Új privát üzeneted érkezett!

hmm mutatom a poci macim :) Kép
Vendég

Évi, nyugi...csak pozitívan...:)

Nekem csík van, bár szerencsére nem olyan erős (még), szőr is van...:( se a dokim mondta, hogy nehogy elkezdjem leszedni bármilyen módon, mert akkor megmarad majd...
repedésem szerencsére nincs, remélem nem is lesz...mondjuk anyukámnak az egész hasa szétrepedt még velem, nem túl szép neki, és a hugom után nagyon nem is ment neki már vissza...remélem nem ezt az alkatot öröklöm...eddig úgy tűnik bírom a nyúlást még...

Ilus

KépKép
badzsulka

itt a másik milyen erős a csík igaz ? Kép

és hogy kinn a köldököm is :)
Vendég

Vanilla :wink: formás alkása van Bencének :wink:

Bévi hát látod már azt se tudom hányadika van,ma megyek nem holnap.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja megnéztem a kiskönyvem és a leletem is,mindkettőre 29-et írtak ezért kavarodtam meg de biztos h.péntekről volt szó szóval én sem értem már.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla neked is dinnyés pocakod van ti véknyak voltatok szerintem azért olyan kis dinnyés a pocak aranyos!!!

Évi mindegy ne számít mikor mész csak Tomi jól legyen :lol: csak én nem értettem ma mész de holnapi dátum nah de most már tiszta minden :lol:

Kép
bévi

éhes vagyok :(
Vendég

Akkor biztos azért írtad el te is mert ők is elírták,de ettől függetlenül ugyan úgy fogadnak majd gondolom!Csak elírták!

Kép
bévi

Na,megyek mert előtt még ebédért megyek a városba onnan fel 30-assal a Sörgyárhoz.
Majd du.jövök.

evilany

Sziasztok!

Akkor most bevetettem azt a trükköt, amit Ircsi is írt a múltkor: 2x nyitottam meg a babanetet, hátha így tudok reagálni....
Nem mondom jó sokat írtatok. :shock:

Ircsi: szééééép Katus építménye! :D

Csillag már komolyan aggódtam! Tessék vigyázni magadra! Szép nagy pocakod van. És igen, minél többedik terhesség annál nagyobb pocak.....állítólag.

Bévi ne aggódj! A doki meg azért van, hogy kérdezz! Akár ezerszer is ugyanazt! Én Bence születése után állandóana vércsoporttal nyaggattam a dokit. Mert Bence AB negatív és meg A negatív vagyok. Aztán felvilágosított minden egyes alkalommal, hogy akkor lenne gond, ha a baba pozitív lenne. Írdd fel a kérdéseidet és tedd is fel őket. Annak meg örülj ha nyugodt.

Nekem mindig ezeket az adatokat méri. A súlyról tudom, hogy igen nagy eltérések lehetnek, de nagyon bízom benne, hogy nem lesz nagy baba.

Clárika én is izgulnék már a helyedben. Csak jó lesz az a gép!

Enyém doki június 30-án jön vissza szabiról, akkor van jelenésem nála :lol: Utána már nem megy szabira azt mondta :lol:

Woody aranyos volt a kollégáidtól a búcsúztatás és nagyon szép ajándékot kaptál. Ma van az utolshow nap, tarts ki és a jövő héttől te is lehetsz grafomán.... :lol:

Bekri én Bencével nem éreztem csuklást. Illetve nem tudtam mit kell érezzek, így nem is emlékszem rá. Most sem tudtam milyen is az, de valamelyik este annyira sokáig és ritmikusan éreztem valamit, hogy gondolom az volt az. :)

Claire örülök, hogy lányod szája szépen javul. Kitartást a vizsgákhoz.

Maccs kép nincs, mert nem készült. Küzdött vele, hogy legyen egy 3D-s, de ez a gyermek nem akarta. Így hagyatkozhatsz az álmaidra :lol:
Gyerkőcöknek jobbulást. Az a legrosszabb mikor látod, hogy szenved de nem tudsz segíteni.

Brikancs üdv!

Ilus enyém doki sem egy szószátyár típus, de ha gond van akkor szól. Tehát ha semmit nem mond akkor minden oké. Viszont soha nem érezteti velem legalábbis, hogy neki rossz napja van esetleg. Ha kérdezek mindig válaszol, nem heseget el.
Klíma: szerintem nem egészséges.
Szép a pocakod!

Szilvi mennyire igazad van az időjárással kapcsolatban! Fogunk mi még könyörögni a 25 fokért....

Évi szorítok mára, hogy minden rendben legyen!
Ruhafüggő mennyire látszik a hasam. Van aki elcsodálkozik, hogy terhes vagyok.

Vanilla tényleg pufóka az arca....de szerintem minden gyereknek az. Bence kis pilinszka volt, de az arca! Mármint enyémnek anno....

Na mire a végére értem.....

királylány

vigyázz magatokra évi és nyugi jóóó
Vendég

Vanilla ha az megnyugtat én egyfolytában éhes vagyok ugye sokszor keveset hát tudnék enni reggeltől estig ezt érzem,csak egyszerre nem megy sok!!!!!

Kép
bévi

Dia ez a megoldás jó,hogy kétszer nyitni meg a lapot úgy látom így jó sokat lehet írni és nem feledkezel meg semmiről Ircsi be tanított minket :lol: Dokim nekem is megy szabira de azt mondta augusztusban itthon lesz,nah ajánlom neki mert utána megyek :lol: :lol: neked is jó hosszú szabira megy most már engem 2-3 hetente fog hívni azt mondta most 2 hét múlva menjek mert 31 hetesen kell a kukucs minden babának!

Kép
bévi

No kérem szépen: 30+6 napos:
Fejemet ne tessék nézni....Kép

királylány

nekem például vannak olyan napjaim semmit nem eszek szinte tegnap is csak ebédet ettem semmi mást azóta most eszek a tegnap elötti maradék maradékát :)

kitaláltam mit főzök ma :) husi levest rántok trappista sajtot , szalma krumplit , rántott tököt , és rántott húsit :) nyámi juj már úszik a nyálam is :)
Vendég

Bévi nem tudom mikor megy szabira, de június 30-án kezd. Szerintem nem olyan hosszú az. Rosszabb lenne, ha júliusban menne. Így tuti nem passzol át másik dokinak. Legalábbis remélem, hogy nem jön közbe semmi neki.

királylány

Dia jó a pocakos fotó neked is aranyos pocid van!!!Igen jó,hogy a dokid most megy szabira azt hittem most megy el és majd akkor jön vissza arra értettem hosszú,de még mindig jobb mint az enyém szerintem júliusban fog vagy június végén már mondta de nem emlékszem,bele se merek gondolni mi lenne ha nem lenne ott,tuti ideges lennék és nehéz lenne számomra így ez az egész,de én ezért fogadtam többek közt szülésznőt is,én olyan ember vagyok akinek kell egy szakember aki ott van akit ismerek nem akkor láttam először és tudok hozzá szólni meg nyugtat a jelenléte.Lehet hülyén fogom fel,de ez ad biztonságot!!!!

Kép
bévi

Bévi enyém doki a szabiról is bejön, hacsak nem külföldön tartózkodik, de ilyen nem szokott előfordulni nála.

királylány

space... :-) léccilécci

Nekik is jár a pihenés, gondoskodni fog rólad, ne félj!!!

szilvás76

Hát biztos bejön szabiról ha otthon van,de mondjuk azt nem kérdeztem tőle ha elmegy nyaralni akkor bejönne-e de szerintem nem,biztos nem jön haza az ország másik végéről azért mert én szülök ez a tény de nem lesz ott gond itthon lesz mindenki orvosa.Mondjuk én dokim már nem is szüleszt a kórházban 2007-óta csak aki puncsos,vagyis aki már rég óta hozzá jár meg orvosok ismerősei meg stb.Mikor én megkértem anno azt mondta nem tudja nem mond semmit mivel nem tudja mikor lesz szabija és mennek nyaralni,de utána beszéltük megint ezt és azt mondta augusztusra több szülése is van így tuti itthon lesz!!!!

Kép
bévi

na lányok aszt hiszem elmegyek főzni további jó beszélgetést késöbb jövök aztán még megnézem kivel mi van :) pusszancs nektek
Vendég

Enyém doki el volt utazva mikor az egyik ismerősömnek megindult a szülés. telefonáltak neki, autóba vágta magát, de pont lekéste a szülést. Pedig igyekezett. Mondjuk nem tudom mennyire nyomták őt pénzzel....

királylány

Hmm érdekes én biztos vagyok benne az enyém nem jönne be de nem is várnám el nyilván mindenkinek van magán élete és úgy gondolom elég sokat foglalkozik betegeivel mindegyik főleg akiket választunk mert akkor nem tennénk azt,nekik is kell szabadság minden baba időre jön és nem lesz gond itthon lesz minden doki! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Itt a mi kórházunkban úgy van hogy be kell menni felhívni a szülésznőt ha van olyan ha nincs akkor aki bent van majd az hivja a dokit előbb ő jön meg előbb megvizsgálnak mert lehet még pár órát ott vajudik az ember a doki nincs veled végig itt nálunk legalábbis én eddig így halottam,a kórházban megkérdezik van-e fogadott orvos és ha igen ők értesítik nem a beteg.De ezt is megbeszélem majd vele!!!
Én is megyek kicsit tevékenykedem a konyhában bár semmi kedvem és eszem valamit ez a sokszor kicsi evés olyan érzés mintha egész nap csak ennék!

Kép
bévi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek :-))

Remélem jól jegyeztem meg a neveket, ha nem bocsi:-)
Lombikbaba István kórházba fogok most szülni, minden új lesz orvos, szülésznő, kórház:-) Vizsgák jogból vannak, holnap is van egy ezért egy kicsit kevesebbet leszek az elején, de most jó itt lenni és beszélgetni:-)) A baba neve azt mondják kislány, habár azt hiszem Vanilla írta hogy nekik 30. hétig lány volt, most fiú :-)) A lányunk Zita nevet kapja, habár ez még lehet változik. Sokat agyaltunk rajta:-)) Negyedik szülés a 2. bébim meghalt sajnos:-(( Azóta született egy kisfiam, és van egy 11 éves lányom:-) Most meg jön a kicsi lány.

Evilány 7,00 volt a cukrom pont határ. Próbálom a diétát tartani, nem mondom hogy könnyű, próbálok rengeteg zöldséget enni. Szerencsém van mert a párom ebédet szállít és náluk van cukrosoknak hami és így csak 4 étkezést kell számolnom:-))

Vanilla, hát Monor tényleg itt van, sűrűn megyünk át vásárolni, meg upc-t fizetni:-)) Nagyon szép a babátok:-)) Jók lettek a 4d képek. Én eddig mindig a Barossba voltam, eddig mindig jó volt, kedvesek voltak nagyon. Az én kislányom szereti takarni az arcát nagyon nehéz őt lekapni:-)) Szégyenlős :-))

Fog szülni valaki az Istvánba? Volt köztetek olyan akit császároztak és utána természetesen szült? Én az első két bébit természetesen szültem. Álmost császárral 38. hétre, mert az előzmények miatt meg toxémia miatt. De most minden vágyam újra simán szülni, minden nélkül ahogy az első kettő bébinél :-))

Vagyok olvaslak benneteket, csak közben tanulok :-))

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik. Én az Istvánban szültem, 2006-ban Dr Gajdos Editnél. DE símán, nem csaszival, így nem tudok ebben mit mondani. Ki az orvosod?

szilvás76

Ja, ha jól emlékszem, innen a fórumról Kata szül MOST ott... De most nem mernék erre megesküdni. :-)

szilvás76

Gyermekeim:

Kép 28 hetesen
Kép Álmos
Kép Lili

Kép
Kép
Kép
brikancs

De szépek! :-)

szilvás76

Szia Szilvás!

Én Dr. Kassai Enikőnél fogok szülni, egy tünemény, nagyon kedves, nagyon szeretem őt. Simán próbálkozunk, de ha nem megy akkor császár spinális érzéstelenítéssel, nagyon félek ettől a spinális és epidurális érzéstelenítéstől. El nem tudom képzelni milyen lehet.

Eddig mindig fájdalomcsillapító nélkül szültem, most is úgy szeretnék :-)) A császárt meg anno altatásban végezték, ez az én kérésem volt mert akkor is tartottam a "hátba szúrástól":-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Köszönöm szépen!:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

brikancs, én elvileg ott fogok szülni...legalábbis a dokim ott van...ma is pont megyek be hozzá vizsgálatra délután. Kinél fogsz szülni?

Ilus

KépKép
badzsulka

Brik, pü-t küldtem.

EDA-tól ne félj... Spinálról nem tudok mit mondani...

Nekem megváltás volt az EDA. Gondolom, Neked muszáj, hogy ha mégis csaszi lesz, ne kelljen kapkodni?
A Babának mindenképp jobb, ha nem altatnak, "csak" érzéstelenítenek...

Ne félj, semmi baj nem lesz... :-)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.28 12:32-kor.

szilvás76

Szasztok!
Gyors bekukk...
Évi-drukk :)
Brikkancs-szépek a gyermekeid! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás köszi a privit. Megnéztem, köszönöm:-) De mit éreztél amikor szúrnak vagy azt nem érezni? Vagy akkor már nem is azzal foglalkozol?

Bandzsulka Dr. Kassai Enikőnél fogok szülni:-)) Te kinél fogsz szülni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Köszi Csillagfény :-))

Szilvás jól leírja, sok helyen olvastam, de az ember úgy fél az ismeretlentől. Habár a szüléstől soha nem féltem érdekes:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Először (ha jól tippelem) egy pici szuri volt (csak a bőr alá?), majd utána adták be az EDA-t, NEM FÁJT!!!! Inkább egy pici villanást-melegséget éreztem, majd a hátamra kellett feküdjek, és mint ha "langyos vízzel" töltenének fel, olyan érzés volt. Jó értelemben, ez az érzés "folyt szét" és a fájdalom meg elmúlt. Baromi jó volt...

Ircsi biztos elmondja majd pontosan hogy csinálja élesben, de tényleg nem fáj, inkább csak parázik az ember... :-)

szilvás76

Értem, akkor biztos nem lesz semmi gond. El nem tudtam képzelni, hogy milyen lehet:-)) Mindegy azért tudatosítom minden nap hogy simán szülünk:-))) Ez a vágyam:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én, ha megint olyan hosszadalmas lesz, mint a Kisfiamnál, és "hamar" bekerülök, nem csak a tolófájásokra, rögtön kérni fogom, most nem fogok vele várni... ;-)
...ha egy üzlet beindul... :-)

szilvás76

Dr. Németh Milósnál fogok szülni...a te dokidról még nem hallottam, de biztosan jó...:) az EDA-tól nagyon félek...és nem azért, mert veszélyes, hanem mert nem bírom, ha a gerincemhez nyúlnak...még Gábortól sem tudom elviselni...úgyhogy csak emiatt (vagy főként emiatt) nagyon remélem, hogy nem lesz császárom...mondjuk egy kis szúrásba nem halok bele, de akkoris...majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra a kórházzal kapcsolatban...meg mindenkiére, aki ott szül (előttem)

Ilus

KépKép
badzsulka

Nem tudom első két szülésnél eszembe se jutott Lilinél 1 nap volt a vajúdás, de jó volt :-)) Nem mondom hogy nem fájt, de nem volt eszembe se hogy kérjek. Ákosnál, ott nehéz volt mert már a baba nem tudott segíteni, az nagyon fájt, de ott se jutott eszembe, meg ott az volt hogy nehogy mérgezést kapjak meg hogy minél előbb szüljünk, gyorsított volt minden. Álmosnál bejelentették császár ott megkérdezték, de én azt mondtam inkább altatás már bánom, mert majdnem megfulladtam, meg lelki nyomokat hagyott rendesen.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Bandzsulka az én dokim nem régóta dolgozik ott. Te választottál szülésznőt? Én se tudom milyen lesz remélem nem kerül rá sor, de ha mégis megírom milyen volt:-)) Örülnék az alternatív szobának is:-) De hát a kicsi lány dönt, mikor milyen gyorsan vagy lassan jön:-))Mire lesz idő:-))

Néztem a honlapjaitokat nagyon jók:-))
Bandzsulka te már voltál NST-n. Én még nem voltam, azt nem később kezdik?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Aki az én szülésznőm volt, na azt NEM ajánlom Nektek. Bár mindenki más, nekem nagyon nem jött be. Kb háromszor láttam, a saját dokim az utolsó 1,5 órában velem volt, a szülésznő meg az uccsó 10 percben... Ez általában fordítva szokott lenni...

szilvás76

Nem voltam még NST-n...asszem 34 vagy 36. héttől kell majd hetente járnom a dokimhoz...
Szülésznőt nem választok...tudtommal a dokim még egy szülésről sem hiányzott...direkt úgy is vette a házát, hogy max 1 órán belül beérjen, és nem is nagyon szokott elutazni sehova, gyakorlatilag bent lekik a kórházban...(ezt fórumokon meg ismerősöktől is hallottam/olvastam)
Barátnőm márciusban szült nála, azt mondta, hogy kb nem hagyott feladatot a szülésznőnek a doki...még vicceket is mesélt, hogy oldja a feszültséget...úgyhogy én szülésznőt nem választok külön...

Ilus

KépKép
badzsulka

Na, lassan elkezdek készülni, megyünk 3 után a dokihoz...:)
Délután még jelentkezem...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok, lassan én is megyek...
Majd benézek még (megpróbálok), hiányolom Évit...

szilvás76

Megjöttem.
Nagyon ügyes volt a töki,úgy látszik minden pénteken benne a boogie a lábában mert alapból 140-el tekert mozgásra 160...elégedett volt mindenki.Szülésznő azt mondta mivel a 10 cm már már normál érték,kérdezzek rá a dokinál mennyire kéri még ezt a sűrű nst-t. Vizsgálat után hívtam(nem vette fel,visszahívott,lényegtelen)azt mondta jó akkor kedden ne legyen nst(kaptam alapból időpontot rá de így visszamondtam)hanem legyen egy UH. Hétfőn meg ugye megyünk hozzá este magánban.

Kép

Utána voltam pletykálkodni meg Mikinek szereztem eldobhatós rucit a szüléshez(a klinikán 1000 ft-ért osztogatják a kispapáknak... :roll: ) most értem haza és épp almás pitével jutalmazom magunkat :) egy héten egyszer kijár...(az a mai menü,gulyásleves,almás pite)

Brik,én vagyok aki már nst-re jár idejekorán de remélem nem sokáig :)

evilany

Bandzsulka jó dokid van :-))
Nekem is beér az orvosom gyorsan:-)) Lehet nem nálad olvastam én is úgy tudom 36. hét legalábbis nekem is akkor kell mennem majd

Bandzsulka majd gyere írd meg mi volt :-))

Szilvás akkor nincs jó élményed. Sajnálom.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia!
Evilány te miért jársz ilyen korán Nst-re?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?