Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Mares, micsoda fittmami vagy!

Tegnap anyukámék kutyipárjának megszülettek a babái :D , 4 picikutyuska van :)

A pintyeket imádják a gyerekek, bár én kaptam őket a páromtól :lol: . Viszont sajna ugye nem simogathatják, meg ilyenek, de arra ott a kutyu, meg a 2 cica, amit előszeretettel nyúz legkisebb fiam :lol: .

Maccs, képzeld, most meg alig lehet pintyeket kapni az állatkereskedésekben, uram több helyen is járt, mire be tudott nekem szerezni egy párt. Állítólag azért veszik őket csak, hogy megkajálják őket :? Brrrr, rémes.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Laptetűűűűű???!!! :shock: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

leti

na igen,de sztem tök jó h egyűtt szülönk kb :) nem jössz át a januári topicba?hát te is januári leszel,én szoktam irkálni néha oda is :)

mares

csinos vagy,és a kilokkal ne tőrődj,még most is olyan vékony vagy,csak a pocid látszik :)

csillag

édesek lehetnek a kutyusok,a gyerekek biztos nyuznák őket :D

KépKép
bettike83

Mares, kilók???????? Hol vannak rajtad!
Szerintem jól nézel ki és helyes a pocakod is!

Kinga, ki volt az a nagyonokos 27 éves doki!
Kalamász N.vagy Orosz G.?

Remélem mostmár jól leszel és minden rendben lesz!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mares,
tegnap én is úgy kidőltem a sorból, hogy nagyon durván. este még vasaltam egyet, aztán ledőltem és nem bírtam nyitva tartani a szemem. A Barátok köztet is csak hallgattam. Aztán fürdés után úgy reszkettem, mint a nyárfalevél. Aztán éjjel annyit izzadtam, hogy ágyneműt kell ma húznom. Valami volt a levegőben.

Betti,
egyelőre nem megyek másik tpokba, mert ez elég nekem, mostanában itt se tudok mindig naprakész lenni... :?

Kinga,

Ez a dokikérdés tényleg durva... egyszerűen csak félrekezelt volna a klinikán. Hát ez vérlázító! Ezek azt hiszik, ha van valami tünet, ami valamire ráhúzható, gyorsan felírok gyógyszert és már részemről le is van tudva. K. nagy orvoslás ez ami ebben az országban folyik. A jó dokik elmennek vagy úgy elszállnak, mint a győzelmi zászló és eljutnak oda, hogy csak bekasszírozzák a lóvét és lesz...ják.
A nem jó dokik - hát ugye ők meg inkább menjenek akárhová... de ne embereken kísérletezzenek. Egyébként nem bírom az orvosokat...

Csillag,
nálatok aztán most van minden!
Vendég

leti

csak 2 nap van köztünk :wink: :D

én néha irok oda is,ott több a hasonló,jobban meg tudjuk beszélni minden nyügünket bajunkat :)

de persze itt is ugyanugy,mert sok kismami van és sok olyan van aki volt kismama és tapasztalt :)

KépKép
bettike83

Ki mit ebédelt ma?
nekem is kéne, de nem kell semmi... van sült csirkecombom... de mivel egyem? Olyan tanácstalan vagyok...:(

Kéne egy kis savanyúság, de nincs...
Vendég

leti

ez a legrosszabb mikor az ember nem tudja mit egyen,hiába van kaja,de az mégsem kell,mert nem kivánja az ember.
csinálj valami fözeléket mellé.

KépKép
bettike83

Betti
Csinálnék én, de dolgozom...:)

Megoldottam: a szomszédban van 1 kínai gyorsbüfé, vettem egy kis zöldséges rizst. Jobban esett, mint a husi.
Vendég

ja akkor nehéz lett volna :D

de a rizs is fincsi,mostanában én is inkább a köreteket enném :D rizst pedig imádom :)

KépKép
bettike83

Nekem az a baj, hogy jelenleg nem létezik az a kaja, amit kívánnék és szívesen megennék. Persze nem baj... :oops:
Vendég

Niki
Eltaláltad, Orosz G volt és a sors fintora,hogy tegnap ő csinálta az uh-t a kombinált tesztnél! De nem ismert meg. Egy másodpercig nem bántam meg, hogy magándokim van,de ő már nem vállal szülést,mert azt mondta,ahhoz,ami Fehérváron megy , ő nem adja a nevét! Az minden,csak nem ellátás! Majd lesz szépen szülésznőm,aztán lesz valahogy! Ilyen dokira nincs is szükségem!

Egyébként jól vagyunk,minden nap 2 kávé,mert ma is produkáltam 90/54-es vérnyomást! Vajon mitől szédülhettem? :) Aztán jobb lett!

Ez a kaja nálam is ilyen,ennék,de mit? Aztán mire kész valami,már nem kell,nem győzöm tesómmal feletetni a kaját!
A gyümölcs az mindig jöhet,főleg a nektarin,pedig régen nem nagyon ettem meg,most meg... Eddig a dinnye mega cseresznye nyert,most cseresznye még nincsen,dinnye meg max 1 szelet kell,aztán jönne vissza,de a vas miatt megeszem! Meg is dícsértek,hogy milyen jó a vasam. Kérdezték mit eszem, mire a lüke tesóm mondja a dokinak,hogy otthon néha harmatát rágcsál,biztos attól! :lol:
Doki jót röhögött! Mondtam neki,hogy máskor nem jöhet velem! :P

Kép
Kép
k_inga

kajával én is igy vagyok.sokáig nézelődöm a konyhában és a főtt kajára rá sem tudok nézni.na de most nagy kedvenc a szamoca,az jöhet dögivel,meg a gyülölcsök. :)

KépKép
bettike83

Sajnos rosszak a hírek Anyukámmal kapcsolatban, úgyhogy most szomorkodom, nem is jövök ma este már. Holnaptól össze kell magam szednem, mert mindig én vagyok a családban az erős és nekem kell lelkileg támogatni. Meg mivel tesómék Angliában élnek, csak rám számíthat és támaszkodhat.

Szép estét Nektek!
Vendég

Leti, nagyon sajnálom, pedig sokszor eszembe jutottatok, hogy remélem, minden rendben lesz :cry: Ölelés neked, és kitartás, most nagyon nehéz lesz neked, nektek! Remélem, a kisbabád erőt ad majd neked a hosszú úton!

esthajnalcsillag

leti

nagyon sajnálom,de mit mondtak? :cry:

KépKép
bettike83

Leti: Nagyon sajnálom.Azért én drukkolok,hogy mielőbb jobban legyen!
Vendég

Leti, sajnálom! :( Sok erőt kívánok neked!

Kinga, gondolhattam volna! Szerintem a kórház legbunkóbb orvosa az O.G. De úgy látom még hülye is és nem ért semmihez. Eddig jót nem halottam róla. Az bizti, hogy nem az apja nyomdokaiba jár.
Jó alacsony neked is a vérnyomásod!
És az eper?

Ezt ma kaptam,megosztom veletek!

Kép

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Betti!

Mikor nézték a tüszőidet uh-on, az hüvelyi uh volt? Telt vagy üres hólyag kell?

Segítsetek, mert ma megyek megnézni. Biztos hogy látni fogja mert még előtte vagyok, de az Lh -k szépen erősödnek.

Előre is köszi.ű

LEtti: Kitartás.Tudod a remény hal meg utoljára.

Kép

Kép
anabana

Niki!

Kép:

Először azt hittem vicc, aztán könny lett belőle.

Kép

Kép
anabana

Ana, ha nem baj válaszolok Betti helyett!

Én mikor először voltam hüvelyi uhun telt hólyaggal mentem, mert nem tudtam, hogy az lesz! Aztán a doki mondta, hogy a hüvelyi-t üres hólyaggal nézik, mert különben fájdalmas. Én át is éltem! :evil:

Úgyhogy a telt hólyag a hasihoz, üres a hüvelyihez.

Én még csak tegnap kezdtem az lh-t. Kivi leszek, hogy alakul.

És a párom látta a két csíkot és már kezdett örülni, hogy akkor terhes vagy?? De el kellett, hogy szomorítsam, mert ez nem azt jelenti.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki köszike.

TE hogy állsz a dokival? vérvétel?

gondolom hüvelyi lesz

Kép

Kép
anabana

ana

persze,ott nem kell teli holyaggal menni mert úgy elég kellemetlen a vizsgálat,szoval szaladj el előtte pisilni :) kiváncsi vagyok mennyi tüszöcskéd lesz meg milyen vastag a mnyh :)

KépKép
bettike83

Betti!

Te pe előtt mennyivel voltál? És mekkora volt a tüszi meg a méhnyálkahártya vastagsága?

Kép

Kép
anabana

én 14.napon voltam akkor volt a jobb ováriumban egy 15mm tüsző,és 8mm mnyh.és 17.napon volt pé,állitolag a tüsző 2mm nő naponta.21mm lehetett,mnyh meg gondolom olyan 10mm pére.

KépKép
bettike83

Én sehogy egyenlőre! :(

Nekem a hormonok miatt mindenképpen kell a 3. napi vérvétel.az meg már csak a kövi ciklusban lesz. Majd a ciklus végefelé elmegyek dokihoz.
A tsh-t meg nem tudom levetetni, mert elment a kolleganőm 3 hétre.De majd megkérek mást jövő héten.

Szerintem bizti hüvelyi lesz az a legjobb tüsző nézésre!

Amúgy te magánba jársz vagy sztk-ba?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello Csajok!

Köszi nagyon az együttérzést... iszonyat erősnek kell most lennem. Igen, a remény hal meg utoljára, ezt tudom és nem is azért parázok, mert meg fog halni - az azért nagyon durva lenne, hanem tudom, hogy min mentünk keresztül 7 éve...és most a tesóim nincsenek a közelben, tehát már megint nekem kell keménynek lennem. Néha úgy lennék gyenge, csak hogy valaki babusgatna, de hát nem, tele vagyok energiával és vonzom magamhoz a bajt, hogy aztán az én energiámból jöjjön helyre. Na de mindegy, a családomnak és szeretteimnek szívesen adok, csak kell egy-két nap, amíg sírdogálok, aztán pedig felszívom magam.

Ana, tuti, hogyüres hólyaggal kell menni - tudod, nekem is szerintem azért nem látták az 5. héten a babót. Meg a múltkori dokit is meséltem, aki kiküldött pisini hüvelyi UH-n.

Ez a cikkecske engem is megríkatott, én e-mail-en kaptam egy barátnőmtől.

Ana, majd jelentsél a tüszőkről, Niki te meg a kirobbanó LH-koncentrációról (meg Ana te is):)
Vendég

Betti,
azt mondták, hogy most már nem aza kérdés, hogy daganat-e, hanem az, hogy tüdő, vagy nyirok-e.
király...A nyirokban lehet jóindulatú is.

Jún. 1: CT, jún.8: bronchoszkópia (vagy hogy kell írni)

Ja és CSILLAG:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Megjegyeztem!! Hihihi
Vendég

Niki: nekem mindig szerencsém volt, mert az előző és ez a doki is rendelt sztk is. de azért szoktam pénzt adni. Amúgy van magánrendelője is, oda is hívhatott volna, de már az egész családot ismeri, és szerintem velem különösen figyelmes. Anya huga eü.s rég ismerik egymást. Kedden addig szóba sem állt velem míg be nem számoltam a nagyiról Legutóbb Sztk rendelés alatt megműtötte a polipját, és hazavitte rendelés után saját autóval. 10 km re lakik nagyi a rendelőtől, ellenkező irányban mint ahol a doki lakik. Hát kérdem én nem tök rendes és cuki. Ilyen kell nekem!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag Boldog Szülinapot!! Istenke éltéssen sokáig!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.05.28 08:48-kor.

Kép

Kép
anabana

leti

annyira sajnálom,de még van remény és régen is leküzdötte anyukád,és remélem most is lefogja :) bizom benne,szoritok érte.

ana

biztos hűvelyi lesz,másképp nem tudják megcsinálni sztem.

KépKép
bettike83

Leti, Ana, köszönöm :D Arik vagytok! :wink:

Az új gólyámat a még babára vágyóknak ajánlom :)

esthajnalcsillag

Boldog születésnapot :) :) :)

KépKép
bettike83

Ana ilyen doki kéne hozzánk is! Csak kár, hogy a jókból kevés van!

Én eü-s vagyok, de nagyívbe mondhatni szarnak az ember fejére, hogy egy a munkáltatónk!
Tán annyi szerencsém van, hogy apum élettársa a nőgyógyin dolgozik és ő szokott a dokihoz bevinni. De sajna akihez jártam elment a kórházból. Így másikat kell keresnem.

És apu betegsége miatt, most sok a gondja, így nem akarom az enyémmel is traktálni. Bár a véleményét kikérdem mégis kihez menjek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Épphogy visszaolvastam, este alaposabb leszek.
Leti, nagyon sajnálom anyukádat! Ez nagyon kemény helyzet lehet mindenkinek!
Anyósomnak mellrákja volt, a férjem olyan helyre vitte el, ahol helyi melegítéssel dolgoztak - volt a TV-ben. 8cm-es daganat 2cm-re ment vissza. Sajnos nem tudták megműteni a szív- és tüdőbetegsége miatt, de így 8évet nyert.

Csillag, pintyet esznek emberek? De hát azok szinte csak tollból állnak :) Megőrülök!

maccs01

Kép

Csajszik ez a mai tesztem.

Kép

Kép
anabana

Ana, akkor a hétvégén Apira fel!
Vendég

Csillag! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Vendég

Csillag, lesz szülinapi "bulid"? A férfiak készülnek neked valamivel????
Vendég

ana

nagyon szép teszt :) drukkolok :)

én ma behaltam,le kellett feküdni mert nem birtam fent lenni.nem tudok főzni mert a főtt kaját nem tudom elviselni,durva :? szegéna páromat sajnálom mert napok óta száraz koszton van és meg jó részt gyümölcsön.

KépKép
bettike83

Én ma ettem corn flakes-et jó sok tejjel, nagyon kívántam, utána meg a cseresznyét kívántam, úgyhofgy ettem azt is. Nem is volt gondom kakamatyival :wink:

De a behalás rám is igaz. Mindjárt megyek haza lefeküdni...hmmmmmmm de jó is lesz.

Holnap megyünk megen Pestre.
Vendég

leti

szenvednek a kismamik :D

KépKép
bettike83

Ana, gyönyörű teszt, ahogy a nagykönyvben :) Akkor kívánok mozgalmas hétvégét! :):):)

Csillag, Boldog Szülinapot Kívánok én is!

maccs01

ana

remélem te leszel a következő honap kismamija :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

CSak egy percem van. A helyzet a következő 1 cm a méhnyálkahártya vastagsága és 2 cm a tüsző. Azt mondta a doki bácsi hogy jöhet a szex, mert 24 órán belül ovu. Kérdezte volt e már ma akcio és ezen viccelődtünk, hogy nem pénzért kell dolgozni ma hanem a gyereket kell gyártani.

nagyon nagy ász az ürge

Puszi :lol:

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedves tőletek :D

Buli, hát az nagyon nem lesz, igazából 1 szál vörös rózsát kaptam a páromtól... eddig, lehet, hogy még előrukkol vmivel, legalábbis szokott ilyeneket csinálni meglepi gyanánt. Ha nem, akkor bukta :lol: Anyukámék is itt voltak ma, mert ballagott a nagyobbik uncsijuk :) , tőlük klassz tunikát kaptam :) , meg virágot, anyósoméktól egy kapuncínót (cappuccino) és egy virágot kaptam. Szóval azért megemlékeztek arról, hogy megint vénebb lettem bakker 8)

Nos, a ballagás szép volt, jó volt, de mint szokásos, tele volt bakikkal, főleg az én részemről. Az évzáró részén az ünnepségnek elkezdtem a telcsimmel videózni a műsort, alig pár mp után lemerült az aksija. Ekkor átvettem apustól a fényképezőgépet, hogy majd azzal kamerázok, és mi történt... Murphy otromba törvénye alapján, hát persze, lemerült a szemétláda, pedig nemrég cseréltem benne elemeket. :twisted:
Olyan mákom volt, hogy a fiam versét éppenhogy fel tudtam venni :roll:

Aztán elszaladtunk elemeket venni, hogy a ballagást még tudjam venni. Brrrr, kész katasztrófa.
De óvónénik pityegtek, meg én is picit. Az viszont pazar jelenet volt, mikor a gyerekek együtt mondókákat mondtak, és közben ugráltak, és az egyik kisfiúnak leesett a gatyája. :lol: Alig bírtam abbahagyni a rötyögést. :lol: Persze nem gonoszságból nevettem, csak olyan cuki jelenet volt :lol:

Ana, babára fel, no meg apusra :wink:

És egy kép a ballagó drágaságomról:
Kép

Cupi a pofitokra csajszik!

esthajnalcsillag

Csillag!
Isten éltessen! És gratula a nagyfiadnak! Édes a nyakkendője!

Ami azt illeti én is szarul vagyok,2 napja 3-szor van hasmenésem. Szerintema 6 Magne B6,meg a kiló nektarin a bűnös!
Nem is vettem be ma csak 3 magnét, meg iszom ezerrel,meg görögdinnyét eszem a víz miatt. tegnap megint hánytam este, a Gravida után 10 perccel, ma bevettem,mire az oviba elértem a ballagásra,rohantam a mosdóba,de most nem jött vissza! Tuti attól volt eddig is hányingerem,mert már nem szedtem és jól voltam. Nem mondom,hogy soha nem émelyegtem,de nem ennyire!
Kéne valamit vacsizni,de ha meg tudnám mondani mit,akkor boldog lennék! minden visszafele jönne inkább! Más ilyenkor már javul,én meg romlok!

Kép
Kép
k_inga

ana

ez igen,szép eredmények ám,a mnyh nagyon vastag,szuper :) és a 2 tüszőcske meg szépen reped majd,hajrá :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Leti Remélem anyukáddal minden rendben lesz, és sikerül megnyugodnotok....
Ana eljött a te hétvégéd, csudiszép a teszted, most aztán adjatok bele mindent :)
Csillag boldog szülinapot :) Jaj de jó a nagyobbik fiad már el is ballagot :) Mindjárt itt az iskola is, aztán középsuli, érettségi és már ki is repültek a gyerekek...

Képzeljétek ma annyira kikészített egy paraszt a vaterán, hogy a vérnyomásom az egekben van :s
Holnap csajos napot tartok a csajokkal, remélem nem fog esni, kicsit rámférne már...
pusz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

mi történt vaterán?

KépKép
bettike83

Ana, szép az ovu teszted! Hajrá apcira fel! :D

Az enyém még nincs ilyen erős.De pé tüneteket sem érzem. Bár nekem eddig a 19. nap előtt még soha nem volt pé. De kivi leszek mikor lesz.

Csillag BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?