Dia, kerestem az ÚJ képeket a gén, de nem leltem. Készültek? Gondoltam, hogy alszom rá egyet és kitalálom a babátok nemét
Ilus, megnéztem a fotóidat, nagyon szép vagy!
BÉvi, a gyerkők nálam a röhögéstől mindig beindultak. Hülyén is néztem ki vihogva az uh-n, de szerencsére nem engem fotóztak
Egy újabb ötlet a csoki mellett.
Egyébként Brevi merev pelenkázólapunk van - Brendonból. Most két éves, még bírja remekül, bár mostanában már keveset használjuk:) Rakok fel Gére képeket Eni szobájáról, ha már úgyis készítettünk az ingatlanosnak.
Itthon, gyerekek újra betegek, pedig csak pár nap ovi volt (dokinő szerint esélyes a tüdőgyulladás, kaptunk egy brutál antibiót), Eni Ricsi után 2-3 nappal dőlt ki. Napközben gyógyszer, éjjel én alszok a csajszival, férjem a fiammal és orrfújás állandóan, mikor felébrednek sírva, fuldokolva a köhögéstől. Nem is lesz baj, ha kicsit nőnek még, mire jön a kistestvérük, mert jelen esetben fogalmam sincs miként alakulna 3beteg kisgyerekkel az éjszaka. Borzalmas érzés, ha beteg a gyereked, leginkább azért, mert úgy érzed, tehetetlen vagy, hiába adsz neki gyógyszert, csillapítod a lázát, ő akkor is szenved, hipp-hopp nem gyógyul meg.
A "kedves" szülők sokszor begyógyszerezve viszik közösségbe beteg csemetéjüket, aki akaratlanul megfertőzi a többieket. Persze nem mindent lehet ennek a számlájára írni, de ha csak a felét vesszük, amit Ricsi elkap, az is sok. Én már csak szülinapjára viszem be Ricskót oviba - lesz tortája, már nagyon várja az ottani ünneplést -, és remélem a legjobbakat
Szilvi, sajnálom a fájdalmadat, jól teszed, hogy pihensz. Mihamarabbi jobbulást!
Valószínűleg nem tudtam mindenre reagálni, de tiszta nyomi vagyok mostanában.
Puszi nektek és vigyázzatok a "manókra"
!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.27 23:46-kor.