Sziasztok!
látom zajlanak az események.
Ancsi, örülök, hogy minden rendben van
Suzy, a te eredményednek is örülök nagyon.
Őszinte leszek, úgy olvastalak benneteket mint aki soha nem volt terhes és nincs gyereke. én is tudom ezeket a vizsgálatokat, de nem tudok határrétékeket, hagyatkoztam mindig is a dokira, ő azt mondta jó, akkor jó.
Suzy, kinél voltál uh-n? mert én nem tudom ki Szeged legjobb uh dokija!!!
Zsu, ez a mnyh vastagság nagyon brutál, drukkok mennem.
Kicsit nem értem mi az hogy pénteken mész egy gyógyszerért és nem tudja szombatra megrendelni, itt simán megy. Tudom mert nem is egyszer kellett a merionál szombatra és megvolt, pedig ez nem Pest.
Nem voltam közel egy hétig, nem tudom felült-e valakinek
Nagyon beteg voltam, kezdődött egy kis hasmenéssel amjd folytatódott egy alap rosszulléttel, majd gyomorfájással, mire a családom rájött, hogy ideges vagyok, ez a k.... munka miatt. Megyek csak megyek és egy deka szerződés nincs, és persze pénz se. De most megfogadtam "leszarom" és nem agyalok, hogy mi miért és hogy van. Rájöttem sokkal fontosabb dolgom is van, a LOMBIK hiszen pont ezért is nincs testhezálló munkám, mert amit most csinálok az nem nekem való.
Jövőhéten kedden lesznek meg a nőgyógyászati eredményeim, kedden megyek is a Káliba időpontot kérni, a vv eredmények is meglesznek azt hsizem szerdára.
Ha az égiek is úgy akarják akkor kapok minél hamarabb időpontot és tudunk menni konzira, júniusban pedig kezdeni. Mondjuk ehhez nagyon-nagyon szerencse kell, de augusztusban tuti mehetünk szerintem.
Ancsi!!!! sokat kocsikázol tudom....
írnál nekem egy gázolaj árat, mert ha megyünk nyaralni tankolni is kell és lehet kint Ausztriába jobban megérné. Úgyis akarunk menni Panrdorf-ba meg a meseparkba is. Esetleg más egyéb jó helyet tudsz? ami közel is van a határhoz?
Köszi előre is.
puszi lányok
Ja és Gabi, nagyon ari a pocid, szép kis formás