Pünkösdi Napvirítós Hétfőt!!!
Két napig voltam vacakul, aztán elmúlt a F.só-Masa F.sodája.
Talán tényleg vmi vírust kaptam be a városban?
Kimentünk anyukám telkére, hááát... Még ma is fát fog aprítani a Zuran, ő lesz a láncfűrészes gyilkos, mi anyuval pedig a gallyfelmetsző Jack ikrek. Nagyon tönkrevágta a kertet a vihar, de a jó oldalát nézzük, az öt kicsavart-kidőlt fa helyére kerülnek majd az újabb paradicsompalánták és még ki tudja mi minden.
Vasárnap óta nem érzem azt a nagy-nagy fáradtságot magamon, talán ürül a szer a testemből és a HCG is...
Egyszóval, jobban vagyok!
Mieza:
Sajna nekem a kamillatea csúnya hasgörcsöket okozna, nemtom miért, gyerekkoromban nem ártott. Akkor talán kedden összekacsintunk.
Örülök, hogy jobban vagy.
Angyalka:
Átrendeződtem az biztos, mert eddig nem volt semmi bajom a káposztával...
Zsuzsó:
A párom is vírusra tippelt. Amióta bejött, én csak Coke Zero-t iszom nagyritkán, de akkor most szabad a vásár!!!
Szerintem az idő + hormonok miatt érzed magad úgy.
Kisbeeka:
No, akkor te is kedden...
Szorítok, csakis szuper eredményeitek lehetnek!
Vikus:
Én Sz ügynökhöz járok, ő fiatal energikus, hozzáértő és nagyon alapos. Baromira elégedett vagyok vele.
Zeke és Koncz tanár úr idősebbek, Skriba fiatal - mindegyik nagyon jó szakmailag. Kérdés, te kinek a stílusával barátkoznál meg hamarabb.
Babszika:
Micsoda élmények! Én tuti féltem volna egyedül maradni.
Angi:
Szegénykém, akkor te is kikaptad a tutit. Jobbulást kívánok!
Wikka:
Hajrá 5-ös!
Na, ez a visszér, jól megszí.tátok... Legalább már sínen vagytok.
Micsek:
Üdv itt kedves ex-zugos!
Gyors pocinövesztést!
Napi 10 ??? Merional?! Atyaég!!!
Az IR-t mindenképp csináltast meg, de előszőr beszélj az ügynöködderl a BMC-ben, mivel annyi szarságon túl vagytok ti is, ez már talán indokolná, hogy sztk-alapon megcsinálják. Egy próbát megér.
Ajánlom még lélekgyógyász Tündérkeresztanyánk áldásos kezelését, bár ez fizetős... Viszont nekem rengeteget segített és hál'Istennek Miezának is úgy látom.
Vaya:
De jó, hogy írtál!
Szépek a nevek, nemsokára elkészülhetnek a pocifotók is, csak tessék megmutatni!
Kedden kifaggatom az ügynökömet, hogy mikor kezdhetünk. A célom, hogy rendeződjenek odabenn a dolgaim, csakis egy luxus baba-lakba szeretném fogadni a gyerkőcünket, ahol minden szép és egészséges, képes arra, hogy kilenc hónapig biztonságos környezetet nyújtson számára.
Csucsu:
Jobbulást és jó mozizást!
Tündérkeresztanyánkra név szerint is rákereshetsz a gugliban, de látom Mieza már intézkedett.
Figyu, én úgy voltam az elején, hogy naggyon hitetlenül mentem el - gondolván, hogy egy alkalmat megér, aztán majd meglátjuk. Na, ott olyanokat mondott nekem, hogy padlót fogtam és talán még el is pityeredtem, hogy ennyire belémlátott. Nagyon tapasztalt doktornő, sokmindenhez ért - hivatalosan.
http://www.bemer3000.hu/Pdf/III_BEMER_K ... _fuzet.pdf
Kubu:
Marci nagggyon éédiiii!!!
Egyből az Eszenyi mostani pasija jutott eszembe a sapijáról, persze Marci sokkal sármosabb és üdébb kuki-muki!
Carla:
30?
Nemhinném, te még kiscsibe vagy hozzám képest!
A leszívást általában altatásban végzki, kivéve, ha előtte ettél, ittál, nagyon náthás vagy, ill. nem kéred az altatást. Van itt egy-két hősnőnk, aki eltekint az altatástól, én nem bírok...
A beülti már nem ottalvós-buli, picit fáj, v. csíp, ki-minek érzi, majnem olyan, mint a rákszűrés, tehát no para, simán ki lehet bírni. Pláne, ha a dokid még szórakoztat is közben!
Nekem most 2 napig volt erős a mensim, azóta csak enyhe.
Jól megkínzott a HSG+para, remélem mostmár jól vagy.
Azt a sok kávét jó, hogy levettétek napi 2-re (3-ra), ügyesek vagytok.
Andrea:
Akkor vhogy majd eljut hozzátok az a poszter!
Engem is jól elintézett a VámPiroska, pedig tőlem szarul vért venni az már művészet! Sosem szokott bedagadni, lilulni, de most!
Ha neked is olyan, ajánlom a feketenadálytő krémet rá.