Sziasztok, megjöttünk a dokitól...
Képet nem kaptunk most sem, de már "sajnos" nincs is minek ráférnie egy olyan kis képre...
babócánk jól van nagyon, most is mozgott (már amennyit a hely enged neki, mondjuk csinál ő magának, ha kevésnek találja, olyan amőba formákat csinál a hasamból, néha jót röhögünk rajta...
A feje teljesen lent van...nincs becuppanva még, de be van állva...doki megint megerősített, hogy azért érzek néha mensis feszülést...de ez van, most jó helyen van...és igen, jól érzem, hogy a drágám a bordámon pihenteti a lábikóit...
Most is mondtuk, hogy ne mondja meg mi lesz (barátnőm is ott volt, nekik úgy tűnik lányuk lesz, de azért még nem mondta biztosra a doki, mert elég rejtőzködő babájuk volt)...nálunk meg szólt, hogy most ne nézzünk oda, met ennek a drága gyereknak naná hogy terpesztenie kel...lehet, hogy talán láttam a nemét, de inkább elfelejtem a képet, mert nem akaraom semelyikbe beleélni magam...
Adatok:
BPD: 72mm
OFD: 91mm
HC: 250mm
AC: 230mm
Súly: 1200gramm
Terhességi idő 28+1
Lepény a mellső falon tapad, átlagos mazatvíz, és minden más is jó (mármint baba szervei)
Megkaptam a cukorerdeményem is:
éhgyomri: 4,3
terhelt: 4,6, úgyhogy teljesen rendben van
Ja, Gábor már csak röhögött...odaértünk, az aszisztens meg mondta, hogy akkor nyugodtan beülhetek CTG-re...de mondom szerintem még nem kéne...de nyugodtan, de mondom 28 hetes, ja, pedig ő azt hitte a vége felé vagyok...dokim is nézett, hogy nem kéne nekem még CTG...mondom nem, aztán csak annyit olvastunk le a szájáról, hogy te jó isten, mekkora...én meg már csak röhögök...
Ma egy ilyen gigahas napom van úgy tűnik