Új privát üzeneted érkezett!

Na, csak visszanéztem egy kicsit még...már vacsiztunk Gáborral...most tévét néztünk volna, de a hülye vihartól elment a legtöbb csatorna...nem egy csúcs ez a szolgáltató... :?

Éhes vagyok...állandóan...nem fér belém...most 3 virslit alig bírtam letuszakolni...de manócska aranyos volt, szóltam neki és 2 perccel később lejjebb ment, hogy anya ehessen még egy kicsit...:):):)

Kíváncsi vagyok mennyit nőtt...pénteken megyek megint UH-ra...erre mindig nagyon várok...na meg kiderül, hogy a dokim marad-e a kórházban, vagy máshova kell mennem szülni (mert megyek a dokim után, ha elmegy)...na, majd kiderül...
Most megyek pihizni, mert kidurranok, és mindjárt leszakad a cicim is...nagyon nyűgös vagyok...:(

Szép estét mindenkinek!

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok

Lehet még csatlakozni hozzátok? Aug 16-ra várjuk a 2. babánkat.
Ildi
szamocamoca
Tatabánya

Tartok tőle h.nálunk nem lesz 2 hónap,de lehet rácáfolok mindenre és a 42.héten indítják meg Tomikámat :lol: :lol:

Szamócamóca,lehet,persze :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok gyorsan be kukkoltam és vissza olvastam de reagálni csak holnap mert nem vagyok magamnál még.

megjöttünk és mindent láttunk!!!!

a mi kis babánk NEM MAJA HANEM BENCEEEEEE

gyors írók adatokat róla amugy makk egészséges van neki tokája is meg pufi arca :)

BPD :77 mm
HC:289 mm
AC:260 mm
TAD:83mm
FL:56mm
EFW:1612gramm

grav : 30 hét 1 nap ,

négyüregű szív
jó ritmusú 130 /min
koponya gerinc épnek tűnik
rekesz ép
gyomor és hólyag kelődése látható
mindkét vese ábrázolódott üregrendszeri tágulat nem látszik
hiánytalan végtagok
élénk magzat mozgás
köldök zsinór 3 ér.
magzat víz átlagos mennyiségű
placenta a mellső falon tapad gr 0
élő magzat fejvégű fekvésben

jah és csajok aludt a kis drága de a szája nyitva volt meg szopizott álmában és kidugta a nyelvét is néha ránk miközbe mondom aludt !!!
Vendég

Szamócamóca üdv köztünk
Vendég

Jó reggelt lányok! :)

Szia Szamócammóca! :wink:

Párom tegnap már az új helyen dolgozott, azt kiderült nem is azon a kocsin fog dolgozni, hanem egy teljesen új kocsin, s a főnök felajánlotta neki, h menjen nemzetközibe.....
Igaz, több a lóvé, de én el vagyok egy kicsit keseredve..... már úgy vártam, hogy mindennap itthon aludjon.... :(
Így lehet h 2-3 napokat nem is lesz itthon :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla
Gratulálok Bencéhez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szamoca
Üdv itt!
Jó kis társaságba csöppentél!
Írj sokat! Képeket is szeretünk ám nézegetni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Látom, a társaság még....
Kép

Vagy csak nem írtok, mert ÉN itt vagyok... :oops: :lol: :wink:

Legyetek jók, növesszétek a pocakotokat!
Megyek vizsgáztatni! :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla!
Gartula a kisfiúhoz! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde!

Adj életjelet!
Hazaértél épségben?

Clárika
Kép
clárika

Kép

Vanilla,gratulálok a kisfiúhoz,cseles kislegény! Képek vannak?

Clarika,hát ez nem a legjobb fordulat :?

Igen,Tünde merre vagy??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo nem csinálsz albumot gmailen?

evilany

sziasztok jó reggelt :) Kép
Vendég

Na látom senki vissza mászok az ágyba később benézek megint persze ha a fiam hagy aludni :)
Vendég

Én itt vagyok :? :?

evilany

Sziasztok csajócák :D
Szamóca...üdv a csapatban :D
Vanilla....Gratula Bencéhez :D :D :D
Clárika....sajnálom(de valóban jobb pénzt lehet keresni Nemzetközivel) -(a volt férjem is sofőr...ő is Nemzetközizett)

Tünde?...tényleg merre jársz?sok a melód?

Csak gyors reagáltam egy-két dologra... :oops:
Most megyek lefekszem,mert reggel Bubu sétáltatása közben megcsúsztam a vizes füvön és elzakóztam...kicsit fájdogálok...remélem pihenéssel helyre jövök :oops:

Majd még bekukk...Dolgozóknak-jó munkát!
Otthon levőknek-Jó pihit!

Sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ejnye....vigyázz magatokra jobban. :?

evilany

No sehol senki :( :(

evilany

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak még kómában kicsit...tök fáj a torkom, mintha egy hatalmas gombóc lenne benne, nagyon nem jó érzés, de az orrom nem folyik már legalább...mindjárt iszok is valami tejeskávét vagy kakaót, hogy jó meleget igyak (a teából már elegem van egy kicsit)

Babácska nagyon él odabent...már hajnalban tombolt egyet...most kicsit aludt, de megint ébredezik...

Csillag, vigyázz magadra, pihenj sokat...

Üdv, Szamóca...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!!!!

Ircsi jó vizsgáztatást ha lehet ilyet kívánni!!!!

Vanilla Bence,gratulálok hozzá,nekem ez olyan érdekes jól elnézték vagy még lehet miránk is meglepi vár :shock: de az a fő egészséges!!!

Clarika sajnálom a férjed,de hátha nem kell menjen vagy a pénz miatt muszály???

Csillag kifogsz kapni vigyázz magadra melléd kellene egy biztonsági őr aki nézi mit csinálsz,rád állítunk egy magán nyomozót!!!Évivel egyetemben!!!!

Évi ti jól vagytok?????

Ilus torok fájás sajnálom ismerős tényleg ma egy éve vették ki a mandulámat,tavaly ilyenkor már izgultam rendesen :? fuu de rossz volt de kibírható!!!

Többiek sucer,berki,tünde,barbcsi hol vagytok?????

Szamóca üdv a csapatban!!!!

Kép
bévi

Bévi hát 4d-n csak nem nézik el :) nektek az volt nem?

Semmi de semmi jókedvem nincs valahogy,semmihez nincs kedvem pedig annyi dolgom lenne csak jár az agyam mindenen,nem csak babán mindenen,a házimunka köt le legkevésbé unalmassssssssss
Ehh

evilany

Holnap megyek orvoshoz,megkukkolni kismanót,nem nagyon mozog ideges is vagyok miatta ma éreztem lent ütemes mozgást szerintem csuklott!De holnap kiderül mi van odabent jaj remélem fejlődik annyira félek szörnyű,az epém ugyan úgy fáj sajnos semmit sem változott,én nem bánom nekem fáj csak babócám jól fejlődjön szegény így is mindig kisebb egy héttel a koránál,még sohe mondták rá nah ez a baba nagyobb mint amilyen idős.nem bánom ha picike lesz majd megnő kint csak egészséges legyen!!!!Holnap estig még mennyit fogok aggódni,attól is félek befektetnek a kórházba bár ha az én orvosom azt mondja menni kell nincs más választás!Ma ilyen aggódós napom lesz!!

Kép
bévi

Sziasztok,

akartam jönni már tegnap is, de nem ment nálam a babanet :evil: :evil:

Köszönöm a hiányolást, vagyok ám, csak hétvégén nem voltam gépközelben, most meg melózom ezerrel.

Ha sikerül visszaolvasok, de 2 hisztis férfi főnököm van, így nem hiszem, hogy sikerül(het) :? :? .

Üdv Szamóca! :)

Csajok vigyázzatok magatokra!
Igyekszem jönni és reagálni!

Ja és csatlakoztam az ülve alvók táborához, éjjel elöntött a gyomorsav, szörnyű érzés.... :( :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Csillag! Csatlakozom a dorgálókhoz, tessék vigyázni! A télen én is annyira vigyáztam, hogy 3szor estem el (még soha ennyiszer) :wink:

Évi! Olvastam a privit, pótoltam a hiányosságot, és csináltam egy "röpke" albumot is!

Vanilla! Gratula Bencéhez!

Szamóca! Üdv! Én is új vagyok, de nagyon kedves a csapat, nem bánod meg ha csatlakozol!

:P :P :P
limo73

Évi igen voltunk 4d már kétszer mikor 16 hetes volt meg 24 hetesen,most is gondolkodóba esek ha megint azt mondja kicsi a baba akkor lehet megint elmegyek ott egy hónapja minden rendben volt pont annyi idős volt mint aminek lenni kellett!!!

Évi ismerős érzés bár én tegnap kitakarítottam előnybe vagyok ma csak főzöm krumplis tésztát tejfölösen,de nekem is olyan feszült vagyok mindenen elsírom magam,amúgy is minden össze jött az elmúlt napokban nem akarom az egyik dolgot ide leírni mert nem szeretném más innen olvassa esetleg de az a dolog meg teljesen kiborított,szóval tudom te is feszült lehetsz és semmi kedved semmihez.....

Kép
bévi

Sziasztok!

Szamóca, üdv a grafomán-kismamák-klubjában! :-)

Csillag, remélem, nem ütötted meg magad... Vigyázni kell, és ez egyre "rosszabb" lesz. Egyensúly, meg szemmérték? Haha... Az egyre nagyobb pocak miatt "felborul" az eddigi mozgáskoordináció. :-)
Bokára-térdre is vigyázni csajok!
Egyre lazulni fog minden bent (nem csak a méh és környezete) szóval itt-fáj ott fáj, és könnyen kibicsaklik minden... :-)

Na jót okoskodtam ismét... ;-) Csak emlékszem még rá, no meg olvastam is ezekről...

Ilus. Ne túl forró cuccot igyál, csak olyan "jó" meleget. :-) Húsleves? Sós vizes gargarizálás? Tantum-verde spray? Bioparox? :-) Mind-mind jó barátunk a taknyosságban! :-)

szilvás76

Sziasztok! Láttam rajta vagyok a hiányolós listán. :oops: Köszönöm a hiányolást! :roll:
Ne haragudjatok, de most egyáltalán nincs időm jelentkezni, holnap vizsgázom fizikából, aztán megyünk haza, pénteken szülinapom lesz, szombaton megyünk Pestre Törpicurnak bevásárolni, hétfőn matek, kedden kémia vizsga, utána 8-án, és még sorolhatnám hányszor vizsga! :? És le vagyok maradva a tanulásban, úgyhogy bocsánat mindenkitől, de mostanában igen keveset leszek a sok tanulás miatt. :( :cry: Drukkoljatok nekem!

Hévíz nagyon szuper volt, kifogtuk a legeslegjobb időt, rengeteg élménnyel gazdagodtunk, nagyon jól éreztük magunkat 8) , csak hamar eltelt a 4 nap. De majd bővebben beszámolok erről is, és tegnap kész lettek a képek, videó is, de nincs időm feltenni. Ha holnap nem lesz meg a fizikám, akkor elég nagy gondban leszek, úgyhogy megyek is tanulni. Mégegyszer, ne haragudjatok!!! :cry:

Évi, örülök, hogy minden rendben veletek, egyébként szerintem mi sem fogjuk kibírni ezt a 2hónapot, és előbb fog érkezni Bence, egyre erősebb félelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy a 34. hétig tartó vizsgaidőszakot hogyan vészeljük át, minden nap imádkozom, hogy ne akarjon még jönni, majd csak 37. hét környékén. Valaki megsúghatná, hogyan lehet nem stresszelni a vizsgák miatt :?: :?: Mert én nem tudom, és a mi kisfiunk ezt nagyon érzi. :(

Na jól van, megyek a problémáimmal a fizika könyvem mögé, vár rám 200 oldal, és jó lenne megérteni is, nem csak bemagolni.

Vanilla! Gratulálok, hogy nektek is Bencétek lesz! :wink:

Ircsi, miből vizsgáztatsz? Nálad sokkal szívesebben vizsgáznék, mint a fizikatanáromnál! :wink: (akiről inkább nem is mondok se jót, se rosszat... :? )

Mindenki vigyázzon magára, pihenjetek sokat, ebben a 2 hónapban még megtehetjük, aztán a virgonc törpök lefoglalják majd minden időnket! :wink: Apukákkal nem veszekedni, sok hisztinket eltűrik, én úgy gondolom. :roll: És a bevásárlást rájuk kell bízni!!! Elmentek velük vásárolni, ti mondjátok, mit tegyen a kosárba, és majd ő viszi, nekünk nem szabad!!! Az én férjem sosem engedi, hogy én cipeljek bármit is a terhesség alatt. :roll:

Na most már tényleg megyek, jók legyetek, pihenjetek sokat!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Bévi remélem rendben lesztek!! Tudom milyen félelmetes ilyenkor visszajárni,bár 2 héttel ezelőttig tök szivesen mentem a dokihoz,de most már...
Az is frusztrál h.az integráció miatt azt se tudom mi van.Fent fog-e egyáltalán dolgozni a dokim vagy tud tovább gondozni vagy mi van. Nem volt alkalmam nagyon kérdezni megelégedtem azzal h.tegnap ott volt,meg hétfőn ugye m,együnk hozzá majd rákérdezek,de remélem nem mondja azt h.nem...
Szóval,legszívesebben nem csinálnék semmit csak pörgetném a napokat.

evilany

Bévi, minden rendben lesz. Az nem jó, ha ennyire fáj, csak kellene kezdeni vele valamit. Még emlékszem rá, Ircsi mondta, hoyga fájdalom nem jó a Babának. Neki lehet, hogy nem fáj, de a szervezeted reakciói a fájdalomra kihatnak rá is!!! Szólj a dokinak hogy erős fájdalmaid vannak, mit lehet csinálni vele? Hogy lehet csillapítani a babára IS tekintettel?

Vanilla. Tényleg kukacosodós idő van... :-) Gratula!!!! A lényeg, hogy mindene rendben, ne akadj ki! :-) A TI szerelmetek gyümölcse, egéyzséges, más meg nem számít...

Évi, én tegnap voltam ilyen hangulatban. Alig vártam, hogy hazaérjek, a sírás kerülgetett már. Nyomott voltam, a fejem is "majdnem" fájt, tompa volt, mindenem nehéz volt, a pocakom húzott lefele... Hazaérve csak lefeküdni volt erőm (na ilyen se volt még) és csak néztem ki a fejemből.

Aztán leszakadt az ég, és elmúlt. Meg vettem be MALTOFER FOL-t (bevallom, 3 napja elfelejtettem) és jobb lett.. Hogy pontosan mitől lett jobb, nem tudom... :-)

Ma minden oké.
Ja, 13 után nem leszek, áramszünet lesz a házban. ...remélem, hazaengednek... :-)

szilvás76

Évi teljesen egyet értek veled minden olyan nehéz,számomra is neked sem lehet könnyű aggódsz félsz mikor már menni kell,én is így vagyok vele,jah és a rémálmom már csak leírom,hogy valami baja lesz ha megszületik ettől sírógörcsöt kapok komolyan,annyi minden ért már és félek egy új bajtól valami baja lesz szellemileg vagy valami jaj nagyon kiborít ez.De én is csak pörgetem a napokat mikor lesz augusztus néha hosszúnak tűnik de ha belegondolok mennyi minden kell még csinálni akkor meg kevés az idő!!!Remélem megtudsz nyugodni én is megpróbálok neked is az a baj mint nekem sokat vag egyedül és agyalsz,mindenen van időnk gondolkozni!

Barbcsi jó vizsgát és biztos sikerülni fog majd szidunk én nem vizsgázok de a stressz az meg van!!!

Sucer sajnálom a gyomorsavat gondolom már mindent kipróbáltál rá!!!

Kép
bévi

Szilvi akkor remélem elmúlik :) mert tiszta depi vagyok :) pedig nem jellemző.
Csak hát ez az egész.Akkora falat,ez az anya leszek is :? unatkozok de nem foglalom le magam...persze ha dolgoznék más lenne,ha lenne ugye olyan munkakör amit az ember ápolóként terhesként is végezhet...
Bíznám én Mikire a vásárlást is,de reggeltől estig maszekol és ezt is unom már,hétvégére kéne menni anyámékhoz,vasárnap meg nagybevásárolni, de előre félek mit mond rá mert jön majd a dolgozni kell szöveg...csak ezeket is el kell intézni ugye...

Barbcsi,drukkolok neked nagyon,és hogy Bence is türelmes és nyugis legyen!!!

evilany

Bévi,biztosan nem lesz fogyatékos!!!!

evilany

Limo,festettél? Mivel?

evilany

Szilvás holnap minden képpen jelzem a dokinak ezt is mint mindig mindent mikor már meglát csak mosolyog,mondja nah mi a baj.Már mondtam neki velem mindig van valami annyira szégyellem,de mindenen csak mosolyog mit gondolhat kiváncsi lennék :lol: sejtem.Említettem neki a szülést mert már ugye 4 éve hozzá járok és még mindig szégyelősen öltözöm le,mondtam mi lesz én velem szülésnél???Rámnézett nagy levegő és azt felelte,nah hát az nem tudom és mosolygott ismét.Remélem az áramszünet miatt akkor kapsz egy kis pihenőt,és pihenj te is mindenki kezd érzékeny lenni és majd jön nemsokára a fészekrakó ösztön :lol:

Kép
bévi

Évi! Megfogadtam a tanácsod, és temperával! A nagyobb felületeket szivaccsal kentem, a piciket ecsettel, így még egy doboz nagy tubusos tempera sem fogyott el. Igaz a párom megkérdezte, hogy mivel jön ez lenne, mondtam neki, hogy mi megbeszéltük, a mi dolgunk festeni az apukáké leszedni. Üzeni: "szépek vagytok"
Egy részét takarni fogja ugyan a baldachin, de nem akartam azt a sarkot sem üresen hagyni.
limo73

Na megpróbáltam Badzsulkát beilleszteni a táblába de fél soros lett,nem tudom miért, SOS...

evilany

Évi ez a munka dolog nálunk is így van,én is szeretnék elmenni anyukámékhoz,keresztfiamhoz úgy kettesben vele,és nem tudunk mert mindig dolgozik,én mondjuk előnyben vagyok mert van saját kisautóm és mehetek csak azért jobb lenne együtt.De ha elgondolkozunk akkor meg miértünk csinálják mert akárhogy is a mi fizetésünk kevesebb ugye és azt valakinek be kell hozni és mivel mi nem tudjuk ezért ők nekik kell.Hétvégén mi is össze vesztünk ezen és elgondolkoztam,rajta.Mert ugye ugy volt megyünk anyukámék erre nem tudott jönni mert meló lett,nah én meg megsértődtem mikor elment össze szedtem pár ruhát és elmentem anyáék azt mondtam haza se jövök minek nem érdeklem én őt,és ott voltam egész nap de azért este csak vissza jöttem :lol: nem is beszéltünk egésznap csak egyszer.És mikor haza jött én úgy csináltam mint aki alszik megpuszilta a fejem és simogatta az arcom,és elgondolkoztam ha ő nem megy miből lesz 70 ezres kocsi meg stb az én kis 50 táppénzemből abból nem sok mindenre jut.Nah jó sokat írta bocsi!!!!!

Kép
bévi

Szivacs,jó ötlet,nekem nem jutott eszembe.

evilany

Ja tudom,csak régebben nem így volt, meg amúgy is, olyan mimóza lettem :oops: mióta a gond van, össze se bújunk ugye,és attól is félek,hogy a bálna testem meg a házasélet hiány is rossz felé befolyásol,persze ez hülyeség mert felfogja,megérti,és nem szexből áll világ csak hát ez is fura.Kicsit zaklatott és egysikú most az életünk.

evilany

Évi ha megnyugtat akkor nálunk is így van minden,de ez nekik nem gond,sajnos tudod mikor kiderült a szemölcs akkor nekem az volt az ajánlás óvakodjunk,lehet védekezni de hát akkor is előfordul a baj,és páromnak nincs szemölcs,de a férfiak szervezete erősebb lehet lappang és én rajtam meg ki jönne rögtön,mondjuk így is van megint ugye 2 de nem terjedt el bent a hüvelyben.Így mi elég rég óta nem élvezzük ezt a dolgot,de betudjuk ez most ilyen,nekem is rossz neki is de megérti és ez azért van mert fontosa vagyunk neki,És a te párod is így van vele,csak mi reagáljuk túl és nincs bálna tested,hanem csinos kismama vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Egész nap inni inni számolni a litereket ,ezek meg itt kalapálnak 8 óta a fejem fölött megint a legszivesebben felmennék és a fejükre húznám az egész palotát amit építenek hogy megtudják milyen érzés.

evilany

Bévi :wink:

evilany

Lányok, és ez a "hiszti" a baba születése után (mindig lesz valami "nehézség", ami megoldhatatlan, és bőgésre ingerel) méginkább így lesz. Tessék edzeni rá, mert az APUKÁK tényleg helyettünk is keresik most/majd a pénzt, hogy meglegyen minden: hogy egyél változatosan és legyen tejed, hogy a babának minden meglegyen stb...

Ne essetek ebbe a hibába. El lehet mondani, hogy épp szomorkodsz, és olyan jó, amikor hazaér, de nem szabad a szemére hányni, hogy "NEM FOGLALKOZIK VELED"... Nekik is új a helyzet, így próbál segíteni... Nyugi... :-)

Van egy nagyon jópofa könyv, én már mindenkinek kölcsönadtam , aki "érintett" volt, hálásan köszönték:
a címe
BARÁTNŐIM A TERHESSÉGRŐL

Naggyon jó, baromi őszinte, cinikus, ironikus baromira de halálra röhögi magát az ember rajta (az más dolog, hogy minden szava igaz)
Olvassátok el, feldob egy kicsit... :-) Barátnőm nem merte a metrón olvasni, mert hangosan röhögött rajta... :-)

szilvás76

Szilvi,köszi a tippet.
Ja,neki nem szoktam mondani különben...csak itt írom le,azért is jó a fórum.
És holnapra biztos múlik...:)

evilany

Lányok. Lehet MÁSHOGYAN is kedveskedni Apának, ha "hagyományosan" nem szabad! :-) No! És nem bálnák vagyunk, hanem kismamák, akik a párunkal együtt várjuk a csöppséget! :-)

szilvás76

Szilvi,ez is igaz.

evilany

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvi,köszi a tippet.
Ja,neki nem szoktam mondani különben...csak itt írom le,azért is jó a fórum.
És holnapra biztos múlik...:)

El fog! :-)
Írd ki, könnyebb... :-)
Most jár a szám, mert jobban vagyok, de azért néha engem is elkap, csak már számítok rá valahol... :-)

szilvás76

Hmmm! A szex?! :D Nálunk is takarékon van, azt mondta a dokim, hogy csak olyan öregesen :) :) Ez nem tudom mit jelent, mert hát a papám még 80 fölött is elég fickós volt :lol:
A bálnaságom engem jobban zavar, ilyenkor mindig felvilágosít a kedvesem, hogy "elfelejted, hogy te most más állapotban vagy". Néhány járulékos változás meg kimondottan tetszek neki! :wink:
limo73

Na eltotyogok a boltba addig se sírom tele a fórumot :)
Nyilván a társaság is hiányzik,sokat vagyok egyedül.. :?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?