Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedves tőletek
Buli, hát az nagyon nem lesz, igazából 1 szál vörös rózsát kaptam a páromtól... eddig, lehet, hogy még előrukkol vmivel, legalábbis szokott ilyeneket csinálni meglepi gyanánt. Ha nem, akkor bukta
Anyukámék is itt voltak ma, mert ballagott a nagyobbik uncsijuk
, tőlük klassz tunikát kaptam
, meg virágot, anyósoméktól egy kapuncínót (cappuccino) és egy virágot kaptam. Szóval azért megemlékeztek arról, hogy megint vénebb lettem bakker
Nos, a ballagás szép volt, jó volt, de mint szokásos, tele volt bakikkal, főleg az én részemről. Az évzáró részén az ünnepségnek elkezdtem a telcsimmel videózni a műsort, alig pár mp után lemerült az aksija. Ekkor átvettem apustól a fényképezőgépet, hogy majd azzal kamerázok, és mi történt... Murphy otromba törvénye alapján, hát persze, lemerült a szemétláda, pedig nemrég cseréltem benne elemeket.
Olyan mákom volt, hogy a fiam versét éppenhogy fel tudtam venni
Aztán elszaladtunk elemeket venni, hogy a ballagást még tudjam venni. Brrrr, kész katasztrófa.
De óvónénik pityegtek, meg én is picit. Az viszont pazar jelenet volt, mikor a gyerekek együtt mondókákat mondtak, és közben ugráltak, és az egyik kisfiúnak leesett a gatyája.
Alig bírtam abbahagyni a rötyögést.
Persze nem gonoszságból nevettem, csak olyan cuki jelenet volt
Ana, babára fel, no meg apusra
És egy kép a ballagó drágaságomról:
Cupi a pofitokra csajszik!