Sziasztok!
Bocsi a kimaradásért...
nem vagyok ma túl aktív...már megint elaludtam nap közben pedig nem szeretek ilyenkor szunyni, mert akkor hajnalig kukorékolok...
Reggel nagyon korán keltünk amúgy manóval, amikor Gábor elmet 7-kor, már vissza se feküdtem...
Szegény már itt tombolt, hogy éhes, de én nem voltam, nem esett le, mi lehet a baja szegénykémnek...de akkor meghozták az ebédet, és megláttam, hogy mákosguba van...tök megörültem neki, és picúrka is nekiállt hancúrozni ennek örömére, úgyhogy gyorsan benyomtuk reggel...
De olyan rossz...nem bírok megenni egy tányér levest, mert nem fér belém...mármint enni tudnék étvágyügyileg, de helyhiányban szenvedek...
Jót nevettem a kajajegyen...biztos menne a pislogás amikor dokibácsi nyitja a borítékot...bár lehet némelyik viccesnek tartaná...végülis, ők is kaját esznek...
Látom lehet hogy lesz mégegy Petra...akkor már 3...
(feltéve persze, hogy lányunk lesz, de ugye ezt nem tudjuk)
melisch...nálunk is megy a beszólogatás mindkét névre (Petra/Áron)...de nem érdekelnek...nem az ő nevük lesz, csak a gyereket kell majd ezen a néven szólítaniuk, de akkora gondot csinálnak ebből...
Amúgy ilyenkor anyukámnak csak annyit mondok, hogy ő már egyszer sikeresen nevet adott nekem (Ilona ugye), úgyhogy egy szót se szóljon (dióhéjban...ő utálja a nevét, a nagyim utálja a nevét, és mindegyiket Ilonának hívják, csak azt nem értem, ha utálja, miért adja a gyerekének...hogy én is utáljam...ők meg megsértődnek, hogy megszakítom a hagyományt...hát, mint a huzat...
)
Évi, örülök, hogy minden okés veled...és tényleg ne cipekedj...én is álatlában Gáborral hozatom fel a dolgokat, de úgy sajnálom, úgyhogy átveszem a cuccokat, de akkor meg olyan csúnyán néz rám...egyedül viszont nem merném leengedni a boltba, mert akkor venne kb energiaitalt, sört, meg tejet, és a többit meg se találná...
Na...rám is tört megint a szó fo...s