Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csucsu!köszi :D
Kubu!gyönyörű a Marci!meg kell zabálni :P :P :P :P
Köszi csajok!2hét múlva ilyenkor talán már tudjuk,h vannak az embörömnek katonái vagy sehol senki :oops: :oops: :cry: :cry:
Szép napot
vikus82

Lányok! Laptetőm volt??? 8)
micsek

Köszi, válaszoltam! :lol:
micsek

Kubu neked nem is irtam bocsi bocsi pedig sokat gondolok rátok is. Remélem már Liza nem gyötri anyucit elmúltak a rosszulléteid. Marciról a Kis Buddha jutott eszembe. Olyan gyönyörűséges ez a kiscsávó. Én is ilyet akarok. Na jó nem pont ugyanilyet mert az gyanús lenne. :lol:

Csucsu most már mindenképp nyélbe ütjük a talit. Irok majd mikor lenne jó.

Pusz mindenkinek

Kép
vayacon

Micsek: nyugodtan válthatsz dokit, erre több megoldás is van. Simán szólsz a recin és átraknak :lol: Vagy elmész monjuk a nagyKügynökhöz privátba és elbeszélgetsz vele…
Egyébként pont figyeltem, hogy Sz. könnyebben kiharcolja, hogy lombikos lehet. Skriba ha nem jók az eredményeid (monjuk az IR, vagy más), elenged, hogy rakd rendbe. SZ. pl. nem. Skriba többször fordul a spontán inszemes megoldáshoz, megadja neki az esélyt.
Mondjuk ezt nem reprezentatív közvéleménykutatásból szűrtem le. Aztán lehet, hogy nem így van, de azért picit látszik, hogy mindenki másként próbálja. Nyílván nagyon jó a sok tapasztalat, és nem csak úgy javasolják amit javasolnak. De néha látom, hogy …. ööö, legyen akkor mondjuk 2 ampulla… Mert sosem tudjuk, kinek mi jó.

Csucsu, írom a privit. Micsek, ezt neked is mondom, hogy tényleg nem hittem az ilyesmikben, (a találkozásig Sajti sem :lol: ) és amikor megkaptam Sajtitól a lélekgyógyász számát, és el is mentem…
Szóval, annyi mindent rendberakott. Ha nem is a kezeléseken (azok is szuperek), de a beszélgetések alatt. Annyi mindent mondott, annyi mindenre világított rá. Annyi rossz történt velem mostanában (kidobtak a munkahelyemről a lombik miatt, és nagyon magasról zuhantam le, ráadásul az első negatívlombik után 3 nappal, családi storyk… stb) aztán minden helyrejött. És most kerekebb vagyok belül, mint tavaly ilyenkor, amikor még semmi bajom nem volt. (bmc sem).

Micsek: az a baj, hogy nem csak IR-t néznek, hanem ahhoz, hogy aztán fel lehessen írni a gyógyszer, újranézik a TSH-t, a Vasat…stb. (vagy 5 értéket)… hacsak nincs frissed a bmcből. Nekem féléveset nem fogadtak el. Ezek a részvérvételeket :lol: meg lehet csináltatni sztkban is, csak sokáig kell várni, vagy erre írtam: a mensmentisben a legócsóbb.

Carla, beültinél nem altatnak. Brrr.
De nagyon elmúltak a fájások, görcsök, ma a kertben halálradolgoztam magam, még utoljára, meg kutyáztam, meg rokonokat kirándultattam, szóval, hulla vagyok, de holnaptól nagypihi :lol:

Csucsu, holnap írok privit :)
Nyertek a csehek a hokiv-n! Az oroszok az utsó 3-at megnyerték és az utsó 23 mérkőzésük veretlen volt, szóval, mi most megtettük :) Egész Csehország kint az Óvárostéren ünnepel, meg a Vencel téren! Ráadásul itt az egész cseh rokonság, szóval, most mennem kell, koccintok egyet utoljára :)
mieza

Mieza!
Ez a lélekgyógyász, akiről írtál, az a bizonyos "keresztanyu", akit itt annyit emlegettek? Ő mit tud egyébként? :)
Igazából perpillanat elég nyitott vagyok asszem mindenre, csak valami pozitív irányba történjen.
Látom Csucsukám, te is kérdezted az elérhetőséget, majd akkor leadod az infót! :wink:
Egyébként most nem siettetek semmit, máj. 31-től megyek suliba a melóhelyemtől, az febr.-ig tart. Közben szeretném megcsináltatni a már írott vizsgálatokat, ha találnak vmit, az is idő, míg kikezelik.
Ha pedig nem találnak, akkor nekem kell kutakodnom.
Igazából a lelkemen nem érzek semmit, mármint hogy vmiért borult lennék. Max. a sok sikertelenségtől, szóval nem tudom, mit hozna ki ebből bárki is, de megpróbálnám...
Na megyek, gyönyörű idő van, kicsit kertészkedek, pihizzetek sokat, holnaptól meló... (már akinek :wink: )
micsek

Pünkösdi Napvirítós Hétfőt!!! :lol:

Két napig voltam vacakul, aztán elmúlt a F.só-Masa F.sodája. 8)
Talán tényleg vmi vírust kaptam be a városban? :roll:
Kimentünk anyukám telkére, hááát... Még ma is fát fog aprítani a Zuran, ő lesz a láncfűrészes gyilkos, mi anyuval pedig a gallyfelmetsző Jack ikrek. Nagyon tönkrevágta a kertet a vihar, de a jó oldalát nézzük, az öt kicsavart-kidőlt fa helyére kerülnek majd az újabb paradicsompalánták és még ki tudja mi minden.
Vasárnap óta nem érzem azt a nagy-nagy fáradtságot magamon, talán ürül a szer a testemből és a HCG is... :roll: Egyszóval, jobban vagyok! :)

Mieza:
Sajna nekem a kamillatea csúnya hasgörcsöket okozna, nemtom miért, gyerekkoromban nem ártott. Akkor talán kedden összekacsintunk. :)
Örülök, hogy jobban vagy.

Angyalka:
Átrendeződtem az biztos, mert eddig nem volt semmi bajom a káposztával...

Zsuzsó:
A párom is vírusra tippelt. Amióta bejött, én csak Coke Zero-t iszom nagyritkán, de akkor most szabad a vásár!!! :)
Szerintem az idő + hormonok miatt érzed magad úgy.

Kisbeeka:
No, akkor te is kedden... :)
Szorítok, csakis szuper eredményeitek lehetnek! :)

Vikus:
Én Sz ügynökhöz járok, ő fiatal energikus, hozzáértő és nagyon alapos. Baromira elégedett vagyok vele.
Zeke és Koncz tanár úr idősebbek, Skriba fiatal - mindegyik nagyon jó szakmailag. Kérdés, te kinek a stílusával barátkoznál meg hamarabb.

Babszika:
Micsoda élmények! Én tuti féltem volna egyedül maradni.

Angi:
Szegénykém, akkor te is kikaptad a tutit. Jobbulást kívánok!

Wikka:
Hajrá 5-ös! :)
Na, ez a visszér, jól megszí.tátok... Legalább már sínen vagytok. :)

Micsek:
Üdv itt kedves ex-zugos! :) Gyors pocinövesztést! :)
Napi 10 ??? Merional?! Atyaég!!! :shock:
Az IR-t mindenképp csináltast meg, de előszőr beszélj az ügynöködderl a BMC-ben, mivel annyi szarságon túl vagytok ti is, ez már talán indokolná, hogy sztk-alapon megcsinálják. Egy próbát megér.
Ajánlom még lélekgyógyász Tündérkeresztanyánk áldásos kezelését, bár ez fizetős... Viszont nekem rengeteget segített és hál'Istennek Miezának is úgy látom.

Vaya:
De jó, hogy írtál! :) Szépek a nevek, nemsokára elkészülhetnek a pocifotók is, csak tessék megmutatni! :wink:
Kedden kifaggatom az ügynökömet, hogy mikor kezdhetünk. A célom, hogy rendeződjenek odabenn a dolgaim, csakis egy luxus baba-lakba szeretném fogadni a gyerkőcünket, ahol minden szép és egészséges, képes arra, hogy kilenc hónapig biztonságos környezetet nyújtson számára. :)

Csucsu:
Jobbulást és jó mozizást! :)
Tündérkeresztanyánkra név szerint is rákereshetsz a gugliban, de látom Mieza már intézkedett. :) Figyu, én úgy voltam az elején, hogy naggyon hitetlenül mentem el - gondolván, hogy egy alkalmat megér, aztán majd meglátjuk. Na, ott olyanokat mondott nekem, hogy padlót fogtam és talán még el is pityeredtem, hogy ennyire belémlátott. Nagyon tapasztalt doktornő, sokmindenhez ért - hivatalosan. :)
http://www.bemer3000.hu/Pdf/III_BEMER_K ... _fuzet.pdf

Kubu:
Marci nagggyon éédiiii!!! :)
Egyből az Eszenyi mostani pasija jutott eszembe a sapijáról, persze Marci sokkal sármosabb és üdébb kuki-muki! :lol:

Carla:
30? :lol: Nemhinném, te még kiscsibe vagy hozzám képest! :)
A leszívást általában altatásban végzki, kivéve, ha előtte ettél, ittál, nagyon náthás vagy, ill. nem kéred az altatást. Van itt egy-két hősnőnk, aki eltekint az altatástól, én nem bírok...
A beülti már nem ottalvós-buli, picit fáj, v. csíp, ki-minek érzi, majnem olyan, mint a rákszűrés, tehát no para, simán ki lehet bírni. Pláne, ha a dokid még szórakoztat is közben! :)
Nekem most 2 napig volt erős a mensim, azóta csak enyhe.
Jól megkínzott a HSG+para, remélem mostmár jól vagy.
Azt a sok kávét jó, hogy levettétek napi 2-re (3-ra), ügyesek vagytok. :)

Andrea:
Akkor vhogy majd eljut hozzátok az a poszter! :)
Engem is jól elintézett a VámPiroska, pedig tőlem szarul vért venni az már művészet! Sosem szokott bedagadni, lilulni, de most! :evil:
Ha neked is olyan, ajánlom a feketenadálytő krémet rá.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mosolygós szép napot :)

Végre gyönyörű az idő, úgyhogy csak bekukk, aztán megyek a kertemben gyönyörködni, kicsit tenni-venni (ha jók lesztek, kaptok képet estére :wink: )

Sajti,
örülök hogy testileg jobban vagy! A lélekre meg nem is találhanál jobbat mint egy kis szabadtéri meló :wink:

Vaya,
csakhogy téged is látni erre :)
A Noémi nálunk is sanszos let volna, de aztán Illangóra cseréltük...Különben is tiétek az elsőbbség joga, hiszen ti már pocakkal rendelkeztek, mi meg még csak reményekkel :oops:

Csucsu,
jobbulást!
Tetszett a film?

Kubu,
ugye tündéri Marci fiadat is hozod majd a talira? Meg kell halni tőle, milyen helyes kis krapek :lol:

Carla,
no para, a 30 az tök normális kor. Mi 39 évesen drukkolunk itt a harmadikért :oops:
Párodnak nyomasd a vitaminokat, no cigi, kávé, Cola se! Nincs szűk nadrág, alsógatya, nadrágzsebben hordott mobil, ölben tartott laptop. Napozás módjával, szauna, bicikli, motorozás kizárt!
Szóval vidám életük van szegényeknek, de ha ezeket betartják, javulhat az eredmény :wink:

Micsek,
a laptető az jóóóóóóóóóóóóóóó :D
Nosza, csináltasd csak meg a vizsgálatokat, hátha less valami kellemes meglepi az eredményekben :!:

Kép
judit0713

Sziasztok!
Látom a jóidő mindenkit elcsalt a gép elől. Magammal levelezek itt reggel-este :roll:
Na mindegy, csatolom nektek az igért képet:
Kép
Sőt egy bónuszképet is Bogica kutyánkról:
Kép
De mostmár aztán gyertek!!!

Kép
judit0713

Judit!
Ha ez a ti kecótok/teraszotok, akkor irigy-irigy!!!! A kilátás pazar, a kert csodajó, én is szeretnék vmi ilyesmit, de 3 éve építkeztünk, így még csak alakítunk mindent...
A kutya is szupi, nekünk is van kettő. Egy boxer és egy vizsla :lol:
Jók legyetek, én munkaidő alatt nem netezhetek, mert a melóhelyen nézik a netforgalmat, csak este 7 után vagyok :cry:
De Csucsu remélem tájékoztat ha van vmi izgi!
micsek

Bocs Lányok, nincs semmi időm visszaolvasni, majd jövök holnap!
De amit mindenképpen akartam:

Eszter!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!
Nagy ölelés! Puszi

rodina74

Bekukk,
Húúú de csúnya idő van.
Kivégeztem egy 240 oldalas devizapiacról szóló könyvet. Nem gondoltam hogy egy nap alatt elolvasom. Holnap kezdem a következőt, kemény két hét előtt állok, ajajajajajaj.

Carla,
Hajrá reformok, meg lesz az eredménye.

Andrea,
Látod a lánypártiságodra hajaztunk a lányos sapkával.

Micsek,
Örülök hogy itt vagy, az okának persze nem, de jó a csapat, és kívánom hogy álmod valóra váljon.

Vikus,
Drukk a jó eredményekért.

Vaya,
Képzeld totál elmúltak a hányingerek. Szegénykém néha akkorákat rúg, biztos reklamál hogy colán, meg csokin élek de most valahogy ezt kívánom.

Mieza,
Drukkok mennek, remélem ma tudtál pihenni.

Sajti,
Örülök hogy elmúlt ez a fránya hasmars.
Kertet még mindig sajnálom.
Köszönjük Marcidicsiket.

Judit,
Naná hogy Marcival megyek, nélküle sehova egy lépést se :lol:
Képekért nagyon irigy, gyönyörű helyen laktok, nagyon teccik a korlátmegoldás.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Haza jöttünk vidékiából mi is. Barbus egész jól viselkedett, vigyorgott minden fogatlan rokonra. És persze azokra is akiknek van. :D Az uncsitesó aranyos, anyukája fáradt. A vonaton kidobott pénz volt a helyjegy, mert kint a zajban aludt a legnagyobbakat. Legközelebb marhavagonnal megyünk első osztályon. Dobok egy képet a porontyokról ha nem baj. (Ha bele gondolok hogy nem több mint 1 éve még mind a ketten azt hittük sosem leszünk anyukák...olyan jó belegondolni hogy mégsem így lett.)

Kép

eszter: Boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter,
nagyon boldog névnapot szeretnék kívánni Neked.

kubuspace

Vicky,
de szépek vagytok ! :lol:

kubuspace

Szép reggelt mindenkinek!

Micsek, Kubu,
igen ez a mi lakunk :) Álamaim lakhelye, de mielőtt a párommal megismerkedtem, midig úgy gondoltam, hogy majd ha a gyerekek kirepülnek, akkor költözök vidékre.
Aztán első rendijaink egyikén kirándultunk a Dunakanyarba, és mivel én nem vagyok túl türelmes természet, 3 hónapon belül ki volt választva a ház, lefoglalózva. Annyi volt persze az összes kp-nk, pesti sorházi lakás gyorsan dobraverve, a többit meg fizetjük nyugdíjas korunkig :shock:
De megéri, itt ébredni minden nap :wink:
A korlát már a mi saját kezünk munkája, ugyanis nem volt semmi a terasz szélén. ezt most alkottuk a tavasszal, örülök, hogy tetszik.

És még egyszer: Lányok, teljesen komolyan gondoltam, hogy ha bárkinek van kedve egyet kirándulni a Dunakanyarba, szívesen látunk benneteket! Van egy vendégszobánk, tehát ittalvás is lehetséges :)

Viki,
nagyon édesek a babák! Kicsit irigy vagyok :oops:

Kubu,
drukk, hogy túléld ezt a két hetet, csupa jó jeggyel :!:

Mieza,
mára mennek a drukkok a bogyókért :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Zsuzsó,
gyere majd, hogy mit mondott ma uhun a dokk!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Csucsu, Micsek (csehül azt jelenti, kislabda :) hamarosan tuti megírom, csak most annyira elúszott a tegnapi nap. Ma megyünk 10-re, szorítsatok. Kíváncsi vagyok, hogy hány élte meg az 5. napot!

Tegnap jól megcsináltuk a kertet és du csak élveztük-élveztük. Segítettek anyósék, most minden olyan gyönyörű! (aztán este jött egy vihar és telehordta akácvirággal :( De legalább le van vágva a fű, újra szép a sziklakertem...stb.

SAjti, de jó, hogy jobban vagy!

Vicky, szuper képek és jó nagy reményt adnak. Csajok, nekünk is lesznek egy év múlva ilyen képeink, ugye?

Csucsu, hogy tetszett a film?

Többiek, vége a hétvégének, tessék jönni :)
mieza

Köszönöm a dicséreteket és persze hogy lesznek nektek is ilyen édes kis porontyok a kezetekben. És remélem még 1 éven belül.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Először is Eszternek nagyon boldog névnapot kívánok.. és azt, hogy a legfőbb kívánsága teljesülhessen!!!! :)

Mieza: Sokat gondolok Rád, pozitív energy szállítmány megy... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) Aztán mostmár majd pihengetni, nem kertészkedni, meg ilyenek!!!

Judit: MIcsoda csodálatos helyen laktok!!!.. MInt a mesében!!! :) Szerencsések vagytok, biztos vagyok benne, hogy ilyen szép helyre hamarosan jönni fog a baba!!!!! :)

Vicky: A képen, ott nem is Barbus van... :)Mert hát Barbus még egy kisbaba... itt pedig már egy kész hölgyecskét lehet látni!!! :) Mindenesetre mindkettőtöktől levettem a mintát! :)

Kubu: Nem irigyellek ezekért a csodálatos olvasmányokért... nem tudom engem hogy tudna bármi is lekötni mostanában... :( Egy dolog lebeg a szemem előtt.. hogy minél előbb 18-a legyen... :oops: :oops: :oops:

Sajtikám: Ok, majd leboltoljuk valahogy.... most az első, hogy a Te dolgaiddal minél előbb tisztában legyünk!!! :)
andrea-1

Sziasztok,

Mieza: nagyon szorítok Nektek :D Pihi,víz és fehérje :!: :!: :!:

Cseh hoki :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eszter: bódogságos névnapocska :D :D :D

Kubu: nem irigyellek ezekért a fantasztikus olvasmányaidért :shock: Marci gyönyörű,de ezt már nem is kell mondanom,hiszen tudod,hogy nálam a dobogón hol áll ez a 7ördög :D :D :D

Judit: nagyon szép helyen laktok valóban :!: Olyan mint Meseország :lol:

Sajtikám: Örülök,hogy jobban vagy :!:

Vicky: de szépek a lurkók...Én már az egy évből kicsúsztam,mert tavaly áprilistól koptatom ott a székeket,de előbb-utóbb el fog jönni remélhetőleg az én időm is :wink:

Kispatak: jó pihenést :!: :!: :!:

Csajócák: köszönöm a Párocskám nevében is a drukkokat...annyira szorított mindenki,hogy felhívták és ma kell menni a 3.körös interjúra :D :D :D :D :D :D Már csak 2-en vannak a lehetséges managerek közül,remélem Jaroszlav lesz a befutó :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Haliho,

Eszter és Rodina! Utólag bár, de Nagyon Boldog Névnapot Nektek!!! :D

Most lehet, h. nem reagálok le mindent, ezért előre is bocsi :oops:

Sajti, egyáltalán nem fura, h. a barátnőm ilyeneket érez… de nem csak érez, hanem tud és lát… ő ugyanis látó! Én elég sok hasonló emberrel vagyok körülvéve, mivel hogy érdekel a téma nem is kicsit, így aztán magam köré vonzottam őket! :D
Sajna 7végén nem sokat tudtunk dumálni, mert a nagyobbik kisfiának volt szülinapi kertipartija és leginkább a kölykök után futkosott/tunk :lol:
F.só Masa F.sodája ne legyen a kedvenc mesekönyved! :wink:

Babszika, nagyon jó kis sztori. Akkor az igazi, mikor már a legszkeptikusabbak is elkezdenek rácsodálkozni :shock: :D

Vikus, nekem Szűcs volt a dokim, bátran ajánlom, de ha jól látom már döntöttél is!

Szia Micsek, üdv. itt!
10 Merional az eléggé durva, nekem a max. 6 volt, ha jól rémlik :?

Vaya, jó h. jössz néha… bár már én sem viszem túlzásba :oops:
Hát igen, lehet kicsit túlságosan rágörcsöltem a témára, ui. egyik lombikos egészséges babát szült barátnőmnek sem kellett az integrált teszt, elég volt a kombi!
Az én pocim növekedését is leginkább én veszem észre, de én azért eléggé, viszont ahhoz képest, h. ezen a héten lépek a 4. hónapba, hát… Én is annyira várom, h. már érezzem a picúrt, az annyira megnyugtató lesz majd!
Én szerintem pénteken megyek AFP-re, a 16hetes+2 naposan, de előtte még cukormérés a védőnőnél :(
Szép nevek! Nekünk már fogalmunk sincs milyen nevek legyenek. A legújabb verziók, amiken gondolkodunk, de ez semmit nem jelent: Miléna, Noel (ez maradt), stb…

Kubu, édes Marci nagyon!!! :D

Mieza, akkor ma van a nagy nap??? Millió drukk!

Judit, szép kis kilátás!
Mi is nagyon gondolkodunk a családi ház dolgon, mert a gyerekek imádnak a természetben lenni és nem a négy fal között és mennyivel egyszerűbb csak kiengedni őket, mint lemászni x emeletet! Bár nem csak emiatt foglalkoztat a téma, hanem mert egy gyerekkel egy ideig még elvagyunk itt, de már kettővel :roll:

Sorry, ha valakit kihagytam!

Most telefonált a barátnőm, h. voltam-e már bárányhimlős, mert, h. a kislánya, akivel szinte nap, mint nap találkozunk, elkapta :shock: :? Baromi boldog vagyok, ui. én még emlékeim (és felmenőim emlékei) szerint nem voltam, bár kb. 20 éves koromban mindkét tesóm az lett, én pedig nem... akkor sem értettünk. Szóval remélem, akkor elkaptam és belsőleg jött ki (hallottam h. lehetséges :? ) v. ellenálló voltam... szóval most kicsit beszartam! :oops: :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, ügyes a párod! Akkor nagy az esély, szuper!

Becsatolom a tudtommal legfrissebb tali-táblát, aztán döntsetek! :wink:
Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu!!! Nagyon Boldog Szülinapot!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám: óóó ez a fránya bárányhimlő :evil: Tuti nem leszel bárányhimlős ha a tesóid mellett nem lettél az....

Kép

kiss angyal

Sziasztok

Navi, köszi szépen! :D

Judit, gyönyörű helyen laktok! Voltam már arra párszor.Nem lakunk annyira messze tőletek! :D

Kiss Anygyal, nagyon drukkolok, hogy a párodnak sikerüljön a melóhely!

Andrea, 18.-a hipp-hopp itt lesz!

Vicky, nagyon édes kis drága Barbus!

Eszter, boldog névnapot kívánok! :D

Rólunk, tegnap voltunk uh-n, van jó pár ígéretes petink, szerdán este repi, pénteken leszívás! :D
Vendég

Angyalka: Most jön el a Ti idődök!!! Meglesz az új állás, és sikerülni fog a köv. lombik!!!... A jó dolgok is csőstöl jönnek!!! :) Úgyhogy csak hogy ez a csőstül minél több legyen, a többi régi motorossal betársulunk HOzzátok... Sajti, Eszter, és a zugosok KPN, Heni, Sting.(bocs ha Valaki kimaradt). meglássátok! :)

Navi: Remélem nem lesz bárányhimlő... Én mondjuk minden ilyen gyerekbetegségen átestem, de asszem a vérvételeknél is néznek ilyeneket nem, utólag, hogy túlvan-e már rajta az ember?? Lehet hülyeséget beszélek, de csak utána kéne nézni (doki, védőnő?? egy telót megér, hogy ne parázz)....

Zsu: Hajrá péntek!!!!!! :)
andrea-1

Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek :D :D :D

Sajnos most először kerültem gép elé 4-5 napja, így még nem tudtam rendesen visszaolvasni, csak gyorsan átfutottam az uccsó 2-3 oldalt!
De igyekszem hamarosan jönni normálisan :roll:

most még el kell szaladnom itthonról, de délután remélem írni is lesz kis időm!

addig is puszi! :)

Domi!
Jól emlékszem, hogy ma mentek kontroll uh-ra??? nagyon drukkolok, hogy rendben legyenek a picikék és a felzárkózást erősítsék meg nektek!!!

puszi

eszter82
Budapest

Andikám: még nem vagyunk sajna a interjúzás legvégén,de remélem,hogy sikerülni fog :D és hátha a jó is csőstül jön,akkor kinyitok minden ajtót,ablakot,hogy beférjen a jóból minden :wink: :wink: :wink:

Zsu: szuper hírek :wink: :wink: :wink: Ennek már sikerülni kell :wink: :wink: :wink: (most jobban figyelj oda magadra,mint az előzőnél..nincs hancúroás beülti után :wink: )

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Bár a tali időpontjában még nem egyeztünk meg, nekem a helyszínre lenne javaslatom!
Mivel mindannyian bőszen látogatjuk/tuk a BMC-t gondolom mindenki megfordult már a majdnem szemben található Kispostában egy kávéra, forró csokira. Nekünk legalábbis ez a "szokásunk", ha várni kellett inszem előtt kiugrottunk egy csokit inni, boldogsághormonnal turbózni a beavatkozás előtt.
Szóval láttam, hogy ott szerveznek osztálytalálkozót, szülinapot, stb., és el is férnénk a pasikkal együtt is.
Íme a honlap:
http://www.kispostacafe.hu/index.html
Bár itt elvileg nincs vasárnapi nyitvatartás, de ugye azt írják, hogy fogalás esetén bármi lehetséges :)

Kép
judit0713

Csajok,

leírná nekem valaki lépésről lépésre,hogy hogy a fenyőbe lehet képet feltölteni :?: :oops: :?: Elfelejtettem és nem jövök rá sajna :oops:

Kép

kiss angyal

Angyal: Első körben lemented a képet a gépedre, úgy hogy megtaláld... :) Célszerű vagy a képek közé, vagy én még az asztalra is szoktam....

tána itt a hsz ablak alatt van aláhúzva, hogy melléklet feltöltése, arra rákattintassz... kijön egy kis ablak, ahova be tudod írni a kép elnevezését és a tallózásnál meg kikeresed a felölteni kívánt képet...., rányomsz a feltöltésre... be fogja ide tenni a hsz ablakba.. előnézettel meg tudod nézni.. Ja a kép méretét figyeld, lehet kicsinyíteni kell, mert csak bizonyos méretig engedi....
andrea-1

Sziasztok!
Kubu!köszi a drukkot!
Vicky!nagyon szép a babád :D
Navared!igen Szűcs mellett döntöttem!
Ha mondjuk az uramnak nem jó a lelete,akkor felhívnak?ez hogy működik?

Suép napot!
vikus82

sziasztok

mi is hazajöttünk tegnap és nagyon jó volt egy kicsit kikapcsolódni és voltam a piacon szombaton és nem fogjátok elhinni de 250ft/db áron vettem Hannának bodyt és rendes új babaplüss rugdalózókat meg napozókat, mert volt egy nagy kosár és abban lehetett válogatni, mindegyiken még a cimke is rajta volt, utolsó darabok voltak.
elgondolkoztam ha így is megéri eladni akkor a boltok mekkora haszonnal dolgoznak csajok ???? 700-1800 ft-ig láttam csak bodykat...
Hanna kapott egy pár szép dolgot, meg magamnak is vásároltam kicsit. aztán szalonnát sütöttünk szombaton este, ja és a lényeg végre eljutottam fodrászhoz is, ami nagy szó.

judit
a héten feladom neked amit igértem.

mako
ha tudsz gyere és mesélj te is

vikus
jól döntöttél a mi kis Hannánk is Szűcs doki bácsit dicséri.

zsu
sok sikert a péntekhez, és utána pihi.

Eszterek
boldog névnapot így utólag.

sajti
neked is minden jóságosat kívánok

kubu
elküldtem a privit és ne tanulj nagyon sokat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kissangyal, nagy szurkolás Jardának!!!

Kubu, Marci annyira édes, mindenki el van ájulva tőle, jó, hogy időnként felrakod, hogy miért is szenvedünk ennyit. Mi Marcit szeretnénk csak szőkében :)

Andrea türelem, mindjárt itt a 18-a.

Ma rájöttem, hogy miért a legjobb Szűcshöz járni. Mert neki van a legjobb várója. Mondjuk nem tudom, hogy folyosón hogy álltam volna 6 meg 8 órákat stimuzva múl héten :)

Eszterek, én is utólag, de annál nagyobb Boldog Névnapot!

Zsu, nagy-nagy drukkok!!!!!

Navi, remélem nem leszel pöttyös, szorítok!

Nekem jó a hely is, meg időpontok is. Annyi, hogy inkább nem szeretnénk kiülőst? De vicces lenne a bmc, oda legalább mindenki eltalál. (Én még sosem voltam ott).

Na, rólam! Aztán most nem jövök egy-két napig, jön anyu és letilt a netről, nagy pihi indokkal. Szóval, 8 petiből 8 érett meg ugye, ebből 2 db-otkaptunk vissza ma, gyönyörűek, zsákocskával, kezdtek kibújni már maguktól. 3 van még kb. 4 napos állapotban, ha ők is megérnek, mennek a fagyiba, holnap reggel kell telefonálni.
A biológusszerint ennek a csapatnak nagyon nagy esélye van. azért jobb az 5 napos, mert a genetikai zűrök miatt 3 nap után állnak le a fejlődésben, tehát a 3 naposaknál még nem lehet tudni, hogy mellyek egészségesek.
A folyosón beülti előtt olvasgattam a plakátokat, ahol 5 napos blasztocisztás embriotranszfer volt leírva, Valami 700 esetet vizsgáltak, ebből 30%-nak lett a végén kisbabája... Szóval, szuper esélyek, de így is olyan kevés%ban! (azt hiszem 46%nak ágyazódott csak be...Í)
De én leszek a pozitív kivétel!!!!!!!!!
Na, lépek, jövök pár nap múlva:)
mieza

Sziasztok!!

Először is Eszeterknek Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!

Zsu!!
Boldogságos Szülinapot!! :wink:

Sajti!!
Szegény telek,jó nagy pusztítást végzett ez az idő. :cry: Örülök,hogy jobban vagy.

Mieza!
Te gondolom már otthon pihengetsz,majd gyere és mesélj!!! :wink: Mozi nagyon jó volt,szuper ez a 3D,annyit nevettünk Magunkon,az aszemüveg csúcs,Nekem egyfolytában lecsúszott az orromra,néha a szemüveg fölött néztem a filmet,de úgy nem volt jó,mert szemüveg nélkül homályos volt.
Most volt egy táncos film bemutatója,az is 3D,tuti megnézzük. :wink:

Vicky!!
Barbusod csoda szép,de a másik baba is!!!!Remélem hamarosan követünk benneteket!!

Judit!!
Hűűű,ez a kilátás!!!Valami csúúúcs... :wink: Szép helyen laktok.Tőlünk is szép a kilátás,de csak játszótérrel tudok büszkélkedni,de azzal nagyon. :lol: :lol: Pont akaratm kérdezni,jó lenne lassan lefixálni a tali időpontját és helyét.Hogy érzed Magad??

Andi!!
Hogy vagy???

Angyalom!!
Drukk a Férjecskédnek!!!!!! :wink:

Navi!!
Ez a bárányhimlő nem hangzik túl jól.Én 23 évesen kaptam el,hát mit mondjak,cefetül voltam,ellenbe a 3 éves keresztlányommal.És suliba is volt járvány,de sose kaptam el semmit,csak mumszus voltam,oszt ennyi. :roll: De Apukám volt bárányhimlős gyerekorába,és elkapta Tőlem is,de Neki övsömör formályába jött ki,na az is nagyon veszélyes.De nem megijeszteni akarlak,de lehet egy telót megér. :roll:

Vaya!!
Oké,majd írj mikor jó Neked,alkalmazkodom.

Lukácsné!!
Örülök,hogy sikerült kikapcsolódnod.Jó vásárt csináltál a babaruhákkal,ügyes vagy!!

Vikus!!
Majd személyesen mondanak el mindent,nem hívnak fel a BMC-ből.

Clári!!
Tessék ám jönni,és írni... :wink: :lol: Remélem jobban vagy!!!

Ja,képzeljétek még nincs meg az inhibin teszt eredménye,de a AMH hormonom az megvan,el is küldték mélbe. 1.0 ng/ml
Referencia érték:0.2-14,6

elvileg akkor ez jó ugye???

Avarka!!
Ha olvasol,Neked volt ilyen vizsgálatod ugye jól emlékszem?????Ez jó érték?? :roll:

Hívtam ma a BMC-t,hogy mennék,de Sz ügynök csütörtöktől szabin lesz,így junius 7-én hétfőn megyek hozzá megbeszélésre,és csak remélni tudom,hogy a másik leletem is készen lesz.
csucsu99
Budapest

Mieza!!

Szuppppppppppeeeerrrrrrrrrr!!!!!Akkor most pihi-pihi ezerrel!!!!Azért küldöma további drukkjaimat!!

Ja,még Én sem voltam abba a kávézóba.De tuti oda találnék. :wink:
csucsu99
Budapest

Szép lassan eszembe jut mi akartam még!! :roll:

Torkom nem fáj,hála isten,kopp-kopp.Viszont olyan fejfájásom van,beszakad a fejem.Tuti ettől az össze-vissza időtől,most éppen hétágra süt a nap,2 óraája meg leszkadt az ég.Néztem jövőhétre,13 fokot mondanak. :roll: :x :twisted:

Micsek!!
Dokit sikerűlt elérned??Mit mondott????
csucsu99
Budapest

Helló! :)

[size=18]EsztereK! Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!
Zsut pedig a JóIstenke Éltesse Sokáig!!! :)
[/size]
Kép

Na, megint lejjebb csusszant a HCG 124-re! Jippíííí!!!
Kép

Jövő hét kedden ismét vérem veszik, remélem emiatt utoljára. Sajna csak 3 hónap múlva kezdhetünk, adig ürül ki biztonsággal az injekciókúrával betolt cucc a szervezetemből... Addig még spontánkodástól is eltiltott az ügynököm. :( Csak a vakvilágba szabad pazarolni a jó kis magot. :? :cry:

Találkozóval kapcsolatban, nekem mindegy hol lesz, csak legyen mááá! :lol:

Judit:
Nagyon gyönyőrű a kertetek és a ház, ill. terasz. A kutyutok is tündéri, biztos jó bújós. :)

Micsek:
Boxer és vizsla? Imádom mindegyiket! :)

Kubu:
Te aztán csudaügyes csajszi vagy, nagyon díjazom, hogy pici mellett, várandósan tudsz tanulni! :)

Vicky:
Mekkorát nőtt a kiscsaj! :shock: Annyira gyönyörűek vagytok! :)
Marhavagonos elsőosztály - kifeküdtem tőle! :lol:

Mieza:
Biztos klasszul helyrepofoztátok a kertet, az akácvirágot meg ne bánd!
Annyira örülök, hogy már megpakolta a puttonykádat Sz-mikulás! :) Nagyon szorítok nektek, ne is gyere, pihengess, majd jössz ha már bírsz és szabad, ill. mutogatod a pozitív tesztet! :)

Andrea:
Just for you... :)
Kép

Angyalka:
Juj de jó hírek, most még erősebben drukkolok a párodnak! :)

Navi:
Megígérem, hogy többet nem olvasom azt a könyvet. :oops: :lol: Remélem megúszod a pirospöttyöst! Hess-hess!!!

Zsu:
Nagyon szorítok a pénteki leszívásra, minden jól alakuljon! :)

Vikus:
Szerintem nem hívnak fel, inkább neked kell telózni, de részletes infót csak a dokid ad. Legalábbis én így emlékszem... :roll:

Lukácsné:
Köszi, aranyos vagy! :)
Nagyon klasszul shoppingoltál! Hol volt ez a piac? Ezek a multik megveszik cefetül pofátlan óccóér kis kínai üzletpartnertől, aztán jó nyugati áron begyömöszölik a bevásárlókocsinkba a cuckerájt. Ez megy manapság sajnos.
A fodrászolás sokat segít az embör lányán, lelkileg is jót tesz. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Francba fejfájással, fejmasszírt próbáltad?
Nem értek hozzá, de úgy látom, hogy a ref. érték alsó határába esik, akkor szerintem jó ez az érték.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Képzeljétek, hétvégén jövünk haza a telekről és D.harasztinál majdnem ránktolatott egy éppen kiparkoló autó, amin rendszám sem volt. A Zuram már majdnem rányomott a dudára, de megúsztuk. Pesten vhogy utolért minket az autó, erre mondja a párom, h. nézd már, ezek süketnémák!
Hát akkor aztán dudálhattunk volna!!! :lol:
Lehet, hogy csak némák voltak, de vezetés közben simán két kezét használta a jelbeszélés közepette a sofőr, amíg az utasával "karattyolt".

Lépek, mert várja a pénztárcámat az endokrinológus.
Pá Drágáim!
:D

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szép estét mindenkinek!
Már ahol szép…itt éppen viharzik :twisted:
Először a közérdekű: a Kispostának van valami kiülős része is (a honlap szerint) bár azt még nem volt szerencsénk lemeózni, mivel mi „csak” november vége óta járunk bmc :roll:

Aztán még:
Minden lemaradt szüli és névnaposnak HEPI MINDENJÓT!

Lukácsné,
tényleg ügyi bevásárló vagy! És most már még szebb is, fodrászolás után :wink:
És szalonnasütés is…NYAMIIIII :!:
Tényleg szupi hétvégéd sikeredett!

Navi,
pöttyűzőket itt küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza,
gratula a bogyócskákhoz!
Pihenj sokat, mi majd itt izgulunk, szurkolunk helyetted/érted :)

Sajt,
látom megint a régi formád hozod :lol:
Szuper a vonalzó! Kitartás, nyit majd az ovi, jön/nek a lurkó/k :wink:

Csucsu,
na végre hogy van valami eredmény! Bár júni 7 még odébb van, de ahhoz képest amennyit a tesztre vártál, ez már semmi!
Fejfájásra aszpirin, sok víz, alvás!

Angyal,
párodnak még mindig drukkok, egyre közelebb a cél!

Zsu,
pénteken érted szorítunk!

Zsuzsó,
merre jársz? Mi volt ma uhun? Ugye lesz csütörtökön inszem :?:

Andi,
türelembogyók 18-ig itt mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Navikám,
lécci húzz ki engem a június 18-19 hétvégéről!
Ugyanis épp most jött a nagy hír, hogy a párom nagynénjétől kapunk egy egyhetes pihikét az örségbe június 16-tal kezdődően :D
Ahogy ő mondta: ha lesz baba azért, ha nem, akkor meg azért menjünk pihizni egy nagyot...hááát, komolyan egy tündér :D

Kép
judit0713

Sziasztok!
Először is: Mieza, nagy-nagy drukk neked! A blasztó jó dolog, az első lombikomnál én is 5 naposakat kaptam vissza!!! Ha túlélik a petricsészét, a mama pocijában jobb helyük van, és már jó nagyok!!!
Jelentem itt leszakadt az ég, ahogy hazaértünk, nehogy már ki tudjunk ülni a kertbe, és morzsolgatnám a kuttyok fülét :)
Ma kértem időpontot egy dokihoz, akit egy kedves zugolvasó ajánlott, szept. 14-re kaptam. De kivárom, úgysincs más választásom, úgyis gyűjteni kell a köv. lombikra, és nyáron nem ezzel foglalkoznék most...kivételesen.
Merional: hát igen, a hivatalos rész szerint elfáradt a petefészkem, sok hormon kell normál mennyiségű tüszőhöz...és mindig long protokollom volt, szóval jó az a Deca is több hétig :)
De a legjobb a progeszteron szuri, amikor megtapadt a baba, csak a folyás miatt kaptam, na attól vizesedtem- puffadtam, és hiába...még jó hogy van egy ismerősöm aki védőnő, és ő szúr izomba, mert azt én nem merem azzal a giga tűvel...
A keresztanyára én is kíváncsi vagyok, Csucsuval elmegyek asszem!
Judit! Dunakanyar gyönyörű! Ott én is szívesen ellennék ;-)
Na megyek, megetetem a férjet és az ebeket, egyik türelmetlenebb, mint a másik :wink:
pussz
micsek

Mieza, drukkolok nagyon! nagyon jók a kilátások! :lol: :arrow: :arrow: :arrow: mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: pihenés!

Zsu neked is mennek a drukkok a leszíváshoz! :lol: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv az újaknak! KépNagyon jó helyen vagytok! :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, puszilunk mindenkit! Kép

Maccs
vörösmacska

sziasztok, félig megint elő a zugból. sajnos ma kiderült, hogy a 6. sem sikerült. volt egy-két könnycsepp, de a férjem van most inkább maga alatt. ilyennek még nem is láttam, sírásközeli... nagyon bízott benne.
pénteken megyek lezárni ezt és megbeszélni, hogy hogyan tovább.

öregmotorosok, mit nézessek meg??? segítsetek! az ok, hogy IR és hormon kontrollok, de menjek laparra? egy lapar specialista ismerős mindenképpen ajánlotta. ilyenkor jön az istenhegyi?

mi lehet a gebasz? S. ügynöknő szerintem az azonnali folytatást fogja javasolni, de jó lenne mindent kiszűrni.

mieza drukkjaim mennek!

sajti, hcg-nek örülök!

pénteken jön valaki?
kpn

Judit babaragacsok :lol: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti, további zuhanás :lol: :arrow: :arrow: :arrow:

Navikám, één még tartozom az időpont javaslattal, nekünk a június 5-6. és június 12-13. hétvége jó jelenlegi állás szerint.

Zsuzsó inszemhez drukkok :lol: :arrow: :arrow: :arrow:

A közelmúltban ünnepelteknek sok boldogságot kívánok Kép

Tessék bebabásodni szépen sorjában, vagy egyszerre :lol: csiribú Kép

Maccs
vörösmacska

kpn nagyon sajnálomKép Nagy ölelés nektek!
Ne félj a lombiktól, ha arra kerül sor. Én kimondottan örültem amikor kiderült, hogy mehetek egyből lombikra és nem kell előtte laca-pacázni! De azért ne hagyd magad sürgetni, ha még nem érzed úgy, hogy kellene kezdeni!
Majd mindjárt mondják a lányok miket érdemes még nézetni.
Puszillak!

Maccs
vörösmacska

sziasztok!

csak egy gyors hír: kislányunk lesz :) szinte mindenki kisfiút érzett körülöttem úgyhogy ennyit a megérzésekről :lol: nagyon örülünk neki, igazából teljesen mindegy volt kukis vagy nunis. nagy uh szakértő vagyok ám, mert még nem is mondta a doki, én már felkiáltottam hogy ez kislány :lol:

most megyek mert hosszú volt a nap, reggel afp vizsgálaton is voltam

folyamatos drukkjaim mennek ++++++++++++++++

Kép
vayacon

laptetőm Miezáé és a többi akciózóé egyenlő arányban :lol:

Kép
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?