Sziasztok!
Köszi mindenkinek
)
Remélem jól jegyeztem meg a neveket, ha nem bocsi:-)
Lombikbaba István kórházba fogok most szülni, minden új lesz orvos, szülésznő, kórház:-) Vizsgák jogból vannak, holnap is van egy ezért egy kicsit kevesebbet leszek az elején, de most jó itt lenni és beszélgetni:-)) A baba neve azt mondják kislány, habár azt hiszem Vanilla írta hogy nekik 30. hétig lány volt, most fiú
) A lányunk Zita nevet kapja, habár ez még lehet változik. Sokat agyaltunk rajta:-)) Negyedik szülés a 2. bébim meghalt sajnos:-(( Azóta született egy kisfiam, és van egy 11 éves lányom:-) Most meg jön a kicsi lány.
Evilány 7,00 volt a cukrom pont határ. Próbálom a diétát tartani, nem mondom hogy könnyű, próbálok rengeteg zöldséget enni. Szerencsém van mert a párom ebédet szállít és náluk van cukrosoknak hami és így csak 4 étkezést kell számolnom:-))
Vanilla, hát Monor tényleg itt van, sűrűn megyünk át vásárolni, meg upc-t fizetni:-)) Nagyon szép a babátok:-)) Jók lettek a 4d képek. Én eddig mindig a Barossba voltam, eddig mindig jó volt, kedvesek voltak nagyon. Az én kislányom szereti takarni az arcát nagyon nehéz őt lekapni:-)) Szégyenlős
)
Fog szülni valaki az Istvánba? Volt köztetek olyan akit császároztak és utána természetesen szült? Én az első két bébit természetesen szültem. Álmost császárral 38. hétre, mert az előzmények miatt meg toxémia miatt. De most minden vágyam újra simán szülni, minden nélkül ahogy az első kettő bébinél
)
Vagyok olvaslak benneteket, csak közben tanulok
)
Puszi!
Brik