Hát Lányok, ez vicces
Ha van időm írogatni, akkor alig jön valaki és csak a saját dumámat olvasgatom, ha meg egy napig nem jövök órákig tart visszaolvasni
Jellemző... Szóval csak címszavakban, mert úgy látom, hogy már mindent kiveséztetek:
Tali:
A gátat meg lehet valahogy értelmesen közelíteni BKV-val? Mármint babakocsival, mert kocsi Zapánál van... És úgy láttam, hogy a Lágymányosi hídnál lépcsőzni kéne, utána meg gyalogolni egy csomót. Szóval úgy néz ki, hogy oda mi nem jutunk el... Bár az idő sem tűnik nagyon barátságosnak jövő héten, majd meglátjuk. Esetleg Sziget? (mármint Margit
)
MT, kendő, hordozás témakör:
Nem igazán tudok hozzászólni, nekünk nincs és nem is lesz. Van a BB kenguru és meg vagyok vele elégedve, persze, ha ezt vissza kell majd adni a tulajnak és lesz majd Ketteske, úgyis kérek egy MT-t
Nálunk a BB kb kéthetente egy-két órára van befogva, mert mindig babakocsizunk, ha meg nagyobb lesz majd (fél éves), akkor fogunk többet kenguruzni, arra meg jó lesz a BB is...
Oltás: Most volt itt a Doki és megkaptuk a három hónaposat, Nyunyó (ha már a beceneveknél tartunk
) nem is sírt és kb egy perccel utána már mosolygott is, büszke anyai szív
Remélem, nem lesz láz...
Becézés: Nokedli, Nyenyere, Ludmilla, Kakagizi, szóval van itt minden, mint a vurstliban
Amitől kiver a víz: Zsuzsikaaaaa. ÁÁÁÁ
Elnyújtva a végét, no comment.
Öltöztetés: én is gondban, Kiscsaj izzadós, szóval itthon body+rugi
Kint még egy vékony pléd, de néha az sem... Éjszaka csak hálózsák, pléd már nincs...
Ja, utóbbi 3 napban álomkór, képes napközben is 4-5 órát aludni, így csak ötször eszünk, majd jól ki is kapunk a védőnőtől
Éjszaka is van szunya, szóval nem tudom, mi lehet, sztem az időjárás...
Fürdetés még mindig üvöltős, de ez is elmúlik egyszer, szóval szépen nyugisan, nem rohanva fürdetünk, mondván majd elmúlik ez a korszak is, tegnap már a végén nem üvöltött
Na asszem ennyit most, legyen nektek is mit olvasni, ne csak nekem
Kaja ötlet mára? Ki mit főz? Van valami olyan, amire, ha rágondolok és magától elkészül
Lustaság, fúúúj
Szép napot Mindenkinek!