Sziasztok! Láttam rajta vagyok a hiányolós listán.
Köszönöm a hiányolást!
Ne haragudjatok, de most egyáltalán nincs időm jelentkezni, holnap vizsgázom fizikából, aztán megyünk haza, pénteken szülinapom lesz, szombaton megyünk Pestre Törpicurnak bevásárolni, hétfőn matek, kedden kémia vizsga, utána 8-án, és még sorolhatnám hányszor vizsga!
És le vagyok maradva a tanulásban, úgyhogy bocsánat mindenkitől, de mostanában igen keveset leszek a sok tanulás miatt.
Drukkoljatok nekem!
Hévíz nagyon szuper volt, kifogtuk a legeslegjobb időt, rengeteg élménnyel gazdagodtunk, nagyon jól éreztük magunkat
, csak hamar eltelt a 4 nap. De majd bővebben beszámolok erről is, és tegnap kész lettek a képek, videó is, de nincs időm feltenni. Ha holnap nem lesz meg a fizikám, akkor elég nagy gondban leszek, úgyhogy megyek is tanulni. Mégegyszer, ne haragudjatok!!!
Évi, örülök, hogy minden rendben veletek, egyébként szerintem mi sem fogjuk kibírni ezt a 2hónapot, és előbb fog érkezni Bence, egyre erősebb félelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy a 34. hétig tartó vizsgaidőszakot hogyan vészeljük át, minden nap imádkozom, hogy ne akarjon még jönni, majd csak 37. hét környékén. Valaki megsúghatná, hogyan lehet nem stresszelni a vizsgák miatt
Mert én nem tudom, és a mi kisfiunk ezt nagyon érzi.
Na jól van, megyek a problémáimmal a fizika könyvem mögé, vár rám 200 oldal, és jó lenne megérteni is, nem csak bemagolni.
Vanilla! Gratulálok, hogy nektek is Bencétek lesz!
Ircsi, miből vizsgáztatsz? Nálad sokkal szívesebben vizsgáznék, mint a fizikatanáromnál!
(akiről inkább nem is mondok se jót, se rosszat...
)
Mindenki vigyázzon magára, pihenjetek sokat, ebben a 2 hónapban még megtehetjük, aztán a virgonc törpök lefoglalják majd minden időnket!
Apukákkal nem veszekedni, sok hisztinket eltűrik, én úgy gondolom.
És a bevásárlást rájuk kell bízni!!! Elmentek velük vásárolni, ti mondjátok, mit tegyen a kosárba, és majd ő viszi, nekünk nem szabad!!! Az én férjem sosem engedi, hogy én cipeljek bármit is a terhesség alatt.
Na most már tényleg megyek, jók legyetek, pihenjetek sokat!