Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

Nálunk is most ment el a vihar, ez komoly….

Judit, valóban gyönyörű a „birtok”, és jó a terasz korlát, kreatívak vagytok.

Kubu, ritka szép formás kis pasi Marcusod:D Tanuljál, biztosan menni fog, ügyes vagy! Kakaófronton van valami újfajta kreációja kicsifiadnak? :)

Vicky, nagyon jól sikerült kép, szépek Vagytok rajta:) Ezek szerint nagy utazó lesz Barbus, már most milyen vagányul bírja!

Angyal, gratulálok Párodnak, és szorítok, hogy ő legyen a befutó!

Navi, én is nagyon érdeklődöm a spirituális dolgok iránt…jó lehet, hogy a környezetedben él egy látó. Nekem is van egy barátom, bár ő nem látó, de a legbölcsebb ember, akivel valaha találkoztam. Ilyet én még nem láttam, soha nem ideges pedig 10 éve ismerem, de még csak morcos sem volt! Szerintem azért tájékozódj bárányhimlő ügyben, az még nem olyan nagy para, ha rákérdezel. Legalább megnyugszol utána.

Zsu, nagyon szorítok!

Vikus, szerintem kérdezz rá az eredményre telón, mert nekünk nem mondták külön, Ú „ex-ügynök” szólta el magát…

Mieza! Nagyon sokat gondoltam ma rád! Most már aztán tessék pihizni! Kapcsolódj ki:)

Csucsukám! Remélem a fejfájásod elmúlt! Szerintem jó ez az érték, lehet egy kicsit alacsony (a ref-hoz mérten), de benne vagy a tartományba! :D
Remélem az új meló továbbra is menő!
Én már jól vagyok, köszönöm! Megnyugodtunk, feldolgoztuk, megráztuk magunkat, és csak előre ilyen kis csodáért, mint Marci, meg Barbus:D
7-ére már biztos kész lesz a másik eredmény, ha nem akkor tényleg asztal durr!

Sajti! „Megpakolta a puttonykádat Sz miki” :D:D:D Nagyon nagy forma vagy!!! Attól, hogy a forma süketnéma, attól még szétnézhet! Jó, hogy nem lett semmi baj! És örülök hogy a szervezeted kezd helyreállni! Így tovább! 3 hónap:(

Domi! Mizújs???

Puszi mindenkinek!
carla1227

Vaya!
Gratulálok a nunishoz :D
carla1227

Most csak gyorsan átfutottam a dolgokat, megyek is kreszt tanulni. 3-án megyek vizsgázni, kérnék majd drukkokat. Köszönöm a dicséreteket, csajom tényleg sokat nőtt. Holnap megyünk a 4hós oltásra, remélem jól fogja bírni mert kettőt kap.

vaya: Gratula a kis csajhoz, legyen sok örömötök benne.
vicky79
Budapest III. kerület

bekukk,
hazajöttem suliból, húúúúúúúú békáson volt ám szupercella, volt ahol az autóm 15 cm-es vízben állt, naggyon gáz
pénteki vizsgám is ötös lett, maradt 6 :-)
megyek mert fáj a fejem és van még egy 4 órás etap előttem
brrrr,
reggel ígérem visszaolvasok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky,
oltáshoz akár használhatnál Thuja 30 CH-t egyszeri alkalommal öt bogyeszt.

kubuspace

sziasztok Lányok,

Eszter, Rodi, Zsu isten éltessen sokáig benneteket! :-D

Kisbéka,
remélem kezdhettek az elkevert lelet nélkül!!! :roll:

Sajti,
örülök hogy jobbra fordultak a dolgok, kívánom hogy hamar elteljenek a várakozás napjai...

Judit,
hogy vagy? tudom hogy nem figyeljük a tüneteket..., de azért mégis!!! :-D drukkolok nagyon.
ugye a palástfű teát csak az inszem után lehet elkezdeni?

Angyal,
állás ügyben mikor lehet tudni a végeredményt? drukkolok a férjednek!

Kpn,
sajnálom, léleksimiket küldök neked fénypontán!!!
én nem tudok segíteni hogy mit érdemes nézni. nekem a házidoki a TSH-t mondta legutóbb hogy nagyon fontos.

Mieza,
jól teszed hogy pihensz, szuper eredmények! drukkolok, gyere majd a pihi után!!!

Macs,
örülök hogy jól vagytok és köszi hogy jössz nekünk csiribálni!

Vaya,
kiscsaj?! :-D :roll: :lol:
gratula!!! mutatsz fényképet?

Domi, Heni, Beni,
merre vagytok?

üdv az újaknak!

rólunk: egy 15-ös és egy 21-es tüszőnk van, csütörtökön meglesz a 2. inszem! kéretik 10 körül drukkolni akinek nincs jobb dolga! :-) ja és Z. doki csinálja mert Sz. ügynök két és fél hét szabira megy.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky,
nemrég még a fülbevaló szúráshoz drukkoltunk Barbinak és most 4 hónapos oltás!!! de jó hogy hoztál ide is fényképet!

Kubu,
gratula a vizsgákgoz! Marci hihetetlen, még a lányos sapiban is igazi pasi! :-D

én sem voltam még a postás helyen, de gondolom a régi posta helyén van, asszem odatalálok. :-D :-D
hány pasi lesz a találkozón? persze Marcin kívül, mert neki kötelező a részvétel!!! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó rggelt! Gyors bekukk!
zsuzsó! Drukkolok nagyon !!!
Vaya! Nagy gratula a kiscsajhoz! Én nagyon lánypárti vagyok, ha választani lehetne :lol:
No megyek készülödni a melóba, este jövök!!!
micsek

Nava,
most olvasom, hogy a bárányhimlő az első harmadban a legveszélyesebb és ha rajtad "csak" övsömör formájában jön ki, akkor a babára egyáltalán nem veszélyes, mert nem kerül a véráramba a fertőzés.
nagyon drukk hogy minden oké legyen!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!!

Sajti meg a többi cukorhoz értő doktornők!!!!!!!!
kellene egy kis gyors segítség... megvannak a vérvétel eredményeim....összehasonlításként a januárit is ideírom, szóval:

Január 6-án
vércukor terhelés előtt: 5,7 mmol/L (ref 3,6-5,9)
vércukor terhelés 60 perces: 9,5 mmol/L (ref nincs írva)
vércukor terhelés 120 perces: 6,2 mmol/L (ref nincs írva)

inzulin szint 0 perces 2,90 mIU/L (ref 2,00-29,00)
inzulin 120 perces 34,9 mIU/L (ref 22,00-79,00)

Május 20-án
vércukor terhelés előtt: 5,6 mmol/L (ref 3,6-5,9)
vércukor terhelés 60 perces: 10,3 mmol/L (ref nincs írva)
vércukor terhelés 120 perces: 7,4 mmol/L (ref nincs írva)

inzulin szint 0 perces 5,20 mIU/L (ref 2,00-29,00)
inzulin szint 120 perces 27,40 mIU/L (ref 22,00-79,00)

TSH tavalyi: 3,31 mIU/L (ref: 0,270-4,200)
TSH mostani: 2,320 mIU/L (ref: 0,270-4,200)

Előre is köszi!!!
andi
andrea-1

Köszi Lányok a bíztatást és a pöttyűzőket!
Fel is hívtam a házidokit, h. nézzék már meg a gyerekkartonomat, na persze nincs ott, mert ez már nem az első dokim és nem mindent küldenek át :( Most anyu próbál intézkedni, de közben meg tegnap színházban találkoztam mamámmal, nagynénimmel, ill. anyuval és állítják, h. volt már báránykám... hát eddig csak rózsáról dumáltak :roll: nem tudom, nagyon reménykedek... mást úgysem nagyon tehetek!
Szerintem amúgy tutira el kellett volna kapnom a tesóméktól, hisz rajtam csüngtek :?

Mieza, nagyon szuper, akkor tessék pihenni néhány napot! :D

Vaya, gratula a kiscsajhoz!!! Noémi lesz, akkor? :D
Én majd jövő héten pénteken megyek uh-ra, ezek szerint ha nem szégyellősködik, akkor mi is megtudjuk! :lol:

Képzeljétek, mivel a mellső falon tapad a kis drága, emiatt látszik egy kis dudor a pocim jobb oldalán, szemmel láthatóan nagyobb, mint a bal felén! Olyan kis édes, szerintem ott lehet vhol a fejecskéje :lol:

Táblit javítottam:

Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!

Megszeretném kérdezni, hogy most vagyok a beültetés utáni 13. napon, két picikét ültettek be, holnap tudom meg az eredményt és ma az utro felhelyezése után egy, két nagyon halvány barna cseppecském volt. Ez már baj vagy előfordulhat ilyen? :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok,

Andikám: Köszi a gyorstalpalót :D Sajna én ezekhez az értékekhez nem értek,de nem tünik rossznak...

Vayacon: Gratula a lánykádhoz :D

Mieza: mennek a drukkkkkkoooookkkkk és a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Navi: szerintem vérből meg lehet állapítani,hogy voltál e már b.himlős,mert akkor benne van az ellenanyag a servezetbe már...

Kubu: Gratula a vizsgádhoz :lol:

Sajt: 3 hónap alatt ürül ki a szervezteből ez a sok vacak anyag???a francba....gondolj arra,hogy az egész nyár (már ha persze nem ilyen "fantasztikus idő lesz) a Tietek...lehet,hogy ez sovány vigasz,de valamibe bele kell kapaszkodni....

Csucsu: lassan meg lesz az összes papír és 7.-e nincs olyan messze....szerintem jó az értéked 8)

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Röpcsi, előfordulhat ilyen simán...ne idegesítsd magad feleslegesen!!!!nem csinálsz tesztet?

Kép

kiss angyal

Rólunk: Tegnap 2 órát interjúztatták a Páromat :shock: 1 órán keresztül egy Francia a másik 1 órában egy Kanadai emberke...vagy ezen a héten vagy a jövőhéten értesítik a döntésükről...Nagyon jó lenne,ha sikerülne,de ha nem akkor sincs világ vége hangulat...
Köszönjük a drukkokat,bezsebeltük :wink:

Kép

kiss angyal

Kép

Kép

kiss angyal

Áhhh sikerült:-))))Köszi Andikám:-)))

Kép

kiss angyal

Angyalkám.... egy ZSENI vagy!!! :))))))))))))
andrea-1

kubu: Van valami homeós bogyóm, de arra az oltás neve van írva. De nem viselte meg eddig nagyon, csak estére szokott feljebb menni a hő. Amúgy meg ide jársz suliba békásra? Mi közvetlenül a főiskola előtti házsorban lakunk, egyszer össze is futhatunk ha jössz.

zsuzsi: Hajrá második inszem! Akkor majd hozok még képeket, ha gondoljátok.

andi: Az inzulinod rendeződni látszik, gondolom ezért magasabb egy kicsit a cukrod. Nem rossz eredmények ezek szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Hogy érted ezt?? (én nem vagyok ebben a témában annyira otthon....) ez összefüggésben van, hogy az inzulin lemegy a cukor meg viszont fel??

Totál be vagyok xarva miatta, hogy nehogy most meg ez legyen a baj (hogy a cukor most meg magasabb) és nehogy ezért ne mehessünk??
andrea-1

Sziasztok!

Olvasni nincs időm egy szállóból netezem és már lejár az időm

Jól vagyok és mindenkinek minden jót az idő változó sok kezelést kapok de még sok fér rám most érzem hogy fáj a hátem, hogy itt ülök 1 órát

minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Vaya!!
Itt is gratula a Kiscsajhoz!!! :lol:

Judit!!
Merre vagy???Betemetett a meló??? :wink:

Kubus!!
Tanulsz???Marcus jól van???Ejj,ha Fiatalabb lennék,megvárnám,jól járna Velem,tudok sütni,főzni.. :D :lol: :lol: :lol: Na de azt hiszem,válogathat majd itt a jobbnál,jobb csajok között. :wink: Gratula az 5-ös vizsgához!! :wink:

Kispatak!!
Pont ma gondoltam Rád,hogy lehetsz???Ma fogllatam le aszállász hajdúszoboszlón augusztusra. :wink: Jajjj,de várom már. :wink:

Andi!!
Sajnos Én nem értek ehhez a dologhoz,de majd biztos jönnek a többiek és kielemzik.Ne légy bexarva,tuti rendben lesz minden.Ezt a vizsgálatot a dokker kérte??vagy önszorgalomból csinálattad meg???

Klári!!
Ja,épp az alsóhatárt súrólja,de remélem jó lessz.Ti jövőhéten mentek ugye vissza??Ezt a hozzáállász szeretem,ügyesek vagytok,és mindig előre nézünk!!! :wink:

Vikus!!
Nekem is csak azt mondták telón,hogy nincs benne baci, a többit a doki. :wink:

Zsu!!
Holnapra küldöm a drukkjaimat!!!!Ügyesek lesztek!!! :wink:

Angyal!!
Gondoltam ám ma Rátok!!!!Én továbbra is drukkolok Apa melójához!! :wink:

Navi!!
Pocak képet kérünk szépen,kell a pozitív energia. :wink: Dudorkád édes lehet. :wink:

Sajti!!
3 hónap??Brrrrrrrrrr,kitartás.De igaza van Angyalnak,jön a nyár,(legalábbis remélem)Akkor most toljuk az időkerekét együtt!! :wink: :lol:

Makó!!
Tessék jelentkezni!!!

Ja és Pancsi Mami is!!!
Mert aztán írnom kell sms-t megint,merre kószálsz???? :lol: :D :wink:

Micsek!!
Szeptemberre adott a Doki időpontot??Hűű,jól tele lehet... :roll: Nem mondott semmit??Rendes volt????Holnap majd írok mélt!!! :wink:

Engem ez az idő teljesen kikészít!!!!Pedig nem vagyok frontra érzékeny,legalábbis nem vettem eddig észre.De ma is rohadtul fájt a fejem. :roll: :x
csucsu99
Budapest

andi: Szerintem ha több az inzulin, akkor két dolog van: vagy nagyon lenyomja a cukrod, vagy ha kevésbé reagál rá a cukrod, akkor normál marad. Szerintem amikor rendeződik az inzulin, akkor a szervezet még a magasabb termelésével mutatja a cukrot. egy idő után utána megy. Nekem pl. rosszul reagál a szervezetem az inzulinomra, ezért volt az, hogy a 178-as inzulinnal is 8,1 lett a cukrom. Még a háromszoros dózis sem volt képes a normál szintre nyomni a cukrom. De gondolom nálam is rendeződhetett a dolog ha baba lett. Csak utána meg terhességem alatt kellett a plusz inzulin, hogy 7 alatt tartsa a terheléses cukromat. Szerintem ne félj, ettől még kezdhettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Itt vagyok lányok gyorsan bekukkantottam.

Zsuzsó nekem is Z hozta meg a szerencsémet mivel Sz szabin volt. Nagyon drukkolok nektek.

Viky neked a vizsgádhoz megy a drukk

Vaya hát puncis nagy gratula nektek, olyan édesen lehet öltöztetni, na nem mintha a fiukat nem, csak hát én is lányos anyuka vagyok.

Csucsu nagyon el vagyok havazva úgyhogy azért nem is írok. Remélem veled minden ok, majd vissza olvasok.

Velem minden rendben, róka ma reggel meglátogatott és nem bírtam abba hagyni, tudjátok a fomosás, nem tudom hogy valaki a nyelvét is mossa hogy bírja. Ma voltam a kórházban, az ülő magassága 6.5 cm de hogy hol van azt nem tudom igazán még nem látszik.

Majd jövök ha még tudok. Mindenkinek mennek a drukkok és a babaragacsok.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Csucsu,
valóban betemetett kissé a meló, de már itt vagyok!
Ami a fejfájást illeti, én is cefetül vagyok :? ezt még bepötyögöm, aztán húzok ágyba egy aspirinnel :roll:

Vaya,
jupppíííí, kiscsajszi! Látod, tudtam én, hogy kell nektek a Noémi név :D

Kubu,
nagy gratula a vizsgádhoz, tudtam én hogy ügyes csajszi vagy!
Na meg persze Marci is biztos sokat segít :lol:

Kpn,
sajnálom, hogy nem sikerült, úgy szorítottam :cry:
Na de majd a lombikon összejön, ott nagyobb az esély!

Navi,
pocakfotó a dudorral :?:

Szia Pancsi!
Jó, hogy téges is látni néha :)

Mieza,
tudom, hogy most nem jössz mert pihizel, de azért a babaragacs szállítmányt küldöm :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsókám,
ezek nagyon jó méretek! Ha apa is ügyes lesz, hipp-hopp ott a baba a pociban :wink:
Holnap minden drukkom a tiéd!
A palástfüvet én az inszem utáni napon kezdtem.
Nos, ami az érzéseket illeti, sajnos semmi, talán még annyi sem, mint a múltkori inszem után :shock:
Csináltam egy tesztet tegnap, a Pregnyl hatása már nem mutatkozott, tehát ha jövő hét elején pozitívat tesztelnék, az már a baba lenne :oops:
Kicsit (vagy nagyon???) türelmetlen vagyok, pedig ez még csak az inszem utáni 9. nap, lehet hogy még be se fejeződött a beágyazódás (ha jól tudom, 12. napig tarthat), akkor pedig még nem is lehetnek tünetek. :idea:

Kép
judit0713

sziasztok Csajok,

Pancsi, jó hogy előkerültél Te is, remélem Z.ügynök szerencsét hoz nekünk is. :-)

Judit,
megértem hogy türelmetlen vagy én is nagyon az voltam az első inszemnél. remélem jó hírrel jössz, küldök egy kis idősürgetőt a babaragacsok mellé!

Mieza,
babaragacsok nektek is, remélem sokat tudsz pihenni!

Andi,
én is úgy tudom hogy először az inzulin jön helyre és csak utána a cukor, sőt asszem nem ritka hogy a cukor a rendeződés ideje alatt kicsit romlik is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,

végülis megállapodtunk már a tali pontos időpontjában?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

Vicky, remélem Neked lesz igazad velem kapcsolatban. Ma írtam a pcos oldalnak is, és onnan azt a választ kaptam, hogy annyira nem jó ez a cukor dolog :(.. de majd az endokrinológus megmondja.. Csak az a gáz, hogy júni 18-a ugye a várva várt lombikos indítási nap... endokrinológushoz viszont csak júni 23-ra kaptam időpontot, előbbre nincs...
Na ismerhettek, hogy milyen kombinatória vagyok.. addig nyomoztam, míg kiderítettem főállásban hol adja elő magát az endokrinológus aztán felhívtam, de nem sikerült csak egy beosztottjával beszélni, aki közvetített és a doki kérése az volt, hogy jövő héten a magánrendelésén hívjam fel és majd akkor válaszol a kérdéseimre telóba....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hát ez nem tudja, hogy én milyen türelmetlen és kíváncsi fajta vagyok?? :)

Ezek után mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy az indításkor SZ miit fog majd mondani az értékeimre... :oops:

Próbáltam ma neten nyomozgatni az értékekre vonatkozóan, de azok a b..zik bent a melóhelyemen gyakorlatilag az összes normálisabb oldalt letiltották, úgyhogy korlátozottak a lelhetőségek... (na ez is egy jel, hogy má ne sokáig járjak én oda be... :)...)

Judit... volt nekünk egy nagy jel figyelőnk még a télen, a Babe.. :) :).... Neki mondjuk bejött és sikerült az inszemje, bár mindenki azt tanácsolta neki, ne figyelje a jeleket és főleg, ne parázzon :)

Pancsikám: Az a fránya róka... de tudod, hogy én azért mit nem adnék ha átpasszolódna hozzám??? :)

Vaya: Kislány?? Éljen.. éljen!!!... Nálad teljesült a kislány vágyam!! :)... .Egyébként annyiszor eszembe jutsz mostanában, mikor megyek a János Kórház bejárata felé... van egy henger hirdetőoszlop pont a bejárat előtt... és Vaya Con Dios koncertet reklámoznak rajta nagy színes betűkkel :) :)

Sajtikám: értékelem a dzsásztforjút :)... ezt a kombót a 2 mesterről még nem láttam..... úgyhogy riszpekt! :)
Szegénykém.. 3 hónap... most cefetül soknak tűnik (télen én is annyit parkoltam)... tényleg vígasztaljon az, hogy egyrészt nem kellett műtét, másrészt meg lassan már tényleg "Nyár van, alíg fürdőruhában, égeted Magad.... a napon...." :)

Navi: Na majd megsasoljuk azt a pocakot :) :) Nem semmi vagy a gyerekorvos előszedéssel... jót nevettem....de jogos az egy pont, ott a találat...! :)

Kubu: tök jó, hogy Marcit is hozod majd a talira! :)

Angyal: Nemsemmi az interjúdömping... rendesen megkapta a párod... reméljük sikerül és megünnepelheti azt is a fórum! :)

Kispatak: Jó pihenést és gyógyulást kívánok Neked!
andrea-1

még valamit elfelejtettem, tiszta zizi vagyok már most...
jön még valaki holnap rajtam kívül az ügynökségre? én tíz körül érkezem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó... hát a próféta szóljon Belőletek!!.. Már tökre elkenődtem... az összes nassos kedvenc gyakorlatilag mellőzve már mióta...... ez a k. cukor meg emelkedik??? Milyen szenyaság már??... De ha ez így működik akkor nem pánikolok...legalábbis próbálok nem pánikolni....

Holnapra pozitív-energiahullámot küldök Neked! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Andi,
köszi a drukkot.

a napi ötszöri étkezést betartod?

az én receptem:
met;
napi öt kaja: no cukor, no fehér liszt.
legalább egy pici mozgás heti 2 alkalommal.

ezáltal pár hónap mega szenvedés, de utána már kicsit jobb és könnyebb lesz. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen, legalábbis igyekszem :).. Jó, van hogy csak 4 sikerül...de tényleg inkább az 5 jellemző.....

EGy jó szelet foszlós fehérkenyeret már az idejét sem tudom mikor ettem utoljára :) :) Csak ezek a teljeskiőrlésű c...rok.... édesség, üdítő nuku... Szóval tényleg nincs lacafaca..
andrea-1

akkor a legjobb úton vagy. :-)
próbálj egy kis mozgást beerőltetni! az elején amíg az anyagcsere kicsit beindul, átalakul szerintem segít.
szóval kitartás! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jáj tanulni kéne, de úgy kifáraszt Marci-Liza páros hogy képtelen vagyok, mindegy ma du a párom hazajön korán munkából és elkezdek egy maratoni tanulást. Köszönöm mindenkinek a drukkokat, biztatást.

Na akkor visszaolvasok

Judit,
Nagyon jó választás volt Nagymaros, remélem személyesen is megtekinthetem majd a teraszotokról ezt a kilátást.
Hely talira remek.
De rendi a nagynénitek, jó pihenést Nektek.
Fejfájás remélem elmúlt.
Drukkjaim és babaragacsok úton.

Mieza,
Rengeteget gondoltam Rátok. Naná hogy lesznek ilyen képeitek kevesebb mint egy év múlva, ezért drukkolok Mindenkinek nagyon nagyon. Szóval hajrá szőkében Marci :lol:
Megsúgom amikor én jártam Sz ügynökhöz akkor többségében még lent rendelt, na valóban izgalmas volt mint a heringek ott a folyosón álldogálni.
Pihenj most nagyon sokat, ahogy leírod, valóban remek kis csapatotok van. Nagyon nagyon drukkolunk.

Andrea,
Hát nekem is lebeg már a szemem előtt 18-a, akkor már csak 1 hét van hátra a vizsgaidőszakomból.
Ügyi vagy hogy nem hagytad annyiban a dokit, remélem jövő héten megnyugtat.
Vaya Con Dios ? a kedvencem, mindjárt nézem is mikor lesz.

Angyal,
Nagyon drukkolok az újabb meghallgatáshoz. Húúú jó sokáig volt bent a párod, legyen ő a befutó csiribi-csiribá.

Nava,
Drukk hogy bárányhimlő elkerüljön. Tessék dokkert, védőnőt felhívni. Szerk. olvasom hogy megtörtént, úgy legyen ahogy anyudék mondják hogy már volt bárányod.
Nekem június 12 kiesett :( sorry.

Rodina,
Neked is nagyon boldog névnapot utólag.

Zsu,
Boldogságos születésnapot utólag is.
Hajrá pénteki leszívás.

Lukácsné,
Örülök hogy tudtál pihenni, és hogy ilyen jól vásároltál, nagyon ügyi vagy. Hurrá fodrász.
Privit olvastam, állacskám leesett, őrület, remélem mielőbb elfelejthetitek ezt az egészet.

Csucsu,
AMH eredmény jó !
Fejfájás hess, borzasztó ez az időjárás mostanság, én is nap mint nap beveszek gyógyszert.
Behalok Tőled, azért megpróbálok beszélni Marcival, hátha valamilyen státuszt ki tudunk Neked is találni :lol:

Sajt,
Szupi hogy HCG megy lentebb, a kényszerszünetet nagyon sajnálom.
Huh jó hogy hétvégén nem lett autókoccanás.

Kpn,
Nagyon sajnálom, ölelések Nektek.

Vaya,
Hajrá kislány.

Carla,
Köszi Marci dicsiket, mindenféle hazabeszélés nélkül, de tényleg naon cépre sikeredett a mi kicsi fiacskánk :lol:
Tanulok, de nem megy, mindegy van még 26 órám, azt kevéske alvás mellett csak tanulással szándékozom tölteni.
Marci újabb ektiviti: a kakaót mellőzzük, de csúnya anya tejszínhabot fújt a szájába amit nagyon imádott hamizni, illetve ha kap kukit (puffasztott kukoricapehely vagy mi is a hivatalos neve) akkor ha azzal végez, felemeli a tálat, szinte teljesen beledugja a fejét és a tálban maradt apró morzsákat kifújja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vicky,
Jó kresz tanulást, na az sem lehet valami jó dolog.
Én soha nem adtam oltás előtt/után homeóst, mert Marci általában még röhögött is egy-egy oltás alkalmával, tehát nagyon nem viselte meg, amikor a 15 hós oltást kapta, akkor ráparáztam egy picit és vettem Thuja 30-at, mert tutkóra el akartam kerülni a hőemelkedést, lázat. Örülök ha nálatok is problémamentes az oltás.
Yes, odajárok, na akkor tényleg összefuthatnánk, majd jól kitaláljuk, hogy mikor és hogyan !

Zsuzsó,
Drukkjaim mennek !

Röpcsi,
Jó híreket várunk, nem tudom miért van ez a barnázás.

Kispatak,
Jó pihit.

Pancsi,
Örülök hogy jól vagytok. Rókát tessék elzavarni. Hát igen fogmosás, nálam öklendezéssel párosítva történik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.05.27 07:11-kor.

kubuspace

Tali, Csajok találjuk már ki az időpontot, annyira várom hogy talizzak Veletek. A párom is szerintem szívesen csatlakozna, mert ahogy leírtátok itt hogy kinek milyen a Zura, asszem mi is beállhatunk a sorba :lol:

Mi jól, Liza rengeteget rugdos, rohangál a pocakom körbe-körbe, főleg akkor van hatalmas buli bent amikor a kiccsaj normál kaját kap és nem cola-csoki-energiaital elegyét kénytelen elszenvedni.
Marcitól „kikészülök”. Van egy plédje 200x150 cm-es és anélkül képtelen létezni, kb. hozzánőtt, én még ilyet nem láttam, egésznap csak azt látom hogy a kék megy a lakásban, ja és alatta kisember. Tény hogy takarítanom nem kell :lol: :lol: és ha valahol elfárad, leteríti a plédet és megpihen rajta, ez lehet a bejárati ajtó vagy éppen a wc-ben. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Úgy hallom felébredt, kezdőőőőőőőőőőőőőőőőőőődik a nap.

kubuspace

andi: Én terhességem alatt cukormentes üdítőket ittam és cukorbetegeknek való édességeket ettem, meg teljes kiőrlésű lisztből csináltam sütiket. A palacsinta se rossz teljes kiőrlésű liszttel, bele fahéj hogy azt a gabona ízt elvegye és cukormentes lekvárral. Csak ötletelek, de nekem beváltak. Bár a teljes kiőrlésű muffintól mindig megszaladt a cukrom, nem is értettem. De neked még nem kell ennyire figyelgetned a cukrodat, szóval szerintem ezek mehetnek.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Nálunk megint volt hőemelkedés tegnap, kapott panadolt. Most a homeós bogyó már nem került elő. Tényleg összefuthatnánk, az a piros házsor a miénk, aminek ki vannak cserélve a nyílászárói és kazán van a tetején. Mikor jössz legközelebb?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
sajnálom hőemelkedést, remélem már minden oké.
rendben fussunk össze, holnap megyek, de azt kihagynám mert eléggé idegzsába leszek 10.30-ra megyek és 17-ig folyamatosan vizsgázom, utána 4-én pénteken leszek legközelebb :D

kubuspace

Mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsi, nekem is Z ügynök 8) hozott szerencsét, mert K úton volt :D
Nagyon drukkolok! :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Kubu,
drukkolok a vizsgához, Marcinak volt kitől örökölnie az energiabombaságot. :-)
a Missy név mit takar pontosan? Lizát írsz és nem tudom összerakni...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

köszi Macs neked is,
ez a Z. ügynök úgy látom varázsügynök, sokaknak hozott szerencsét vagyis babát:-), remélem nálunk is így lesz.
Veletek minden OK?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsu, Köszi kérdésed, minden ok. Most szaladok fogorvoshoz, majd délután megpróbálok visszaolvasni, holnap 4D UH :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Na végeztünk a BMC-ben tök gyorsan ment,vmilyen Elemér vizsgált ,csinált rákszűrést,kenetet vett és hüvelyi ultrahang,nem mondott semmit,csak hallottam,h diktálta a petefészekben kb.20 ciszta :cry: :cry: :cry: aztán el kellett vinnem a kenetet a laborba és majd telefonáljak pár nap múlva :shock: :shock:
Ez most PCO?????????????
akkor nem lehet gyerekem????????????????Szép napot
vikus82

Sziasztok!

Szétmegy ma a fejem.... idáig 2 fejfájáscsillapító... kb. mint halottnak a beöntés... áááááá....legyen már vége a mai napnak... :twisted: :twisted: :twisted:

Vikus, ne pánikolj.!... sokunknak van így sajna, nekem is nemrég derült ki hogy PCO-C vagyok. Érdemes már az elején csináltatni (akár magánban is, ha a kivizsgálás során nem küldenek el rá) egy terheléses vérvizsgálatot, ahol megtudhatja az ember, hogy van-e IR is esetleg?.... Ez gyógyszeresen+diéta+mozgás kombóval kezelhető.. Ne hagyd elsikkadni, járj utána még mielőtt bármilyen kezelés elkezdődne!!!!
andrea-1

Na hellóka,
ma fotózkodtunk... hát így képen elég vicceske még, persze imádom és élőben már mindenki észreveszi :lol:
ruhában:
Kép
anélkül :shock: :D :
Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Zsuzsi, köszi a hiányolást, ari vagy :)))) jól esik
Néha vagyok, kb heti egyszer bele bele olvasgatok, kivel mi van, de csak zúgban, semmi nem történik velünk mostanság baba ügyben :(((

Mindenkinek drukkolok, veletek sírok, nevetek, de nincs kedvem írogatni....................remélem megértitek.
Olyan szomorú tudok lenni, ha valakinek nem jön össze amit szeretne, de nagyon örülök is, amikor valaki sikerrel jár.

Persze mondanom se kell, hogy ismét rossz melóhelyet választottam, úgy néz ki megszűnik a munkaköröm, ennyit a pénzgyűjtési technikámról :evil: :evil: :evil:

Ja és aug 7-én férjhezmegyek, azt mondta Apa, hogy ha jön a baba, akkor legalább ez legyen rendben, így 6 év után!!!! Persze semmi flanc, csak egy kis laza buli, szűk szűk családdal. De úgymond elege lett abból, hogy 6 éve ha spórolunk valamire az csakis a lombik lehet, így "engedélyeztem" neki egy kis lazaságot :)
Azt mondta, hátha csak ez hiányzik a babának, hogy jöjjön :))) Tiszta hülye, dehát hátha!!!!
Ja most nézem, még jó, hogy semmi nem történik velünk mostanában :lol:

puszi mindenkinek, TARTSATOK KI!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Na jólvanna, tudni kell, h. nekem semmi hasam nem volt előtte :oops: :lol:
Bocsánat a nudis képért, de ott jobban látszik! :oops: :D

Ma voltam védőnőnél és megint hallgattunk szívhangot, most a Zuram is ott volt, majdnem elbőgte magát :) És persze jobb oldalt terpeszkedik a babci!

Sajna még mindig senkit nem tudtam előbányászni, aki meg tudta volna mondani, h. voltam-e bárányos v. sem... végül is most már mindegy, de azért nem ártana tudni! Azt mondta védődnő, h. az ANTSZ-nél vérből megmondják, lehet el kellene menni!

Vikus, az a bizonyos Elemér az Újvári doki, azaz U ügynök...
Ilyenre ne is gondolj, h. nem lehet babád!!! :twisted: Sajnálom, h. így alakult!

Andi, azt hiszem nagy mázlista vagyok a kajálás miatt, én abszolút nem vagyok nassolós, édességevős, persze, ha nem szabadna, akkor tuti kívánnám, de mondta is a védőnő, h. nasizzak :shock: :D Na nem mondom, h. néha nem eszem sütit, most a legújabb a gumicukker (1 hét alatt 1 zacsi), ill. néha kóla...
De látom, lányok kicsit megnyugtattak, h. jók az eredmények!

Kubu, szellem Marci kísért akkor egész nap :lol: nagyon édes lehet! Nézd tényleg a jó oldalát: nem kell annyit takarítani és ha elfárad, csak ledől!

Na kellett annyit gondolnom a nasira: hoztam is 1 zacsi gumicukit... mindenféle ízű, omlós + 1 banánt, h. adjunk az egészségnek is! :D

Táblit frissítettem:
Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szia Heni! Örülök, h. jelentkeztél! Sajnálom a melóhelyet :( de majd lesz jobb!
Gratula a leendő esküvőhöz! Nem is lehet egyfolytában a lombikot előtérbe helyezni... reméljük vmi vallásos baba készül hozzátok szigorú elvekkel a házassággal kapcs-ban és csak erre vár! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok,

Heni, jó hogy jöttél. nem "csak" a baba miatt jöhetsz ám, néha csak úgy hogy tudjuk mi van veled. ne értsd félre megértem ha nincs kedved, csak hiányzol innen...
melót sajnálom, kitartást ezügyben!
esküvőhöz gratula!!!!! :-D :-D remélem a párodnak lesz igaza baba ügyben!!!

Nava, helyes a poci! :-) engem a ruhátlan kép sem zavar, ott tényleg látszik! :-D

Vikus, a pco önmagában nem kizáró ok, fel a fejjel!!!

velünk: megvolt az inszem, holnap még pihenek, hétfőn meg újra meló...

Andi, fájdaloműzőket küldök.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mióta fórumozok még sosem volt "laptető"m...
szerintetek ez mit jelent :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?