Új privát üzeneted érkezett!

Halihó :!:

Már nagyban fent kukorékolok, megyek ma a védőnőhöz és szokásosan a hasam felébresztett :lol:

Gabi
Szép pocakocska :lol: én még lógok a képpel :oops: :lol: Én is ikrek vagyok ám :!: :D

Zsu
Fantasztikusan szép az eredmény :lol: örülök nektek, csak így tovább, drukk megy ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++, a mnyh nem semmi vastag :shock: :lol: szuper, nem is szabad mindenfélét enni, már lehet, hogy egyik rosszabbat tesz, mint a másik hosszú távon, nyugi van :!: :wink: (nekem 12 mm volt a mnyh azon a bizonyos napon :!: :lol: )

Betty
Neked is ilyen szép eredményeket kívánok, mint Zsunak :!: :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Várunk odaát tárt karokkal :lol:

Gyancsi
Ez valóban nagyon jó eredmény Down-ra :!: :wink: örülök :!:

Képzeljétek, Én akkora béna vagyok :!: :roll: :oops: :oops: :oops: , ahol dolgozom (genetika), itt van egy program (angol), amivel kismamáknak szoktak, akik genetikai tanácsadásra jönnek valami probléma miatt (családban örökletesség, 35 év felett, uh gyanu...stb.) 13, 18, 21 triszómia alap és valódi kockázatot számítani :!:
Mivel nem Én csinálom, soha nem használtam ezt a programot, mert Én laborban vagyok, így nem jutott ez eszembe, tiszta dilis vagyok, itt aggódok, hogy hogy kellene integrált és kombi tesztet csináltatnom és egyébként, meg adott a lehetőség....meg nem tudom mondani, hogy jutott eszembe, de ez egy sors szerű dolog lehetett :!: :lol:
A lényeg, hogy kiszámoltattam a kockázatokat...
alapkockázat 21 :arrow: 1:684, valódi kockázat 21 :arrow: 1:712
alapkockázat 18 :arrow: :8074, valódi kockázat 18 :arrow: 1:22833
alapkockázat 13 :arrow: 1:19006, valódi kockázat 13 :arrow: 1:106145
A szülés várható időpontja: 2010. november 28 :!: :lol:

Na csak ennyire vagyok szórakozott és tiszta dilis, de most már azt hiszem megnyugodhatok és mehetek a Védőbe ma :!: :wink:

Olyan jó, hogy nem kell mennem dolgozni, védőnő, aztán apácskával vásárlás, ebéd, egy kis pihi és takarítunk, majd Ő megy éjszakára dolgozni :!: :wink: ez a mai program, nem leszek, csak lehet este :!:
És indulhat a hosszú hétvége :!: :lol:

Ki mi jót fog csinálni :?: reméljük az idő is jobb lesz már :roll: :!: :wink:

Mindenkit pusszantok és drukkolok teljes szívemből++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Az elveszettek is jöjjenek egy pár szóra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

látom zajlanak az események.

Ancsi, örülök, hogy minden rendben van

Suzy, a te eredményednek is örülök nagyon.

Őszinte leszek, úgy olvastalak benneteket mint aki soha nem volt terhes és nincs gyereke. én is tudom ezeket a vizsgálatokat, de nem tudok határrétékeket, hagyatkoztam mindig is a dokira, ő azt mondta jó, akkor jó.

Suzy, kinél voltál uh-n? mert én nem tudom ki Szeged legjobb uh dokija!!!

Zsu, ez a mnyh vastagság nagyon brutál, drukkok mennem.
Kicsit nem értem mi az hogy pénteken mész egy gyógyszerért és nem tudja szombatra megrendelni, itt simán megy. Tudom mert nem is egyszer kellett a merionál szombatra és megvolt, pedig ez nem Pest.

Nem voltam közel egy hétig, nem tudom felült-e valakinek :oops:

Nagyon beteg voltam, kezdődött egy kis hasmenéssel amjd folytatódott egy alap rosszulléttel, majd gyomorfájással, mire a családom rájött, hogy ideges vagyok, ez a k.... munka miatt. Megyek csak megyek és egy deka szerződés nincs, és persze pénz se. De most megfogadtam "leszarom" és nem agyalok, hogy mi miért és hogy van. Rájöttem sokkal fontosabb dolgom is van, a LOMBIK hiszen pont ezért is nincs testhezálló munkám, mert amit most csinálok az nem nekem való.

Jövőhéten kedden lesznek meg a nőgyógyászati eredményeim, kedden megyek is a Káliba időpontot kérni, a vv eredmények is meglesznek azt hsizem szerdára.
Ha az égiek is úgy akarják akkor kapok minél hamarabb időpontot és tudunk menni konzira, júniusban pedig kezdeni. Mondjuk ehhez nagyon-nagyon szerencse kell, de augusztusban tuti mehetünk szerintem.

Ancsi!!!! sokat kocsikázol tudom....
:lol: :lol: írnál nekem egy gázolaj árat, mert ha megyünk nyaralni tankolni is kell és lehet kint Ausztriába jobban megérné. Úgyis akarunk menni Panrdorf-ba meg a meseparkba is. Esetleg más egyéb jó helyet tudsz? ami közel is van a határhoz?
Köszi előre is.

puszi lányok

Ja és Gabi, nagyon ari a pocid, szép kis formás :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Jó reggelt Lányok!!

Gabi- Nagyon cuki a pocid :D :D :D Te sem leszel egy nagy darab ahogy elnézlek :D

Suzy- Ez jóóóó, hogy nem is tudtad, hogy ott is lehet ilyen kockázat elemzést csinálni :D Remélem most már te is nyugodt vagy az eredmények tudatában ( én magyarázok, aztán mit műveltem pár napja :D ).Te még lógsz ám nekünk a pocakfotóval!!Ancsi nem felejt :D

Ancsu- Simán lehet hasmenés és hasonló az idegállapotod miatt, szerintem csináld csak félvállról a dolgot, ne vedd ennyire komolyan, mert ahogy írtad is, neked most a LOMBIK a fő munkád, ott kell beleadni apait-anyait, az nem jó ha a munka előtte minden energiádat elszívja, mert nem marad a legfontosabbra :wink:
Hát a gázolaj itt kb .1,1 -1,2 euro, attól függ melyik kúton tankoltok, a Jet-ek általában a legolcsóbbak, pont Pardorfnál ( Neusiedlersee) van is egy Jet!!!!Sajnos ott a határ környékén nem vagyok annyira ismerős, mert mi fentebb lakunk ( Felső-Ausztria), ott mindig csak átutazunk, de a meseparkról állandóan reklámokat nyomnak a rádióban, az bizti szuper lehet ( mindig Spongyabob reklámozza egyébként, nagyon vicces a reklám :D )!!!

Nálunk ma is ramaty az idő :? Este menni kéne meccsre, de lehet csak második félidő lesz belőle, ja meg Apjuknak lehet lesz másodállása ( ott ahol én dolgoztam eddig -DHL), heti 2-szer 2-3 óra, edzések helyett, mert ugyanis feladta a focit...Annyira készen vannak a térdei, hogy úgy kell fel minden áldott reggel, mint egy nyomorék, már 3 térdműtétje volt, így megállapodtunk, hogy nincs értelme ezt tovább erőltetni :roll:

KépKép
gyancsi

Bocsi csajok... de csak szinte végigörgettem az oldalt

Sylvie
25-e mindjárt itt van :lol:

Gabi, Gyancsi
Szép pocifotók

Suzy
Az ígért kép :lol:

Kép

remélem sikerült :)

Sajna most rohannom kell, mert apa már tűkön ül, hogy visszakerülhessen a géphez. Remélem holnap több időm lesz.

Kép

Kép
princzike

Princzi!
Nagyon szép a baba-lak!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok!!

Csak beugrottam szép hosszú hétvégét kívánni mindenkinek :D

Majd érkezem!!

Pusszantás!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok :!: Sikerült végre egy kicsit gép elé kerülni letelt a heti meló :!: Már alig várom,hogy a dokinál legyünk,hogy mit fog mondani mikor kezdhetjük a következő progit :!: Mindenkit puszilok :!: Kellemes hétvégét mindenkinek :!:
sylvie1376

Sziasztok Csajok :!:

Princzi
Köszi, hogy feletted a képet, nagyon szép a szoba, nekem tetszik, mert Én nagyon szeretem az egyszerű dolgokat, a fenyőnél szebb nincs is :!: :wink: már nem sok van hátra neked/nektek :roll: :wink: CTG-n minden ok :?: hetente jársz :?:

Gyancsi
Tudom, nem felejtettem el a képet, de még apácskának nem volt Rám ideje :!: :lol: lesz fotó türelem :!: :lol:

Sylvi
Mit dolgozol :?: szombaton is meló van :?:
Kitartás, hamarosan indulhat a mandula, sok sikert :!: :wink:

Betty
Örülök, hogy beszéltünk :!: :wink: megírtam minden adatot, infót, a keddi nucha szűrés a másik oldalon van, az újabb adatok is itt vannak :wink: :!: azért megnéznélek becsavart hajjal :!: 8)

Ancsu
Nagyon el vagy veszve mostanában Te is, de látom nem unatkozol :!: :roll: :wink:
Én azt hallottam, hogy egy 2 hétre kb. bezár a Kaáli, mert felújítás lesz :!: :?:
Megírom priviben az uh doki nevét :!:

Rólam:
Tegnap sokat pihentem, sokat is szoktam, ha csak tehetem, mert estére eléggé kemény a hasam alja, nem szeretném, ha valami baj lenne Cipikével :!: bárhova raktam a kezem magamon mindenhol a szívdobogást éreztem :roll: megmértem a vérnyomásom, mert azt gondoltam, hogy magas, de nem volt 120/76, de a pulzusom 109 volt :shock: egy kicsit megijedtem és azonnal utána néztem, hogy terhesség alatt ez normális-e, de igen az, írta, hogy ilyenkor 100 fölé is mehet simán, pulzál a kicsike Én még ezt így érzem, mivel magzatmozgást még nem lehet érezni, na de majd ezután :!: :wink: megnyugodtam :!:
Igazából még front is van, attól is lehet simán magas
:!:

További szép hétvégét, pusszantás :!:

Banánturmixot reggeliztem, tudni kell, hogy a tejet alapból meg nem iszom, de mostanában olyanokat eszek-iszok, mint még soha szinte :!: :lol: tök jó egyébként :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok

Ancsi, köszi az infot :)
Igazad van nekem fő munkám most a Lombik.

Princzike, nagyon szép lett a baba szobácska, együtt alszol majd vele a kezdetekben?

Tényleg lányok az első hónapokban együtt fogtok aludni a babócával?

Suzy, jól tudod 2hétre bezár a Káli, de még nem tudom július első vagy második felében. Kedden megyek időpontot kérni akkor lesz meg minden eredmény.
Már csak pár hét érezni fogod, mikor mozog, nagyon jó érzés, de egyben furcsa is lesz. Én pontosan tudom nekem mikor és hogy volt az első mozgás nagyon emlékszem rá. A vége felé, pedig látni lehet a kezét, lábát mikor rugdos. Kinyomja majd az oldalad, fuuuu de jó lenne már nekem is ha közelednék a felé, hogy újra átélhessem... remélem hamarosan eljön az is.

Ancsu

ancsuka

Suzy, várom majd a privit.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Ancsuka, remélem hamar kapsz időpontot!Drukkolok nagyon!

Princzike, nagyon szép a babaszoba! :D

Suzy, pihenj sokat, ne erőltesd meg magad!

Ma voltunk uh-n...van mindenféle méretű peti, 15-ös-től 24-es ig.Számukat nem tudom pontosan, nem figyeltem oda :oops: Ja, és a mnyh 16mm-re nőtt! :shock: Kíváncsi leszek péntekre mekkora lesz! Még holnap megy a fostimon, gonal és a cetrotide.Szerdán a cetrotide, és este 22.00kor a prgnyl 2 ampullával.Pénteken leszívás!
A papíron az van írva, hogy 2 ampulla pregnyl sc! Ez az "sc" ez subcutánt jelent??? azaz bőr alá mehet, ugye??A betegtájékoztatón végülis le van írva, hogy mehet izomba, illetve bőr alá, csak most megzavart ez az sc.

Puszilok mindenkit, remélem jól telt a hétvégétek!
Vendég

Szia Suzy :!: Pénztáros vagyok egy hipermarketbe :cry: Kellemes estét! Pusy mindenkinek :!:
sylvie1376

Zsu!
Ma voltál uh-n? :shock:
Nagyon jók az adatok!Nagyon ígéretesek!
Kép

Ancsu!
Igen egy szobába leszünk néhány hónapot a babával.

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jó regget Lányok!!

Princz- Nagyon szép a szobátok!!Ez egy csináltatott bútor???Mert nem az a hagyományos!! :wink:

Sylvie - Nagyon drukkolok neked mára++++ :D

Zsu- Boldog szülinapot, isten éltessen!!!!! :D Nagyon szépek az eredményeid, péntekre szorítok ám nagyon++++ :D

Suzy- Nekem is szokott mostanában keményedni kicsit a hasam, vagy is olyan mintha egy kis kő lenne benne :roll: :wink: Ilyenkor én is gyorsa hanyatt vágom magam egy kis időre :D A Fotót nagyon várom még mindig!!!!

Ancsu- Gondolok rád ma, hogy mihamarabbi időpontot kapjál :wink:

Gabi- Tényleg ti már vettetek dolgokat a babónak??

Betty, Bri, Szrityi, Ranita, Vanili, Zbinyek, Melike-Hol vagytok Lányok?

Mi péntelen meccsen voltunk, utána sörsátor-élőzene, dínom-dánom, hajnali 2-re értünk haza...Szombaton itt voltak a barátnőmék a férjével, velük dumcsiztunk meg játszottunk hajnalig...Vasárnap döglés, tegnap meg MELÓ...ÁÁÁÁ, nagyon szar volt, 4 órát kell állnom, elvileg van egy szék amire le lehet ülni, ha nincs utas, de hát most kezdődik a szezon, tele volt emberrel a reptér, az én derekam meg majdnem leszakadt a helyéről, érztem is rendesen a hasamat, hogy húzódott estére....És ma is mennem kell!!!De utána nem megyek vagy 2 hétig az tuti....Valami rejtélyes módon betegállományba fogok menni :D

Puszi mindenkinek!

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gabi, köszönöm szépen!! :D Én is csodálkoztam, hogy pünkösd hétfőn kell menni uh-ra, még fel is hívtam a kh-at, hogy biztos nyitva vannak-e! Csak a felírt gyógyszerért kellett a délihez elmenni, csak az volt nyitva.

Gyancsi, köszi szépen Neked is! :D Valahogy tényleg el kéne intézni a betegállományt!

Képzeljétek, a férjem ma szabadságot vett ki, még nem tudom, hogy hova megyünk, de valahova biztos! :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok :!: Szép estét mindenkinek :!: Végre ma találkoztunk a doktor Úrral s előreláthatólag novemberbe lesz az ivf,addig is megkell még csináltatni 4 vizsgálatot ami sajna nem biztos,hogy egyszerű lesz :!: Puszilok mindenkit :!:
sylvie1376

Sziasztok,

Nálunk semmi különös nincs. Azért vagyok eltűnve, mert amint jön a " jó idő" vagy hozzánk jönnek, vagy mi megyünk valahova és akkor nem kerülök gép elé.
Bár ez az idő most kikészít. Állandóan esik meg fúj aztán meg tök meleg van és kínlódok a fejfájással emiatt.

Gabi:
még nem tudjuk mikor kezdünk várjuk a "randit " a dokival és csak akkor derül ki sajna...
de ha tudok már vmit írom.
Néztem a pocis képet, mióta láttalak nem sokat nőtt de a cicid szerintem igen Már nemsokára meglesz mi lesz a neme persze csak ha megmutatja mije van

Gyancsi:
Jó volt a sztori akkor neked is a cickók nőttek. Hajrá betegácsi +++++++++++++++

Suzy:
pocifotó?
vérnyomásod hogy áll?

Ancsuka:
remélem már rendbe jöttél. Végre eljutottam oda, hogy megbeszéltük a hirdetős dolgot a cégetek ügyében. Hát arra jutottunk, hogy most hanyagoljuk, mert mi lassan lombikozunk és a bátyám úgysem bírna annyi munkát egyedül amíg én nem vagyok. De talomban tartom és köszönöm, hogy elküldtél minden infot. Aranyos vagy.
VV eredményeid vannak már?

Princzike:
Szép a szoba ügyik vagytok.

Betty:
szorítok amihez épp most szükséged van....

Zsu:
Boldog szülinapot!!!

Többieknek pusszantás
szrityi

Most nem olvasok vissza, bocsi érte, de megteszem holnap.

A nagy hírt hoztam......
Hétfőn 15:00-ra van időpontunk a Káliba. Már csak az kell, hogy elfogadjanak minden eredményt, apának nincs meg minden sperma eredménye, mert azt a sima andrológia nem tudja megcsinálni csak a Káli, de azt mondták doki függő, hogy kéri vagy sem. Ez az egyik, a másik még nem jött meg pedig a 27.napon vagyok, terhes nem lehetek, így késik és nagyon remélem késik még egy jó pár napot, mondjuk hétfőig és akkor remélhetőleg nyeregben vagyunk és nagy szerencsénk lenne ha tudnánk kezdeni, az esély kevés, de én nagyon bizakodok....

Mindenkinek egy nagy ölelés
Puszi lányok

Ancsu

ancsuka

ahogy ígértem....

Zsu, ez nagyon jó eredménynek tünik és ezek a számok még nagyobban lesznek, de jóóóóóóó
Én ehhez a szurihoz nem tudok mit írni mert nem értek hozzá. Remélem valami szép helyre mentetek.

Gabi, az jó, szerintem is egy pár hónap kell együtt, csak addig míg pici a baba, jobban tudsz rá figyelni szerintem. Tudom sokan már az első perctől kezdve külön szobába teszik.

Ancsi, nem tudják, hogy babát vársz? nem értem mi a fenéért nem mehetsz el tp-re, ilyen hülye orvosokat.

Sylvie, melyik Káliba voltál, ilyen későre kaptál csak időpontot?

Szrityi, okszi semmi gond, de ha +lett volna a válasz akkor úgyis megbeszéltük volna, mert más már a helyzet, de így nincs mit beszélni.
:wink: mármint róla.

Puszi lányok

Ancsu

ancsuka

Az többHelló Mindenkinek!!

Zsu- Remélem tényleg valami jó kis helyen megünnepeltétek a szuper eredményeket na meg a szülinapodat! :D Gondolom ám, hogy milyen ajándékot kérsz :wink:

Ancsu- Nagyon szorítok, hogy piri kihúzza addig amíg mentek , hogy tudjatok azonnal kezdeni!!! :D Az több, mint szuper lenne :D De tudják, hogy terhes vagyok, most jövő hét csütörtökig nem kell mennem melózni, de lehet , hogy szerdán elmegyek, hogy írjon ki még egy hétre és akkor 2 hétig nem megyek összesen :D

Szrityi-És mikor lesz a "randi" a doki bácsival?Hogy tudjam mikor kell drukkolni :wink:

Silvyie- Örülök, hogy novemberben kezdhettek!Milyen 4 vizsgálatra van még szükség??

Betty is nemsokára kezd, mindjárt visszakeresem, hogy mikor is pontosan, nem szeretnék lemaradni :wink:

Bri- Újdonsült menyasszony, merre jársz?? :wink:

Én megyek shoppingolni a barátnőmmel!!

Mindenkinek szép napot!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok :!: Szép napot mindenkinek :!: Ancsuka a pesti Kaáliba voltam dr. Krizsa Ferencnél. Gyancsi először kell cukorterhelés,kromoszómavizsgálat,trombózispanel,rákszűrés. S ami rossz az egészbe nem biztos,hogy tb által megtudom oldani s az igen húzós lesz :cry: Mihelyst lesz szabadidőm elmegyek a háziorvoshoz egyezkedni hátha sikerül kérnem beutalókat :roll: Puszilok mindenkit :!:
sylvie1376

Csak bekukkantottam egy cuppantásra mindenkinek :lol:

Zsu
gyönyörű eredményeid vannak, én is ilyet akarok :!: :wink:

Csak végigfutottam az oldalt, és ezen megakadt a szemem :lol:
Látom mióta nem voltam, nem is nagyon sokat írtatok.

Jelentem holnap kezdem a szurikat, (csak hogy Gyancsi le ne maradj rólam) :lol: :lol:

A többi dolog majd a blogban megtalálható lesz :wink:

Puszi mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok

Köszönöm a köszöntéseket! :D

Túl vagyok a szurikon, most adtam be a repit.Remélem minden rendben lesz!

Betty, Neked is nagyon jó eredményeid lesznek tuti! Akkor holnap kezded a decát?

A szülinapom jól sikerült.Végülis moziban voltunk!A hétvégén már a családdal megünnepeltük!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Zsu-Betty-és akinek még kell megy a drukk!!!

Zsu!
Holnap,ha tudsz üzenj egyet!

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Mától egy nagy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Holnapra egy nagy-nagy adag drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Mi jót vásároltatok :?:

Ancsu
Örülök, hogy van időpontotok a Kaáliba :!: :wink: és esetleg nem teszteltél :?:

Szrityi
Most már a jó a pulzusom is a vérnyomimmal nem is volt gond, néha még túl sokat pulzál :!: :wink:
még mindig nincs fotóm :roll: :oops: bocsi :!:
nekem is sokat fáj a fejem mostanában, de gondolom ettől a jó kis frontoktól :roll:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu, megy a drukk nagyon!!! ++++++++

Suzy, nem teszteltem még, mert kizárt hogy terhes vagyok, apa folyamatosan éjszakázott, plusz én is beteg voltam, szóval terhes nem lehetek.
Örülök, hogy a vérnyomás vagyis pulzus gond megoldodott vagyis kezd.

Betty, de jóóó te is végre célba érsz.

Puszi lányok

Ancsu

ancsuka

Csajok :!:

Dokihoz megyek délután, egy kicsit szurkálódik a hasam néha, kemény egészen alól, tanácstalan vagyok és tudom, hogy csak az orvosom tudja a tutit megmondani, egy uh és egy méhszáj vizsgálat lesz, 18-ra megyek most beszéltem az asszisztens csajszival :!: :roll: meg kell, hogy nyugodjak, egy picit aggódom :!:

Front is van, tágul a méhem, sok minden lehet, de egy rossz tapasztalat...és már ideges is vagyok (Nővéremnél volt gond az ikrekkel)

Remélem jól vagytok :!: :?:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Inkább Én aggódjam túl a dolgot, mint bármi baj legyen Cipikével :!: :roll: majd jelentkezem valahogyan és megírom, hogy mi volt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Köszöönm a drukkokat! :)

Suzy, nem lesz semmi baj tuti! Drukkolok! +++++++++++++

Gabi, amint magamhoz térek, írok üzit!

Én már izgulok nagyon, remélem minden rendben lesz!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! :P :P :P :P :P :P :P

Zugolvasó módból kicsit kizökkenek!
Szeretném, ha tudnátok, hogy olvaslak benneteket, és drukkolok ezerrel!Minden kismaminak pocaksimit küldök!
És minden próbálkozónak drukkolok!
Velem minden rendben, csak várunk...............................................

Zsu,
nagyon szép eredményeid vannak, drukkolok a leszíváshoz!Meeg persze a többihez is! :wink:

Betty,
Neked is drukk a szurikhoz! :wink:

Suzy,
ne aggódj, nincs semmi gond a picurkáddal.Tuti minden rendben van.

Bri,
hogy álltok a készületekkel?

Mégegyszer puszi mindenkinek!Akit kihagytam, annak duplán! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jó reggelt!!

Sylvie- Azért az a novemberi időpont tényleg nincs túl közel....Miért csak olyan későn kezdhettek???Szerintem a vizsgálatokat előbb is meg lehet csinálni!!Nekem is Krizsa doki volt az orvosom, ő csinálta Gombóckát a pocakomba! :D Bri-nek is és Szrityinek is ő az orvosa!!Népszerű a fickó :wink:

Betty- Mindenem csuriban, hajrá szurik+++++++Csak ennyit írok, de úgy is tudod, hogy gondolok rátok :wink:

Zsu- Hajrá mai punkció++++++Gyere a hírekkel, annyira kiváncsi vagyok!!!!! :wink:

Suzy- Örülök, hogy megnyugodtál és engem is megnyugtattál kicsit, mert nekem is sűrűn keményedik, húzódik a pocim, bár én ezt normálisnak tartottam , de most aztán jól megnyugodtam , hogy tényleg az :D 2 felsőt meg egy papucsot lőttem, de igazából fürdőruháért mentem, na azt nem kaptam, pedig akarunk járni úszni Apjukkal, csak semmibe nem fér bele a mellem :oops:

Melike- Örülök, hogy adtál életjelet,már izgultunk miattad :wink:

Bri- Engem is érdekelne, hogy hogy vagy?????Gyere egy kicsit legalább!!!!

Én tegnap elmentem az ortopédiára, hogy szerezzek papírt, hogy nem rudok sokáig állni.....De nem sikerült!!Az a barom meg sem vizsgált, közölte, hogy ha fáj a derekam, akkor ír fel talpbetétet ( ami 30 euróba kerül és csak sportcipőbe tudom betenni, nem is hordok sportcipőt) , meg valami fürdősót, amibe üljek bele esténként, de csak ha a nőgyógyászom is hozzájárul, mert forró vízben kell ücsörögni!! :shock: Kész vagyok!!Azt hiszem még egy darabig ki kell húznom a melóban hiába próbáltam meg mindent, ez van :wink:

Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok :!: Kellemes péntek délutánt mindenkinek :!: Gyancsi azért kell novemberig várni mert a tb 30%-al csökkentette a klinika kvalitását,kevesebb beültit engedélyeznek nekik. A vizsgálatokat augusztusig kellene megcsináltatni. Nem tudnátok segíteni a kromoszómavizsgálatot hol csinálják az ország keleti részén? És vajon vérből vagy gerincvízből? Gyancsi lehet mire neked a picurka a világra jön akkor én is kapok egy babyt a pocimba? Kellemes hétvégét mindenkinek :!: Ma estétől éjszakázom :cry: Pusy mindenkinek :D
sylvie1376

Sziasztok, elveszett bárányka jelentkezik :lol:

Tegnap beszéltem Brivel chaten, azt mondta, jól van, folynak a papírdolgok az esküvőhöz amik kellenek, azok után futkoz, én is csak éjfél körül értem el :lol:
Azt mondta feltétlen adjam át, hogy mindenkit puszil, és megpróbál most már jönni. (mondta, hogy nem tudja, hogy fog visszaolvasni, mondtam neki, könnyű dolga lesz :lol: )

Zsu
drukkjaim mennek továbbra is neked++++++++++++++++++

Szuzy
Cipike hogy van :?: Majd egyik nap rádcsörrentek :wink:

Gyancsi, Gabi kismamik, ti hogy vagytok :?:

Mindenkit puszilok, további szép napot mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló lányok!

Zsu üzent délután:6 pete lett.holnap telón megtudja,hogy kedden vagy szerdán lesz-e beülti.
Továbbra is mennek a drukkok!!!!!!

Gyancsi!
Sajnálom,hogy ott sem sikerült elintézni a táppénzt!

Betty!
Köszi,jól vagyok,rosszullét már egyáltalán nincs,csak fáradság.Jó sokat pihenek.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok :!: Kellemes szombat reggelt hál istennek letelt az éjszaka már csak ma kell még kibirni s jövőhéten lesz délelőtt is a műszakbeosztásba :!: Tudnátok nekem segiteni,milyen azaz ultra rövid protokoll :?: A doki azt mondta hosszabb mint a hosszú protokoll. Sajna nem vagyok a türelem embere igy nehezen fog eljönni a november :cry: Szép napot mindenkinek :!: Puszilok mindenkit :!: :wink:
sylvie1376

Helló!

Sylvie!
Nekem nem hangzik logikusnak,hogy az ultra rövid hosszabb,mint a hosszú :shock:
Nekem antagonista volt és a ciklus 2. napján kezdtem a szurikat,cn 14 leszívás.
Hosszú protokoll a 21 cn-n kezd és köv ciklusban van a leszívás.
Remélem jön valaki aki tud neked okosabbat mondani. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Sylvie- Én úgy tudom, hogy a komószóma vizsgálat az egy vérvétel, elvileg minden meddőségi centrumban elvégzik ( tizenvalahányezer FT ha jól emlékszem)!Nekem "csak " inszemem volt, de nekem sem tűnik logikusnak, hogy az ultra rövid protokoll hosszabb lenne, mint a long :shock: Szerintem az ultra rövidnek kéne a legrövisebbnek lennie, vagy nem??Tiszta szívből kívánom, hogy mire az én kis Picúrom kibújuk, addigra a tiéd beköltözzön a pocakodba :wink:

Betty- Szurizás megyeget???Köszi a híreket Briről, már olyan régen volt, kiváncsi vagyok, hogy miket intézett...Hol lesz a lagzi, milyen lesz a ruha stb....Lehet, mert nekem nem volt ilyenben részem azért vagyok ilyen kis kiváncsi :D ...Köszönöm kérdésedet, én nagyon jól vagyok, semmi bajom, hasam néha húzódik estére de ennyi és hát nem is panaszkodom, mert eddig nagyon jól viselem a dolgot :wink: Mindenkinek ilyen terhességet kívánok!

Zsu-Hatalmas Gratula a 6 petikéhez!!!! :D :D Remélem mind szépen tovább is osztódik!!!++++ :wink:

Nálunk minden okés, tegnap este bazi nagy vihar volt!Remélem ma jobb idő lesz, mert szerettem volna kocsit takarítani....Hát meglátjuk!

Mindenkinek szép hétvégét!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Köszönöm a drukkokat! Úgy látszik mind ideért! :D

Mind a 6 megtermékenyült, és szerdára hívtak vissza! :D

Sylvie, én is csak két fajta lombikot ismerek, az egyik a rövid (antagonista), a másik a hosszú (long) protokoll.A rövid a 2.cn-on kezdődik és a 10.-14.napon leszívás, majd rá 2-5napra beülti.A hosszú a ciklus 21.napján kezdődik, és a 2.naptól ugyanúgy megy mint a rövid.
A november tényleg messze van! Nem gondolkodtatok, hogy másik intézménybe menjetek? Bár nem tudom merre laktok....

Suzy, mit mondtak az vizsgálaton?

Betty, nagyon drukkolok neked! ++++++++++++++

És persze mindenkinek! Puszi
Vendég

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy az utro mellé kértem még pluszban vagy progi szurit, vagy crinone gélt.A gélt kaptam, esténként kell lefekvés előtt felrakni.Az utrot meg szájon át kell szedni napi 3x3-at.Sokkal jobb ez a gél, mert legalább nem folyik ki.
Vendég

Sylvie
a short, és ultrashort protokoll lényegében majdnem egy és ugyanaz:

GnRH short és ultrashort protokoll:
1. Amennyiben a GnRH analógot a follikuláris fázis elején indítjuk el, az az első 4-5 nap során a hypophysisből FSH és LH felszabadulását eredményezi, és hozzájárul a stimulációhoz. Ezt követően a hatása módosul, és a korai LH surge-öt akadályozza meg. A follikuláris fázis eleji stimuláló hatást használják ki a kölönböző rövid protokollok.
2. A kezelés indulhat OAC előkezeléssel, az utolsó tablettát követő 4-5. napon, vagy a spontán, vagy a megvonásos vérzés 2-3. napján.
3. A stimuláció első napján csak GnRH analógot kap a páciens (pl.: 0,5 mg Suprefact, vagy 0.1 mg Decapeptyl).
4. Ultrashort protokoll használata esetén a GnRH-t négy napon át kapja a páciens változatlan dózisban, míg a gonadotropin stimuláció a GnRH analóg második napján indul.
5. Short protokoll esetén, a harmadik napon a GnRH analóg dózisa a felére csökken, és folytatódik egészen a hCG injekció napjáig. A gonadotropin stimuláció a GnRH analóg 2. napján indul.
6. Öt nap gonadotropin stimuláció után follikulometria +/- szérum ösztradiol meghatározás. A follikulometriák során a felhasznált gonadotropin dózisa csökkenthető vagy emelhető a látott válasz függvényében.
8. Ha a két vezető folliculus 17 mm-nél nagyobb 5.000-10.000 IU hCG im. (vagy 250 µg rekombináns hCG s.c.) adandó a punkcióra való felkészülésként.
9. A hCG injekciót követő 34-36 óra múlva petesejtleszívás.

Zsu
6-ból 6 :shock: :o 8) nem semiiiiiiii, gratulálok, örülök nektek, további kitartást kívánok, nemsokára veled lesznek a kismanók :wink:
Gondolom 2 kértek vissza, a továbbiak kettesével mennek a fagyiba :?:

Gyancsi
megy a szuri, böködöm magam rendesen minden nap, ahogy kell, aztán a végén megint locsolókanna feeling lesz :lol: :lol:

Szuzy :?: :roll:
Nem voltál mostanság, hun vagy :?:
Cipike :?: Jól vagytok :?:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat továbbra is, arik vagytok :wink:
Akit kihagytam, nagy pusszantás nekik :wink:

betty615

Betty, igen kettőt kérünk vissza mindenképp.És remélem marad fagyira is a kistesónak! 8) :D
Vendég

Itt vagyok, csak nagyon sok minden volt intézni valóm, meg az itthoni dolgok és most már lassabban csinálom a teendőket :!: :wink:

Még nem is írtam meg nektek a csütörtöki dokis történetem...
Szóval...
a lényeg, hogy tapintásra zárt a méhszáj, de utána hüvely uh-val is megmutatta a dokim, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen a méhszájam 5,6cm hosszú, a tankönyvi és általános méret 3cm :!: :roll: nagyon örültem neki, végre valami jó hír :!: azt mondta ez egy bomba biztos méhszáj ill. nem szokott 4 hét alatt kinyílni a méhszáj csak olyan 5%-ban történik ilyen, de Én gondosan járok 3-4 hetente :!: :wink:
nem akarom elsűrűzni, de nekem ez most kellett, nem tudtam volna nyugodtan aludni :!: :roll: :oops: de így akkorát aludtam boldogan :lol:
Utána hasival megkuksiztuk Cipikét, aki egy hét alatt több, mint 1 cm-t nőtt :lol: olyan jó volt látni, úgy kalimpált a a kis drágaságom :lol: nagyon mozgolódott, talán még jobban, mint a múltkor :!: :wink:
Levette a HVT, rákszűrést is csinált, nagyon kemény a hasam, arra azt mondta, hogy nagyon gázos vagyok, de ez nem baj, tudja, hogy mindig puffadok, de ne aggódjak emiatt ez a terhességgel jár :!:
A vizeletben lévő fehérjére azt mondta, hogy szinte minden nőnek van benne, de nem kóros, folyás is természetes :!:
Örülünk és megnyugodtam :!: :wink:

Gyancsi
Sajnálom, hogy nem sikerült megbeszélned a dokiddal, de nem próbálod meg a házi dokidat :?: vagy ott kint nem így működik :?:

Sylvie
Jó munkát neked :!:

Zsu
Szívből örülök :lol: ez aztán a jó hír, nagyon szorítok értetek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Pusziljuk mi is Brit, örülök, hogy jól van és gondolom sok mindent el kell neki még intéznie :!: :?: :wink:
Neked is nagyon szorítok és megy a drukk folyamatosan+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép vasárnapot, jövő héttől jön megint a hideg, e fene enné mán meg :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A képet meg majd nem elfelejtettem :roll: :oops: :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most nézem jó kis háttér :lol: :oops:
A nagymamám házát áruljuk és apácska csinált egy-két fotót a házról, melléképületről és eszébe jutott a pocakfotó :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:

Nagyon aranyos a pocid :-)
Háttér? amíg nem írtad nem is figyeltem :-)
Jó, hogy a doki mindent rendben talált örülök neki.

Betty:
drukkok mennek +++++++++++++++++++++
szrityi

Szrityi
Köszike :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
ééééédi a kép, nagyon cuki vagy :wink:
De tényleg míg nem mondtad a hátteret, fel sem tűnt igazán :lol:
Örülök, hogy jól vagytok :!: És köszi a drukkot :wink:

Szrityi
neked is nagyon köszönöm :wink:

Meg persze mindenkinek :wink: :wink: :wink:

betty615

Betty
köszike :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Most csak gyorsan beköszönök, délután jövök bővebben :wink:

Pusszantás
Ancsa

KépKép
gyancsi