Új privát üzeneted érkezett!

Nekem azt mondták a Liliputiban, hogy a csatos meg a MT ugyanannyi kilóig jó.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk megint volt hőemelkedés estére, de kapott panadolt és így nyugodtan telt az éjszaka.

kakti: És Barbus háta mennyire fog szerinted beizzadni benne?

beneildi: Jók lettek a vonalzók.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok: Levél a gmailen. (ne haragudjatok ha kifakadtam..)kommentet szintén oda írjatok légyszi.

zuzmooo: mikor mentek Gabihoz? Mi nem tudom, hogy eljutunk-e ma klubbozni, nem nagyon vagyok most jó társaság, illetve Levente pont fél10-10 körül fog szerintem szopizni, majd meglátjuk

remélem a hőemelkedős babók jobban vannak
stephie

Köszi Vicky, én nem annyira vagyok elégedett velük, de Lillusé lejárt, így cserélni kellett, ma reggel meg valahogy nem futotta többre belőlem. A képeink nem tetszenek benne :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita: jövőhét elején kell felhívnom Gabit. Levi remélem jól van!
Mi biztos nem megyünk ma a klubba. :(
zuzmooo

Francba. Megint fentragadtam a neten. Pedig dolog ezer... A Mamamin regisztrált tagoknak lehetősége van többféle vándor MT kipróbálására 1-2 hétig. Azoknak akiknek nincs lehetősége klubba menni igazán nagyszerű. Kapásból feliratkoztam néhányra.
pammut

Bori! Láttalak a mamami-n :D Lebuktál!

Csend van és kuss: ma délelőtt önállóan elaludt a Ded. Meg se merek moccanni, nehogy felébredjen.

Tegnap este is megharcoltam az álmáért. Végül hosszas ringatás még hosszabb éneklés után álomba szenderült: erre Zsoltit hívják telefonon: csengőhang beleüvölt az estébe. Kicsit se voltam mérges. Ááá.

zarja

Az én drágám is itt alszik mellettem tele szájjal:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt csajok!

Tudom, régen jelentkeztem már... de jelzem, hogy megvagyunk, élünk. :) Pünkösd hétfőjén túl estünk a keresztelőn is, egész jól sikerült. A Drágám jóformán végigaludta az egészet. Még arra sem ébredt fel, hogy meglocsolják a kis fejét a szentelt vízzel! :shock: :shock: Ezen még a lelkész is csodálkozott, hát még mi! Jó alvókája van a Drágámnak... 8)

Lányok! Nem fogok már így utólag reagálni dolgokra, ne haragudjatok érte! Felesleges köröket nem akarok futni se, mikor már kiveséztétek az éppen aktuális témákat. Nagyjából képben vagyok, olvastam, hogy kivel mi történt, sokszor akartam is írni, de a fáradtság meg a lustaság legyőzött. Ne haragudjatok ezért! :oops: :oops: :oops:

Éppen most gondolkoztam el, hogy szeretnék valami hordozót, erre feldobtátok Ti is a témát. Azt hiszem én is rendelni akarok Gremesétől. Remélem még ma sikerül is eldöntenem, hogy milyen színekben kell... A páromat nem akarom kihagyni ebből a témából, mert ő már jelezte, hogy szeretné hordozni a kicsit. Régebben kaptunk kengurut (Pierre Cardin), én már kipróbáltam. Szegény gyerek csak úgy lógott rajtam, mint tehénen a gatya. Nekem nem jött be. A páromnak rá kellett világítani bizonyos dolgokra, hogy miért nem jó, annyira belelkesült a kengurutól. De aztán igazat adott nekem. Nem hiszem, hogy a kendőt bevállalná, utálja a macerás dolgokat. A mei-tai megfelelőnek tűnik. Van ebből csatos változat is? És ha igen, hol lehet utánanézni?

Kép
Kép
molmar

Mariann:
már megint „haza”beszélek:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=13

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Mire a végére értem az olvasásnak elfelejtettem mihez akertam hozzászólni. :oops:

Babauszás. Mi 6 hónaposan kezdtük Regivel, Mátéval is akkor fogjuk. Itt nálunk akkortól fogadják a babákat.

Ruci:
Bent általában rövid ujjú body, tréning, zokni. Ha kimegyünk és süt a nap akkor igy marad, ha kicsit fúj a szél kap egy pulcsit és sapkát.

Annyit beszéltek a MT-ről, hogy engem is elkezdett érdekelni. Csak lehet apa engem kivág itthonról, mert van egy jó drága kengurunk. Lehet előbb azon kéne túltenni. :?

NAgyon szépek a babócák. Alvásidőben kicsinyitek én is képet. :lol:

Mi is elég sokat csavargunk, találkozunk emberekkel, jövünk-megyünk. :lol:

Mennem kell msét olvasni. :D

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Dalikával mi lehet, már nagyon rég nem jelentkezett.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Kakti, köszi a linket! Nem néz ki rosszul! Hmmm, csak az bosszant, hogy nemigen van lehetőségem kipróbálni élőben és kiválasztani a megfelelőt. :? Gremese MT legyen vagy csatos? :roll: Na, most gyorsan utánanézek van-e lehetőség ilyesmi kipróbálására itthon.

Kép
Kép
molmar

Molmar Szolnokon van mei tai-os mamami. Ha felmész a mamami honlapra, ott van egy térkép. Onnan elérheted a hölgyet, aki biztos segít :D .

Zarja Nagy fantáziával vagyok megáldva, ott is Pammut-ként nyomulok :lol: . A Mamamin is pörög az élet, állandóan elveszek az info özönben.

Levi folyton berúgja a lábával a klaviatúra fiókot :lol: . Ezért nem leszek függő. Macerás. Meg bal kézzel gépelni is - épp jobbról szopizik :lol: .
pammut

Sziasztok!

Még én is éldegélek. A múlthéten jól belelendültem az írásba anya tiptopján. Aztán összevesztünk és pakoltam, és máshol aludtam. Így a netezésnek is búcsú volt.

Rakok fel egy képet, ha nem bánjátok majd Mikkamakkáról (most ez a legújabb becézgetés) :D

Hordozó: én is nagyon elmélkedem. Pierre Cardin van nekünk is, hát egy rakás ... nem akarok csúnyát írni. :?

Kép

Kép
zsizell

Nem tudom, láttátok-e már...

http://www.tisztababa.hu/?oldal=2&kat=139[/url]

Kép
Kép
molmar

Pammut! Néztem, de nem tudom, hogy lehet őt elérni. Segítenél? akár priviben is.

Kép
Kép
molmar

Molmár, ne tedd ezt! Most rendeltem Gremesét. :roll:
Vendég

Hát Lányok, ez vicces :) Ha van időm írogatni, akkor alig jön valaki és csak a saját dumámat olvasgatom, ha meg egy napig nem jövök órákig tart visszaolvasni ;) Jellemző... Szóval csak címszavakban, mert úgy látom, hogy már mindent kiveséztetek:

Tali:
A gátat meg lehet valahogy értelmesen közelíteni BKV-val? Mármint babakocsival, mert kocsi Zapánál van... És úgy láttam, hogy a Lágymányosi hídnál lépcsőzni kéne, utána meg gyalogolni egy csomót. Szóval úgy néz ki, hogy oda mi nem jutunk el... Bár az idő sem tűnik nagyon barátságosnak jövő héten, majd meglátjuk. Esetleg Sziget? (mármint Margit :))

MT, kendő, hordozás témakör:
Nem igazán tudok hozzászólni, nekünk nincs és nem is lesz. Van a BB kenguru és meg vagyok vele elégedve, persze, ha ezt vissza kell majd adni a tulajnak és lesz majd Ketteske, úgyis kérek egy MT-t ;) Nálunk a BB kb kéthetente egy-két órára van befogva, mert mindig babakocsizunk, ha meg nagyobb lesz majd (fél éves), akkor fogunk többet kenguruzni, arra meg jó lesz a BB is... :oops:

Oltás: Most volt itt a Doki és megkaptuk a három hónaposat, Nyunyó (ha már a beceneveknél tartunk ;)) nem is sírt és kb egy perccel utána már mosolygott is, büszke anyai szív :D Remélem, nem lesz láz...

Becézés: Nokedli, Nyenyere, Ludmilla, Kakagizi, szóval van itt minden, mint a vurstliban :D Amitől kiver a víz: Zsuzsikaaaaa. ÁÁÁÁ :D Elnyújtva a végét, no comment.

Öltöztetés: én is gondban, Kiscsaj izzadós, szóval itthon body+rugi :) Kint még egy vékony pléd, de néha az sem... Éjszaka csak hálózsák, pléd már nincs...

Ja, utóbbi 3 napban álomkór, képes napközben is 4-5 órát aludni, így csak ötször eszünk, majd jól ki is kapunk a védőnőtől ;) Éjszaka is van szunya, szóval nem tudom, mi lehet, sztem az időjárás...

Fürdetés még mindig üvöltős, de ez is elmúlik egyszer, szóval szépen nyugisan, nem rohanva fürdetünk, mondván majd elmúlik ez a korszak is, tegnap már a végén nem üvöltött :)

Na asszem ennyit most, legyen nektek is mit olvasni, ne csak nekem :)

Kaja ötlet mára? Ki mit főz? Van valami olyan, amire, ha rágondolok és magától elkészül ;) Lustaság, fúúúj :)

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Ági
agic83

Funky!
Mi a baj a Gremesével? Szerintem ez a Manduca elég drága... A többiből meg más cégek hordozóit árulja. Ne aggódj, jó vásárt csináltál. :)
Ébred a csajom. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Írtátok, hogy érdemes lefagyasztani a hozzátápláláshoz gyümölcsöket, pl. meggyet.
Kérdés: héjastól vagy anélkül?
Úgy tudom az elején jobb leszedni a héját, még a zöldborsónak is.... :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Funky! Mi történt? Akár priviben is leírhatod a tapasztalatod. Vagy a gmail-re... :(

Kép
Kép
molmar

Kattkat! El nem tudom képzelni, hogy hámozom meg a meggyet... :shock: :shock: :shock: Nem elég, hogy kimagozzuk, de még hámozzam is meg???? Na, ne máááá! :o

Kép
Kép
molmar

Ágica!

Megdolgoztam érte, de tegnap nem volt sírás a fürdetésnél! :lol:
Funky javaslatára előbb hassal lefele lógattam a vízbe, mindezt nagyon játékosan, hogy tereljem a gondolatait arról, hogy váááá vííííz... sírni kelll segítséééééég...
Egész jól fogadta, aztán már nem tiltakozott a forgatás miatt sem.

Kattkat

Kép
kattkat

Halihó!

No, tegnap valami lehetett a levegőben, mert este Boti is sírt jó egy órán keresztül... Már fürdés előtt kezdte a nyafogást, most fürdésnél is sírt ő is, aztán evés közben is. Csak akkor volt hajlandó rendesen enni, miután letettem és kicsit kisírta magát. Nem tudom, ilyenkor mi van... De a fürdetés alatti sírással kapcsolatban az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy kezdenek félni a dolgoktól, ahogy egyre jobban tudnak mozogni? Meg egyébként is úgy van, hogy 4-5 hónaposan már megjelenik a többi embertől/idegenektől való félelem is, nem?
Bár ez utóbbit még nem tapasztaltam, mert pl. ma bevittem a suliba, a volt munkahelyemre (be kellett mennem aláírni pár papírt), és ott aztán volt jó pár számára idegen ember, de teljes lelki nyugalommal figyelte őket, volt olyan, akire mosolygott is. :)

Csatos hordozó... Hmm! Most én is elgondolkoztam, hogy lehet, hogy az jobb lenne... :roll:

Zsizell, nagyon aranyos a kis Mikkamakka! :)

Kép
erusverus

Jól elszállt, amit írtam :(

Molmar, Szilvi, jó látni Titeket!

Szilv, édes a Samuka!! Pesten vagytok már? Mi van az árvízhelyzettel?

Erusverus: én azt hittem, csak a szeparációs szorongás ideján, 7-8 hónapos kor körül kezdenek igazán félni az idegenektől, egyelőre Berkó is mindenkire bazsalyog (szegénykém a dokker nénire is rendszerese kacag az oltás előtt... :D )

boruska

Bori, lehet, hogy csak 7 hónapos kor körül jelentkezik, nem vagyok benne biztos... De lehet, hogy Boti fél a víztől, vagy hogy is mondjam, lehet, hogy nem pont a víztől, hanem megijed attól, hogy olyan hirtelen mozdulatokat tesz... :)

Kép
erusverus

Samu nagyon nagyfiús, ahogy ül!
Nagyon helyes kölök és jó a sapija!

Kattkat

Kép
kattkat

ja, még azt akartam írni, hogyha lesz tali (most már nem tudom követni, meg azt se, hogy milyen lesz az idő, meg hogy a Nóri kopasz gátjára megyünk-e :) ), szóval ha lesz, akkor szívesen elviszek vkit babástul autóval, aki egy kicsit is útba esik Kőbánya felől, csak legyen bébiülése

boruska

Jaajj, nehogy félreértsetek! Semmi baj a Gremesével, még meg sem kaptam! :) Csak molmár küldte linket a Manducáról és én képes vagyok mindent összevásárolni. :oops:

Most megyek, mert Bazsu a kezemben, kaja szünet van éppen.. most lassan eszünk, mert reggel sugárban kihányta az egészet. :( :( Ilyen még nem volt.. tudom ez előfordul és nem kell egyből kétségbe esni, de most próbálom lassan etetni.. :roll:
Vendég

Funky, Berci is sokkal bukósabb újabban, régen alig volt vmi...

boruska

sziasztok

éccaka belázasodott Törpike 38 fok volt, reggelre lement, most délben megint felment a láza 38-ra :cry: :cry: :cry:
nyűgös, nem akar aludni, csak ha rajtam van... :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jobbulást Csanádnak!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Raktam fel új videókat a blogra, ha vkit érdkel!

boruska

erusverus:
a mi gyerekeink nagyon egy rugóra járnak,Mirc is sírt tegnap fürdés után-alvás előt..
csak úgy

ööö
mostanában nem eszik a gyerek
de annyira nem, hogy 60 ml-eket napközben, délután talán kicsit többet
elvittem hát a védőnőhőő
pelusban és bodyban 7kg 30 dkg, és még mindíg 63 cm
azt mondta a védőnő, jó kövér nem csoda ha nem akar enni,tele van...
ugyhogy most is evett 60 ml-t és most alszik, remélem 4-ig
közbe találkoztam egy 7 hónapos kisfiúval, meg az anyukájával., jol eldumáltunk, és mondta hogy ő ugyanígy végígcsinálta a szoptatást, ugyanúgy izgult mint én és ne ijedjek meg ha nem eszik a gyerek, az övé se szokott..
arra meg hogy nem iszik a Mirci meg azt mondta a védőnő, hogy próbáljam az almalevet, hát este megyünk almát venni

zsó
Kép
pcd1985

Mirci meg se érezte a szurikat, kicsit nyügösebb, de se láz, se be nem durrant nagyon a lába...

zsó
Kép
pcd1985

Bori!
Nem tudom már, ki említette, de tényleg tök jó a hangod! :)
Arik a videók... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ez a rádióshangom :)

boruska

Zsó, tényleg ne aggódj az evés miatt! Te adsz neki enni rendszeresen, nem éhezteted, nem felejted el, ő meg a saját igényei szerint, egyszer kevesebbet, másszor meg többet termel be. Boti is a mai napig van úgy, hogy csak 5 percig, van, hogy fél órán át is eszik; nyilván más-más mennyiséget. De érted, ha egyik alkalommal teleeszi magát, akkor a következőnél már lehet, hogy nem annyira éhes. Vagy fáradtabb, vagy front van, vagy vagy vagy... (de fura szó ez a vagy... :D)

Kinek csapja még le a kis lábikóit a gyerkőc a rácsos ágyban úgy, hogy belerecseg az egész? :D Félelmetes! :)

Kép
erusverus

No, és, Zsó, már Ti is almaleveztek! De jó! :)
Annyira kíváncsi vagyok már én is!

Kép
erusverus

Bori, tényleg mesemondó hangod van! Biztos élvezni fogja Berci, mikor olvasol neki.. :D
Nálunk mindenki úgy hadar, hogy arra tuti nem alszik majd el. :lol:

Bazsunál ez nem bukás volt.. míg nem hányt én is gondolkoztam, hogy meg tudom e majd különböztetni. Hát meglehet!!
A párom már elvitte a kanapét a tisztítóba. Többet hányt mint amit megevett. :?
Vendég

erusverus
hát mi majd most fogunk-remélem összejön és nem fogok ezen is agyrémíg izgulni
Mircus 1 hétg eszik, egy hétig nem :lol:

zsó
Kép
pcd1985

funky:és lehet tudni mért hány?
(én megőrülnék)

sztori:lomtalanítás van
tolom a gyereket mackónaci, napszemüveg, igazi vidéki feeling

de a cigóknak, akik vasat gyűjtenek a környéken így is bejövök :P :wink:

zsó
Kép
pcd1985

Funky, nekem mondta a védőnő, mikor Boti elkezdett nagyobb mennyiségeket visszabukni, hogy figyeljem, nem hány-e, és hozzátette, hogy úgy tudom megkülönböztetni a hányást a bukástól, hogy a hányás nagyon hirtelen és legalább egy méterrel arrébb landol. Ezzel orvoshoz kell fordulni, mert fertőzés is állhat a háttérben. Bár azt nem tudom, hogy hányszori hányás utal betegségre...

Kép
erusverus

Boti ezerrel tömi az egyik kezével a másik öklét a szájába, közben pedig gagyarászik és néha köhint egyet, mert persze a torkában kotorászik... :D Megzabálom! :)

Kép
erusverus

:P erusverus:
Mirci is csinálja ezt, viszont én ettől hányok, mert a saját torkomban érzem.....

zsó
Kép
pcd1985

Azon gondolkozom, hogy a több hányás nem lehet attól, hogy tömi az öklét a szájába? Szerintem ingerli a garatját, vagy mi, legalábbis bejátszhat, nem?

boruska

No, igen, első ránézésre elég furi, de ő szemel láthatóan élvezi. :)

Kép
erusverus

Bori, ha nekem szólt a hsz-ed, akkor nem hiszem, mert Boti már nem bukik sokat. Jó anyag ez a motílium!

Csak a maltofert ne kéne szedni, mindent rozsdabarnára fog... :?

Kép
erusverus

Szép napot.

Tegnap nálunk is sírás-rívás volt, fürdéskor és utána is. Mivel a drága kislányom nem alszik napközben csak fél órákat jó esetben :evil: így estére olyan fáradt, hogy már enni sincs ereje. Nem bírja kivárni, hogy elkezdjen a tej folyni a szájába és üvölt és nem lehet megvigasztalni. Amikor nagy nehezen lenyugszik és kibírja várni, hogy megy a tej akkor már eszik szépen.

Próbálkoztam már alvás terén mindennel. Besötétítettem, altattam, de semmi nem használ. Fél óra és felébred.

Most ismét rászokott, hogy éjszaka is kel enni elég sűrűn. :roll: Ismét újszülött lett belőle.

Evés terén lánykám sem az a nagy étkű, de hát mit tudok vele tenni. Már nem is mérem, hogy ne idegesítsem magam rajta. Amíg a védőnő meg a doki nem baszogat letojom mennyit eszik, amíg hízik. Bár mostanában olyan laposak a cicik, nem tudom mennyit tud belőle megenni, de nem reklamál.
:shock:

Tudjátok most mire nyugodott meg, mert ma még nem is aludt a lelkem. Bekapcsoltam a porszívót.

Nekem is gremesés mei-tai-om van. Még nem próbáltuk, de már időszerű lesz elővenni. Ugye 3 hónapos kortól lehet? Bár én még elvagyok a kendővel, csak az most nekem meleg. Most is elszaladtunk a Tescoba és hát igencsak megizzadtunk mind a ketten. Bár mondjuk én hülye is a legnagyobb napsütésbe indulok neki.

Lilien is tömködi a kezét a szájába. Volt már olyan is, hogy evés közben kitolta a cicit és inkább ette a kezét. (megnéztem van-e tejcsim, de volt úgyhogy nem tudom mire vélni)

Babaúszásra mi is mennénk. Olyan jó lenne valakihez becsatlakozni, aki itt jár majd Pesten.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?