Új privát üzeneted érkezett!

Géczi Sanyi szokott hírdetni...

Régebben
www.intenzives.extra.hu oldalon voltak a programok...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.27 18:06-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Végre itthon.... bár igazán jó napom volt! Kimentem Anyumékhoz, csend jó levegő, napozás... furcsa volt délután a városi forgatag. Aztán csak gyorsan összedobtam vacsira egy halas tésztát, és mentünk is szülőszoba látogatóba :shock:

A szülésznő azt mondta, hogy nem ugrott meg jelentősen a szülések száma az összevonás óta (2 nap :) ) Jól kell szervezni, ha sokan összejönnek értelemszerűen azt rakják előbb be a szülőszobába, aki előbbre jár. Megnyugtatta a jelenlévőket nem kell senkinek a folyóson szülni! :wink:
limo73

Sziasztok!
Bocsi csak gyors bekukk...
Minden rendben van...semmi bajom az esés miatt :)
Köszönöm az aggódást! Aranyosak vagytok! :D
Ma sajna bedagadt a lábam rendesen...de hát sokat mászkáltunk :(
Szinte egész nap pihentem tegnap.
"Családi zűrök" vannak anyuéknál...de ezt inkább nem részletezem...
Babóca sokat feszeng,de még mindig (szinte) csak a bal oldalon...én bordánál nem érzem...szerintem keresztben fekszik :(
Mindig csak köldök tájban viszintesen érzem vagy nagyon lent alhasnál :)
De hát ez van...kíváncsi vagyok már nagyon,mikor lesz uh...illetve a fekvésére.
Nagy a meleg...nem bírom... :(
Mondjuk alapból sem...de most aztán főleg! :(
Bocsi hogy nem reagálok nagyon de nem sokat tudok ülni...babócának nem tetszik :( :(
Remélem holnap már aktívabb leszek.

Mindenkinek jó pihenést,jobbulást a "betegeskedőknek" (orrdugulás,stb)

Legyetek jók csajok!!!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi, köszi az infot. Közben rákerestem én is, de amit küldtél jobb, magyarázóbb.
Kedves pocid van :)

Van nekem is mai pocakos képem:
Kép
szilvi35

Sziasztok!!!!

Ircsi aranyos a pocakod,és igazad van ha az ember dolgozna akkor nem gondolkozna bajokon,bár szerintem aki otthon van az el is lustul nem bír úgy mozogni mint aki dolgozik,ez az én tapasztalatom magamról!!

Szilvi neked is aranyos a pocakod!!!

Csillag jobbulást lábdagadás nem jó akkor pihenj sokat anyukádék gondja remélem rendeződik!!!

Voltam dokinál ő is javasolta a diétát epe miatt,azt mondta koplalni nem kell zsíros kajákat kerüljem.Babukám még mindig kisebb egy héttel de növekszik csak mérete alapján kisebb,azt mondta nem lesz 4kg baba mondtam nem baj majd kint megnő.Egy gondom van amit nem mondtam neki mert annyit kérdeztem,hogy már kiment a fejemből,nekem nincsenek olyan méretek mint nektek is súly nekem csak BDP ennyi meg uhza,meg most is megvizsgált,megint Klion kúp mert van folyás és viszketés,azt mondta most már szemölcsel nem foglalkozunk ha megint erőteljesen előjön,akkor szülés előtt lefagyasztjuk :shock: :shock: :shock: 2 hét múlva megint menni kell,uh-ra.

Kép
bévi

Jah amit elfelejtettem írni már nem fejjel lefelé fekszünk már megint bal oldalt van a feje,és jobb oldalt a lába ott az epe ahol fáj,azt mondta nagyon mozgékony gyerek már megint vissza fordult mondtam neki megkötni nem tudom :lol: :lol: :lol: azt mondta még vissza fordulhat.És kérdeztem tőle mit látt azt mondta kislányt meséltem neki Vanilla esetét,azt mondta előfordult már másnál is végig kislányt láttak és kiderült a végén kukija van mert jól eldugta :shock: de ő kislányt lát nálam,nevettem mondtam annyi fodros ruhája lesz ha fiú hogy csak na!!!!!!!!!!!Nevette!!!!!!!!

Kép
bévi

Jah nem lesz csak LENNE elírtam :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Szilvi csinos pocak!

Bévi örülök h.rendben van minden,én ha a dokihoz megyek a magánrendelőbe szintén csak bpd-t mér,az alapján becsüli meg a korát,rendes adatokat csak a nagy UH-n mérnek,gondolom Te is kell menj lassan oda is.Harántfekvés nem olyan jó de reméljük visszafordul még!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Most nézem Dia adatait ugye ő is ma volt nekem ugye nincs csak a BDP ami nekem ugyan annyi mint Diának,dokinak a gépe meg van bolondulva szerintem nekem azt hozta ki 28hét2 nap én most vagyok 29 hét 1 nap Dia pedig 30 hét 5 nap ez érdekes lehet tényleg nem 4 kg-os babám lesz hanem 4,5kg :lol:

Kép
bévi

Bévi hozz te is képet lassan :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na megyek mert jön apa a géphez.

evilany

Évi hát most csak koponyáról van kép ugye mert az méri meg,engem is magánrendelőben vizsgál és nekem 4d mértek ilyen femur meg bpd de ott sem mértek olyan sok adatot mondtam a súlyt 4d-is de azt mondta a doki óhh ezek csalóka adatok,szuper.Nah nem idegeskedek ezen hanem ha legközelebb megyek akkor majd megmondom neki nem-e mérnénk meg!!!!!

Kép
bévi

Bévi
Nekem is csak a mérhető adatokkal foglalkozik a doktorom.
Súlyt egy bonyolult matematikai művelet alapján számolja ki az UH-gép szoftvere a BPD és a hasátmérő adatából... csak az abszolút nem mérvadó! Sokszor elég nagy eltérések lehetnek ám a BECSÜLT súly és majd a megszületés után a baba valós súlya között.
(a 28+2 és a 29+1 közötti 6 napos eltérés meg belefér a normálba! :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi Ircsi olyan jól megtudsz néha nyugtatni és irigyelek is mert ilyen nyugodt ember vagy.Mondjuk biztos a szaktudás is teszi biztosan vagy csak én vagyok aggódós!!!!!De minden esetre köszi!!!!!!!!!Mindent!!!

Kép
bévi

Na végre vízszintbe, meg visszaolvastalak titeket.
Ma is mozgalmas napom volt.

Hozott a postás 2 kismamanacit, csak egy kicsit nagyok (egy mérettel nagyobbak), de nem baj, még belenőhetek, addig meg jó laza.... amúgy is olyan a fazonja.

Évi
Igen, vasárnap hívom a dokit, s ha visszakapta a gépet a szervízből, még aznap megcsinálja :D
Már nagyon izgatott vagyok! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi még azt akartam kérdezni az nem gond,hogy nem mér nekem csak BDP!Míg kisebb volt mérte a combcsontot is meg a hasat is de mostanában nem,és ez nem gond???Mondjuk annak örülök,hogy két hét múlva megint menni kell,azt mondta 31 hetesen amúgy is kell mindenkinek a vizsgálat,meg azt mondta minden rendben a lényeg hogy 31 hetes korra,elérje a 80mm a fej méret.Azt már kérdezni akartam tőled mit jelent a pecsét számon az hogy 26 kezdődik mert a belgyógyász hétvégén meg volt lepődve mióta orvos a nőgyógyászom ilyen pecsét számmal!!!!Bocsi a sok kérdésért!!!!

Kép
bévi

Minél kisebb száma annál idősebb orvos. Az én dokimé 37-es és ő se mai gyerek :lol: Ircsi a tied hányas?

Biztosan meg fogja mérni a 31.hetes UH-n a dolgokat mert terhesgondozásban szerepel a 28-32.hét közt egy részletes UH. Nyugi. Egyébként elég a BPD és az életfunkciók,de egy jó szakember annál többet lát,látod az én dokim is kiszűrte a magzatvizet is.

Clarika akkor drukkolok.

evilany

Én hétfőn megyek a dokimhoz sok kérdésem van már,elsősorban hogy marad e a Klinikán is,és hogy mikor megy szabira :oops: mert remélem csak aug.végére tervezi :lol: :lol: na nem ám csak ezt nem árt tudni.

evilany

Évi köszi a választ kíváncsi voltam most már tudom miért lepődött meg a belgyógyász az övé 69 es ez neki ahhoz képest,igen meglepő volt neki!!!Nekem is mindig annyi kérdésem van néha már szégyellek kérdezni,de rendes válaszol mindenre,Évi remélem ki tudod majd deríteni amit szeretnél én a múltkor már felírtam mit akarok kérdezni volt egy lista!!!!

Kép
bévi

Évi az én orvosom se mai gyerek ez jó,mi is benne vagyunk a korban :lol: 64 lesz a fiatal ember aki az orvosom,de nagyon bírom mert türelmes csendes,épp ma mondtam a páromnak kiborít a nyugodsága,minden olyan nyugodtam mond hogy megoldódik meg ne idegeskedjek meg mintha a szemölcs is természetes lenne,elmúlik az megoldjuk!!!!

Kép
bévi

26-os pecsétszám... ha jól számolok, akkor kb. 71-ben végzett az egyetemen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.28 05:37-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni, de sajnos nem nagy sikerrel. Elfelejtem, hogy mit is akartam írni nektek. :?

Ircsi, Szilvi nagyon aranyosak a pocik!

Bévi, nálunk most a 4d-n mondta a nő, hogy le van maradva egy kicsit Lili, viszont a dokinál 2 héttel előtte, meg pont tökéletesen napra pontosan megfelelőek voltak az eredmények. A lényeg, hogy nem szabad ezen izgulni minden baba más és más méretű, hiszen mi sem vagyunk egyformák. A lényeg az, ha megszületik akkor majd behozza a lemaradást. Meg hát az egész lemaradás max. 1 hét. :)

Bocsi, most csak gyorsan benéztem, hogy mi a helyzet veletek. Sajnos bent már nem tudok netezni. Most tanítom be az új emberkét és ott ül az asztalomnál, így meg lehetetlen babanetezni. :D
De már csak a holnap van és kész!
Ja ma volt a búcsúztatásom, mindenki nagyon aranyos volt. Csináltunk képeket, a tortáról is, majd elkérem és rakok fel nektek a gmail-re. Ja és kaptam Brendon utalványt! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody, milyen szép gesztus, hogy "elbúcsúztattak" a munkahelyeden! Egyébként szerintem sem kell 1 hét csúszáson, "lemaradáson" izgulni a baba méreteit illetően.

Megint akadékoskodom, illetve nem, csak felidéztem, hogy nálunk hogy történt anno :lol: Szóval, Maccs írta, hogy ha megfelelő lesz az időjárás, akkor 3 hét és lehet kivinni levegőzni a babát. Kristóf márciusi, de szépen felöltöztettük és 1 hetes korától fogva már levegőzött rendszeresen. Mondjuk, emlékszem arra is, hogy kész tortúra volt: mit adjak rá, mennyi ruhát, milyen pléddel takarjam be, és mire mindent eldöntöttünk, addigra tuti jött egy nagy kaki vagy egy nagy, mindent beterítő bukás :lol:

Ircsi, nekem hihetetlen a pocakod :D Ezt nem rosszból írom ám! Csak olyan egyenletes az egész, nekem meg úgy néz ki, mintha lenyeltem volna egy dinnyét :D de látom, Szilvinek is :)

Uh-hoz gratula, Dia!

Csillag, jobbulást, pihenést! Remélem, a családi zűrökön is túllesztek!

Nekem egy fura kérdésem lenne. Milyen esetben fordul az elő, hogy egy kismama nem érzi csuklani a babáját? Van erre tudományos magyarázat?

bekri

Bekri, arra gondolsz, hogy Te nem érzed csuklani és aggódsz?

maccs01

Sziasztok! Nem tűntem el teljesen, csak el vagyok havazva (vagy esőzve :lol: ) Rengeteg a munkám is, dúl a vizsgaidőszak, és igyekszem írásbelikkel hamarabb túleseni, azon a mintegy 400 emberen...
Közben szervezem a nyarat, táborok, nyaralás, stb. És a gyerekek életét, most van minden, zenevizsgák, kompetencia mérések, kirándulások....nem részletezem! Lehet, hogy kevesebbet agyal az ember, ha el van foglalva, de ez lassan a ló másik oldala, nem?

Szépen gyógyul Eszterem szája, a varratokat már kiszedték, remélem a pici heg is el fog múlni, ami még látszik!

Voltam ma dokinál, egyelőre óriás bébiket hordok, mindkettő nagyobb, mint a terminusnak megfelelő méret, az egyik kb 1 héttel, a másik kettővel. De ez utóbbi most fejjel fekszik, jó lenne ha így maradna, és a tesó is követné mielőbb, mert bár a hasam nő rendesen, de azért szűkül a hely!

Haránt fekvés: nekem a legnagyobb fiam 36. héten még haránt feküdt, kb a 38.on fordult be.

Az orvosi pecsét szám tényleg a korukkal függ össze? az én dokimé, aki mostmár nem vállalt el szülni, de még magán meg járóbeteg rendel, 01-es, na, most fiatalítottam a szüléshez, a mostanié 25-ös. De a körzetimé is 21es! éljen a tapasztalat és a tisztes őszes halánték :lol: :lol:

Bocs, ha vmire nem reagáltam, sziasztok: Claire
claire

Dia, kerestem az ÚJ képeket a gén, de nem leltem. Készültek? Gondoltam, hogy alszom rá egyet és kitalálom a babátok nemét :)

Ilus, megnéztem a fotóidat, nagyon szép vagy!

BÉvi, a gyerkők nálam a röhögéstől mindig beindultak. Hülyén is néztem ki vihogva az uh-n, de szerencsére nem engem fotóztak :) Egy újabb ötlet a csoki mellett.
Egyébként Brevi merev pelenkázólapunk van - Brendonból. Most két éves, még bírja remekül, bár mostanában már keveset használjuk:) Rakok fel Gére képeket Eni szobájáról, ha már úgyis készítettünk az ingatlanosnak.

Itthon, gyerekek újra betegek, pedig csak pár nap ovi volt (dokinő szerint esélyes a tüdőgyulladás, kaptunk egy brutál antibiót), Eni Ricsi után 2-3 nappal dőlt ki. Napközben gyógyszer, éjjel én alszok a csajszival, férjem a fiammal és orrfújás állandóan, mikor felébrednek sírva, fuldokolva a köhögéstől. Nem is lesz baj, ha kicsit nőnek még, mire jön a kistestvérük, mert jelen esetben fogalmam sincs miként alakulna 3beteg kisgyerekkel az éjszaka. Borzalmas érzés, ha beteg a gyereked, leginkább azért, mert úgy érzed, tehetetlen vagy, hiába adsz neki gyógyszert, csillapítod a lázát, ő akkor is szenved, hipp-hopp nem gyógyul meg.
A "kedves" szülők sokszor begyógyszerezve viszik közösségbe beteg csemetéjüket, aki akaratlanul megfertőzi a többieket. Persze nem mindent lehet ennek a számlájára írni, de ha csak a felét vesszük, amit Ricsi elkap, az is sok. Én már csak szülinapjára viszem be Ricskót oviba - lesz tortája, már nagyon várja az ottani ünneplést -, és remélem a legjobbakat :)

Szilvi, sajnálom a fájdalmadat, jól teszed, hogy pihensz. Mihamarabbi jobbulást!

Valószínűleg nem tudtam mindenre reagálni, de tiszta nyomi vagyok mostanában.
Puszi nektek és vigyázzatok a "manókra" :)!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.27 23:46-kor.

maccs01

Szia Claire! Ennyi jelentkezéssel is nagyon jó vagy! Anyukám, nem is tudom elképzelni, hogy mi melód lehet otthon, gyerekekkel meg egyébként... vagy nem merem elképzelni :)
Örülök, hogy lányod már jobban van. Ha megnyugtat, az arcon gyönyörűen gyógyulnak a hegek. Vannak kifejezetten erre a célra kitalált gélek, nekem nagyon bejött a csaszis vágásra.
Nem semmik az új tesók, gratulálok, szépen pátyolgatod őket :lol: Csak így tovább! Pussz

maccs01

Sziasztok!

Csatlakozhatom én aug. 6-ára vagyok kiírva szülésre. Negyedik szülés 3. gyermek. Én 32. hétre tervezem a 4d uh-ot. Most 28. héten minden rendben volt. Vérvételnél határon volt a cukor, amikor terhelés volt, ezért diétázom, de néha nehéz megállni, hogy ne egyek csokit, főleg most hogy vizsgáim vannak. Ti is állandóan aludnátok? Egyik terhességemnél se volt így, de kicsi lánynál így van, aztán lehet csak a vizsgák miatt.

Jó babavárást mindenkinek!
Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brikancs
Üdv itt!
Jó helyre csöppentél! Csak kicsit grafomán a társaság.... :wink:
Én is aug. 6-ra vagyok elvileg kiírva :wink:
Minden részletre kiváncsiak vagyunk! Hol fog szülni? Miből vizsgázol? Baba neve?
(4. szülés, 3. gyerek... :cry: :cry: :cry: )

Maccs
Jobbulást a gyerekeidnek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Üdv itt Brik! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok, jó reggelt!

Ma se leszek túl sokat, Gáboromnak csak kevés órája van, úgyhogy kb 11-re itthon lesz már, akkor meg már nem ülök annyit a gép előtt...próbáltam visszaolvasni, ezt az utolsó oldalt sikerült is... :oops:

Csinik a pocakok...:)

Csillag, jobbulást, és pihenj sokat (még mindig)

Üdv, Brikkancs...:)

Ez a pecsétszámos dolog, érdekes, nem is tudtam...most mindjárt meg is nézem az enyémet...53-as...

Ma megyek is hozzá délután, már tök várjuk...Gábor meg főleg...ilyenkor már tök be van zsongva...:) és most meglesz a cukoreredményem is, bár ha baj lenne, már hívott volna...szerintem semmi gond...

Tegnap voltam háziorvosnál is, minden rndben )babaügyileg)...a torkom nem tudja, mitől fáj, felírt rá antibiotikumot, de nem veszem be...majd elmúlik most már nemmsokára (érzem, hogy javul)

Látom más se tudott aludni nagyon...fél5 óta fent vagyok, addig tombolt a manó, most már ettem, úgyhogy ő meg elaludt...ez nem fer ám...én nem tudok már visszaludni...
Este meg a hülye gyomorsavtól nem ment...már álló helyzetben is visszajön...marhára boldog vagyok tőle...de majd elmúlik...remélem...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Jó reggelt grafomán Kismamák! :-)

Szia Brik! :-)

Bekri... A csuklás... Bendénél nem volt olyan nap, hogy ne lett volna (gyakran nem is egyszer), volt úgy, hogy fél órákon keresztül csinálta. Most kb összesen kétszer volt.... Szóval nem egyformák ezek a babák! :-)

szilvás76

Sziasztok csajócák!
Most amíg apa alszik-gyorsan ideültem :D
Jobban vagyok-víz lement a bokából :)
Pihenek amennyit tudok!
Köhögés még van...remélem hamar múlik!
Tegnap estére a derekam is nagyon fájt...alig bírtam fekve megfordulni :(
Na de nem panaszkodom...

Üdv köztünk Brik :D
Mesélj magatokról!!!

Pecsétszám
:shock: :shock: :shock:

Enyém dokimé :41-es :)

Na kiugrom Bubuval sétálni...csiga léptekben és szigorúan a járdán!!!Nem a füvön :D
Tényleg nagyon topa vagyok...de ekkora súllya...hassal...ááááááá
:D
Majd csinálok képet...irdatlan nagy vagyok :D

Még jelentkezem...
Puszi mindenkinek-jobbulást a betegeskedőknek!!!

Pihenjetek ha tehetitek!!!
Remélem ma nem lesz nagy meleg :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

meleget én is reméem, hogy elkerül...nekem már a tegnapi is betett, pedig nem is volt még az az igazi meleg...

Csillag, vigyázz magadra!!!! :)

Babóca nekem nem túl gyakran, de azért csuklik...általában nem tart sokáig neki, de egy-két alkalommal több, mint fél óráig csinálta, akkor már úgy sajnáltam szegénykémet...

Ilus

KépKép
badzsulka

Jó reggelt!

Mindenkinek szépeket mára is!

Üdv az újaknak!

Valóban dinnyét/lasztit nyeltem! :oops: :D
szilvi35

[quote="bévi"] írta:bévipp ma mondtam a páromnak kiborít a nyugodsága,minden olyan nyugodtam mond hogy megoldódik meg ne idegeskedjek meg mintha a szemölcs is természetes lenne,elmúlik az megoldjuk!!!!

Basszus Bévi ne idegelj már!!! :-) Jobb lenne egy bunkó, mufurc, állandóan riogató doki neked????
Miért baj, hogy nem egy idegbeteg barom? És miért baj, hogy nyugtat, Ő tudja mit csinál, mégiscsak ő az orvos, ahogy nézem nem kis szakmai tapasztalattal!!!

TESSÉK MINDEN KÉRDÉST feltenni neki, hidd el, hozzá van szokva. Nem találgatni, meg aggódni össze vissza. A kételyeidet is írd le és beszéld meg vele. Első babásként természetes, hogy minden új, KÉRDEZZZZZZZZ!!!!!

szilvás76

házidoki 22
nőgyógyi 47
:-)

szilvás76

Az én dokim egy kicsiot szűkszavú...amit kell, elmond, de ha kérdezek, tök nyugodtan válaszol mindig...múltkor meg Gábor is kérdezte (még mielőtt terhes lettem találtak nálam HPV-t, de ezt most a terhesség miatt szülés utánra mellőztük)...Gábor rákérdezett, és mondta neki a doki, hogy tud róla, nem feljetette el, meg figyeli ő nekem...de tényleg, mindig elmondja, hogy de ezzel majd foglalkozunk, tök kimerítően leírta, mivel járhat, mivel lehet számolni, hogyan lehet kezelni, meg hogy neki mi a véleménye, mi a teendő...de én még egyszer nem láttam rajta idegbajt, amikor "beteggel" foglalkozott..amikor két beteg között van, néha hallom, hogy veszekszik 1-2 kollégával, de soha nem rajtunk, hanem miattunk van ki, mert a kórház nem igazán díjazza az ő lelkesedését...pedig szerintem pont emiatt járunk hozzá annyian...
De nem aggódom, amiért ilyen nyugis a vizsgálatokon...szerintem te se aggódj bévi...ha valami ultragáz lenne, úgyis mondaná, de lehet csak jobban megijesztene, ha aggódva mondaná...legalábbis én így lennék vele...

Ilus

KépKép
badzsulka

Időjárás.

Egész júniusra ilyet mondanak. Örüljünk neki szerintem, mert júliusra igazi kánikulát jósolnak...

Ez most még semmi, élvezzétek ki! :-)
Jön még a 35-40 fok, nagyobb pocak... :roll:

szilvás76

na, az nem hiányzik...klímánk nincs, panel meg ugye nem arról híres, hogy nem melegszik fel...azt hiszem szuper nyarunk lesz így...már most se bírom az éjszakákat, állandóan lerugdosom magamról a takarót, Gábor meg nem győzi összeszedni a földről nekem... :wink:

Ilus

KépKép
badzsulka

:-) Szóval ez a mostani 20-25 fok maradjon inkább! :-) ...visszasírjuk még... :-)

szilvás76

Jó reggelt

Kép

De sokat írtatok!!

Bévi az én dokim is tök nyugis de az nekem megnyugtató! :wink: lista készül a kérdésekről...

Maccs gyerekeknek jobbulást :? Dia ha jól tudom nem hozott képet mert nem készült.

Bekri szerintem nem gáz ha nem érzed csuklani,meg hát lehet h.csuklik csak olyan keveset h.észre se veszed. Nekem reggelente rendszeresen csuklik,legalábbis azt hiszem.
Pocak:az enyém is "egyenletes" nem dinnye,némely ruhában lehet nem is látszik h.kismama has,dehát alkati kérdés,a vékonyaknak lesz dinnye szerintem.

Brikancs,üdv itt!Csatlakozz nyugodtan!
Mennyi volt a cukrod?

Claire örülök h.javul a kislány szája, óriásbébik: :shock:
01-es pecsétszám??? :shock: :shock:

Woody a 4d-n nekem is egy héttel kisebbnek mérték,ellentétben az összes többi UH-val ahol eddig mindig majd 1 héttel nagyobbnak látták.Sz'al.. :P

Csillag,Szilvi,remélem jobban vagytok.

Én marha szarul aludtam de most inkább azért mert ideges voltam :? már az nst-től is félek :? és ma a dokim se lesz ott.

evilany

Juuuuj a hőséget én se akarom :?

evilany

Egyetértek, 20-25...még elviselhető...

Méretek...mi 4D-re nem megyünk végül, megegyeztünk Gáborral...
Úgyhogy csak a sima UH alapján tudom a méreteket...ott valamikor 8-9.hét környékén volt nekünk egy ugrás, amikor majdnem egy héttel nagyobb lett, és azóta is tartja magát ehez...úgyhogy valójában nem is tudom mikor kéne szülnöm...mensi szerint 22-én...védőnőm már 20-at számolt (nem tudom milyen kalkulátora van neki), doki szerint meg olyan 10-e utáni néhány napban már várható lesz...kíváncsi vagyok...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok :) szép napsütéses napot.

Brikancs : üdv közöttünk ez egy jó kis csapat nem bánod meg hogy csatlakozol mindenki szeretetre méltó és imádni való jééé mi nem is lakunk egymástól olyan messze :) és a párom meg ott dolgozik üllőn amúgy mi Monoriak vagyunk :)

Bévi : az én dokimat is operálni lehetne olyan nyugodt :wink:

Bekri . én sem érzem csuklani a manómat :( mondjuk egyik fiam sem éreztem csuklani sosem , az én pocimra is azt mondják olyan mint egy görög dinnye :

juj bocsánat akire nem reagáltam de hirtelen ennyit jegyeztem meg .

Jah vannak új képek a kutyikról akit érdekel tehetek fel g- mailra :)

Éssss végre feltette apa a 4d képeket A kis Bencéről :) :D
Vendég

Vanilla képek jöhetnek :wink:

Ircsi új montázsod nincs?(pocak)

evilany

oké mutatom a kis tokás alvó babán olyan mint egy pufi fánk :) Kép Kép
Vendég

Nagyon szép!!!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?