Jáj tanulni kéne, de úgy kifáraszt Marci-Liza páros hogy képtelen vagyok, mindegy ma du a párom hazajön korán munkából és elkezdek egy maratoni tanulást. Köszönöm mindenkinek a drukkokat, biztatást.
Na akkor visszaolvasok
Judit,
Nagyon jó választás volt Nagymaros, remélem személyesen is megtekinthetem majd a teraszotokról ezt a kilátást.
Hely talira remek.
De rendi a nagynénitek, jó pihenést Nektek.
Fejfájás remélem elmúlt.
Drukkjaim és babaragacsok úton.
Mieza,
Rengeteget gondoltam Rátok. Naná hogy lesznek ilyen képeitek kevesebb mint egy év múlva, ezért drukkolok Mindenkinek nagyon nagyon. Szóval hajrá szőkében Marci
Megsúgom amikor én jártam Sz ügynökhöz akkor többségében még lent rendelt, na valóban izgalmas volt mint a heringek ott a folyosón álldogálni.
Pihenj most nagyon sokat, ahogy leírod, valóban remek kis csapatotok van. Nagyon nagyon drukkolunk.
Andrea,
Hát nekem is lebeg már a szemem előtt 18-a, akkor már csak 1 hét van hátra a vizsgaidőszakomból.
Ügyi vagy hogy nem hagytad annyiban a dokit, remélem jövő héten megnyugtat.
Vaya Con Dios ? a kedvencem, mindjárt nézem is mikor lesz.
Angyal,
Nagyon drukkolok az újabb meghallgatáshoz. Húúú jó sokáig volt bent a párod, legyen ő a befutó csiribi-csiribá.
Nava,
Drukk hogy bárányhimlő elkerüljön. Tessék dokkert, védőnőt felhívni. Szerk. olvasom hogy megtörtént, úgy legyen ahogy anyudék mondják hogy már volt bárányod.
Nekem június 12 kiesett
sorry.
Rodina,
Neked is nagyon boldog névnapot utólag.
Zsu,
Boldogságos születésnapot utólag is.
Hajrá pénteki leszívás.
Lukácsné,
Örülök hogy tudtál pihenni, és hogy ilyen jól vásároltál, nagyon ügyi vagy. Hurrá fodrász.
Privit olvastam, állacskám leesett, őrület, remélem mielőbb elfelejthetitek ezt az egészet.
Csucsu,
AMH eredmény jó !
Fejfájás hess, borzasztó ez az időjárás mostanság, én is nap mint nap beveszek gyógyszert.
Behalok Tőled, azért megpróbálok beszélni Marcival, hátha valamilyen státuszt ki tudunk Neked is találni
Sajt,
Szupi hogy HCG megy lentebb, a kényszerszünetet nagyon sajnálom.
Huh jó hogy hétvégén nem lett autókoccanás.
Kpn,
Nagyon sajnálom, ölelések Nektek.
Vaya,
Hajrá kislány.
Carla,
Köszi Marci dicsiket, mindenféle hazabeszélés nélkül, de tényleg naon cépre sikeredett a mi kicsi fiacskánk
Tanulok, de nem megy, mindegy van még 26 órám, azt kevéske alvás mellett csak tanulással szándékozom tölteni.
Marci újabb ektiviti: a kakaót mellőzzük, de csúnya anya tejszínhabot fújt a szájába amit nagyon imádott hamizni, illetve ha kap kukit (puffasztott kukoricapehely vagy mi is a hivatalos neve) akkor ha azzal végez, felemeli a tálat, szinte teljesen beledugja a fejét és a tálban maradt apró morzsákat kifújja. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vicky,
Jó kresz tanulást, na az sem lehet valami jó dolog.
Én soha nem adtam oltás előtt/után homeóst, mert Marci általában még röhögött is egy-egy oltás alkalmával, tehát nagyon nem viselte meg, amikor a 15 hós oltást kapta, akkor ráparáztam egy picit és vettem Thuja 30-at, mert tutkóra el akartam kerülni a hőemelkedést, lázat. Örülök ha nálatok is problémamentes az oltás.
Yes, odajárok, na akkor tényleg összefuthatnánk, majd jól kitaláljuk, hogy mikor és hogyan !
Zsuzsó,
Drukkjaim mennek !
Röpcsi,
Jó híreket várunk, nem tudom miért van ez a barnázás.
Kispatak,
Jó pihit.
Pancsi,
Örülök hogy jól vagytok. Rókát tessék elzavarni. Hát igen fogmosás, nálam öklendezéssel párosítva történik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.05.27 07:11-kor.