolis)Néha nehéz kitalálni mi is legyen de minden nap valami más van persze ha majd nagy meleg lesz azért nehezebb lesz nekem is meg ha ketten lennénk akkor nem kellene minden nap de így igen.Hétvégén meg cseresznyét fogok rakni már megérett a kertben,veszek diabetikus cukrot és azzal rakom most kipróbálom biztos finom lesz :lol: :lol: :lol:
Tina merre vagy???Melisch????Barbcsi remélem sikerült a vizsgád!!!!

Kép
bévi

Bévi megértem, hogy tudnátok mit mondani.

Az jó, ha van egy doki néni a csapatba:-) Milyen érdekes minél többször vagy terhes annál nehezebb. Sokkal fáradtabb vagyok mint eddig, És többször van keményedésem is, nekem kicsit a külső méhszáj nyitva, ezért többet pihenek. Mondjuk amúgy is állandóan aludnék:-))

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi cseresznye :-) Imádom:-)) Minden apró gyümit imádok. Mi is megyünk ma vásárolni, remélem kapok végre epret vagy bogyós gyümiket:-) Ma ribizli levest ettem, olyan jól esett. Én is szeretnék majd eltenni, igaz én lekvárt, most fogok ilyet először csinálni, remélem sikerül:-)

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brigi én minden évben szoktam befőttet elrakni vagyis mióta kertes házban lakunk mert panelben nem volt helyem hova rakni nem volt kamrám nah itt van egy hatalmas nagy szobának is jó lenne sok lomot elnyel.Én körét,cseresznyét,meggyet,barackot,uborkát,szoktam és eper lekvárt főzök ezek közül csak barackot szoktam venni a többi van a kertbe most nem termelek magamnak idén nincs kertem mert nem bírnám csinálni de eddig minden évben volt élveztem nagyon bio és sok sok termés mindig ott ültem ha időm engedte.

Kép
bévi

Itt hagylak benneteket, megyünk el aztán tanulás ezerrel. Holnap este benézek:-))

Puszi mindenkinek!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bévi bár nálunk is így lenne, de én még nem mertem eltenni semmit, na majd idén. Eperlekvárral kezdem:-) Most megyek vár a család:-))

Sok puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brigi jó tanulást és várunk majd!!!!!

Kép
bévi

Mára én hoztam ebédet,holnap megyünk anyukámékhoz,én főzök,őzgerincben sült csirkemell,krumplipüré lesz,vasárnap-hétfőre meg egy jó adag tejfölös paprikás csirke tarhonyával.

Jáááj ez a gyerek olyan mint az anyja imádja az édességet,csak úgy pörög a pitétől :)

evilany

Sziasztok, itt vagyok, olvaslak titeket, csak meló is van ezerrel! Majd még írok, de szerintem csak este - nagybevásárlás, le kell olvasztanom a fagyót, 4 adag mosás, takarítás főzés - ezt így ma este meg holnap délelőtt.

Kép
xtina75

Brigi értem :cry:
Mit tanulsz?

Tina hű de el vagy havazva....

Most nem tudok bővebben......munka van, lassan megyünk is haza Bencével. Ma el kellett hozni az oviból délben. Holnap esküvőre megyünk.
Szép hétvégét mindenkinek!

királylány

Sziasztok!

Üdv a fedélzeten Brigi!

Nem írtam, hogy fiam nem csuklik! Sőt, épp ellenkezőleg. Csak van, aki elkerekedett szemmel néz rám, hogy az meg micsoda??? És hogy honnan veszem, hogy csuklik. Én meg magyarázom lelkesen, hogy ilyenkor gyakorolja a nyelést, készül a szopizásra :wink:
Engem egyébként nagyon idegesít egy idő után a csuklás... :roll: pici kattogás odabent...

Mennem kell! Bocs!

bekri

Évi! Örülök, hogy minden ok veletek, és lassan visszazökkensz a "rendes" kerékvágásba. Meglátod, még hiányozni is fognak a gyakori NST-k. Én kb. a 20. hétig jártam nagyon sűrűn vizsgálatokra, akkor mondták, hogy innentől normál terhesgondozás. Most már majd' egy hónapja nem voltam dokinál, tényleg már hiányzik.

Brigi! Sajnálom és nagyon megértem a történeted. Sajnos tudnék mesélni én is, :cry: de ez most új lap!!! Viszont egyre nehezebben tudom uralni magamon a pánikot, és tartok tőle ez csak rosszabb lesz, persze tudom "kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni"
limo73

Sziasztok, megjöttünk a dokitól...:)

Képet nem kaptunk most sem, de már "sajnos" nincs is minek ráférnie egy olyan kis képre...

babócánk jól van nagyon, most is mozgott (már amennyit a hely enged neki, mondjuk csinál ő magának, ha kevésnek találja, olyan amőba formákat csinál a hasamból, néha jót röhögünk rajta...

A feje teljesen lent van...nincs becuppanva még, de be van állva...doki megint megerősített, hogy azért érzek néha mensis feszülést...de ez van, most jó helyen van...és igen, jól érzem, hogy a drágám a bordámon pihenteti a lábikóit...

Most is mondtuk, hogy ne mondja meg mi lesz (barátnőm is ott volt, nekik úgy tűnik lányuk lesz, de azért még nem mondta biztosra a doki, mert elég rejtőzködő babájuk volt)...nálunk meg szólt, hogy most ne nézzünk oda, met ennek a drága gyereknak naná hogy terpesztenie kel...lehet, hogy talán láttam a nemét, de inkább elfelejtem a képet, mert nem akaraom semelyikbe beleélni magam...

Adatok:
BPD: 72mm
OFD: 91mm
HC: 250mm
AC: 230mm
Súly: 1200gramm
Terhességi idő 28+1
Lepény a mellső falon tapad, átlagos mazatvíz, és minden más is jó (mármint baba szervei)

Megkaptam a cukorerdeményem is:
éhgyomri: 4,3
terhelt: 4,6, úgyhogy teljesen rendben van

Ja, Gábor már csak röhögött...odaértünk, az aszisztens meg mondta, hogy akkor nyugodtan beülhetek CTG-re...de mondom szerintem még nem kéne...de nyugodtan, de mondom 28 hetes, ja, pedig ő azt hitte a vége felé vagyok...dokim is nézett, hogy nem kéne nekem még CTG...mondom nem, aztán csak annyit olvastunk le a szájáról, hogy te jó isten, mekkora...én meg már csak röhögök...:)
Ma egy ilyen gigahas napom van úgy tűnik :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo :cry: :cry: nyugodtan mesélhetsz,főleg ha könnyebb úgy,a "pánik"ról is... miért jártál a 20.hétig olyan gyakran?

Bea,ja értem,akkor félreértettünk :) engem is idegesít néha a csuklás...picit..olyan fura :)

Ilus fogadjunk fütyit láttál :lol: :lol:

evilany

Voltunk a tescoban megvenni a hétvégi kajákhoz mindent,hát úgy elfáradtam... :shock: biztos csak a hőség miatt...beraktam egy mosás,felmostam és most eldőlök vizszintbe,tv-zek,majd este még elmosogatok...

evilany

Hát, majd kiderül, hogy mit láttam...:)
Most már izgulok nagyon, hogy mi lehet...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

:wink:

evilany

Én reggel megcsináltam minden ilyet...meg is lepődtem, hogy mi ütött belém, aztán azóta csak ülök a gép előtt, vagy fetrengek a TV előtt...vagy épp orvoshoz megyek...de valahogy sehol nem olyan kényelmes...ha egyszer találok egy olyan pózt, szerintem szülésig fel se kelek belőle...:)

Ma bent voltam a melóhelyemen is (új biztiőr nem akart beengedni, nem hitte el, hogy itt dolgozom/tam :wink: ) bevittem a tp papíromat...de olyan jó hűvös volt bent...:)
Meg sok gyerek...gyereknap miatt kifestették őket Avatárnak, merthogy ugye ezt adják most nálunk az LG-khez...és mindenfelé kékre mázolt gyerekek rohangásztak...az egyik hülye volt főnököm is a westendben kifestette az arcát...kíváncsi lettem volna, mit csinál az ügyfél, ha vezetőt kér, és megjelenik kék fejjel... :D

Ilus

KépKép
badzsulka

Nna, sziasztok

Először is Brik, üdv a fedélzeten!

Badzsulka, Diánál még furcsa volt, de kezdem megérteni azt, aki nem akarja tudni, hogy fiú-e vagy lány, Vanilla esetéből tanulva... Én nagyon szeretnék majd kislányt elsőre, persze a fiúnak is nagyon fogok örülni, de az igazi lány lenne. Szóval beleélni valamibe magad, ami aztán kiderül, hogy nem is az... Bár szerintem én nem fogom majd kibírni, ha újra várandós leszek, hogy ne kérdezzek rá, de nem az elején, megvárom a 4D-t, és csak ha premierben látszik, akkor szeretném tudni.

A héten a kollégáméknál, ahol 4 lány van, és már az első óta fiúra várnak, ott kiderült, hogy az 5. is lány (21 hetes kismama a felesége) Szegénykém, mondta is, hogy kellett pár nap, míg beletörődött. Persze imádja a lányait, de annyira szeretne fiút...

3 éve lakunk ebben a házban, de ma jutott el odáig a párom, hogy kiszilózta végre a mosogatót (pedig amúgy mindent megcsinál tök hamar, de ez valahogy elhúzódott). Ennek örömére el is mosogatott. Én bevásároltam, megy az első mosás.

Holnap tyúkhúslevest főzök, sok zöldséggel. Meg sütök olyat, hogy tepsibe rakok apró újkrumplit, húsos császárszalonnát meg hagymát, és összesütöm, közben sörrel locsolgatom. Nem lesz diétás, de az ilyesmiből keveset szoktam enni. Csinálok hozzá paradicsomsalátát.

Jó hétvégét nektek! Pihenjetek sokat!

Kép
xtina75

[quote]L írta:imo nyugodtan mesélhetsz,főleg ha könnyebb úgy,a "pánik"ról is... miért jártál a 20.hétig olyan gyakran?

Évi! A történetemet beírtam a gmailbe, de csak nem babonásoknak ajánlom!!!
limo73

Limo, elolvastam, uhhhhhhhhh - és ezek után nem csodálkozom, hogy ennyi vizsgálatot megcsináltál. Hihetetlen erős nő lehetsz, hogy ebbe nem roppantál bele, és belevágtál újra. Azt kívánom, minden rendben legyen a kisbabáddal... 100 éves koráig!

Kép
xtina75

Limo
Drukkolok, hogy most boldog anyukaként távozhass a szülészetről!

(Mindenkinek megvan itt a maga tragédiája...mégis tudunk bizakodni :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ebben a topikban mindenkinek egészséges babája fog születni!
És a legkorábbi babáink is csak július második felében fognak kibújni a védett helyükről!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság